τον επιασε στο στομα του ο προ και προτου κανεις προλαβει να αντιδρασει
τον ψοφησε τον τσιπρα
Βουλευτικές εκλογές 2023
-
- Supreme poster
Re: Βουλευτικές εκλογές 2023
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
- Moderator
vallon έγραψε:ε φελός δεν είναι;
πάντως δεν το πιστεύω για την εξ αποστάσεως , μάλλον για να στήσει ένα λειτουργικό εξυχρονισμένο σύστημα διοίκησης έρχεται
είναι τόσο τραγική η υποδομή και παρατημένη στη δεκαετία του 1980 που δεν μπορεί κανείς να μιλάει για δημόσια εκπαίδευση και να συγκρίνει με τα αντίστοιχα συστήματα του εξωτερικού. Είναι τραγική όποια σύγκριση
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τώρα θα αντιμετωπιστεί η τεχνική με βάση την αξία της , όχι την ίντριγκα των φιλολόγων και μαθηματικών
η κερατέως ήταν η προσωποποίηση της ξεφτίλας. Δεν είχε καμία επαφή με το αντικείμενο ,η κοπέλα είχε έρθει απο τον ΑΡη να κάνει την αξιολόγηση μόνο. Δηλ δεν προσέφερε τίποτα στην εκπαίδευση. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος ειδικά στο κομμάτι της διασύνδεσης με την αγορά , το προτζεκτ που υλοποιώ καθώς η μανταμ δεν είχε σχέση με αγορά..!!!! σορβωνίτσα ήταν , άντε το πολύ κάνα επιστημονικό έγγραφο να έφτιαχνε και την έβαλε στη καρέκλα του υπουργού..Οι ίδιοι οι συνδικαλιστές της δακε την έκραζαν
Νομίζω ότι την Κεραμέως την έβγαλε γιατί δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον εκπαιδευτικό κόσμο.
Όχι ότι και ο καινούριος δεν θα συνεχίσει την ίδια πολιτική αλλά με την Κεραμέως ήταν πολύ τεταμένο το κλίμα οπότε κάπως μας το "έδωσε" αυτό.
0 .
-
- Right to Repair Champion
bizeli έγραψε:Νομίζω ότι την Κεραμέως την έβγαλε γιατί δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον εκπαιδευτικό κόσμο.
Όχι ότι και ο καινούριος δεν θα συνεχίσει την ίδια πολιτική αλλά με την Κεραμέως ήταν πολύ τεταμένο το κλίμα οπότε κάπως μας το "έδωσε" αυτό.
Συμφωνώ, μεγάλη νίκη των εκπαιδευτικών! Νο πασαράν!
Τώρα μπορείτε να αξιολογηθείτε ήσυχα κι ωραία και να σας αρέσει κιόλας

0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot
-
Εν τω μεταξύ, όπως είδαμε παραπίσω, ένας απο τους πρώτους στόχους της κυβέρνησής μας, είναι να επανακρατικοποιήσει ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ που ιδιωτικοποίησε ο σύριζα.
Δηλαδή, ο Χατζηδάκης που είχε τούρτα και γιόρταζε τις ιδιωτικοποιήσεις ΟΣΕ, ΔΕΗ, Ολυμπιακής,

τώρα ως υπουργός οικ., θα φυσάει κεράκια σε εορταστική τούρτα κρατικοποίησης ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ.
Τεράστιε Κυριάκο, τρέλανέ τους όλους!
Δηλαδή, ο Χατζηδάκης που είχε τούρτα και γιόρταζε τις ιδιωτικοποιήσεις ΟΣΕ, ΔΕΗ, Ολυμπιακής,

τώρα ως υπουργός οικ., θα φυσάει κεράκια σε εορταστική τούρτα κρατικοποίησης ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ.
Τεράστιε Κυριάκο, τρέλανέ τους όλους!

