ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πολιτικά συστήματα, πολιτική επιστήμη, πολιτικές ιδεολογίες κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΦΟΡΜΙΓΞ
Rookie poster
Rookie poster

Re: ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό ΦΟΡΜΙΓΞ » 03 Φεβ 2021, 23:04

Προφανώς άργησα να απαντήσω στο δέκατο πέμπτο σχόλιο της Μύθηρας και έτσι δεν συμπεριέλαβα στην απάντηση αυτή τα νέα σχόλια της Μύθηρας και του Νέμο. Παρακαλώ δώστε μου λίγο χρόνο να σκεφθώ και θα απαντήσω. Παρεμπιπτόντως, ευχαριστώ την Μύθηρα για την φωτογραφία της Φόρμιγγος. Επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσω ως σήμα και εάν ναι, τότε πως μπορώ να το κάνω; Παρακαλώ για μία περιγραφή της διαδικασίας για ασχέτους.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΦΟΡΜΙΓΞ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΦΟΡΜΙΓΞ » 03 Φεβ 2021, 23:17

Ένα μικρό υστερόγραφο στην προηγούμενη ανάρτησή μου. Θυμήθηκα ένα απόφθεγμα που διάβασα πριν από λίγο καιρό στην βάση του αγάλματος του Πυθαγόρα στην Σάμο: «Εάν υπάρχει Θεός, τότε αυτός είναι η Απόλυτη Αλήθεια και ο Λόγος του είναι φωτιά». Ας δείξουμε υπομονή σε αυτό το νήμα της συζήτησης γιατί προσπαθούμε να δαμάσουμε την Φωτιά.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 04 Φεβ 2021, 14:25

σχολιο 19

...για τα διαδικαστικα Φορμιγκ ρωτα τους διαχειριστες ...πρεπει η φωτο που θα επιλεξεις να ειναι καταλληλων διαστασεων ...εχει μια διαδικασια ...
...μπορεις να μας πεις ομως εδω δημοσιως λιγα πραγματα για σενα να ξερουμε με τι τυπο ανθρωπου μιλαμε .. πχ εγω ειμαι μια μεσηλικη στα 55 γυναικα μοναχικη περιθωριακη περιστασιακα απασχολουμενη ...εχω σπουδασει φυσικος και εχω ζησει 30 χρονια με μαθηματα σε παιδια ...

...εσυ ???
κι ο νεμο αν θελει λεει καποια για αυτον πραγματα ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΦΟΡΜΙΓΞ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΦΟΡΜΙΓΞ » 04 Φεβ 2021, 18:20

Τα στοιχεία που ζήτησε η Μύθηρα στο δέκατο πέμπτο σχόλιό της: Είμαι 57 ετών, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός, σπούδασα στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης, εκεί έκανα το διδακτορικό μου (Μαθηματικά, Προσομοιώσεις, Κοινωνική Μηχανική) και εκεί δίδαξα για κάποια χρόνια Μαθηματικά ως έκτακτος καθηγητής. Τώρα που η δουλειά έχει μειωθεί και κλειστήκαμε μέσα, κάθομαι και σχεδιάζω φανταστικά κτήρια και καπνίζω την πίπα μου (έχω ανάγει την επιλογή καπνού σε επιστήμη). Επίσης μιλάω μέσω του Skype με τους λίγους φίλους μου, που είναι σκορπισμένοι σε όλη την Γη.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Φεβ 2021, 19:20

με ενδιαφερει πολυ η επιστημη του καπνου και οτι διαθεσιο στοιχειο εχεις - το ακουω ευχαριστως

οσο για μενα εμπορευομαι ενιοτε και με προσωπικη εργασια και η χιμαιρα μου ειναι η κατανοηση του ολου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 05 Φεβ 2021, 15:30

σχολιο 20

...οποτε γνωριστηκαμε οι τρεις μας ειναι καλο που εχεις θετικό πνευμα Φορμιγκ ...θα βοηθησει αυτο στην αναλυση ...δυστυχως οι κοινωνικοι φιλοσοφοι στερουνται της συλλογιστικης ικανοτητας των θετικων επιστημων καθως στην πλειοψηφια τους προερχονατι απο θεωρητικες επιστημες ..

.....ο νεμο απο οσο έχω καταλαβει απο τις επαφες μας εδώ μεσα τον ελευθερο χρονο του ζωγραφίζει .. τι καλα που θα ταν να μπορουσαμε να δουμε τις ζωγραφιες αλα και τα δικα σχέδια φανταστικων κτιρίων .... και επισης να μα ςπει περιπου ποσο ετων ειναι .... κι αν η χιμαιρα του ειναι η κατανοηση του ολου τοτε ανηκει σε αυτη την μικρη παρέα μας για το πως θα φτιαχναμε ενα Συνταγμα Δημοκρατικης Αναδιοργανωσης...

