ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πολιτικά συστήματα, πολιτική επιστήμη, πολιτικές ιδεολογίες κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΦΟΡΜΙΓΞ
Rookie poster
Rookie poster

Re: ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό ΦΟΡΜΙΓΞ » 07 Φεβ 2021, 20:36

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΕΚΤΟ ΣΧΟΛΙΟ (Πληθικός αριθμός Δυναμοσυνόλου)

Θεώρησα για χάρη απλούστευσης, πως οι σχέσεις αλληλεπιδράσεις δεν αποτελούν διατεταγμένα σύνολα, δηλαδή πως για μία αλληλεπίδραση μεταξύ δύο οποιωνδήποτε δύο πολιτών ισχύει πως: {χ1, χ2} = {χ2,χ1}, με αυτήν την παραδοχή της ΜΗ διάταξης, το πλήθος όλων των δυνατών συνδυασμός ενός συνόλου με Χ στοιχεία (δηλαδή το δυναμοσύνολο του Χ) είναι 2^Χ (2 υψωμένο στην δύναμη Χ). Αυτό ισχύει γιατί:

Για Χ=1, τότε το σύνολο είναι {χ1} και το δυναμοσύνολό του είναι {{0},{χ1}}, δηλαδή έχει πλήθος 2=2^1.

Για Χ=2, το σύνολο είναι {χ1,χ2} και το δυναμοσύνολό του είναι {{0},{χ1},{χ2},{χ1,χ2}}, δηλαδή έχει πλήθος 4=2^2

Έστω πως ο τύπος του πλήθους ισχύει για ένα σύνολο Χ={χ1,χ2,…,χκ} με κ στοιχεία, δηλαδή πως το δυναμοσύνολό του είναι 2^κ

Για ένα σύνολο Χ={χ1,χ2,…,χκ,χ(κ+1)} με κ+1 στοιχεία, το δυναμοσύνολό του σχηματίζεται από το δυναμοσύνολο του συνόλου με κ στοιχεία, με την προσθήκη του όλων των δυνατών συνδιασμών του στοιχείου χ(κ+1) με το δυναμοσύνολο του συνόλου Χ με κ στοιχεία. Δηλαδή το δυναμοσύνολο για Χ με κ+1 στοιχεία θα αποτελείται από το δυναμοσύνολο του Χ με κ στοιχεία και από άλλο ένα ίδιο δυναμοσύνολο για κ στοιχεία, όπου το δεύτερο θα έχει τα ίδια υποσύνολα με το πρώτο, με την προσθήκη του στοιχείου χ(κ+1) σε καθένα από αυτά. Τελικά, το πλήθος του δυναμοσυνόλου για κ+1 στοιχεία θα είναι το διπλάσιο αυτού για κ στοιχεία, δηλαδή θα είναι 2*2^κ=2^(κ+1).

Ένα παράδειγμα του τελευταίου βήματος της απόδειξης είναι για κ=2 (και για κ+1=3). Το δυναμοσύνολο για Χ με κ στοιχεία είναι: {{0},{χ1},{χ2},{χ1,χ2}}, ενώ το δυναμοσύνολο για Χ με κ+1 στοιχεία γίνεται:
{{0},{χ1},{χ2},{χ1,χ2},{χ3},{χ1,χ3},{χ2,χ3},{χ1,χ2,χ3}}.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 07 Φεβ 2021, 21:50

ΦΟΡΜΙΓΞ έγραψε:ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΕΚΤΟ ΣΧΟΛΙΟ (Πληθικός αριθμός Δυναμοσυνόλου)

Θεώρησα για χάρη απλούστευσης, πως οι σχέσεις αλληλεπιδράσεις δεν αποτελούν διατεταγμένα σύνολα, δηλαδή πως για μία αλληλεπίδραση μεταξύ δύο οποιωνδήποτε δύο πολιτών ισχύει πως: {χ1, χ2} = {χ2,χ1}, με αυτήν την παραδοχή της ΜΗ διάταξης, το πλήθος όλων των δυνατών συνδυασμός ενός συνόλου με Χ στοιχεία (δηλαδή το δυναμοσύνολο του Χ) είναι 2^Χ (2 υψωμένο στην δύναμη Χ). Αυτό ισχύει γιατί:

Για Χ=1, τότε το σύνολο είναι {χ1} και το δυναμοσύνολό του είναι {{0},{χ1}}, δηλαδή έχει πλήθος 2=2^1.

