Θες αντιλαϊκή, αντιεργατικη νομοθεσία;
ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Νομός Κατρουγκαλου, σύνταξη στα 67
Αριστερά και άλλα...
-
pluton
- Supreme poster

Re: Αριστερά και άλλα...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

pluton έγραψε:Θες αντιλαϊκή, αντιεργατικη νομοθεσία;
ΑΡΙΣΤΕΡΑ
FsiARFuWAAMCSbp.jpeg
https://m.902.gr/eidisi/apopseis-sholia ... ia-ilikias
O 902 επαναδημοσιεύει τις εξηγήσεις που έδωσε ο Καντρουγκαλος στην ΑΥΓΗ για τον ,,παραξηγημενο,, νομό της αριστεράς που αύξησε τα όρια συνταξιοδοτησης στα 67 ...
Θέλετε σκληρούς αντιεργατικους νόμους; Η αριστερά και θέλει και μπορεί. Να σου σκαρώσει η αριστερά αντιλαϊκό νομό να μη πιστεύεις στα μάτια σου.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Προφυλακιστέοι οι δύο Πακιστανοί τρομοκράτες που ετοίμαζαν χτύπημα σε εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή
Τρέχατε να κάνετε διαδηλώσεις που εμπόδισαν τους αγαπημένους σας λαθρομετανάστες να κάνουν Κούγκι τις σχέσεις μας με το Ισραήλ.
Τρέχατε να κάνετε διαδηλώσεις που εμπόδισαν τους αγαπημένους σας λαθρομετανάστες να κάνουν Κούγκι τις σχέσεις μας με το Ισραήλ.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

0 .
-
vallon
- Supreme poster

καλά απο αγγλικά δεν πιάνει μια
είναι κι αυτός ελαφροχέρης όμως σαν τον σημερινό;

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

pluton έγραψε:Θες αντιλαϊκή, αντιεργατικη νομοθεσία;
ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Και η φιλολαϊκή δεξιά γιατί δεν τον άλλαξε;
Δεν πρόλαβε μήπως σε τέσσερα χρόνια;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:Θες αντιλαϊκή, αντιεργατικη νομοθεσία;
ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Η δεξιά εφαρμόζει τον νομό της αριστεράς.
Εσείς οι κομμουνιστές θα αλλάζατε νομό της αριστεράς;
Απ' όσο ξέρω και εγώ και όλοι εδώ (και εσυ) οι κομμουνιστές όπου επικράτησαν η βασική τους επιδίωξη ήταν η φτωχοποιηση της εργατικής τάξης πχ η Γερμανία το 1945 ήταν παντού ρημαγμένη (ο πατέρας μου ήταν στην κατοχή όμηρος στην Γερμανία, έλεγε ότι στην Γερμανία δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις που ήταν δρόμος και που σπίτια) δες τον εργάτη της Δυτικής Γερμανίας και δες τον εργάτη της ανατολικής Γερμανίας. Η δυτική Γερμανία έδωσε στους εργάτες μια ζηλευτη ζωή, στην ανατολική Γερμανία οι εργάτες ζούσαν μέσα στην μιζέρια..... Θες να συνεχίσω τις συγκρίσεις;
0 .
-
vallon
- Supreme poster

pluton έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
εντάξει πλούτωνα , μέχρι εδώ το πήγες πολύ ωραία, χαζέψαμε, σεληνιαστήκαμε να καταλάβουμε τι γράφεις , το μετά τι το θέλεις και συνεχίζεις με τα τετριμμένα;
αφού ρε φίλε το έχεις να πετάς ωραίες ατάκες, τι θέλεις και τις χαλάς με τα τετριμμένα στο τέλος;
pluton έγραψε:Απ' όσο ξέρω και εγώ και όλοι εδώ (και εσυ) οι κομμουνιστές όπου επικράτησαν η βασική τους επιδίωξη ήταν η φτωχοποιηση της εργατικής τάξης πχ η Γερμανία το 1945 ήταν παντού ρημαγμένη (ο πατέρας μου ήταν στην κατοχή όμηρος στην Γερμανία, έλεγε ότι στην Γερμανία δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις που ήταν δρόμος και που σπίτια) δες τον εργάτη της Δυτικής Γερμανίας και δες τον εργάτη της ανατολικής Γερμανίας. Η δυτική Γερμανία έδωσε στους εργάτες μια ζηλευτη ζωή, στην ανατολική Γερμανία οι εργάτες ζούσαν μέσα στην μιζέρια..... Θες να συνεχίσω τις συγκρίσεις;
αυτό τι το θελες καλό μου; όποιος το διαβάσει μπορεί να το καταλάβει καλά καλά ...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

vallon έγραψε:pluton έγραψε:
![]()
![]()
![]()
εντάξει πλούτωνα , μέχρι εδώ το πήγες πολύ ωραία, χαζέψαμε, σεληνιαστήκαμε να καταλάβουμε τι γράφεις , το μετά τι το θέλεις και συνεχίζεις με τα τετριμμένα;
αφού ρε φίλε το έχεις να πετάς ωραίες ατάκες, τι θέλεις και τις χαλάς με τα τετριμμένα στο τέλος;pluton έγραψε:Απ' όσο ξέρω και εγώ και όλοι εδώ (και εσυ) οι κομμουνιστές όπου επικράτησαν η βασική τους επιδίωξη ήταν η φτωχοποιηση της εργατικής τάξης πχ η Γερμανία το 1945 ήταν παντού ρημαγμένη (ο πατέρας μου ήταν στην κατοχή όμηρος στην Γερμανία, έλεγε ότι στην Γερμανία δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις που ήταν δρόμος και που σπίτια) δες τον εργάτη της Δυτικής Γερμανίας και δες τον εργάτη της ανατολικής Γερμανίας. Η δυτική Γερμανία έδωσε στους εργάτες μια ζηλευτη ζωή, στην ανατολική Γερμανία οι εργάτες ζούσαν μέσα στην μιζέρια..... Θες να συνεχίσω τις συγκρίσεις;
αυτό τι το θελες καλό μου; όποιος το διαβάσει μπορεί να το καταλάβει καλά καλά ...
Αμ το δεύτερο μέρος είναι η ουσία. Το διδασκόμενο κεφάλαιο είναι:
Ο εφηρμοσμένης κομμουνισμός και η εργατική τάξη.
0 .