ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ: Η Ομάδα Αλήθειας ξεκίνησε το 2012 από δύο ΟΝΝΕΔίτες που δούλευαν τότε στο Μαξίμου και επομένως έπαιρναν λεφτά από το κράτος. Δεν ξέρω αν θέλετε να το διαψεύσετε. Ύστερα προσλαμβάνονται το 2018 και πληρώνονται από την Blue Skies θυγατρική της V&O. Πρώτον, Blue Skies και η μητρική της εταιρεία τυχαίνει με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να λαμβάνουν πολλά χρήματα από το κράτος, όπως βρήκαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Δεύτερον, η Blue Skies συντηρείται κυρίως από χρήματα του ΑΚΤΩΡΑ, του ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ και της POWER TECH, που είναι τρεις εταιρίες, οι οποίες επίσης λαμβάνουν πολύ κρατικό χρήμα επί Νέας Δημοκρατίας. Γιατί δεν τους πληρώνει το κόμμα για την κομματική προπαγάνδα, αλλά μια ιδιωτική εταιρία που παίρνει δουλειές από το κράτος και η οποία έχει και άλλους πελάτες που επίσης παίρνουν δουλειές από το κράτος.
https://jacobin.gr/poios-plironei-tin-o ... hnoyn-ton/
Τρολ έχουν πολλά κόμματα αλλά όταν αυτά τα άτομα συντηρούνται από ολιγάρχες και τον κρατικό μηχανισμό έχουμε καραμπινάτη διαφθορά.
Eν τω μεταξύ οι αιτιάσεις του σιχάματος του Μαρινάκη είναι για γέλια
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ: Οι δύο διαχειριστές της Ομάδας Αλήθειας έχουν ιδρύσει δύο εταιρίες, οι οποίες επίσης παίρνουν αρκετά λεφτά από το κράτος. Για παράδειγμα η εταιρία JUDGMENT πληρώθηκε για καμπάνια μαστογραφίας και η εταιρία RENDER πληρώθηκε από γαλάζιο δήμο. Εσείς δηλώσατε, ότι σιγά την αποκάλυψη ιδιώτες πληρώνουν ιδιώτες. Με αυτές τις ροές χρημάτων από το κράτος, που αναφέραμε πριν και αναφέρουμε και τώρα, είτε παλαιότερα απευθείας σε στελέχη της Ομάδας Αλήθειας είτε από το κράτος σε εταιρίες που τυχαίνει να πληρώνουν στελέχη της Ομάδας Αλήθειας. Επιμένετε ότι είναι απλά ιδιώτες που πληρώνουν ιδιώτες;
Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Πρώτον δεν απαγορεύεται ένας ιδιώτης να κάνει και άλλες εταιρίες. Έχουμε φιλελεύθερη οικονομία και καλά κάνουν και κάνουν όσες εταιρίες θέλουν. Δεύτερον, η καμπάνια μαστογραφίας που μου είπατε, είναι διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα Μέσα. Μπορείτε να μου διαβάσετε τις εφημερίδες και τα σάιτς που έχουν πάρει διαφήμιση για τη συγκεκριμένη καμπάνια; Είναι μόνο αυτό το σάιτ;
Φιλελεύθερη οικονομία έχουμε που βλέπετε το κακό....με τα λεφτά του κράτους όμως...
.gif)

Γύρισες από το Άγιο Όρος?