Για Χ=2, το σύνολο είναι {χ1,χ2} και το δυναμοσύνολό του είναι {{0},{χ1},{χ2},{χ1,χ2}}, δηλαδή έχει πλήθος 4=2^2

Έστω πως ο τύπος του πλήθους ισχύει για ένα σύνολο Χ={χ1,χ2,…,χκ} με κ στοιχεία, δηλαδή πως το δυναμοσύνολό του είναι 2^κ

Για ένα σύνολο Χ={χ1,χ2,…,χκ,χ(κ+1)} με κ+1 στοιχεία, το δυναμοσύνολό του σχηματίζεται από το δυναμοσύνολο του συνόλου με κ στοιχεία, με την προσθήκη του όλων των δυνατών συνδιασμών του στοιχείου χ(κ+1) με το δυναμοσύνολο του συνόλου Χ με κ στοιχεία. Δηλαδή το δυναμοσύνολο για Χ με κ+1 στοιχεία θα αποτελείται από το δυναμοσύνολο του Χ με κ στοιχεία και από άλλο ένα ίδιο δυναμοσύνολο για κ στοιχεία, όπου το δεύτερο θα έχει τα ίδια υποσύνολα με το πρώτο, με την προσθήκη του στοιχείου χ(κ+1) σε καθένα από αυτά. Τελικά, το πλήθος του δυναμοσυνόλου για κ+1 στοιχεία θα είναι το διπλάσιο αυτού για κ στοιχεία, δηλαδή θα είναι 2*2^κ=2^(κ+1).

Ένα παράδειγμα του τελευταίου βήματος της απόδειξης είναι για κ=2 (και για κ+1=3). Το δυναμοσύνολο για Χ με κ στοιχεία είναι: {{0},{χ1},{χ2},{χ1,χ2}}, ενώ το δυναμοσύνολο για Χ με κ+1 στοιχεία γίνεται:
{{0},{χ1},{χ2},{χ1,χ2},{χ3},{χ1,χ3},{χ2,χ3},{χ1,χ2,χ3}}.

σχολιο 27

...δεν μπορω να καταλαβω ,,,,γιατι το κανεις τοσο περιπλοκο και χρησιμοποιεις επαγωγικη αποδειξη ??.....υπαρχουν τυποι μαθηματικων της συνδυαστικης αλλα και πρακτικοι τροποι ... πχ ποσους συνδυασμους χωρις να μας ενδιαφερει η σειρα εχουμε για τρια διαφορετικα μελη ενος συνολου αν τα συνδυασουμε ανα δυο .. χμμ ειναι απλο εχουμε τρεις συνδυασμους οχι 8 που επιβεβαιωνει κι τυπος 3!/ 2! ( 3-2)! ...γιατι τοσο μπλεξιμο με αυτο το θεμα ??

..αληθεια γνωριζεις απο συνδυαστικη Φορμιγξ ??... http://ebooks.edu.gr/ebooks/v/html/8547 ... ex3_3.html

...φυσικος ειμαι αλλα τα γνωριζω αυτα τα θεματα ....καλα θα ελεγα ... τη συλλογιστικη σου η μαθηματικη δεν εινα ευκολο να την παρακολουθησω ...

πχ λες Για Χ=1, τότε το σύνολο είναι {χ1} και το δυναμοσύνολό του είναι {{0},{χ1}}, δηλαδή έχει πλήθος 2=2^1.
...ενα τοσο απλο συνολο δεν εχει συνδυασμους αρα ειναι εκτος συνδυαστικης ...επισης το 0 τι σημαινει ???δεν καταλαβαινω ...τι σημαινει το {χ1} ??

...ορισε το δυναμοσυνολο ...τι ειναι το δυναμοσυνολο ???? δεν ειναι ενα απλο συνολο στοιχείων ...αλλιως οσα γραφεις δεν εχουν λογικη ...

