δεν καταλαβιανω γιατι πρεπει να προστατευτει η πρωτη κατοικια ενος που δεν εχει πληρωσει δραχμη φορο απο το 2010 και συνεχως αποκρυπτει εισοδηματα οπως εγινε με την αλλη που κλαψουριζε στον παπαδακη
καπιταλισμο δυτικου τυπου με νεοφιλ χαρακτηριστικα δεν θελετε?
φατε τον
Βαρύτατες καταγγελίες Βερναρδάκη για δημόσια απάτη στο θέμα των πλειστηριασμών από ΜΜΕ!
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Βαρύτατες καταγγελίες Βερναρδάκη για δημόσια απάτη στο θέμα των πλειστηριασμών από ΜΜΕ!
Αρίστος έγραψε:Στον πραγματικο κοσμο οι ηλεκτρονικοι πλειστηριασμοι εχουν ΑΡΧΙΣΕΙ και αφορουν ακινητα μεγαλης αξιας, δηλαδη πανω απο 300.000 ευρω...![]()
Τωρα αν το ΚΚΕ εχει προβλημα να πληρωσουν τα σπασμενα που τους αναλογουν οι κατοχοι μεζονετων και βιλων με πισινες σε Μυκονους και Σαντορινες και Κηφισιες...
να βγει να πει πως πλεον υποστηριζει τα συμφεροντα των λαμογιων της μεγαλοαστικης ταξης...![]()
Οι πλειστηριασμοι αφορουν και ακινητα μικροτερης αξιας, απλως για επικοινωνιακους λογους ξεκινησαν με τα μεγαλυτερης αξιας
Αρίστος έγραψε:Εκατο φορες ειπαμε οτι ισχυει για τους ηλεκτρονικους πλειστηριασμους, για τους κανονικους ισχυει ο νομος Κατσελη και για τους ηλεκτρονικους το οριο των 300.000...
Πηγη?
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Βαρύτατες καταγγελίες Βερναρδάκη για δημόσια απάτη στο θέμα των πλειστηριασμών από ΜΜΕ!
Εχω ανοιξει νημα στο οποιο συζητουσαμε για μερες, ψαξε βρεστο...
Βαλε το νομο που το λεει...
Και επιμενω γιατι η Νουδουλα τωρα που εχασε στο ζητημα των βληματων θα προσπαθησει να παιξει fake news για τους πλειστηριασμους...
Τα ψεματα της Νουδουλας τα διαψευδουν και οι δημοσιογραφοι...

.
Οι πλειστηριασμοι αφορουν και ακινητα μικροτερης αξιας, απλως για επικοινωνιακους λογους ξεκινησαν με τα μεγαλυτερης αξιας
Βαλε το νομο που το λεει...
Και επιμενω γιατι η Νουδουλα τωρα που εχασε στο ζητημα των βληματων θα προσπαθησει να παιξει fake news για τους πλειστηριασμους...
Τα ψεματα της Νουδουλας τα διαψευδουν και οι δημοσιογραφοι...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ο μονος νομος που προστατευει τις πρ. κατοικιες ειναι αυτος της Κατσελη και δεν κανει διακριση σε ηλ. πλειστηριασμους και μη
Εσυ ισχυριζεσαι οτι υπαρχει αλλη διακριση, αρα εσυ πρεπει να το αποδειξεις
Οι ιδιοι οι τραπεζιτες εχουν διαψευσει τον ισχυρισμο σου
Εσυ ισχυριζεσαι οτι υπαρχει αλλη διακριση, αρα εσυ πρεπει να το αποδειξεις
Οι ιδιοι οι τραπεζιτες εχουν διαψευσει τον ισχυρισμο σου
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ειπα το εχουμε συζητησει εκτεταμενα και για μερες σε νημα δικο μου και συμμετειχες κι εσυ στη συζητηση εξ αρχης...
Αμα τοσο νεο παιδι εχεις κενα μνημης σηκωνω τα χερια ψηλα...
Διαβασες τι λεει το εξωφυλλο της εφημεριδας που εβαλα;
.
Αμα τοσο νεο παιδι εχεις κενα μνημης σηκωνω τα χερια ψηλα...
Διαβασες τι λεει το εξωφυλλο της εφημεριδας που εβαλα;
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν με ενδιαφερει τι λεει η Εφημεριδα των ΣΥΝασπισμενων
Με ενδιαφερει να δω πηγη που να λεει οτι ισχυει αλλο καθεστως για τους ηλ. πλειστηριασμους απο το νομο Κατσελη
Αν υπαρχει οντως δε θα σου παρει πανω απο 5 λεπτα να το γκουγκλαρεις και να μου το δειξεις
Με ενδιαφερει να δω πηγη που να λεει οτι ισχυει αλλο καθεστως για τους ηλ. πλειστηριασμους απο το νομο Κατσελη
Αν υπαρχει οντως δε θα σου παρει πανω απο 5 λεπτα να το γκουγκλαρεις και να μου το δειξεις
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εν τω μεταξυ το πρωτοσελιδο που εβαλες λεει για διαφορα 8,5% υπερ της ΝΔ
Για καλο μου το βαλες?
Για καλο μου το βαλες?

0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Εν τω μεταξυ το πρωτοσελιδο που εβαλες λεει για διαφορα 8,5% υπερ της ΝΔ
Για καλο μου το βαλες?
Περυσι γραφαν για 16 μοναδες διαφορα οι διαφορες δημοσκοπησεις, για μενα η διαφορα αυτη τη στιγμη ειναι γυρω στις 4 μοναδες αλλα μετα την εκχωρηση του κοινωνικου εισοδηματος και τον διπλασιασμο των οικογενειακων επιδοματων, δεν βλεπω να φτουραει...
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Η γνωμη σου δεν εχει καμια σημασια, γιατι και ψεματα λες οπως εχεις παραδεχθει για να βοηθησεις το ΣΥΡΙΖΑ και εισαι συχνα ανενημερωτος
Ακομα και η δικη σας εφημεριδα μιλαει για 8,5% διαφορα
Αν θεωρειται επιτυχια αυτο παω πασο
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Η γνωμη σου δεν εχει καμια σημασια, γιατι και ψεματα λες οπως εχεις παραδεχθει για να βοηθησεις το ΣΥΡΙΖΑ και εισαι συχνα ανενημερωτος
Η γνωμη μου εχει 1000 φορες ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ σημασια γιατι εγω το 2015 προβλεψα δυο φορες κυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ...
ενω οι εταιριες δημοσκοπησεων αγνοουσαν τελειως τους ΑΝΕΛ και το Σεπτεμβριο δεν βλεπαν καν νικη Συριζα...
.
0 .
.
.