Το τέλος της «παγκοσμιοποίησης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Το τέλος της «παγκοσμιοποίησης

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Φεβ 2017, 22:24

Λαχουρένιος έγραψε: η Κινα ειναι μεχρι στιγμης η πιο ειρηνικη υπερδυναμη στην ιστορια του πλανητη.

Ισχυει.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 15 Φεβ 2017, 17:54

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε: η Κινα ειναι μεχρι στιγμης η πιο ειρηνικη υπερδυναμη στην ιστορια του πλανητη.

Ισχυει.

Αποκλείεται να μην το βλεπετε αυτό :D
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Φεβ 2017, 18:48

με επιφύλαξη αν ειναι πράγματι σωστα διατυπωμένο το μηνυμα της μελλοντικού αρχηγού της Γαλλίας

Το πρώτο προεκλογικό διαφημιστικό σποτάκι της Marine Le Pen. Απλό, λιτό και κάπως ρομαντικό, με μάλλον χαμηλούς τόνους. Με μουσική συναισθηματικά φορτισμένη στην αρχή που γίνεται στη συνέχεια υποβλητική και επικεντρωμένο στην Γαλλία και στο πρόσωπο της Marine. Ήδη το βίντεο έχει "ενοχλήσει" (τους γνωστούς αρλεκίνους, αλλά ποιος τους δίνει σημασία), επειδή λέει, έχει μόνο Λευκούς!

Λέει: "Όσο μπορώ να θυμηθώ, πάντα ένιωθα μια οργανική σύνδεση με τη χώρα μου, ένα πάθος για τη χώρα μας, και την ιστορία της. Αγαπώ τη Γαλλία.

Την αγαπώ με όλη μου την καρδιά, με όλη μου την ψυχή. Λατρεύω αυτό το πανάρχαιο έθνος, το οποίο δεν μπορεί ποτέ να υποταχθεί ... Αυτόν τον επίμονο λαό που δεν αρνείται τον εαυτό του.

Είμαι μια γυναίκα και ως γυναίκα, αισθάνομαι την αυξανόμενη βία και τους περιορισμούς της ελευθερίας να εξαπλώνονται σε ολόκληρη τη χώρα μας από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό.

Είμαι μητέρα, και όπως εκατομμύρια γονείς ανησυχώ κάθε στιγμή για την κατάσταση της χώρας μου και όλου του κόσμου που θα αφήσουμε κληρονομιά στα παιδιά μας.

Είμαι δικηγόρος και τα χρόνια της δικαστικής μου πρακτικής μου έχουν αφήσει μια βαθιά προσήλωση και σεβασμό στις δημόσιες ελευθερίες, και μια ευαισθησία για τα θύματα που υποφέρουν από την ατιμωρησία των εγκληματιών.

Ουσιαστικά, αν έπρεπε να απαντήσω στο ερώτημα του ποια είμαι, θα ήθελα να πω πολύ απλά: πρώτα απ’ όλα, είμαι Γαλλίδα. Έντονα, περήφανα, απόλυτα! Υποφέρω από τις ύβρεις προς τη Γαλλία, σαν να απευθύνονταν σε εμένα προσωπικά.

Οποιαδήποτε απειλή βίας ή φτώχειας που υπάρχει και πλήττει πολλούς από τους συμπατριώτες μου και κάνει τον Γάλλο να υποφέρει νιώθω ότι είναι και προσωπικός μου πόνος.

Η επιλογή που θα κάνετε στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές είναι ζωτικής σημασίας, θεμελιώδης. Πρόκειται να είναι μια πολιτισμική επιλογή.

Είτε θα συνεχίσετε με εκείνους που έχουν πει ψέματα, έχουν αποτύχει και έχουν προδώσει, με εκείνους που έχουν εξαπατήσει το λαό μας και έχουν χάσει τη Γαλλία, ή θα αποφασίσετε να αποκαταστήσετε την τάξη στη Γαλλία. Ναι, θέλω να αποκαταστήσω την τάξη στη Γαλλία. Θέλω οι Γάλλοι να είναι σε θέση να ζουν ελεύθερα σε μια ανεξάρτητη Γαλλία. Θέλω οι Γάλλοι να είναι σε θέση να ζουν με ασφάλεια σε μια Γαλλία που θα σέβονται όλοι. Θέλω οι Γάλλοι να είναι σε θέση να ζουν σε μια ευημερούσα, προστατευμένη Γαλλία. Θέλω οι Γάλλοι να ζήσουν ενωμένοι σε μια περήφανη Γαλλία. Εύχομαι οι Γάλλοι να ζούμε καλά στην αιώνια μας Γαλλία. Θέλω οι Γάλλοι να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους σε μια δίκαιη Γαλλία.