αρα εδω δεν εχουμε απλη συνδυαστικη ...κατι αλλο κανεις εσυ με τα στοιχεια του συνολου ..αυτο ειναι αλληλοδραστικη οχι απλη συνδυαστικη των στοιχειων ..χμμμ...

πε ςμου τι σημαινει στο αλληλοδραστικο συνολο σου το στοιχειο {0}
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 07 Φεβ 2021, 22:27

σχόλιο 28

....χμμμ... αυτό είναι μια νέα μαθηματική θεωρία δεν είναι συνδυαστική ...είναι αλληλοδραστική...το σύνολο σου που παράγεις δεν είναι δεν ειναι μεταθετικό δεν εναι διατακτικό, δεν είναι συνδυαστικό είναι αλληλοδραστικό..χμμμ...φοβάμαι ότι το κατάλαβα !!!!!!!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 07 Φεβ 2021, 22:55

σχόλιο 29

..ααα ναι το λες στο 5ο ΣΧΟΛΙΟ σου ...το κατάλαβα !!! πολύ καλή θεμελίωση ...εντυπωσιακό!! έχεις αρχίσεις να σκαρώνεις μια μαθηματική θεωρία της κοινωνικής επιστήμης!!!!!!!!!!!!!!!! ....

λες
Το {0} του σ, παριστάνεται μη μηδενική σχέση (ανυπαρξία δράσης), ενώ τα {χ1}, {χ2}, {χ3}, τις δράσεις που αποδίδουν τα στοιχεία ως μοναχικά (μη συνεργαζόμενα) άτομα, ενώ τα {χ2,χ3},{χ1,χ3},{χ1,χ2,χ3} απεικονίζουν τις συνεργαζόμενες δράσεις (αλληλεπιδράσεις).

μι α μαθηματικη θεωρία της αλληλοδραστικής ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΦΟΡΜΙΓΞ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΦΟΡΜΙΓΞ » 08 Φεβ 2021, 20:24

Προκειμένου να συμμετέχω αποτελεσματικά στην συζήτηση αυτή, αιτούμαι την βοήθεια όλων των συζητητών. Έχω ένα συγκεκριμένο σκεπτικό πρότυπο από το οποίο εδώ και μέρες προσπαθώ να αποτινάξω, αλλά κάθε φορά που αρχίζω να γράφω για το Σύνταγμα με λύπη μου παρατηρώ πως ξαναγυρίζω αυτόματα στην ίδια μεθοδολογία. Θα παρακαλούσα λοιπόν να ξεκινήσουν άλλοι τις αναρτήσεις για την δημιουργία ενός Συντάγματος, αφενός για να υπάρχει ποικιλομορφία προσεγγίσεων και αφετέρου να ξεκολλήσω, έστω προσωρινά, από τα ίδια και ίδια στερεότυπα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΦΟΡΜΙΓΞ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΦΟΡΜΙΓΞ » 08 Φεβ 2021, 20:34

Επίσης τι σημαίνει το ψευδώνυμο «Μύθηρα»; Ψάχνω στο διαδίκτυο και το μόνο που εξάγεται ως αποτέλεσμα είναι η λέξη «Κύθηρα» και μου έχει κολλήσει. Για τον «Νέμο» το γνώριζα, ο πλοίαρχος του Ναυτίλου (παιδικός μου ήρωας).
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 09 Φεβ 2021, 02:27

ΦΟΡΜΙΓΞ έγραψε:Προκειμένου να συμμετέχω αποτελεσματικά στην συζήτηση αυτή, αιτούμαι την βοήθεια όλων των συζητητών. Έχω ένα συγκεκριμένο σκεπτικό πρότυπο από το οποίο εδώ και μέρες προσπαθώ να αποτινάξω, αλλά κάθε φορά που αρχίζω να γράφω για το Σύνταγμα με λύπη μου παρατηρώ πως ξαναγυρίζω αυτόματα στην ίδια μεθοδολογία. Θα παρακαλούσα λοιπόν να ξεκινήσουν άλλοι τις αναρτήσεις για την δημιουργία ενός Συντάγματος, αφενός για να υπάρχει ποικιλομορφία προσεγγίσεων και αφετέρου να ξεκολλήσω, έστω προσωρινά, από τα ίδια και ίδια στερεότυπα.

