ND Productions

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: ND Productions

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Μάιος 2023, 05:55

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 17 Μάιος 2023, 07:55

bizeli έγραψε:Θα αισθανόμουν οργή γιατί εγώ θα έπρεπε να τρώω στη μάπα όλη την ταλαιπώρια του εθνικού συστήματος υγείας ενώ την ίδια στιγμή ένας άλλος συνάνθρωπος με την ίδια ασθένεια είναι σε θέση να βγάζει τικ τοκ για σσσσσσοκολάτακια.

Έτυχε να τη δω 2-3 τουλάχιστον φορές σε διαφορετικές συνεντεύξεις στο σημείο που αναφέρεται στο θέμα υγείας της. Το αφήγημα της είναι πάντα ίδιο: "φανταστείτε ότι εγώ που αν ήθελα μπορούσα να πάω ιδιωτικά, επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο γιατί έχω περισσότερη εμπιστοσύνη και το δημόσιο έχει βελτιωθεί σημαντικά. Είναι όλοι εξαιρετικοί, από τους γιατρούς ως την τελευταία νοσοκόμα, ακόμα και οι ασθενείς που συνομιλώ εκεί είναι όλοι ευχαριστημένοι".
Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Αυτά.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Μάιος 2023, 08:26

μα ρε φίλε...

τι πράματα είναι αυτά

δεν φτάνει που ...παντρεύτηκε ο τύπος την κυρία..
να του κάτσει ο μητσοτάκης στη μέση του πουθενά;
στη μέση του πουθενά;

σε λίγο θα φοβάμαι να βγω από το σπίτι μπας και πέσω πάνω στον καραγκιόζη ρε..
τι μας έχουν κάνει..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Μάιος 2023, 21:49

BaKXOS_Lysios έγραψε:Έτυχε να τη δω 2-3 τουλάχιστον φορές σε διαφορετικές συνεντεύξεις στο σημείο που αναφέρεται στο θέμα υγείας της. Το αφήγημα της είναι πάντα ίδιο: "φανταστείτε ότι εγώ που αν ήθελα μπορούσα να πάω ιδιωτικά, επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο γιατί έχω περισσότερη εμπιστοσύνη και το δημόσιο έχει βελτιωθεί σημαντικά. Είναι όλοι εξαιρετικοί, από τους γιατρούς ως την τελευταία νοσοκόμα, ακόμα και οι ασθενείς που συνομιλώ εκεί είναι όλοι ευχαριστημένοι".

Δεν υπάρχει περίπτωση ένας ασθενής ανώτερης κοινωνικής και οικονομικής τάξης να τρώει την ίδια ταλαιπώρια που τρώει ένας ασθενής κατώτερης τάξης.
Εκ των πραγμάτων.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 22:17

bizeli έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Έτυχε να τη δω 2-3 τουλάχιστον φορές σε διαφορετικές συνεντεύξεις στο σημείο που αναφέρεται στο θέμα υγείας της. Το αφήγημα της είναι πάντα ίδιο: "φανταστείτε ότι εγώ που αν ήθελα μπορούσα να πάω ιδιωτικά, επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο γιατί έχω περισσότερη εμπιστοσύνη και το δημόσιο έχει βελτιωθεί σημαντικά. Είναι όλοι εξαιρετικοί, από τους γιατρούς ως την τελευταία νοσοκόμα, ακόμα και οι ασθενείς που συνομιλώ εκεί είναι όλοι ευχαριστημένοι".

Δεν υπάρχει περίπτωση ένας ασθενής ανώτερης κοινωνικής και οικονομικής τάξης να τρώει την ίδια ταλαιπώρια που τρώει ένας ασθενής κατώτερης τάξης.
Εκ των πραγμάτων.

Μα για αυτό είπα "τα λόγια είναι περιττά". Μας δουλεύει η κυριουλα και υποτιμά την νοημοσύνη του κόσμου να λέει ξανά και ξανά την ίδια μπούρδα: διάλεξε δημόσιο νοσοκομείο επειδή είναι "καλό", όχι επειδή είναι η Ντόρα και κυβερνά ο αδερφός της οπότε είναι σαν να είναι δικό της".... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Μάιος 2023, 22:30

BaKXOS_Lysios έγραψε:Μα για αυτό είπα "τα λόγια είναι περιττά". Μας δουλεύει η κυριουλα και υποτιμά την νοημοσύνη του κόσμου να λέει ξανά και ξανά την ίδια μπούρδα: διάλεξε δημόσιο νοσοκομείο επειδή είναι "καλό", όχι επειδή είναι η Ντόρα και κυβερνά ο αδερφός της οπότε είναι σαν να είναι δικό της".... :laugh1:

Πραγματικά είναι εξοργιστικό :s_no
1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Σεπ 2023, 19:05

0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Ιαν 2024, 23:56

Καλύτεροι κι από Σεφερλή. :good:

0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”