Αυτό είναι το νόημα της θέσης μου. Αυτό είναι για το οποίο αγωνίζομαι! Αυτό είναι το έργο μου, το οποίο θα εκπληρώσω ως αρχηγός του κράτους στο όνομά σας. Στο όνομα του λαού!"
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 15 Φεβ 2017, 20:01

Το τέλος της Παγκοσμιοποίησης σημαίνει ότι θα αποκαλυφτεί και η Συνωμοσία πίσω από αυτή..
Η αντεπίθεση ενάντια στη Νέα Τάξη επίσημα ξεκίνησε το 1993...έπειτα από αυτή την πρόβλεψη του Ηλία Κωσταντίνωφ το 1992, βουλευτή της Κάτω Δούμας

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 15 Φεβ 2017, 20:50

Green Dragon έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:

Ισχυει.

Αποκλείεται να μην το βλεπετε αυτό :D

Το μοναδικό που επιζητεί η Κίνα είναι να μην την πνίγει στρατιωτικά η Αμερική (κόνσεπτ των νησιωτικών αλυσίδων). Το πιο επιθετικό που έχει κάνει η Κίνα στη ιστορία της είναι να βάλει στρατό σε βραχονησίδες στο Σινικό Πέλαγος.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 15 Φεβ 2017, 20:56

Λάθος να χτίσει τεχνητά νησιά στο σινικό πέλαγος, για διάφορους σκοπούς.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Φεβ 2017, 21:51

Green Dragon έγραψε:Αποκλείεται να μην το βλεπετε αυτό :D

Οπως και να χει, με τους κινεζους δεν ειχαμε ποτε θεμα, ενω με τους ''φιλους'' μας Τουρκους, αμερικανους και γερμανους εχουμε καει πολλακις.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 16 Φεβ 2017, 11:38

Λαχουρένιος έγραψε:Ισα ισα στην εποχη μας υπαρχουν περισσοτερα ανεξαρτητα κρατη απο ποτε, σε αντιθεση με περασμενους αιωνες, οπου οι περισσοτερες περιοχες του πλανητη σε ολες τις ηπειρους, ανηκαν σε μεγαλες κεντροευρωπαικες (κυριως) αυτοκρατοριες, οπως η βρετανικη, η αυστροουγγαρικη κλπ.

Η ΕΕ δεν ειναι κρατος, ουτε καν ομοσπονδια, μια χαλαρη οικονομικη ενωση κρατων ειναι που μπηκαν σε αυτην με την θεληση τους. Δεν μας κατεκτησε καμια Γερμανια ή Γαλλια.

Η Κινα εχει πολυ καλυτερο παρελθον απο τους αποικιοκρατες Βρετανους που εβαζαν τους ιθαγενεις σε ζωολογικους κηπους ή τους ψυχακηδες αμερικανους που θεωρουν οτι μια κλανια στην Ινδοκινα ειναι απειλη για τις ΗΠΑ.

:)

Δεν υπαρχουν σημερα ανεξαρτητα κρατη ... ΟΛΑ τα κρατη , ακομα και η Β.Κορεα , εχουν εμπορικους και αλλους δεσμους , με αλλα κρατη ...
Επομενως θα πρεπει να λεμε πως καποιο κρατος ειναι κατα ενα ποσοστο ανεξαρτητο ... Σημερα το μεγαλυτερο ποσοστο ανεξαρτησιας το εχει η ΧΔΟ ( Χωρα Διχως Ονομα - κατα κοσμον ΗΠΑ ) ...σημειωτεον πως με τον ορο ανεξαρτησια εννοουμε τον συνδυασμο οικονομιας και στρατιωτικης ισχυος ...

Ναι , η ΕΕ ειναι μια χαλαρη οικονομικη ομοσπονδια , αλλα η Γερμανια φροντισε με την υπογραφη περιοριστικων ορων να προστατευσει τα δικα της συμφεροντα , εις βαρος των υπολοιπων και αυτο το εκανε με το κολπο των συμμαχιων συμφεροντων ... Και ΝΑΙ η Ελλαδα εχει κατακτηθει οικονομικα απο την Γερμανια και ειμαστε Γερμανικη αποικια ... Αλλωστε , γεωπολιτικα αυτο εχει αποφασιστει απο το 1996 , οτι δηλαδη η Ελλαδα θα ανηκει στην σφαιρα επιρροης της Γερμανιας ...

Το αποικιοκρατικο παρελθον της Κινας , φανηκε στο Θιβετ ... Βιαιες μετακινησεις πληθυσμων και καθημερινες εκτελεσεις αντιφρονουντων ... Ας μην το συζηταμε λοιπον ... ΟΛΟΙ οι αποικιοκρατες , εφαρμοζουν τις ΙΔΙΕΣ μεθοδους ... δεν υπαρχουν καλοι αποικιοκρατες και κακοι ...ΟΛΟΙ ιδιοι ειναι ...