σχόλιο 30
για καλύτερη γνωριμία

....για πιο ""αποτελεσματικη προσεγγιση "" Φορμιγξ""και προσέλκυση του χαμουρικου ανδρικου πνευματος
( υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια ) πτου φορουμ πρεπει να ανοιξεις δικο σου θεμα ....γιατι σε αυτο νημα δυστυχως για σενα μονο μια γυναικα θα διαλεγεται μαζί .. δεν ειμαι δημοφιλης στο φορουμ αυτο το ανδροκρατουμενο οποτε οι συνομιλητες ανδρες διανοουμενοι του φορουμ δεν πλησιαζουν ..οπου ποιανω συζητησεις με καποιον εγω αυτοι την το βαζουν στα ποδια ...αφου πρωτα αφησουν το μυγοιχεσμα τους την απαξιωση τους και τα ασχετα σχολια τους ....

...νομιζω οτι αν θες απλα να παρουσιασεις μια δικη σου μαθηματικοποιημενη θεωρια κοινωνικης αλληλεπιδρασης ( τι ενδιαφερον !!)και να διαλλεκτεις πανω σε αυτην χωρις να ενδιαφερεσαι για το πως βλεπουν τη δημοκρατικη αναδιοργανωση γενικά οι αλλοι ..και να μην μιλας μονο με την αλλοκοτη του φορουμ πρεπει ανοιξεις αλλο νημα ... εκει θα εχεις και την συμπνοια των ανδρων ... μακραν απο το γυναικειο πνευμα μιας Μυθηρας ...που ειναι κατι σαν ξορκιστικό ...

Μύθηρα =Μύθος +ἐράω (ῶ) , το συνέθεσα μόνη μου το ψευδώνυμο σημαίνει αυτή που έλκεται αγαπάει το μύθο-μίτο = το ξετύλιγμα ιστοριών αφηγήσεων, νημάτων ανάπτυξης

Μύθηρα= Μύθος + αἱρέω (ῶ) , αυτή που καταλαμβάνεται από τον μύθο η παραμυθιασμένη -παραμυθατζού

Μύθηρα= Μύθος + αἴρω, αυτή που υψώνει, σηκώνει ψηλά τον μύθο ..

άλλοι στα φορουμ μέ έχουν ονομάσει με αναγραμματισμο Μη-θύρα αυτή που δεν μπορει να περάσει την πόρτα ...ή που τρώει πόρτα .. κι αληθεια ειναι οτι έχω φαει αποκλεισμους σε καποιους τοπους διαδικτυακους ...εξαιτιας τυπικων ατασθαλιων αλλα και της γλωσσας που εβγαζαν στους διαχειριστες οταν δεν εκαναν τιποτε για να προστατευτω απο χρηστες μελη φορουμς που μου καναν απιστευτο μπουλινγκ - ειρωνεια και γελοιοποίηση ...με εχουν ονομασει και ειρωνικα Μυτζηθρα !!!

..ομως σιγα σιγα κατακτω την αξια μου ... και την θεση μου στο διαδικτυακο γιγνεσθαι και οταν κατι γινεται σιγα σιγα κανεις δεν μπορει ευκολα να το ανατρεψει η να το εκμηδενισει ειμαι 12 χρονια μεσα στα φορουμ και το δικτυο γενικα... κι εχω πλεον επισημανθει ως κορακινα διαδικτυακη φιλοσοφος και με πολλα αλλα ψευδωνυμα ...

