Τι εργαλεία έχετε;

Κατασκευές που δεν εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Τι εργαλεία έχετε;

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 08 Ιαν 2018, 12:23

Ποιος ασχολείται με κατασκευές;

Το τελευταίο καιρό μαζεύω μια σειρά από γερμανικά κατσαβίδια, γιατί έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος είναι, λίγο ακριβά.

Επίσης αγόρασα μια σειρά, 10€, Τορξ κατσαβίδια.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τι εργαλεία έχετε;

Δημοσίευσηαπό vallon » 08 Ιαν 2018, 16:26

facom και κανένας συμβιβασμός
τα κινέζικα που κυκλοφορούν καλά είναι για ψιλοδουλειές, αλλά για χρόνια λίγα εργαλεία υπάρχουν
στο moto .gr είχα δει ένα πολύ αναλυτικό τοπικ για εργαλεία
αξίζει να το διαβάσεις, το έχουν γράψει βέβαια επαγγελματίες που πουλάνε εκεί μέσα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 08 Ιαν 2018, 19:10

Εγώ κάνω συλλογή τελευταία από αυτά τα κατσαβίδια, ίσιο, σταυρό https://www.wiha.com/de/produkte/schrau ... inish.html

μου κάθονται καλά στο χέρι όταν τα σφίγγω, έχουν ένα είδος περίεργο σε πλαστικό στο μαύρο τμήμα τους
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Φεβ 2018, 06:16

Πραγματικά κάτι που με ενδιαφέρει είναι τα εργαλεία, στο σπίτι μου αλλά και στα εξοχικά έχω μια πλουσιότατη συλλογή από εργαλεία.

Αυτό όμως που πραγματικά θέλω είναι παλιά εργαλεία και έχω συγκεντρώσει πολλά τέτοια είτε αγορασμένα από παλαιοπωλεία, είτε όταν ήρθαν οι "Ρωσοπόντιοι" αγόρασα παράξενα εργαλεία που πουλούσαν, είτε από αυτά που βρήκα από θανόντες συγγενείς, είτε τέλος από εργαλεία που ο ίδιος κατασκεύασα.

Πολύ ενδιαφέρων τόπικ κατασκευές, πως δεν το είχα προσέξει.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Πάνας
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Πάνας » 14 Μαρ 2018, 12:05

Έχω πάρα πολλά εργαλεία αλλά διότι και καθότι ερασιτέχνης μικροαστός τα ηλεκτρικά εργαλεία μου τα είναι περισσότερα της einhell, για κάποιο περίεργο λόγο οι τελευταίες σειρές με τα κόκκινα εργαλεία είναι πολύ ποιοτικές και προσιτές σε τιμή αν και άρχισαν να τα τσιμπάνε λίγο.... όμως από πίσω έρχεται η kawasaki με πολύ ποιοτικά εργαλεία και μάλιστα σε χαμηλότερες τιμές.
Μετάνιωσα που δεν πήρα το δισκοπρίονο της kawasaki στα 60€ με αλουμινένια πλάκα και λέιζερ.
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 14 Μαρ 2018, 12:45

ταπανταολα. ενας τορνος μου λειπει.
0 .

Chilloutbuddy
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Chilloutbuddy » 14 Μαρ 2018, 13:10

Για εργαλεία χεριού πένσες, κατσαβίδια και τέτοια παίρνω Γερμανικά NWS, Wera, Wiha, Knipex και που και που κανα Irwin και Stanley
Για πριόνια/μαχαίρια παίρνω Σουηδικά Bahco. Για ηλεκτρικά αν ξέρω ότι θα το σκίζω κάθε μέρα παίρνω Milwaukee, αλλιώς φτηνά Κινέζικα.
Tελευταία που έντυνα το εργαστήριο από μέσα με MDF πήρα ένα track saw Makita με δύο ράγες, πραγματικά το πιό γαμάτο εργαλείο που είχα ποτέ .
Επίσης έβαλα και μια ηλεκρική σκούπα Karcher 30 λίτρων η οποία λειτουργεί αυτόματα με οποιοδήποτε ηλεκτρικό εργαλείο, πολύ καλή.

Επίσης έβαλα ένα φτηνό αέρα Ryobi για καρφιά κυρίως, πρώτη φορά έχω τέτοιο πράμα... Ωραίο είναι αλλά πολύ θόρυβο ρε πστ, πρέπει να του φτιάξω ένα κουτί που να έχει ταυτόχρονα εξαερισμό και ηχομόνωση. Δύσκολο. Αν έχει κανείς καμμιά ιδέα πείτε.
0 .

Chilloutbuddy
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Chilloutbuddy » 14 Μαρ 2018, 13:15

asevastos έγραψε:ταπανταολα. ενας τορνος μου λειπει.

ξυλοτόρνος; άστο καλύτερα... το ξύλο είναι ασταθές υλικό, άμα αρχίσεις να το περιστρέφεις καμμιά φορά ξεκολλάει το μισό και είναι μη σε πάρει.
0 .

Chilloutbuddy
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Chilloutbuddy » 14 Μαρ 2018, 13:21

Πάνας έγραψε:Έχω πάρα πολλά εργαλεία αλλά διότι και καθότι ερασιτέχνης μικροαστός τα ηλεκτρικά εργαλεία μου τα είναι περισσότερα της einhell, για κάποιο περίεργο λόγο οι τελευταίες σειρές με τα κόκκινα εργαλεία είναι πολύ ποιοτικές και προσιτές σε τιμή αν και άρχισαν να τα τσιμπάνε λίγο.... όμως από πίσω έρχεται η kawasaki με πολύ ποιοτικά εργαλεία και μάλιστα σε χαμηλότερες τιμές.
Μετάνιωσα που δεν πήρα το δισκοπρίονο της kawasaki στα 60€ με αλουμινένια πλάκα και λέιζερ.

να σου πω, δεν είχες πει ότι θα έφτιαχνες μια εργαλειαποθήκη/εργαστήριο; τι έγινε το έφτιαξες;

Το einhell μια χαρά είναι, κι εγώ παίρνω διάφορα αντίστοιχα αυστραλέζικα (Ozito, θυγατρική της einhell)
Καμμιά φορά σκάει κανένα τις πρώτες μέρες, αλλά γενικά άμα δεν τα λιώνεις με τις ώρες τα περισσότερα κρατάνε χρόνια.
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 14 Μαρ 2018, 13:42

Chilloutbuddy έγραψε:
asevastos έγραψε:ταπανταολα. ενας τορνος μου λειπει.

ξυλοτόρνος; άστο καλύτερα... το ξύλο είναι ασταθές υλικό, άμα αρχίσεις να το περιστρέφεις καμμιά φορά ξεκολλάει το μισό και είναι μη σε πάρει.

οχι. κι εγω δεν το συμπαθω ιδιεταιρα το ξυλο στις κατασκευες μου, οπου υπαρχει επιλογη χρησιμοποιω αλλα υλικα.

τορνακι κανονικο, θαθελα. αλλα δεν ξερω καν για ποιο λογο το θελω. γιατι ετσι.
0 .

Επιστροφή σε “Διάφορα”