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Φεβ 2017, 14:00

oldjedi έγραψε:Δεν υπαρχουν σημερα ανεξαρτητα κρατη ... ΟΛΑ τα κρατη , ακομα και η Β.Κορεα , εχουν εμπορικους και αλλους δεσμους , με αλλα κρατη ...
Επομενως θα πρεπει να λεμε πως καποιο κρατος ειναι κατα ενα ποσοστο ανεξαρτητο ... Σημερα το μεγαλυτερο ποσοστο ανεξαρτησιας το εχει η ΧΔΟ ( Χωρα Διχως Ονομα - κατα κοσμον ΗΠΑ ) ...σημειωτεον πως με τον ορο ανεξαρτησια εννοουμε τον συνδυασμο οικονομιας και στρατιωτικης ισχυος ...

Εκτεταμενες εμπορικες σχεσεις μεταξυ των κρατων παντα υπηρχαν, στο μετρο που επετρεπε η τεχνολογια.
Πχ οι ιταλικες πολεις ηδη απο την πρωτη χιλιετια εκαναν εμποριο με ολο τον κοσμο.
Ποτε δεν ηταν οικονομιες τελειως αυταρκεις.

Τον 19ο αι. (και εν μερει στον 20ο) με τις εθνικες επαναστασεις στην Ευρωπη και τον 20ο αι. με τις επαναστασεις στις αποικιες, διαλυθηκαν οι αυτοκρατοριες που υπηρχαν για αιωνες, και σημερα υπαρχουν περισσοτερα ανεξαρτητα κρατη απο ποτε.

Ναι, ΟΚ, θα μου πεις υπαρχει η οικονομικη εξαρτηση, αλλα αλλο αυτο και αλλο να μπαινει ξενος στρατος στην επικρατεια σου και να καταλυει το κρατος σου.

Ναι , η ΕΕ ειναι μια χαλαρη οικονομικη ομοσπονδια , αλλα η Γερμανια φροντισε με την υπογραφη περιοριστικων ορων να προστατευσει τα δικα της συμφεροντα , εις βαρος των υπολοιπων και αυτο το εκανε με το κολπο των συμμαχιων συμφεροντων ... Και ΝΑΙ η Ελλαδα εχει κατακτηθει οικονομικα απο την Γερμανια και ειμαστε Γερμανικη αποικια ... Αλλωστε , γεωπολιτικα αυτο εχει αποφασιστει απο το 1996 , οτι δηλαδη η Ελλαδα θα ανηκει στην σφαιρα επιρροης της Γερμανιας ...

Η Ελλαδα μπηκε οικειοθελως στην ΕΕ και την ΕΖ (μαγειρευοντας στοιχεια μαλιστα) γιατι εκρινε οτι την συμφερει. Μπορει να φυγει οποτε θελει (οπως κανουν τωρα οι Βρετανοι) αν κρινει οτι δεν την συμφερει η παραμονη της.
Αυτο φυσικα θα εχει συνεπειες αλλα ετσι ειναι η ζωη. Οταν μπαινεις σε μια ενωση εχεις και δικαιωματα και υποχρεωσεις.

Το αποικιοκρατικο παρελθον της Κινας , φανηκε στο Θιβετ ... Βιαιες μετακινησεις πληθυσμων και καθημερινες εκτελεσεις αντιφρονουντων ... Ας μην το συζηταμε λοιπον ... ΟΛΟΙ οι αποικιοκρατες , εφαρμοζουν τις ΙΔΙΕΣ μεθοδους ... δεν υπαρχουν καλοι αποικιοκρατες και κακοι ...ΟΛΟΙ ιδιοι ειναι ...

Δεν ειπα οτι οι κινεζοι ειναι φιλανθρωποι και δεν εχουν σκοτωσει ουτε μυγα. Ολα τα κρατη εχουν κανει εγκληματα και πολυ περισσοτερο τα ισχυρα.

Οι κινεζοι εχουν προκαλεσει συγκρουσεις στα συνορα τους, δεν πηγαν στην Αυστραλια να επιβαλλουν την ''δημοκρατια'', ουτε ειχαν ποτε αποικιες στην Ευρωπη ή την Αμερικη.

Επισης, παρα την προαιωνια κοντρα τους με τους ιαπωνες, οι ''καλοι'' αμερικανοι ηταν αυτοι που εριξαν στα τζαπονια 2 ατομικες σκοτωνοντας μεσα σε δευτερολεπτα 200.000 ανθρωπους και τραυματιζοντας αλλους 650.000, οχι τα ''τερατα'' οι κινεζοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 17 Φεβ 2017, 11:06

Λαχουρένιος έγραψε:
oldjedi έγραψε:Δεν υπαρχουν σημερα ανεξαρτητα κρατη ... ΟΛΑ τα κρατη , ακομα και η Β.Κορεα , εχουν εμπορικους και αλλους δεσμους , με αλλα κρατη ...

