Η χώρα βρίσκεται υπο συνταγματική εκτροπή;
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
pluton
- Supreme poster

Re: Η χώρα βρίσκεται υπο συνταγματική εκτροπή;
Λαχουρένιος έγραψε:Kαι μετα θα ξυπνησεις
Όπως και να γίνει αυτά που έγραψα είναι ένα ενδεχόμενο που το τρέμετε και φυσικά προσπαθείτε να το ξορκίσετε.
Εξ άλλου έχει συμβεί πολλές φορές στην Ελλάδα, όπως και να γίνει αυτοί που το έκαναν στο παρελθόν έχουν μια τεχνογνωσία που σας φοβίζει, σωστά;
Εγώ προσωπικά θα ήθελα μια ακόμα επανεμφάνιση της αριστεράς σαν κυβέρνηση, βολεύει για να μεστώσει να ολοκληρωθεί αυτό που ήδη σιγοβράζει...
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Basic poster

Re: Ἡ χώρα βρίσκεται ὑπὸ συνταγματικὴ ἐκτροπή;
pluton έγραψε:Ioannis Vatatzis
12 ώρ. ·
Ο πύργος του Αϊφελ με σταυρό. Οι Γάλλοι σεβάστηκαν τα χριστιανικά σύμβολα των Ελλήνων, ενώ η επιτροπή του εορτασμού των 200 χρόνων από την επανάσταση αφαίρεσε το σταυρό από το λογότυπο!
Τὸ μετέφερα στὸ ΦέιςΜπούκ.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Ο Κλινοσοφιστής, εκτός από καθηγητής των Γαλλικών, θα πρέπει να είναι γνώστης και της κουλτούρας και του συνταγματικού προσανατολισμού των Γάλλων, που υπερασπίζονται το λαϊκό στοιχείο της χώρας μας, γι' αυτό και θα σε διόρθωνε, ότι όπως δεν λες ποτέ εκεί "Καλό Πάσχα" ή "Καλά Χριστούγεννα" , έτσι και δεν χρησιμοποιούν σταυρούς κλπ σε δημόσια μνημεία.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Kαι μετα θα ξυπνησεις
Όπως και να γίνει αυτά που έγραψα είναι ένα ενδεχόμενο που το τρέμετε και φυσικά προσπαθείτε να το ξορκίσετε.
Εξ άλλου έχει συμβεί πολλές φορές στην Ελλάδα, όπως και να γίνει αυτοί που το έκαναν στο παρελθόν έχουν μια τεχνογνωσία που σας φοβίζει, σωστά;
Εγώ προσωπικά θα ήθελα μια ακόμα επανεμφάνιση της αριστεράς σαν κυβέρνηση, βολεύει για να μεστώσει να ολοκληρωθεί αυτό που ήδη σιγοβράζει...
Xαλαω εγω χατηρι? Ο γιατρος εχει πει να λεμε ναι...

0 .