0 .
-
- Moderator
Προέλλην έγραψε:Συμφωνώ, μεγάλη νίκη των εκπαιδευτικών!
Τώρα μπορείτε να αξιολογηθείτε ήσυχα κι ωραία
Όχι ρε δεν το λέω σαν νίκη.
Αλλά σε επίπεδο ενός άτυπου negotiation. Έκανε μια μικρή υποχώρηση αφού έβλεπε και ο ίδιος ότι δεν τραβούσε με αυτήνανε.
Προφανώς δεν θα την ξερίζωνε εν μέσω υπουργικής θητείας και τώρα με τις εκλογές βρήκε την ευκαιρία με το πρόσχημα του ανασχηματισμού.
Προφανώς και θα συνεχίσει την αξιολόγηση και αυτός αλλά άλλο όπως λες ήσυχα και ωραία και άλλο να είσαι στα μαχαίρια με τον άλλον.
Αυτό ήταν το point.
0 .
-
bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Συμφωνώ, μεγάλη νίκη των εκπαιδευτικών!
Τώρα μπορείτε να αξιολογηθείτε ήσυχα κι ωραία
Όχι ρε δεν το λέω σαν νίκη.
Αλλά σε επίπεδο ενός άτυπου negotiation. Έκανε μια μικρή υποχώρηση αφού έβλεπε και ο ίδιος ότι δεν τραβούσε με αυτήνανε.
Προφανώς δεν θα την ξερίζωνε εν μέσω υπουργικής θητείας και τώρα με τις εκλογές βρήκε την ευκαιρία με το πρόσχημα του ανασχηματισμού.
Προφανώς και θα συνεχίσει την αξιολόγηση και αυτός αλλά άλλο όπως λες ήσυχα και ωραία και άλλο να είσαι στα μαχαίρια με τον άλλον.
Αυτό ήταν το point.
Ας αφήσουμε τις μετριοπάθειες κατά μέρος, εγώ πιστεύω ότι ήταν μια σαφής νίκη των εκπαιδευτικών, τον κερδίσαν τον νέο αξιολογητή-εξορθολογιστή με το σπαθί τους!
Μην βλέπεις που αλλάξαν οι Υπουργοί σε ΟΛΑ τα Υπουργεία, ακόμη και οι πλέον επιτυχημένοι (Δένδιας, Σταϊκούρας, κ.α.), ειδικά στο Παιδείας όμως αυτό συνέβει λόγω της ρωμαλαίας στάσης των εκπαιδευτικών. Ας πούμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους!
0 .
-
- Moderator
Προέλλην έγραψε:Ας αφήσουμε τις μετριοπάθειες κατά μέρος, εγώ πιστεύω ότι ήταν μια σαφής νίκη των εκπαιδευτικών, τον κερδίσαν τον νέο αξιολογητή-εξορθολογιστή με το σπαθί τους!
Μην βλέπεις που αλλάξαν οι Υπουργοί σε ΟΛΑ τα Υπουργεία, ακόμη και οι πλέον επιτυχημένοι (Δένδιας, Σταϊκούρας, κ.α.), ειδικά στο Παιδείας όμως αυτό συνέβει λόγω της ρωμαλαίας στάσης των εκπαιδευτικών.
Ρε συ αλήθεια. Μη με δουλεύεις τώρα.
Δεν ξέρω τι έγινε με τα άλλα υπουργεία. Εγώ ασχολούμαι με το παιδείας γιατί αυτό με αφορά.
Αλλά μπέσα τώρα. Ακόμα και αν άφηνε τους ίδιους σε όλα τα υπουργεία, το παιδείας θα το άλλαζε για τους λόγους που σου είπα.
Έψαχνε την κατάλληλη στιγμή απλά.
Κι επίσης μη συγκρίνεις το παιδείας με άλλα υπουργεία.
Το παιδείας είναι τελείως τζιζ υπουργείο.
Απλά λέω ότι ειδικά η Κεραμέως έπρεπε να φύγει και το ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ και ο Μητσ. αυτό. Υπήρχαν πολλά προβλήματα που περισσότερο δυσκόλευαν παρά διευκόλυναν την κατάσταση απλά και μόνο επειδή η κεραμέως είχε δημιουργήσει αρνητικό κλίμα πράγμα που δεν βοηθάει καθόλου ειδικά σε ένα τέτοιο υπουργείο.
Δική μου αίσθηση εκφράζω έτσι;
Δεν μιλάω ως εκπρόσωπος τύπου των εκπαιδευτικών.
Οπότε τα περί νίκης δεν ευσταθούν.
0 .
-
- Moderator
Κοίτα γενικά όσες γυναίκες υπουργοί πέρασαν από το υπουργείο παιδείας (με εξαίρεση ίσως τη γιαννάκου- κουτσίκου) δημιούργησαν ένα πολύ εχθρικό κλίμα ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και υπουργείο. Δεν ξέρω γιατί.