..αν ψαχνεις κουβεντες με πολλους συνομιλητες πρεπει να μην μιλας μαζι μου ...ανοιξε θεμα αλλο κι εκει θα σου μιλουν σιγουρα πολλοι περισσοτεροι .. οταν καποιος μιλα μαζι μου στιγματιζεται ασχημα ...δνε φταιω εγω γιαυτο αν κοιταξει ςτην θεματολογια μου θα δεις τι φταιει , ειναι πολυ ψηλα ο πηχυς πολυ πανω απο το μεσο πνευματκο επιπεδο των ανδρων εδω μεσα ...γιατι γυναικες δεν υπαρχουν η αν υπαρχουν δεν μετεχουν στις συζητησεις συστηματικα ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 09 Φεβ 2021, 02:37

ΦΟΡΜΙΓΞ έγραψε:Προκειμένου να συμμετέχω αποτελεσματικά στην συζήτηση αυτή, αιτούμαι την βοήθεια όλων των συζητητών. Έχω ένα συγκεκριμένο σκεπτικό πρότυπο από το οποίο εδώ και μέρες προσπαθώ να αποτινάξω, αλλά κάθε φορά που αρχίζω να γράφω για το Σύνταγμα με λύπη μου παρατηρώ πως ξαναγυρίζω αυτόματα στην ίδια μεθοδολογία. Θα παρακαλούσα λοιπόν να ξεκινήσουν άλλοι τις αναρτήσεις για την δημιουργία ενός Συντάγματος, αφενός για να υπάρχει ποικιλομορφία προσεγγίσεων και αφετέρου να ξεκολλήσω, έστω προσωρινά, από τα ίδια και ίδια στερεότυπα.

σχολιο 31

...εξηγησου τι ακριβως θες να κάνεις?? ...την εννοια ενος αλληλοδραστικου συνολου οπως τελικα πολυ σωστα το οριζεις πρωτη φορα την ακουω και οντως βγαινει δυναμη του 2 το πληθος των στοιχείων του .. ομως που θελεις να οδηγηθεις με αυτον τον μαθηματικο φορμαλισμο:;..

ενστασεις πολλες εχω για το αν θεωρεις τον ανθρωποκεντρισμο ενος Συνταγματος ,, επισης η θεμελιωση σου δεν εχιε ορισματα ,,, μιλα ςμονο για μαθηματικες εννοιες .. και τν εννοια πολιτης της θεωρεις με αν παρωχημενο αφιλοσοφητο τροπο ( πχ λε ςαυτος που εχει γονεις με εθνικη συγκεκριμενη υποηκοοτητα )

εγω θα συνεχίσω την αναπτυξη των δικών μου περι αρχών ιδεων ...εσυ αν θε ανοιγεις ιδιατερο θεμα να μιλησεις για την θεωρια σου .. αλλα να ξερεις στα φορουμ γενικα τα ελληνικα οι εχοντες δικε ςτους ιδεες θεωρουνται βαρεμενοι ...θελει πολυ προσοχη ...να μη σε καταβαλλουν οι αντιδρασεις τους των χαμουθρηδων και παπαγωαλων τωνπαρακμιακων διανοουμενων εδω μεσα ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΦΟΡΜΙΓΞ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΦΟΡΜΙΓΞ » 09 Φεβ 2021, 09:26

