Ο Τζανακόπουλος καταγγέλλει ότι τον απείλησε ο Μαρινάκης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Athos
Rookie poster
Rookie poster

Re: Ο Τζανακόπουλος καταγγέλλει ότι τον απείλησε ο Μαρινάκης

Δημοσίευσηαπό Athos » 30 Απρ 2018, 22:50

Γύπας έγραψε:Μετά από 185 χρόνια η χώρα απολαμβάνει τον πιο υγιή πολιτικό βίο που γνώρισε ποτέ.

Εικόνα
0 .
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε: τα δικά μου γονίδια θα συνεχίσουν ενώ τα δικά σου όχι ,από καθαρά φυσική επιλογή του ισχυρότερου και ικανότερου

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 30 Απρ 2018, 23:21

Είχαμε κανένα τηλεφώνημα απόψε ή τζάμπα ξεροστάλιασαν τα συριζελ πάνω από τις συσκευές ;
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 30 Απρ 2018, 23:24

Ζαιος mode on

Όσοι κάνετε καζούρα σε τζανακοπουλο ξεπλενετε μαρινακη
ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Ζαιος mode off
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 30 Απρ 2018, 23:46

Αλητεία νεοφίλ λέμε , όλος ο κόσμος τους κατάλαβε.
1 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 02 Μάιος 2018, 02:07

Μαρινάκης σε Τζανακόπουλο: Έχω βοηθήσει την κυβέρνησή σας και έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον κ. Τσίπρα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη δήλωσή του, αναφέρει τα εξής:

«Απέφυγα μέχρι τώρα να τοποθετηθώ δημόσια στις άθλιες κατηγορίες που εκτοξεύουν διάφοροι εναντίον μου παρ’ ότι πολλοί μου το έχουν ζητήσει. Αναγκάζομαι σήμερα να το πράξω επειδή ο πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεπέρασαν κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας.

Η Ελλάδα κύριε Τζανακόπουλε πράγματι δεν θα γίνει Κολομβία γιατί επιδιώκετε να την καταστήσετε χειρότερη από την Κολομβία και τη Βενεζουέλα μαζί. Η προσωποποιημένη εναντίον μου επίθεση είναι φανερό ότι επιχειρεί να υποκαταστήσει την απόλυτη αδυναμία άρθρωσης πολιτικού λόγου με την ύβρη και τη συκοφαντία. Ό,τι κατηγορείτε ως «συμμορίτικη ασυδοσία, αυταρέσκεια και προσβλητική για δημοκρατία αλαζονεία» και πολλά άλλα χειρότερα, προσδιορίζουν και αποτυπώνουν με ακρίβεια την εις βάρος μου συμπεριφορά σας και της κυβέρνησης που εκπροσωπείτε.

