Αρίστος έγραψε:Αυτα ειναι στη φαντασια σου αδιορθωτε λασπολογε.
Εγω ειχα γραψει πιχι αυτο το κειμενο.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ
Θεμέλιο η ενότητα για τη φυσιογνωμία του κινήματος.
Mας λένε τους Αγανακτισμένους απολιτίκ, λένε επίσης ότι κίνημα χωρίς αιτήματα, πολιτικό στίγμα και ηγεσία δεν μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα. Τώρα όσον αφορά τα αιτήματα αρκετοί Αγανακτισμένοι είτε στις συνελεύσεις, είτε με μπροσούρες, είτε με συνθήματα, είτε στο διαδίκτυο, διατύπωσαν αρκετά, ίσως μάλιστα μέσα στον ενθουσιασμό τους έκαναν κατάχρηση.....
Αυτό στο είχα διορθώσει εγώ για να το εκφωνήσεις στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής (εκεί που οι ακροατές κάθονταν ο ενας σε απόσταση 8 μέτρων από των άλλο, όπως έλεγε ο Μακρυγιάννης "αραία-αραία για να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα"). Μετά από αυτό σταμάτησαν στην Παλαιά Βουλή να επιτρέπουν τη χρησιμοποίηση της αίθουσας για τέτοιες εκδηλώσεις.
Αρίστος έγραψε:Υπάρχει διεθνές προηγούμενο σύνδεσης πατριωτικών και κοινωνικών χαρακτηριστικών; Βεβαίως, αυτός ο σύνθετος χαρακτήρας κυριάρχησε στη γαλλική επανάσταση, στο ΕΑΜ, στην επανάσταση του Νάσερ και στο κίνημα του Γκάντι, στη σύγχρονη Νότιο Αμερική των μεγάλων λαϊκών κινημάτων και των ηγετών που τολμούν να τα βάλουν με μεγάλες δυνάμεις η Παγκόσμιες Τράπεζες και ΔΝΤ όπως ο Κίρχνερ στην Αργεντινή, ο Κορία στο Εκουαντόρ, ο Τσαβέζ στη Βενεζουελα.
Αυτό δεν μου το έδωσες να σου το διορθώσω. Φαίνεται.