-
- Ενεργά Θέματα
-
-
- από nemo » 40 λεπτά πριν Άποψη δημοκρατίας... Απαντήσεις 3 Προβολές 18
- από Τλαξκαλτέκος » Σήμερα, 17:05 Βυζαντινή ιστορία Απαντήσεις 80 Προβολές 8377
- από pluton » Σήμερα, 17:02 Ισραηλ Απαντήσεις 466 Προβολές 16724
- από DrSocrates » Σήμερα, 16:14 Τουρκια και MIT Απαντήσεις 46 Προβολές 5625
- από DrSocrates » Σήμερα, 16:07 Πουτιν-Ρωσια και ακροδεξια Απαντήσεις 85 Προβολές 9311
- από pluton » Σήμερα, 14:40 Μετεκλογικές εξελίξεις στο ναυάγιο του σύριζα, aka η πορεία προς το 3% Απαντήσεις 331 Προβολές 12108
- από Προέλλην » Σήμερα, 12:20 Σε ποιό ETF κάνετε αποταμίευση; Απαντήσεις 167 Προβολές 12738
- από Προέλλην » Σήμερα, 12:12 Παρατηρητήριο ελληνικής οικονομίας Απαντήσεις 156 Προβολές 10984
- από Τλαξκαλτέκος » Σήμερα, 00:16 Περί της δήθεν "ελληνικότητας" της αρχαίας Μακεδονίας Απαντήσεις 161 Προβολές 20934
- από pluton » Χθες, 21:32 Islam Απαντήσεις 61 Προβολές 3391
- από pluton » Χθες, 20:42 Βγήκε ο Κασσέλαρος; Απαντήσεις 493 Προβολές 13021
- από Τλαξκαλτέκος » Χθες, 19:19 Ξεχαστήκατε; Σήμερα γιορτάζουν στο Ισραήλ αλλά και οι Εβραίοι παγκοσμίως τη Νίκη Εναντίον των Ελλήνων Απαντήσεις 19 Προβολές 2281
- από pluton » Χθες, 17:19 Ή με το Ιράν, ή με την Δύση. Tα αυτονόητα. Απαντήσεις 5 Προβολές 134
- από Χρίστος Έλ » Χθες, 14:02 ΑΛΛΑΓΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Απαντήσεις 69 Προβολές 3976
- από pluton » Χθες, 12:58 Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;» Απαντήσεις 9352 Προβολές 227511
- από pluton » Χθες, 11:23 Η "Κολομβία" της Ευρώπης Απαντήσεις 52 Προβολές 599
- από pluton » Χθες, 10:50 Παρατηρητήριο εκσυγχρονισμού-εξορθολογισμού της Ελλάδας Απαντήσεις 154 Προβολές 7029
- από Ραν ταν πλαν » 10 Οκτ 2024, 12:21 Μετεκλογικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, aka η πορεία προς το 30% Απαντήσεις 114 Προβολές 1831
- από Ραν ταν πλαν » 09 Οκτ 2024, 21:22 O γιος της πλυστρας Απαντήσεις 110 Προβολές 963
- από Adminović » 09 Οκτ 2024, 19:48 Οι σημαντικές μεταβολές στη σύσταση του πληθυσμού στον ελλαδικό χώρο Απαντήσεις 310 Προβολές 31994
-
Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.
Βγήκε ο Κασσέλαρος;
- nemo
- Supreme poster
Re: Βγήκε ο Κασσέλαρος;
μας λειπει το μπιζελι και οι προβληματισμοι της
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
- pluton
- Supreme poster
Αλήθεια το Μπιζέλι με ποιον ....ακης θα πάει τώρα.
Περνάει και αυτή η γυναίκα λούκι:
Την Κική για την Κοκό για να διαλέξω
Την Κική την αγαπώ μα μ αρέσει και η Κοκό.
Δύσκολο πράγμα ο σοσιαλισμός.