Οι δόλιες ενέργειές σας και οι δηλώσεις σας εμπεριέχουν συγκεκριμένη σκοπιμότητα: να εμπεδωθεί στην κοινή γνώμη η άποψη ότι ο Μαρινάκης χρηματοδοτεί με αμφιλεγόμενης προέλευσης χρήματα τη Νέα Δημοκρατία και με αυτή τη σκοτεινή ατζέντα να πάτε σε εκλογές. Γι’ αυτό κάνετε συνεχώς παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, προαναγγέλλετε διώξεις και επικαλείστε κατασκευασμένες μαρτυρίες, με έναν στόχο: να ενοχοποιήσετε έναν αθώο και μαζί του την αντιπολίτευση για να παραμείνετε στην εξουσία και στην καρέκλα σας. Για ένα πράγμα να είστε σίγουρος, ότι ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει τις δόλιες προθέσεις σας. Δηλώνω δε κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχω με τη ΝΔ και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ έχω βοηθήσει την κυβέρνηση σας και στο πλαίσιο αυτό έχω συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα πολλές φορές στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ανάγκη σας να καλύπτεστε πίσω από Non-papers, των οποίων την παραγωγή ασυναίσθητα και κυνικά ομολογήσατε, αποκαλύπτει τη δολιότητα της μεθοδολογίας σας και αναδεικνύει την σκοτεινή λογική του συστήματος εξουσίας που υπηρετείτε. Επιχειρήσατε να κρυφτείτε γιατί γνωρίζατε ότι συκοφαντείτε. Είχα λοιπόν κάθε δικαίωμα κ. κυβερνητικέ εκπρόσωπε, να ζητήσω την αποκάλυψη του άτολμου - κρυπτόμενου συντάκτη των εις βάρος μου συκοφαντικών, ελεεινών και κατά πλήρη παραβίαση του τεκμηρίου και της ουσιαστικής αθωότητάς μου ανακοινώσεών σας. Παραβίαση την οποία περίτρανα και αδίστακτα ομολογήσατε. Εσείς όμως κ. Εκπρόσωπε της Κυβέρνησης, όπως και ο Πρωθυπουργός και άλλοι Υπουργοί, σπεύσατε να προκαταλάβετε την Δικαιοσύνη και να υπαγορεύσετε την απόφασή της. Εξάλλου, όσον αφορά τον ιθύνοντα νου των άθλιων εναντίον μου συκοφαντιών, ο οποίος αγνοεί επιδεικτικά το τεκμήριο της αθωότητας και προαναγγέλλει απροσχημάτιστα δικαστικές εξελίξεις, τον υποδείξατε εσείς ο ίδιος, παραδεχόμενος πως την τελική ευθύνη για κάθε ανακοίνωση που εκδίδεται από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, έχει αποκλειστικά και μόνο ο κ. Τσίπρας. Πιο περίτρανη, πιο ωμή και πιο άμεση αποκάλυψη της εναντίον μου σκευωρίας δεν θα μπορούσε να υπάρξει και δημόσια να ομολογηθεί. Σας μίλησα ευθύτατα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας το Σάββατο στις 22:27 το βράδυ, αποκαλύπτοντας το ονοματεπώνυμό μου, για να ζητήσω ό,τι ήταν αναγκαίο, προς άσκηση του θεμελιώδους δικαιώματος υπεράσπισης της τιμής και της υπόληψής μου και προστασίας της αξίας μου ως ανθρώπου, όπως αρμόζει σε κράτος δικαίου, το οποίο δυστυχώς επιχειρείτε να καταλύσετε. Ο δρόμος προς την Δικαιοσύνη, τον οποίο δηλώνετε ότι θα ακολουθήσετε, είναι ανοικτός, αν και έχετε αποδείξει περίτρανα με τις παρεμβάσεις σας ότι δεν σας είναι σεβαστός. Βέβαιο όμως είναι ότι θα τον διαβείτε, όχι διότι το επιλέγετε, αλλά γιατί θα υποχρεωθείτε, προς αποκατάσταση της νομιμότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Βαγγέλης Μαρινάκης»

https://www.protothema.gr/politics/arti ... -k-tsipra/
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 02 Μάιος 2018, 02:13

Το ειχα γραψει οτι ο Τζανακοπουλος την πατησε
Χρεωσε το non paper στο γραφειο του πρωθυπουργου μεσα στην χαρα του
Δεν υφισταται πλεον non paper αλλα τοποθετηση του πρωθυπουργικου γραφειου το οποιο πρεπει να αποδειξει τα γραφομενα του.

Η ανάγκη σας να καλύπτεστε πίσω από Non-papers, των οποίων την παραγωγή ασυναίσθητα και κυνικά ομολογήσατε

Παραβίαση την οποία περίτρανα και αδίστακτα ομολογήσατε.

Τον ιθύνοντα νου των άθλιων εναντίον μου συκοφαντιών, ο οποίος αγνοεί επιδεικτικά το τεκμήριο της αθωότητας και προαναγγέλλει απροσχημάτιστα δικαστικές εξελίξεις, τον υποδείξατε εσείς ο ίδιος, παραδεχόμενος πως την τελική ευθύνη για κάθε ανακοίνωση που εκδίδεται από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, έχει αποκλειστικά και μόνο ο κ. Τσίπρας.

Πιο περίτρανη, πιο ωμή και πιο άμεση αποκάλυψη της εναντίον μου σκευωρίας δεν θα μπορούσε να υπάρξει και δημόσια να ομολογηθεί.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Μάιος 2018, 05:51

ρε αθως και ταλαίπωρε
τα σχόλιά σας είναι όχι απλώς για τα μπάζα, χειρότερη μπουμπουκόσκονη από εσάς δεν υπάρχει
τι ψεκασμός είναι αυτός...!!!!
Τουλάχιστον σας σώζει ο γγ που ρίχνει και μια κουβέντα στα ποστ του, αντί ανελέητη μπουμποκοανεγκεφαλίαση...