Με άντρες υπουργούς τα πηγαίναμε καλύτερα.
Στατιστικό βγαλμένο από την κεφάλα μου τώρα αλλά δεν ξέρω οι άντρες έχουν μια διαφορετική προσέγγιση έστω και σε επικοινωνιακό επίπεδο.
Αλλά θα δούμε και με αυτόν τι θα παίξει.
Με άντρες υπουργούς τα πηγαίναμε καλύτερα.
.gif)
Στατιστικό βγαλμένο από την κεφάλα μου τώρα αλλά δεν ξέρω οι άντρες έχουν μια διαφορετική προσέγγιση έστω και σε επικοινωνιακό επίπεδο.
Αλλά θα δούμε και με αυτόν τι θα παίξει.
0 .
-
- Moderator
pluton έγραψε:Τι επιχείρημα... δηλαδή αν έβγαινε ο Τσίπρας το γάλα θα πήγαινε από 1,20 στα 0,70
για να μη σου πω ότι σε κάθε κουτί γάλα θα σου έδιναν και 0,30 για τον κόπο που έκανες να πας στο σούπερ μάρκετ, ρε τι πάθαμε.
Δεν είναι το θέμα το κούτι γάλα μόνο.
Το θέμα είναι περί διαφορετικής πολιτικής προσέγγισης γενικότερα και όσον αφορά εμένα διαφορετική φιλοσοφία ζωής αλλά άστο. Πού να σου εξηγώ τώρα;
Δεν έχει σημασία κιόλας.
Mitsotakis it is.
0 .
-
- Supreme poster
bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ας αφήσουμε τις μετριοπάθειες κατά μέρος, εγώ πιστεύω ότι ήταν μια σαφής νίκη των εκπαιδευτικών, τον κερδίσαν τον νέο αξιολογητή-εξορθολογιστή με το σπαθί τους!
Μην βλέπεις που αλλάξαν οι Υπουργοί σε ΟΛΑ τα Υπουργεία, ακόμη και οι πλέον επιτυχημένοι (Δένδιας, Σταϊκούρας, κ.α.), ειδικά στο Παιδείας όμως αυτό συνέβει λόγω της ρωμαλαίας στάσης των εκπαιδευτικών.
Ρε συ αλήθεια. Μη με δουλεύεις τώρα.
Δεν ξέρω τι έγινε με τα άλλα υπουργεία. Εγώ ασχολούμαι με το παιδείας γιατί αυτό με αφορά.
Αλλά μπέσα τώρα. Ακόμα και αν άφηνε τους ίδιους σε όλα τα υπουργεία, το παιδείας θα το άλλαζε για τους λόγους που σου είπα.
Έψαχνε την κατάλληλη στιγμή απλά.
Κι επίσης μη συγκρίνεις το παιδείας με άλλα υπουργεία.
Το παιδείας είναι τελείως τζιζ υπουργείο.
Απλά λέω ότι ειδικά η Κεραμέως έπρεπε να φύγει και το ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ και ο Μητσ. αυτό. Υπήρχαν πολλά προβλήματα που περισσότερο δυσκόλευαν παρά διευκόλυναν την κατάσταση απλά και μόνο επειδή η κεραμέως είχε δημιουργήσει αρνητικό κλίμα πράγμα που δεν βοηθάει καθόλου ειδικά σε ένα τέτοιο υπουργείο.
Δική μου αίσθηση εκφράζω έτσι;
Δεν μιλάω ως εκπρόσωπος τύπου των εκπαιδευτικών.
Οπότε τα περί νίκης δεν ευσταθούν.
η κεραμέως ήταν και είναι το σκυλάκι του κούλη
το λουράκι το έχει όχι για να την τραβάει , αλλά γιατί του το φέρνει συνέχεια στο χέρι ή ίδια
.gif)
κατάστρεψε τον εκπαιδευτικό χώρο ανεπανόρθωτα , αλλά η κοινωνία την ψήφισε,
τώρα που θα πληρώνουν όσοι έχουν για να στείλουν τα φυντάνια τους στο σχολείο, θα γελάμε πολύ
Το καλό που λες μπιζέλι, είναι ότι εάν μπορείς να γραφτείς στην δαπ θα περάσεις μια χαρά
εδω η ίδια η αρχιινστρούχτορας μας έλεγε ότι η αξιολόγηση είναι για τους κομουνιστάς.. όχι για τους γνήσιους νεοδημοκράτες
αρα
μην έχεις αντιστάσεις
γράψου στη δαπ να περάσεις κοσάνι

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.