Ο Κασελακης με αστακό καραβα
Ο Παπαδημούλης με μια κωμόπολη σπίτια
Ο Σταθάκης εφοπλιστική οικογένεια
Κλπ κλπ κλπ
Βορίδης:
«Εγώ δεν τα έχω βάψει και μαύρα για την κατάστασης του ΣΥΡΙΖΑ. Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι έχουν μπει σε διαδικασία ρευστοποίησης αλλά διαβάζουν λάθος τους λόγους. Θεωρούν ότι βρίσκονται σε διαδικασία ρευστοποίησης επειδή βρίσκεται εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης και πιστεύουν ότι η αποπομπή Κασσελάκη είναι η λύση. Όμως ο Κασσελάκης βρέθηκε εκεί ως συνέπεια, αποτέλεσμα της κρίσης, όχι ως αίτιο».
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις Πρέσπες, όπως δεν ξεχνάμε τις αποφάσεις του ΚΚΕ για την Μακεδονία. ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ.
Περνάει και αυτή η γυναίκα λούκι:
Την Κική για την Κοκό για να διαλέξω
Την Κική την αγαπώ μα μ αρέσει και η Κοκό.
Δύσκολο πράγμα ο σοσιαλισμός.
Ο Κασελακης με αστακό καραβα
Ο Παπαδημούλης με μια κωμόπολη σπίτια
Ο Σταθάκης εφοπλιστική οικογένεια
Κλπ κλπ κλπ
Βορίδης:
«Εγώ δεν τα έχω βάψει και μαύρα για την κατάστασης του ΣΥΡΙΖΑ. Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι έχουν μπει σε διαδικασία ρευστοποίησης αλλά διαβάζουν λάθος τους λόγους. Θεωρούν ότι βρίσκονται σε διαδικασία ρευστοποίησης επειδή βρίσκεται εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης και πιστεύουν ότι η αποπομπή Κασσελάκη είναι η λύση. Όμως ο Κασσελάκης βρέθηκε εκεί ως συνέπεια, αποτέλεσμα της κρίσης, όχι ως αίτιο».
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις Πρέσπες, όπως δεν ξεχνάμε τις αποφάσεις του ΚΚΕ για την Μακεδονία. ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
- pluton
- Supreme poster
Η Θεοδώρα Τζάκρη, δεν είναι άνθρωπος που πάει από δω και από εκεί.
Δεν το πιστεύεται και όμως το είπε. Ξέρουν ότι οι ψηφοφόροι είναι χαπατα και ότι θέλουν λένε.
https://www.facebook.com/share/v/PffgG1G4iCWq6XsY/
Μεταπολιτευση ρεεεε όχι παίξε γέλασε.
Δεν το πιστεύεται και όμως το είπε. Ξέρουν ότι οι ψηφοφόροι είναι χαπατα και ότι θέλουν λένε.
https://www.facebook.com/share/v/PffgG1G4iCWq6XsY/
Μεταπολιτευση ρεεεε όχι παίξε γέλασε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
- Προέλλην
- Right to Repair Champion
Mια χαψιά τους κάνει ο αλεξιπτωτιστής όλους τους ντεμέκ μεγαλόσχημους ζαίους. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ψάχνονται είτε να τον διαγράψουν, είτε να απαγορεύσουν την εκλογή απο τα μέλη τους.
0 .
- pluton
- Supreme poster
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
- pluton
- Supreme poster
Γλετσος: Αν είμαι πρόεδρος την επόμενη ώρα διαγράφω τον Κασσελακη. Αν βγει πρόεδρος ο Κασελακης φεύγω.
https://www.facebook.com/share/v/8nx7Z4z3HXkn1DPt/
https://www.facebook.com/share/v/8nx7Z4z3HXkn1DPt/
0 .
- vallon
- Supreme poster
nemo έγραψε:μας λειπει το μπιζελι και οι προβληματισμοι της
αυτό είναι φορουμ των δυο
δεν χωράει τρίτος
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
- nemo
- Supreme poster
λετε το μπιζελι να ζει τον μεγαλο ερωτα ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
- Προέλλην
- Right to Repair Champion
Οι πληροφορίες μου λένε ότι έχει εγκλωβιστεί εδώ και εβδομάδες στα έργα του fly over.
0 .
- bizeli
- Moderator
Εδώ είμαι
Πάψτε
Δεν προλαβαίνω
Πού είναι εκείνοι οι παλιοί καλοί καιροί που σάπιζα στο φόρουμ;
Κάτι πάει πολύ λάθος
Πάψτε
Δεν προλαβαίνω
Πού είναι εκείνοι οι παλιοί καλοί καιροί που σάπιζα στο φόρουμ;