..οποτε επανερχομαι συντομως για να αναπτυξω καποιες ιδεες ...

.. δεν ξεχναμε να αποθηκευουμε τις σελιδες αυτες του φορουμ ειναι η πνευματικη δουλεια .. ποιος ξερει και μπορει καποτε ακομη κι αν το φορουμ αυτο δεν υπαρχει να εχει να πει με καποιο τροπο η δουλεια αυτη σε καποιους πολλα πραγματα ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΦΟΡΜΙΓΞ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΦΟΡΜΙΓΞ » 05 Φεβ 2021, 22:15

Αγαπητοί Μύθηρα και Νέμο,
1) το πρόβλημα με τις θετικές επιστήμες είναι η κακιά συνήθεια να πλέκονται τα σύμβολα με τις λέξεις. Θα ήθελα να αρχίσω ένα σχόλια με τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και την δυναμική των μικρών ομάδων αλλά χρειάζομαι σύμβολα, κάποιες απλές εκφράσεις για να παραστήσω σύνολα. Θα μπορούσα να δοκιμάσω μία τέτοια απάντηση χωρίς να υποστώ πολύ κράξιμο;
2) Αναφορικά με την Συνταγματική Θεωρία, με ενδιαφέρει πολύ.
3) Αναφορικά με τον καπνό που ανάφερε ο Νέμο, μπορώ να προτείνω καπνούς πίπας, από τους οποίους έχω δοκιμάσω αρκετούς. Τσιγάρα και πούρα δεν έχω δοκιμάσω ποτέ και ναργιλέ έχω δοκιμάσω ελάχιστες φορές όταν πήγαινα στην Αλεξάνδρεια (δεν μου άρεσα ιδιαίτερα, πολύ βαβούρα). Τους καπνούς μου αναγκάζομαι να τους παραγγέλνω από την Γερμανία (ζητώ ταπεινά συγνώμη), επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν ελάχιστοι. Εάν εμπορεύεσαι καπνούς, θα με ενδιέφερε.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 06 Φεβ 2021, 14:02

επειδη τα πληρωμενα μμε δεν προκειται να το παιξουν, ειπα να το βαλω εδω:

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Φεβ 2021, 14:17

εαν εμπορευομουν καπνους μαλλον θα ειχα ψοφησει απο το πολυ καπνισμα και εγω αντιμετωπίζω προβλημα
με καπνους πιπας και τωρα εχω σταματησει ν ψαχνομαι γιατι στο παρελθον
ειτε δεν εβρισκα τις παλιες μαρκες ειτε ο καπνος ηταν πολυ μπαγιατικος αφου τον αγοραζα απο διαφορα περιπτερα
και για αυτο σε ρωτησα αν εχεις κατι υποψιν
αλλα αφου μου λες οτι το εισαγεις απο γερμανια το καταλαβαινω ..εγω δεν μπαινω σε αυτην την διαδικασια
γιατι το θεωρω βασανο και μου εχουν μεινει καπου 4-5 διαφορες πιπες απο διαφορετικα ξυλα και ειπα
αυτον τον καιρο να ξανακαπνισω αλλα επιφυλασσομαι με τι καπνο να αγορασω και που να το βρω
...και κραξιμο τρωει ο καθεις που λεει κατι το καινουργιο και μαλιστα οταν αναφερεται σε συλλογικοτητα
και μονο οι χαρισματικοι ηγετες ειχαν αυτο το προνομιο αφου το υποστηριζαν και με βια αν χρειαζοταν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 06 Φεβ 2021, 15:43

denplirono έγραψε:επειδη τα πληρωμενα μμε δεν προκειται να το παιξουν, ειπα να το βαλω εδω:

σχολιο 21

..παιδια το θεμα ανοικτηκε για να μιλησουμε για την δημοκρατικη αναδιοργανωση ..οχι γιανα σχολιασουμε τα τραγελαφικα επικαιρα οπως το να γινεται μια τετοια αυτοκινητο πομπη για μια νε δομη προφυγων μεσα σε μια πολη ερειπωμενη και νεκρωμενη για την οποια οι αυτοκινηταρχες δεν εχουν να διαδηλωσουν η να διαμαρτυρηθουν κατι ...μα τιποτε ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Φιλοσοφία Πολιτικής”