bizeli έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
βάψε την κάτω σειρά κίτρινη και τσίμπα ένα @
αυτό λέμε
Ώπα.
Γιατί ρε συ;
ε τώρα...δεν καταλαβαίνεις;
είναι ο τρόπος έκφρασης του σατανικού
φαντάσου πως μιλάει σπίτι του

Συντονιστής: Spark
bizeli έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
βάψε την κάτω σειρά κίτρινη και τσίμπα ένα @
αυτό λέμε
Ώπα.
Γιατί ρε συ;
vallon έγραψε:bizeli έγραψε:
Ώπα.
Γιατί ρε συ;
ε τώρα...δεν καταλαβαίνεις;
είναι ο τρόπος έκφρασης του σατανικού
φαντάσου πως μιλάει σπίτι του
bizeli έγραψε:Εμένα αν με ρωτούσατε ποια σχολή διακόσμησης μου ταιριάζει, θα σας έλεγα γενικά δεν έχω άποψη.
Άμα είχα λεφτά θα πλήρωνα έναν διακοσμητή και θα του έλεγα κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Το μόνο που θα του ζητούσα θα ήταν το σπίτι να ήταν pet friendly και σχετικά μίνιμαλ.
Αλλά θεωρώ ότι από όλες αυτές τις τάσεις στη διακόσμηση, αυτή που είναι πιο κοντά σε εμένα είναι οι industrial γραμμές.
Προέλλην έγραψε:bizeli έγραψε:Εμένα αν με ρωτούσατε ποια σχολή διακόσμησης μου ταιριάζει, θα σας έλεγα γενικά δεν έχω άποψη.
Άμα είχα λεφτά θα πλήρωνα έναν διακοσμητή και θα του έλεγα κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Το μόνο που θα του ζητούσα θα ήταν το σπίτι να ήταν pet friendly και σχετικά μίνιμαλ.
Αλλά θεωρώ ότι από όλες αυτές τις τάσεις στη διακόσμηση, αυτή που είναι πιο κοντά σε εμένα είναι οι industrial γραμμές.
Προτείνω νεοκυκλάδες. ΟΛΑ τα έπιπλα, μαζί μπανιέρες και ντούς, χτιστά και καλυμμένα με πατητή τσιμεντοκονία.
Αυτά που πόσταρε ο Βάλλον, θα ταίριαζαν σε κάποιο βαθμό συμπληρωματικά.
Προέλλην έγραψε:Προτείνω νεοκυκλάδες. ΟΛΑ τα έπιπλα, μαζί μπανιέρες και ντούς, χτιστά και καλυμμένα με πατητή τσιμεντοκονία.
Αυτά που πόσταρε ο Βάλλον, θα ταίριαζαν σε κάποιο βαθμό συμπληρωματικά.