Εκτεταμενες εμπορικες σχεσεις μεταξυ των κρατων παντα υπηρχαν, στο μετρο που επετρεπε η τεχνολογια.
Πχ οι ιταλικες πολεις ηδη απο την πρωτη χιλιετια εκαναν εμποριο με ολο τον κοσμο.
Ποτε δεν ηταν οικονομιες τελειως αυταρκεις.

Τον 19ο αι. (και εν μερει στον 20ο) με τις εθνικες επαναστασεις στην Ευρωπη και τον 20ο αι. με τις επαναστασεις στις αποικιες, διαλυθηκαν οι αυτοκρατοριες που υπηρχαν για αιωνες, και σημερα υπαρχουν περισσοτερα ανεξαρτητα κρατη απο ποτε.

Ναι, ΟΚ, θα μου πεις υπαρχει η οικονομικη εξαρτηση, αλλα αλλο αυτο και αλλο να μπαινει ξενος στρατος στην επικρατεια σου και να καταλυει το κρατος σου.

Σωστο ... Αρα ειναι περιττο να μιλαμε για "ανεξαρτησια" κρατων ... Δεν υπαρχουν πλεον αμεσες εξαρτησεις γιατι ειναι κοστοβορες , αλλα δημιουργηθηκαν νεες , και εμμεσες που ειναι πολυ χειροτερες γιατι καλυπτονται πισω απο ενα φερετζε δηθεν ανεξαρτησιας ...

Η Ελλαδα μπηκε οικειοθελως στην ΕΕ και την ΕΖ (μαγειρευοντας στοιχεια μαλιστα) γιατι εκρινε οτι την συμφερει. Μπορει να φυγει οποτε θελει (οπως κανουν τωρα οι Βρετανοι) αν κρινει οτι δεν την συμφερει η παραμονη της.
Αυτο φυσικα θα εχει συνεπειες αλλα ετσι ειναι η ζωη. Οταν μπαινεις σε μια ενωση εχεις και δικαιωματα και υποχρεωσεις.

Αφου φυσικα καταστραφηκε , μεσα στην ΕΕ , τωρα "μπορει να φυγει" ... Λογικο ... Αλλα πλεον δεν φαινεται να συμφερει στην Ελλαδα ... Η Ελλαδα θα φυγει , ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ κρινει οτι εχει μεγαλυτεςρο συμφερον να το κανει ... Προσωπικα ειμαι υπερ , αλλα με το να μας κυβερνουν αριστεροι , οι κινδυνοι πολλαπλασιαζονται ...

Δεν ειπα οτι οι κινεζοι ειναι φιλανθρωποι και δεν εχουν σκοτωσει ουτε μυγα. Ολα τα κρατη εχουν κανει εγκληματα και πολυ περισσοτερο τα ισχυρα.

Οι κινεζοι εχουν προκαλεσει συγκρουσεις στα συνορα τους, δεν πηγαν στην Αυστραλια να επιβαλλουν την ''δημοκρατια'', ουτε ειχαν ποτε αποικιες στην Ευρωπη ή την Αμερικη.

Επισης, παρα την προαιωνια κοντρα τους με τους ιαπωνες, οι ''καλοι'' αμερικανοι ηταν αυτοι που εριξαν στα τζαπονια 2 ατομικες σκοτωνοντας μεσα σε δευτερολεπτα 200.000 ανθρωπους και τραυματιζοντας αλλους 650.000, οχι τα ''τερατα'' οι κινεζοι.

Οι Κινεζοι εχουν την σοφια της Ανατολης ...Δεν βιαζονται ... Ξερουν οτι δεν τους παιρνει να επεμβουν στην Αυστραλια και δεν το κανουν ... ΑΝ εκριναν οτι μπορουν , μην αμφιβαλλεις οτι θα το εκαναν ...
Οσο για τις ατομικες βομβες , οι Αμερικανοι σκεφτηκαν λογικα ... Καλυτερα 1 μυριο εχθροι νεκροι , παρα 2 μυρια εχθροι και δικοι μας ... Και καλα εκαναν ... Το ιδιο θα εκαναν και τα τζαπονια , και ο φυρερ , και ο Σταλιν ... Οταν ο τελευταιος απεκτησε την ατομικη βομβα , ηταν αργα ... Ειχε επικρατησει το δογμα MAD ( Mutual Atomic Destruction ) και πλεον δεν συνεφερε , αλλα και ο πολεμος ειχε τελειωσει

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”