Στα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Στα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Μαρ 2019, 19:06

Κι εκεί που έλεγα ότι αυτοί οι συριζαίοι δεν μπορούν να κάνουν άλλη, μεγαλύτερη αθλιότητα, καθημερινά κατορθώνουν εκπλήσσουν δυσάρεστα. Τιμώμενη χώρα στα 200 χρόνια απ το 1821, θα είναι στη ΔΕΘ η...Τουρκία! Τι άλλο θα κατεβάσει το διεστραμμένο μυαλό τους;

https://www.protothema.gr/politics/arti ... -sti-deth/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μαρ 2019, 18:04

Σώτη Τριανταφύλλου: «Χρήσιμος ο ΣΥΡΙΖΑ – Μάθαμε τι σημαίνει ανικανότητα, ψέματα, αμορφωσιά, θράσος»

Για καταστροφική πολιτική εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η γνωστή συγγραφέας Σώτη, Τριανταφύλλου στην Athens Voice υπογραμμίζοντας παράλληλα τη χρησιμότητα του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, καθώς, όπως τόνισε, μας έδειξε τι σημαίνει ανικανότητα, αμορφωσιά και ασέβεια στους θεσμούς.

«Η κυβέρνηση των τελευταίων ετών είχε κάποια χρησιμότητα. Έδειξε, σε όσους μπορούσαν να δουν, τι σημαίνει αριστερά· τι σημαίνει αριστερά στην κυβέρνηση: ανικανότητα, συστηματικά ψέματα, προπαγανδιστικό σφυροκόπημα, μίσος για τους αντιπάλους («ταξικούς» και ιδεολογικούς), αμορφωσιά, θράσος, ασέβεια στους θεσμούς, πελατοκρατία – όλα τα χαρακτηριστικά του αριστερού αυταρχισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σώτη Τριανταφύλλου στο άρθρο της με τίτλο «Φύγετε και αφήστε μας ήσυχους».

Παράλληλα, ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε αριστερή συμπεριφορά περιφρονώντας τον διαχωρισμό των εξουσιών και τους νόμους, επιχειρώντας character assassination των αντιφρονούντων και στηρίζοντας, άνευ όρων, καθεστώτα όπως εκείνο της Βενεζουέλας. Αυτή είναι η αριστερή συμπεριφορά».

«Οπωσδήποτε, η αριστερή ηγεμονία στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό είναι πολύ παλιότερη του ΣΥΡΙΖΑ και ίσως έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη παραμόρφωση στην πρόσληψη της ιστορίας, της γλώσσας και της αγωγής του πολίτη: ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε το σχολείο παιχνιδότοπο της αριστεράς, η δεξιά συνέχισε το έργο του –ό,τι θέλει ο λαός– και σήμερα η αριστερή παραμυθία έχει επισημοποιηθεί.

Η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ ήταν «φυσική»: όχι μόνο επειδή με τη λογική της αριστεράς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αλλά επειδή σε όλη την Ευρώπη η αριστερά ευθυγραμμίζεται με την αντιευρωπαϊκή, λαϊκή, εθνικιστική δεξιά. (Το σημείο απόκλισης είναι το Ισλάμ και οι μετανάστες: στα ζητήματα της οικονομίας και της παγκοσμιοποίησης συμφωνούν)», συμπλήρωσε η κ. Τριανταφύλλου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να υπακούσει στις ευρωπαϊκές εντολές δεν τον καθιστά φιλοευρωπαϊκή δύναμη: η ιδεολογία του είναι αντιευρωπαϊκή και η πρακτική των ευρωβουλευτών του στις Βρυξέλλες το αποδεικνύει καθημερινά (στριφνότητα και ασχετοσύνη)».

«Η καταστροφική πολιτική του οφείλεται στις ιδέες του, στην των στελεχών του και στην ευθυγράμμισή τους με τους πλέον αμαθείς και ανάγωγους Έλληνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει μόνο να φύγει, πρέπει να μας αφήσει στην ησυχία μας: αν θέλουμε να ισορροπήσουμε σε μια κοινωνία ασφάλειας και ευημερίας, χρειαζόμαστε πολιτική αγωγή και εργασία – κι έναν κρατικό μηχανισμό που να ευνοεί αυτά τα δύο. Αρκετοί πολίτες πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση θα κινητοποιεί όχι μόνο τους ψηφοφόρους του, αλλά και όποιον επιθυμεί το χάος – κι ότι θα δυσκολεύει συστηματικά την καθημερινότητά μας. Συμφωνώ κι εγώ», κατέληξε.

https://www.crashonline.gr/epikairotita ... a-thrasos/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Μαρ 2019, 17:01

Εικόνα

ΚΥΡΙΤΣΗΣ: ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΟΦ!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2019, 17:41

