Mε ποιόν είστε οι ζαίοι του elefthero;
-
nemo
- Supreme poster

Re: Mε ποιόν είστε οι ζαίοι του elefthero;
κκε ή ανταρσυα ; με τι κρασι πινεται;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

αυτο που παρατηρω συνεχως ειναι οτι οι αριστεροι τα εχουν παιξει κυριολεκτικα
και δεν ξερουν τι να πρωτουποστηριξουν εντελει
και αυτοι του κκε αλλα ταμπουρωνονται πισω απο τα κλισε και δεν φαινονται τοσο
ολοι στον εθνικισμο θα ερθετε μια μερα στο ξαφνικο
και δεν ξερουν τι να πρωτουποστηριξουν εντελει
και αυτοι του κκε αλλα ταμπουρωνονται πισω απο τα κλισε και δεν φαινονται τοσο
ολοι στον εθνικισμο θα ερθετε μια μερα στο ξαφνικο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Είδος προς εξαφάνιση. Σχεδόν όλοι τους εξαφανίστηκαν μετά την πρώτη ψωλιά του '19. Το Μπιζέλι έμεινε.
Το Μπιζέλι δεν έμεινε γιατί δεν ήταν ποτέ ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήταν/είναι τίποτα βασικά.
Μπορώ να σου πω τι ΔΕΝ είμαι βασικά και αυτό καθορίζει και την ψήφο μου ανάλογα την εκλογική αναμέτρηση.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Τώρα, πολύ από αυτούς που ψηφίσαν Κασσελάκη, έχουν τύψεις που διέλυσαν το κόμμα τους.
Γιατί αποχώρησαν αυτοί; Εννοώ αλήθεια γιατί αποχώρησαν.
Ομάδα Αχτσιόγλου...
Αναμενόμενο.
Άσε μας ρε φίλε
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Βασικά όσοι έχουν ψηφίσει συριζα-Τσίπρα έχουν ψηφίσει και Γιωργάκη στο παρελθόν.
Ενδιάμεσα έριξαν και κάτι ψιλές σε ποτάμια και οικολόγους-πράσινους και είναι κυρίως αυτοί που αφού καθόρισαν την εκλογή Κασσελάκη
μετά συνέχισαν την πολιτική τους επιμόρφωση μέσα από τα σόου του Κοκλώνη ώστε την επόμενη φορά και ανάλογα την εκλογική
αναμέτρηση να βρεθούν σε τέτοιο πολιτικό επίπεδο που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να πιάνουν στον αέρα κάθε πολιτική
ανανέωση που θα εμφανίζεται στα δελτία ειδήσεων ψηφίζοντας την.
Ενδιάμεσα έριξαν και κάτι ψιλές σε ποτάμια και οικολόγους-πράσινους και είναι κυρίως αυτοί που αφού καθόρισαν την εκλογή Κασσελάκη
μετά συνέχισαν την πολιτική τους επιμόρφωση μέσα από τα σόου του Κοκλώνη ώστε την επόμενη φορά και ανάλογα την εκλογική
αναμέτρηση να βρεθούν σε τέτοιο πολιτικό επίπεδο που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να πιάνουν στον αέρα κάθε πολιτική
ανανέωση που θα εμφανίζεται στα δελτία ειδήσεων ψηφίζοντας την.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

O Giorgos Παπανδρέου ήταν τουλάχιστον 10 χρόνια μπροστά απο την εποχή του. Δεν του αξίζαμε, είναι η αλήθεια.
Ουσιαστικά, έχουμε έρθει μετά απο 10+ χρόνια, στα ίδια που θα έκανε μέσα σε ένα χρόνο αν δεν είχε υπάρξει ο πιθηκίσιος ΕΛ λαϊκισμός.
Αλλά ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙ, έπρεπε να δοκιμάζουμε επί 10 χρόνια σαμαράδες με άλλα μίγματα και τσίφρες με νταούλια, να χρεώσουμε την χώρα καμιά 200 δις παραπάνω, πριν καταλάβουμε ότι απλά πρέπει να μαζέψουμε τον προϋπολογισμό του κράτους και κανένα φόρο για τα μάτια του κόσμου.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ πστη ΤΟΝ ΕΛ, να κυλιέται μέσα σε αυτά, κι εμείς να τον βλέπουμε απο μακριά και να γελάμε
Ουσιαστικά, έχουμε έρθει μετά απο 10+ χρόνια, στα ίδια που θα έκανε μέσα σε ένα χρόνο αν δεν είχε υπάρξει ο πιθηκίσιος ΕΛ λαϊκισμός.
Αλλά ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙ, έπρεπε να δοκιμάζουμε επί 10 χρόνια σαμαράδες με άλλα μίγματα και τσίφρες με νταούλια, να χρεώσουμε την χώρα καμιά 200 δις παραπάνω, πριν καταλάβουμε ότι απλά πρέπει να μαζέψουμε τον προϋπολογισμό του κράτους και κανένα φόρο για τα μάτια του κόσμου.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ πστη ΤΟΝ ΕΛ, να κυλιέται μέσα σε αυτά, κι εμείς να τον βλέπουμε απο μακριά και να γελάμε