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΟΓΔΟΟ ΣΧΟΛΙΟ

Αναφορικά με τα σχόλια 30 και 31 της Μύθηρα, θα ήθελα να επισημάνω εν συντομία τα εξείς:
1) Ευχαριστώ για την ενδιαφέρουσα ετυμολογία του ψευδωνύμου. Θα ήθελα να είχα σκεφθεί κάτι ανάλογο για εμένα.
2) Δεν έχω ως σκοπό της ζωής μου την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας των άλλων ή της δικής μου. Επιπλέον, εφόσον ό,τι και εάν πράξω, κάποιους θα δυσαρεστήσω, θα ήταν παράλογο να θέσω ως κριτήριο επιλογής των πράξεών μου την ευμένεια των άλλων. Η επιλογή των ανθρώπων με τους οποίους επιθυμώ να σχετιστώ, ως συνεργάτες, συνομιλητές ή συμπολεμιστές, βασίζεται αποκλειστικά στο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν, κατά την δική μου εκτίμηση. Προφανώς, η επιλογή αυτή γίνεται ασχέτως φύλου, φυλής, κοινωνικής κατάστασης ή συμφέροντος και με μεγάλη ευχαρίστηση πληρώνω το αντίτιμο των προτιμήσεών μου. Είναι σαφές πως εάν ζούσα στην Αλεξάνδρεια, θα επεδίωκα την επαφή με την Υπατία και όχι με τον Κύριλλο.
3) Για κάποιο λόγο, οι καλύτεροι συνεργάτες μου επαγγελματικά ή ακαδημαϊκά είναι γυναίκες, είναι αυτές οι συνεργασίες που απέδωσαν τα καλύτερα αποτελέσματα και που ευχαριστήθηκα περισσότερο, ακριβώς επειδή οι διαφορετικοί χαρακτήρες και νοοτροπίες, με λίγη κατανόηση, μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά.
4) Ακριβώς επειδή έχω κάποιο συγκεκριμένο τρόπο σκέψης (όπως άλλωστε κάθε άνθρωπος) συμμετέχω στο ιστολόγιο και δεν κάθομαι στο γραφείο μου να γράφω απομονωμένος. Η μόνη πιθανότητα να γίνει κατανοητός ένας ελέφαντας, είναι να συνδυαστεί η προσέγγιση πολλών τυφλών οι οποίοι τον ψηλαφούν σε πολλά διαφορετικά σημεία. Εξάλλου, πόσο ενδιαφέρον μπορεί να παρουσιάσει ένας καθρέπτης;
5) Προτιμώ περισσότερο τα κοράκια από τις καρδερίνες.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 09 Φεβ 2021, 12:04

ΦΟΡΜΙΓΞ έγραψε:ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΟΓΔΟΟ ΣΧΟΛΙΟ

Αναφορικά με τα σχόλια 30 και 31 της Μύθηρα, θα ήθελα να επισημάνω εν συντομία τα εξείς:
1) Ευχαριστώ για την ενδιαφέρουσα ετυμολογία του ψευδωνύμου. Θα ήθελα να είχα σκεφθεί κάτι ανάλογο για εμένα.
2) Δεν έχω ως σκοπό της ζωής μου την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας των άλλων ή της δικής μου. Επιπλέον, εφόσον ό,τι και εάν πράξω, κάποιους θα δυσαρεστήσω, θα ήταν παράλογο να θέσω ως κριτήριο επιλογής των πράξεών μου την ευμένεια των άλλων. Η επιλογή των ανθρώπων με τους οποίους επιθυμώ να σχετιστώ, ως συνεργάτες, συνομιλητές ή συμπολεμιστές, βασίζεται αποκλειστικά στο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν, κατά την δική μου εκτίμηση. Προφανώς, η επιλογή αυτή γίνεται ασχέτως φύλου, φυλής, κοινωνικής κατάστασης ή συμφέροντος και με μεγάλη ευχαρίστηση πληρώνω το αντίτιμο των προτιμήσεών μου. Είναι σαφές πως εάν ζούσα στην Αλεξάνδρεια, θα επεδίωκα την επαφή με την Υπατία και όχι με τον Κύριλλο.
3) Για κάποιο λόγο, οι καλύτεροι συνεργάτες μου επαγγελματικά ή ακαδημαϊκά είναι γυναίκες, είναι αυτές οι συνεργασίες που απέδωσαν τα καλύτερα αποτελέσματα και που ευχαριστήθηκα περισσότερο, ακριβώς επειδή οι διαφορετικοί χαρακτήρες και νοοτροπίες, με λίγη κατανόηση, μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά.
4) Ακριβώς επειδή έχω κάποιο συγκεκριμένο τρόπο σκέψης (όπως άλλωστε κάθε άνθρωπος) συμμετέχω στο ιστολόγιο και δεν κάθομαι στο γραφείο μου να γράφω απομονωμένος. Η μόνη πιθανότητα να γίνει κατανοητός ένας ελέφαντας, είναι να συνδυαστεί η προσέγγιση πολλών τυφλών οι οποίοι τον ψηλαφούν σε πολλά διαφορετικά σημεία. Εξάλλου, πόσο ενδιαφέρον μπορεί να παρουσιάσει ένας καθρέπτης;
5) Προτιμώ περισσότερο τα κοράκια από τις καρδερίνες.