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Μαρ 2019, 21:43

Απολογία Γιώργου Κυρίτση: “Ατυχής η δήλωσή μου, για τις μολότοφ”

«Λανθασμένη» χαρακτηρίζει τη δήλωσή του για το ότι «δεν θυμάται να πέθανε κανείς από μολότοφ», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης μία ημέρα μετά από τον δικαιολογημένο θόρυβο που ξεσήκωσε σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, ακόμα και στο ενδοκυβερνητικό στρατόπεδο. Μιλώντας αποκλειστικά στο ΕΘΝΟΣ και στον Κώστα Κυριακόπουλο, ο Γιώργος Κυρίτσης θα πει, μεταξύ άλλων:

«Όταν μου ζητήθηκε από την ΕΡΤ να σχολιάσω τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα σχετικά με τις μολότοφ, είχα στο μυαλό μου τις συγκρούσεις που συχνά παρατηρούμε στο δρόμο, σε πολιτικές και αθλητικές εκδηλώσεις επί χρόνια κι όχι φυσικά τον εμπρησμό της Marfin που οδήγησε στο θάνατο τριών εργαζομένων, μεταξύ των οποίων και μιας εγκύου».

Θεωρείτε ότι ήταν λάθος η δήλωσή σας;

-«Ήταν λανθασμένη η δήλωσή μου. Ο λόγος είναι ότι το έγκλημα της Marfin κατέχει από μόνο του μια ξεχωριστή θέση στη συλλογική συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας. Το έγκλημα της Marfin δεν είχε προηγούμενο κι ευτυχώς έκτοτε δεν καταγράφηκε άλλο όμοιο ή αντίστοιχό του».

-Προκαλέσατε πολύ σκληρές αντιδράσεις. Τι λέτε για αυτές;

-«Με αυτήν την έννοια θεωρώ δικαιολογημένη την αντίδραση που προκλήθηκε κι αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ. Να σημειώσω με την ευκαιρία ότι η πρόταση που κατατέθηκε από τη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή αντιμετωπίζει ως πλημμέλημα –και μάλιστα βαρύ- την απλή κατοχή κι όχι την επίθεση με μολότοφ, η οποία ορθώς παραμένει κακούργημα».

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Μπράβο στον Κυρίτση, παντελονάτος.

Το πιο γαμάτο είναι ότι χτες τον εγκάλεσε ο Φίλης :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Μαρ 2019, 14:25

Η σοβιετία του ΣΥΡΙΖΑ έχει και εκείνη το δικό της Τσερνόμπιλ.

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Ηράκλειο – Χωρίς ρεύμα όλη η πόλη

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στη μονάδα της ΔΕΗ στα Ληνοπεράματα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η έκρηξη και η φωτιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ, έχει κινητοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία, την ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ και εθελοντές.

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση έχουν σημειωθεί τόσο στο Ηράκλειο όσο και σε άλλες πόλεις. Επηρεάστηκαν και οι άλλοι νομοί, με τα Χανιά να έχουν γενικό μπλακ άουτ.

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν εγκλωβιστεί σε ανελκυστήρες. Πυκνοί καπνοί έχουν σκεπάσει τον ουρανό ενώ όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης λίγο μετά τις 12.30 ξέσπασε φωτιά σε ασανσέρ με πολύ κόσμο στην οδό Ζωγράφου

Εικόνα

Δεν υπάρχουν τραυματίες

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν υπήρξαν τραυματισμοί από την έκρηξη στον υποσταθμό της ΔΕΗ.

Να σημειωθεί πως στην επιχείρηση εργάζονται 250 άτομα.

Το κέντρο του Ηρακλείου «νέκρωσε» μετά την έκρηξη και τα καταστήματα δεν λειτουργούν. Όλοι είναι στους δρόμους και αναρωτιούνται τι έχει συμβεί.

https://www.crashonline.gr/epikairotita ... li-i-poli/

Είχατε ακούσει ποτέ σας κάτι παρόμοιο, εγώ ΟΧΙ, στις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα μάθουμε τι είδους παραλήψεις, ή τι είδους ανίκανοι ζαίοι τοποθετήθηκαν σε νευραλγικές θέσεις .... είμαι βέβαιος ότι θα μας σηκωθεί πάλι η τρίχα της κεφαλής μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Μαρ 2019, 14:38

Μπορείτε να φανταστείτε γιατί παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα στην 90χρονη αυτή κυρία;

Εικόνα

Στα πλαίσια της πάταξης «επικίνδυνων στοιχείων» από την «κυβερνώσα αριστερά».
Έπιασαν την 90χρονη Σουζάνα Ηλιάδου, επειδή πουλούσε χωρίς άδεια μάλλινα παπουτσάκια που φοριούνται αντί για παντόφλες μέσα στο σπίτι. Τέτοια παπουτσάκια φτιάχνουν οι ηλικιωμένες Πόντιες!

