denplirono έγραψε:μην το συνεχιζεις, μιλας θεωρητικα. πες μου πια επιχειρηση στην ελλαδα που εχει αμεα εργαζομενους και οχι μη αμεα. μιλας για την θεωρια του πραγματος μιλας για το ιδεατο, το ουτοπικο οχι το πραγματικο
αντιθετως το να παιρνουν τα αμεα επιδοματα σε λεφτα ειναι σωστο γιατι λογο της καταστασης τους δεν μπορουν να βρουν εργασια
Δηλ. διαφωνεις οτι στο δημοσιο τομεα το προβλημα ειναι τα βυσματα και οχι οι λιγοι ΑμΕΑ?
Στον ΙΤ η κατασταση ειναι ζουγκλα για ολους. Οχι απλα οι ΑμΕΑ αλλα για παραδειγμα και το να εισαι γυναικα και να μεινεις εγκυος πρακτικα απαγορευεται. Απλα για τους ΑμΕΑ ειναι 10 φορες πιο σκληρα.
Στο οτι η πραγματικοτητα ειναι ετσι συμφωνουμε. Διαφωνουμε στο οτι εσυ θες να μεινουν ετσι τα πραγματα, ενω εγω θελω να αλλαξουν.
Υπαρχει αντικειμενικη δυνατοτητα στον ΙΤ και να δουλευουν ΑμΕΑ, και να δινονται περισσοτερα χρηματα και περισσοτερες αδειες εγκυμοσυνης, υγειας κλπ.
Απλα οι εργοδοτες λογω μεγαλης ανεργιας και με την βοηθεια του κρατους επιβαλλουν με το ετσι θελω ενα συγκεκριμενο απανθρωπο εργασιακο καθεστως. Ως ΙΥ δεν το ανεχομαι αυτο γιατι παει κοντρα στα συμφεροντα μου.