Η ουσία του θέματος που έβαλα είναι ότι ο συριζα εξοντώνει τον μαρινάκη γιατί δεν είναι δικός τους. Το να βγαίνει ο καθένας και να γράφει μαλακιούλες με εκνευρίζει.
Είδαμε πως συμπεριφέρεται στον σαβίδη.
Αρα έχουμε κάτι πολύ απλό, βλέπουμε ένα ματσάκι πυγμαχίας από την κερκίδα.
Κάθε κυβέρνηση προφανώς για άνομους λόγους φτιάχνει έναν επιχειρηματία ευνοούμενο.
Μπόμπολας... για θυμηθείτε τον..;;;;
κόκαλης;;;;; κλπ κλπ
Αρα καλό είναι να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι προφανώς ο μαρινάκης είναι τελειωμένος καθώς όλο το σύστημα εξουσίας για τα επόμενα χρόνια τον έχει στη μπούκα.
Ο Τζανακόπουλος τον έδωσε στεγνά και απροκάλυπτα. Άρα κάτι αλλάζει στην πολική ζωή και στις σχέσεις της με επιχειρηματίες εξυπηρετητές. Απλά τα πράγματα γίνονται πιο σκληρά πιο απροκάλυπτα.

Αν ήμουνα επιχειρηματίας στη θέση του μαρινάκη θα σταματούσα τις κραυγές τύπου μπουμπούκου και θα άλλαζα χώρα. Τι διάολο;; ο μπουμπουκισμός έχει παρεισφρήσει τόσο πολύ στη νουδούλα;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μάιος 2018, 08:10

vallon έγραψε:Αρα καλό είναι να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι προφανώς ο μαρινάκης είναι τελειωμένος καθώς όλο το σύστημα εξουσίας για τα επόμενα χρόνια τον έχει στη μπούκα.
Ο Τζανακόπουλος τον έδωσε στεγνά και απροκάλυπτα. Άρα κάτι αλλάζει στην πολική ζωή και στις σχέσεις της με επιχειρηματίες εξυπηρετητές. Απλά τα πράγματα γίνονται πιο σκληρά πιο απροκάλυπτα.

Πως ειναι τελειωμενος?

Ισα ισα με την μαλακια που εκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με το νον πειπερ τους πηδαει κανονικα και με το νομο. Μετα εκανε και 2η μαλακια ο Τζανακοπουλος που ελεγε για απειλες, οταν ακομα και συμφωνα με την δικη του εκδοχη δεν μπορει να στοιχειοθετηθει επαρκως.

Και οχι μονο αυτο, φαινεται υπαρχει καποιος ρουφ. στο γραφειο του Τσιπρα που το βγαλε στη φορα και δεν τον εχουν παρει χαμπαρι τοσο καιρο.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Μάιος 2018, 08:56

προφανώς ένας επιχειρηματίας που είναι στο στόχαστρο, έτσι όπως είναι στημένο το ελληνικό επιχειρηματικό σκηνικό, φορολογικά, νομικά κλπ δεν θα έχει αισιόδοξες προοπτικές εάν εντελώς τυχαία οι υπηρεσίες τον έχουν στο μάτι. Βεβαίως καράβια έχει σκασίλα του αλλάζει μια σημαία και έφυγε. Αυτό εννοούσα.
Τι σημαίνει νον πέιπερ; είναι κάποιο επίσημο έγγραφο; δεν το ξέρω και το ρωτάω
πάντως εάν τον έχουν στο χέρι για το ναρκοπλοίο δεν βλέπω πως θα τα βγάλει πέρα
Η χώρα αυτή έχει την ικανότητα να επιλέγει ποιοι επιχειρηματίες είναι δικοί της και πως θα τους προμοτάρει.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Athos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Athos » 02 Μάιος 2018, 09:20

vallon έγραψε:Η χώρα αυτή έχει την ικανότητα να επιλέγει ποιοι επιχειρηματίες είναι δικοί της και πως θα τους προμοτάρει.

καταλαβαίνεις τι γράφεις ;
0 .
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε: τα δικά μου γονίδια θα συνεχίσουν ενώ τα δικά σου όχι ,από καθαρά φυσική επιλογή του ισχυρότερου και ικανότερου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”