Βγήκε ο Κασσέλαρος;
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Βγήκε ο Κασσέλαρος;
Σακηηηηηηηηηηηηηηηηη
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μπράβο ρε μπιζέλι.
Πήρες τουλάχιστον καμιά συγχαρητήρια επιστολή για την τεράστια συμβολή σου στην αλλαγή
του πολιτικού μας ρου από την Ακτή Μιαούλη 85 στον Πειραιά και την Ξενοφώντος 5 στην Αθήνα
ή τις μονοπώλησε όλες το άλτερ έγκο του Τσίπρα;
Όχι ραν δεν μου έδωσαν. Θα έπρεπε;
Ραν ταν πλαν έγραψε: Α ρε αθώο και άδολο μπιζέλι.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Και πού να έβλεπες πόσοι φαντάστηκαν τον εαυτό τους στη θέση σου το 2008 ή και παλαιότερα
όταν και πάλι τους είχαν πείσει ότι άλλαζαν τον πολιτικό ρου της Ελλάδας.
Τι λε ρε παιδί μου... σοβαρά;
Πώς την πάτησα έτσι;
0 .
-
bizeli
- Moderator

pluton έγραψε:FB_IMG_1695821605090.jpg
Λοιπόν Μπιζέλι όσο διαβάζω για τον Στέφανο σε καταλαβαίνω, συνειδητοποιώ αυτή την τρυφερότητα που δείχνεις... είναι τραγικό άτομο, βαθύτατα διχασμένη προσωπικότητα, αφάνταστα μπερδεμένος.... δείτε τι είπε ο άνθρωπος:
«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία» δήλωσε στην εφημερίδα Καθημερινή.
«Σκέφτομαι το πώς ήμουν στα 14 και δεν βλέπω ένα χαρούμενο και ανέμελο παιδί. Όταν ήμουν μικρός, επηρεασμένος και από τον μεγαλύτερο αδελφό μου, ακολουθούσα ένα πιο “μαθηματικό” πρότυπο, ας πούμε πιο “μονοκόμματο”. Μόνο όταν πήγα στο Phillips Academy, στη Βοστώνη, ανακάλυψα ότι μου αρέσουν και άλλα πράγματα, οι ξένες γλώσσες, για παράδειγμα, ή η Ιστορία ή το ντιμπέιτ. Όλα αυτά με άνοιξαν ως άνθρωπο, έγινα εκπρόσωπος της μαθητικής μας κοινότητας, αν και βαθιά μέσα μου συνέχιζα να είμαι ένας μάλλον εσωστρεφής έφηβος»
«Το πρώτο μου coming out έγινε στα 31 μου, όταν το είπα στον Tyler. Το είχα θάψει ως ζήτημα. Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26, μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι το 2019, πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα.
Στέφανος Κασσελάκης: «Το σημαντικό είναι ότι με αποδέχτηκαν οι γονείς μου»
Το σημαντικό είναι ότι το αποδέχτηκαν. Η μητέρα μου στην αρχή, αν και καθηγήτρια στην οδοντιατρική σχολή στο UPENN με εμπειρία στο diversity training, είχε την αντίδραση πως «ΟΚ, περνάς μια φάση». Ο πατέρας μου για 2-3 εβδομάδες απλά δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα. Δεν ήθελε να κάνουμε καμία συζήτηση επ’ αυτού. Ευτυχώς, όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ. Έκτοτε, λατρεύουν τον Tyler, η μητέρα μου άλλο που δεν θέλει από το να κάνουμε παιδιά και να μπορεί να έρχεται να μας βοηθάει.
Κάποια στιγμή και αφού κάναμε παρέα, τον θυμάμαι να προσπαθεί να με ψαρέψει. Ρώτησε τη γνώμη μου για τα παιδιά. Του απάντησα πως κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω. Στη συνέχεια μου εξήγησε ότι στη δική του την περίπτωση είναι κάτι που πρέπει να το σχεδιάσεις καλά. Κατάλαβα τι εννοούσε. «Γιατί λες μόνο για την δικιά σου περίπτωση; Και στη δική μου περίπτωση» αποκρίθηκα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το είπα ανοιχτά» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο περιοδικό Antivirus ο Στέφανος Κασσελάκης.
https://www.facebook.com/10006450167100 ... q6Hkxk5Tl/
Θέλει και ο Tyler να γίνει μάνα, πιθανά να σκέπτεται να θηλάζει το μωρό και η μαμά Κασσελακη θέλει εγγονάκι, τόσο συγκινητικά όλα αυτά τα πράγματα, καταλαβαίνω Μπιζέλι ότι νοιώθεις μια τρυφερότητα για το βρέφος Κασσελακη...