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Είδος προς εξαφάνιση. Σχεδόν όλοι τους εξαφανίστηκαν μετά την πρώτη ψωλιά του '19. Το Μπιζέλι έμεινε.
Μπορώ να σου πω τι ΔΕΝ είμαι βασικά και αυτό καθορίζει και την ψήφο μου ανάλογα την εκλογική αναμέτρηση.
Έχω την εντύπωση πως τους ψήφιζες τουλάχιστον από το '15 και μετά, για αυτό το είπα. Οι πρώτοι μήνες του φόρουμ είχαν συμπέσει με τις πρώτες εκλογές του '15. Σχεδόν όλοι ήταν ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ ή συμπαθούντες έστω. Τώρα δεν βρίσκεις κανένα. Πως αλλάζουν οι καιροί.
1 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Λαχουρένιος έγραψε:bizeli έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως τους ψήφιζες τουλάχιστον από το '15 και μετά, για αυτό το είπα. Οι πρώτοι μήνες του φόρουμ είχαν συμπέσει με τις πρώτες εκλογές του '15. Σχεδόν όλοι ήταν ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ ή συμπαθούντες έστω. Τώρα δεν βρίσκεις κανένα. Πως αλλάζουν οι καιροί.
Εδώ δεν βρίσκεις πασόκο, και μιλάμε για κόμμα που κυριάρχησε επί 2+ δεκαετίες, τους ζαίους αρουραίους που τρουπώσαν στα μουλωχτά ένα βράδι ψάχνεις;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:bizeli έγραψε:
Δεν ξέρω αν βγάζει νόημα αυτό που λέω. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είμαι ΝΔ.
Ποτέ όμως δεν ήμουν κομματικοποιημένη με κανένα κόμμα.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Παιδιά τι εννοείτε δεν βρίσκεις κανέναν; Πού ακριβώς θέλετε να τους δείτε;
Για παράδειγμα στις εκλογές Κασσελάκη εμφανίστηκε πάρα πολύς κόσμος και καθόλου στα μουλωχτά.
Μάλιστα στο δικό μου εκλογικό κέντρο είδα τόσες γνωστές φάτσες που ούτε κατά διάνοια θα μου πήγαινε το μυαλό ότι ήταν ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά και άγνωστες φάτσες που είδα, αν τους έβλεπα σε μια άσχετη στιγμή στον δρόμο δεν είχαν το προφίλ του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ.
Υπεράνω πάσης υποψίας άτομα.
Οπότε μήπως κι εσείς νομίζετε ότι δεν υπάρχουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ;
Μια χαρά υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Γιατί και στο διαδίκτυο εσείς όλα τα σχόλια που διαβάζετε είναι υπέρ της κυβέρνησης;
Τι εννοείτε κρυφτήκαμε;
Τι να κάνουμε; Να κατεβαίνουμε σαν τα τάγματα εφόδου λες και είμαστε ο ιερός λόχος;
Για παράδειγμα στις εκλογές Κασσελάκη εμφανίστηκε πάρα πολύς κόσμος και καθόλου στα μουλωχτά.
Μάλιστα στο δικό μου εκλογικό κέντρο είδα τόσες γνωστές φάτσες που ούτε κατά διάνοια θα μου πήγαινε το μυαλό ότι ήταν ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά και άγνωστες φάτσες που είδα, αν τους έβλεπα σε μια άσχετη στιγμή στον δρόμο δεν είχαν το προφίλ του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ.
Υπεράνω πάσης υποψίας άτομα.
Οπότε μήπως κι εσείς νομίζετε ότι δεν υπάρχουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ;
Μια χαρά υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Γιατί και στο διαδίκτυο εσείς όλα τα σχόλια που διαβάζετε είναι υπέρ της κυβέρνησης;
Τι εννοείτε κρυφτήκαμε;
Τι να κάνουμε; Να κατεβαίνουμε σαν τα τάγματα εφόδου λες και είμαστε ο ιερός λόχος;
0 .