Η γερόντισσα ζει μόνη με τον σύζυγό της, στερούμενη εισοδημάτων και πηγαίνει κάποιες φορές σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, για να βγάλει τα προς το ζην, πουλώντας τα μάλλινα παπουτσάκια που πλέκει η ίδια.

Αυτή είναι το πραγματικό πρόσωπο του μπολσεβικισμού, που υποκλίνεται βαθιά στους καπιτάλες και πατάει στο λαιμό τον φτωχό κοσμάκη!

Εικόνα

Φυσικά έχω φορέσει και εγώ τέτοια παπούτσια μέσα στο σπίτι τον χειμώνα λέγονται τερλίκια ή τιρλίκια. Και τώρα που επικοινώνησα με κάποιες σελίδες μου έδωσαν και πλήθος ακόμα ονομασίες όπως παπαλάκια, πατήκια κα.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Μαρ 2019, 15:28

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΟΠΗ

«Ήρθε η αστυνομία και είπε "μάζεψέ τα, μάζεψέ τα", κι η μάνα μου νόμιζε πως της λένε να τα μαζέψει από εκεί και να πάει σπίτι της, αλλά της είπαν, όχι, έλα μαζί μας», δήλωσε η κόρη της 90χρονης Σουζάνας Ηλιάδου, της γιαγιάς που συνελήφθη προσφάτως και πέρασε 12 ώρες στο αστυνομικό τμήμα γιατί… πουλούσε μάλλινα παντοφλάκια στο δρόμο.

Η περίπτωση της κυρίας Ηλιάδου, η οποία συνελήφθη επειδή πουλούσε χωρίς άδεια πλεκτές παντόφλες που φτιάχνει η ίδια, στη λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, προκάλεσε συγκίνηση αλλά και οργή στο Πανελλήνιο.

«Η μάνα μου παίρνει μόνο την πρόνοια, που φτάνει ίσα για το ενοίκιό της, τα άλλα παιδιά της είναι στη Ρωσία, εγώ είμαι μονογονέας με δύο παιδιά, άνεργη από τον Γενάρη και ο πατέρας μου είναι ανήμπορος στο σπίτι. Βγαίνει και πουλάει τα τιρλίκια, στέκεται έξω από τη λαϊκή, δίπλα στους σκουπιδοτενεκέδες, για να κερδίσει 2-3 ευρώ και να πάρει ψωμί να φάνε», είπε μεταξύ άλλων η Τζούντι Ηλιάδου μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

Όλες αυτές τις ώρες που η 90χρονη γυναίκα περίμενε στο τμήμα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, ζήτησε μόνο λίγο νερό, με έναν αστυνομικό να της φέρνει ένα μπουκαλάκι. Όπως εξήγησε η κόρη της, ούτε η ίδια ούτε η μητέρα της κρατούν κακία στους αστυνομικούς που «έκαναν τη δουλειά τους». Ωστόσο, το μόνο τους παράπονο είναι πως κράτησαν τη γιαγιά στο τμήμα, παρά τα χρόνια της: «Δούλευαν στα χωράφια τους μια ζωή, είμαστε Έλληνες ορθόδοξοι και είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε Έλληνες, καλή λευτεριά να έχει η Ελλάδα, χρόνια πολλά σε όλους, δεν έχω να πω τίποτα κακό για την αστυνομία, αλλά ήταν γιαγιά 90 χρονών», δηλώνει συγκινημένη.

http://www.msn.com/el-gr/news/national/ ... 5e?ocid=sf

Αυτό που βλέπετε είναι η είσοδος του ηλεκτρικού σιδηροδρομικού σταθμού στον Πειραιά (το φελέκι μου)

Εικόνα
0 .

jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 23 Μαρ 2019, 15:52

ε ναι, τη μαλακία ενος μπατσου, θα την χρεωσουμε στον τσιπρα.
επιπεδο λεμε.
ζωντανη δυσφήμιση αυτου που υπερασπίζεστε ειστε..
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Μαρ 2019, 16:01

jerdacuttup man έγραψε:ε ναι, τη μαλακία ενος μπατσου, θα την χρεωσουμε στον τσιπρα.
επιπεδο λεμε.
ζωντανη δυσφήμιση αυτου που υπερασπίζεστε ειστε..

Είστε θλιβεροί, ο μπάτσος παίρνει εντολές και εντολές δίνουν οι ανώτεροί του που και αυτοί παίρνουν κατεύθυνση από πιο πάνω και αυτή η αλυσίδα φτάνει στον Τσίπρα.

Ο ΕΛΑΣίτης δεν διαμορφώνει πολιτική την πολιτική την διαμορφώνει η κυβέρνηση .... τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”