σχολιο 32

... καταρχην προσωπικα δινω μεγαλη σημασια χρονια τωρα στην αριθμηση των φορυμιστικων παρεμβασεων μου και γενιακ στην αποθηκευση καταχωρηση των γραπτων μου μεσα στο διαδικτυο ..ετσι γιανα ξερω τι εχω κανει ..

...ομολογω οτι απο τους δεκαδες ανθρωπους με τους οποίου εχω συναναστραφεί δεν εχω συνατησει διαδικτυακα περιθωριακή οντας αυθορμητους δημιουργους θεωριων ...συγκροτημενους σαν εσενα ...μια δυο φορες βεβαια καποια ατομα συναντησα που προωθουσαν περιεργες θεωριες ...αλλα ασυναρτητως όχι συγκροτημένες ...οιπερισσότεροι φορουμιστες ειναι αληττικα σκυλια και μυγες ....ακανουν απιστευτο μπουινγκ σου κοβουν την διαθεησ να μιλησεις μπλοκαρουν θεματα με τα σεξιστικα σχολια τους και τα χαμουρικα απαξιωτικα...

στο φρουμ αυτο απο δικε ςμου επαφες εχω ξεχωρισει τον Αριστο και τον Σπαρκ που ανοιγουν σοβαρα θεματα .. υπαρχει ο κυριος διαχειριστηςAdmin και ο pluton o nemo δεν εχει νηματα ειναι συμμετοχος ομως σε πολλα και προσωπικα δεν με εχει ειρωνευτει ποτε ακραια αλλα στα πλαισια τη χαλαρωσης μονο απο τν σοβαροτητα ....βεβαια και αλλα ατομα ειναι αξιολογα που γραφουν στο πεδιο της Ιστοριας και Φιλοσοφια και των Επιστημων ...η λεχουρια μυγοχεσια μαζευεται στο πεδιο Εσωτερικη Πολιτικη και Γενικες Συζητησεις ..προσοχη σε Λαχουρενιο και Ραταπλανο ..αν και εχουν περιωπη διανοουμενων ειναι ο αισχρος αποπατος του φορουμ ..μισογυνηδες ανταγωνιστικοι κουκουλοφοροι ..επι πανδημιας λειτοργησαν ως καταδοτες πιθανοι βοτρομοκρατες ......αν θελουν σε κουρελιαζουν δυστυχως χωρις να σβυνονται τα σχολια τους ....εχω δεχτει απιστευτη παρενοχληση με την ανοχη ως ενα σημεια της διαχειρισης ...αυτα ... για τα μελη του φορουμ...

.. εχω ειλικρινως μεγαλο ενδιαφερον για αυτο που θεωρητικα επιχειρεις ...ελπιζω να μην χασεις το δικο σου ενδαφερον επειδη δεν υπαρχουν πολλοι συνομιλητες .. το νημα αυτο ειναι προθυμο να φιλοξενησει τις ιδεες σου ..αν δεν θες ανοιξε ενα δικο σου νημα να συζητησεις επι των ιδεων σου .. εγω παραλληα θα εκθετω και τςι δικε ςμου ιδεες με σχολιασμους για τις δικές σου ....

* πατησε πανω στο συνδεσμο του ονοματος μου στο φόρουμ αυτο και θα δεις ολα τα θεματα που μετεχω .. θα δεις τι γραφω ...στο 99% ειναι δικα μου νηματα ..ετσι θα παρεις μια ιδεα για το διανοητικο προφιλ μου και τον χαρακτηρα μου γενικα ...
σε αυτό το φορουμ έχω ισαμε 100 θεματα ανοιξει ...ολα καταχωρημενα με αριθμημενα σχόλια ...

...τελευταια εχω ανοιξει θεμα οπου εχω προσκαλεσει κοινωνικους φιλοσοφους οραματικους οπως τους λεω συγγραφεις ,,,με εμαιλ όλο αυτό .. και παρουσιαζω ενα μερος των ιδεων τους να δες εδω...

viewtopic.php?f=54&t=12315&start=130
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Φιλοσοφία Πολιτικής”