Πάντως ο Όσιος Δαυίδ έκανε το θαύμα του είδε τι πστης ήταν και του έστειλε τον Tyler. Τώρα σκέφτεται με την βοήθεια του Θεού να κάνει διαχωρισμό εκκλησίας κράτους οπως θα ήθελε και ο Όσιος Δαυίδ... πάντως ζήτησε βοήθεια από πστηδες για να γίνει πστης.
Επειδή δεν πίστευα στα μάτια μου το έψαξα
https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... imai-gkei/
https://www.enikos.gr/politics/stefanos ... i/2034038/
Ναι τι θέλεις να μας πεις με όλο αυτό το κατεβατό πέρα από το ότι δεν γουστάρεις τους γκέι;
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Κασσελάκης φαίνεται σίγουρα πιο ικανός στο να πάρει εκλογές σε σχέση με τους άλλους ψόφιους που ήταν συνυποψήφιοι.
Συνεπώς τι προτείνεις ότι έπρεπε να γίνει; Να βγάζαμε κάποιον από τους ψόφιους;
Μάγκα μου Τζουμάκας;
Είναι σαν να μου λες να ψηφίσω Τσοβόλα ή Κοσκωτά ξέρω γω.
Μια Ελλάδα από άλλον αιώνα.
Λαχουρένιος έγραψε: Σε επίπεδο άσκησης πολιτικής όμως δεν βλέπω τι διαφορετικό θα κάνει που δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το '15 με '19,
Θα δούμε
Λαχουρένιος έγραψε: πολύ περισσότερο όταν ο Κας έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα κεντρώο κόμμα στα πρότυπα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ.
Και αυτό είναι κακό... επειδή;
Λαχουρένιος έγραψε: Ο μόνος υπεύθυνος για το μονοπώλιο της ΝΔ δεν είναι η ικανότητα του Μητσοτάκη αλλά η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ όσο ήταν κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ απογοήτευσε ακόμα και το δικό του κοινό μετά την κωλοτούμπα του '15 και είναι ανίκανος να ασκήσει αντιπολίτευση στην ΝΔ όταν έχει ψηφίσει και αυτός μνημόνια και συμφωνεί με την στρατηγική της. Αυτός είναι ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τραβάει όχι επειδή ο Τσίπρας δεν έγραφε καλά στο γυαλί. Με τον Κασσελάκη οι διαφορές με την ΝΔ θα γίνουν ακόμα πιο δυσδιάκριτες.
Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα τώρα για μια έντονα πολιτικά περίοδο με τα μνημόνια και τα eurogroups κτλ που δεν είναι όλα άσπρο μαύρο (κατά τη γνώμη μου) και δεύτερον συζητάμε περσινά ξινά σταφύλια.
Πάντως ναι κανείς δεν αρνήθηκε ότι η ΝΔ έπαιζε χωρίς αντίπαλο και αυτό πάμε να διορθώσουμε.
Και δεύτερον αυτό το "επιχείρημα" πρέπει κάπως να βγει από το κάδρο.
Θα έστεκε στις πρώτες εκλογές που νίκησε η ΝΔ. Στις δεύτερες εκλογές δεν υπήρχε κάποιο μέτρο σύγκρισης. Απλά δόθηκε απλόχερα ψήφος εμπιστοσύνης στη ΝΔ που σημαίνει ότι ο λαός ήταν ευχαριστημένος από την πολιτική της ανεξαρτήτως ΣΥΡΙΖΑ.
Λαχουρένιος έγραψε:Προσωπικά, μετά την κοροιδία του '15 δεν εμπιστεύομαι τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν έβαζε για αρχηγό τον Στάλιν. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
Ωραία εσύ μην τον εμπιστεύεσαι. Εμάς μας επιτρέπεις;
Λαχουρένιος έγραψε: Ωραία, σε τι σε εκφράζει? Αυτό σε ρωτάω από την αρχή της συζήτησης και δεν έχω λάβει απάντηση.
Έχεις λάβει μια χαρά απάντηση αλλά επιμένεις.
Με εκφράζει κάποιος σημαίνει ότι πνέουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Πέρα από τα τυπικά προσόντα μορφωμένος κτλ μου αρέσει και το στυλ του, μου αρέσει που είναι προσιτός, μου αρέσει που είναι κάτι διαφορετικό, είναι κάτι καινούριο όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στον χώρο της πολιτικής γενικότερα. Είναι ένας πολιτικός που θα ήθελα να είναι η φωνή μου μέσα στη βουλή και γενικά είναι ένας πολιτικός που περίμενα να δω αρκετό καιρό (άσχετα με τις εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ). Υπήρχε ένα τέτοιο κενό για ένα πρόσωπο σαν τον Κασσελάκη και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.
Μα κυρίως μου αρέσει αυτή η αντίθεση που πολλοί θεωρείτε αρνητικό για τον χώρο της αριστεράς. Εγώ αντιθέτως το θεωρώ θετικό. Μου αρέσει που δεν βγάζει αυτή τη μιζεροαριστερίλα. Ακόμα και αν βγάζει ένα προφίλ που περισσότερο έχει "δεξιά χαρακτηριστικά" (κατά πολλούς) ίσα ίσα πιστεύω ότι η παράταξη μπορεί να βγει κερδισμένη από αυτόν τον συνδυασμό.
Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι αγκυλώσεις και οι προσκολλήσεις ότι κάτι μόνο έτσι πρέπει να είναι.
Και ειδικά στον χώρο της αριστεράς συμβαίνει αυτό. Μην πάει ο άλλος λίγο πιο αριστερά ή λίγο πιο δεξιά ή πιο κέντρο θα τον κάψουμε στην πυρά.
Άσε μας ρε φίλε.
Οι εποχές και οι ανάγκες αλλάζουν. Δλδ τι θα γίνει; Θα σηκωθεί ο Μαρξ και θα μας μαλώσει επειδή παρεκκλίναμε λίγο της πορείας ή θα πρέπει να φοράμε κάποιο οικόσημο στο πέτο λες και είμαστε σέχτα;
Λαχουρένιος έγραψε: Εγώ ψηφίζω άλλο κόμμα εντελώς (ΚΚΕ). Τι σχέση έχω με τις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ?
Άσε τις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ. Γενικά τι κάνεις.
Ψηφίζεις ΚΚΕ και μετά γυρνάς ήσυχα πλευρό στον ύπνο σου ότι έκανες το καθήκον σου;
Προτιμώ χίλιες φορές να τα κάνω σκατά παρά να κάθομαι άπραγος και να κοιτάω.
Εγώ ψηφίζω ΚΚΕ = βγάζω την ουρά μου απ' έξω.
Και άντε βγάλε την ουρά σου απ' έξω αλλά τουλάχιστον μην κουνάς το δάχτυλο στους υπόλοιπους.
Σαν τον άλλον το Νέμο που για κάποιο λόγο συνέχεια διαχωρίζει τον εαυτό του από τους υπόλοιπους και είναι όλο "εσείς και εσείς".
Εσείς όλοι πού είστε;
Σε κάποιο άλλο κράτος μένετε; Δεν έχετε κανένα μερίδιο ευθύνης για τίποτα;
Κρύβεστε συνέχεια πίσω από κάτι ως δικαιολογία εγώ ψηφίζω ΚΚΕ .... εγώ είμαι εθνικιστής... ... οι ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΙ. Εσάς δεν σας αφορά τίποτα. Εσείς οι σωστοί που κοιτάτε με λύπηση τους άλλους ... και όταν σας πει κανείς τίποτα είστε όλο "Ααααα εμένα μην με μπλέκετε... εγώ ψηφίζω ΚΚΕ".
Άσε μας ρε φίλε. Ψηφίζεις ΚΚΕ και κάτι έγινε. Αλλά αυτό είναι το πόιντ όταν ρίχνεις ψήφο στο ΚΚΕ. Ότι στην ουσία δεν θέλεις να γίνει τίποτα.
Μόνο να κράζετε τους άλλους θέλετε.
Ε λοιπόν αφήστε μας στην κατάντιά μας (καλά τα λέω;) να αλληλοφαγωθούμε εμείς με τη ΝΔ και κουρνιάστε εσείς οι "σωστοί" κάπου στην άκρη να βλέπετε.
Λαχουρένιος έγραψε: Πως συμφωνείς όταν έχεις υιοθετήσει και συ την νοοτροπία της κυβερνησιμότητας. Δηλαδή να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πάση θυσία και δεν μας νοιάζει τι πολιτική θα εφαρμόσει.
Συμφωνώ ως μια ψύχραιμη και θεωρητική γενική πολιτική τοποθέτηση.
Αν και δεν θυμάμαι ακριβώς τι είπε τώρα και βαριέμαι να το ξανακούσω για να σου πω ακριβώς με τι συμφώνησα αλλά ναι γενικά ισχύουν όλα όσα είπε και συμφωνώ σε ένα γενικότερο πλαίσιο όχι μόνο για Κασσελάκη.
Αν και γενικά η αφορμή που τοποθετήθηκε ήταν ο Κασσελάκης ωστόσο έχουν μια γενικότερη ισχύ αυτά που είπε και έτσι το εξέλαβα εγώ.
Αλλά σε κάθε περίπτωση ό,τι και να είναι ο Κασσελάκης (καλός ή κακός) είναι κάτι YOU ASKED FOR.
Ήταν αναμενόμενο να φτάναμε σε αυτό το σημείο κάποια στιγμή και ευθύνη έχουμε όλοι μας.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιες χιλιάδες από τα κομματικά μέλη του μισάωρου που έγιναν
ευκαιριακά ''αριστεροί''
Σόρι ρε φίλε που δεν υπογράψαμε κάπου το συμβόλαιό μας με αίμα για την αριστεροσύνη μας. Για πες μας πώς αποδεικνύει κάποιος πόσο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ είναι;
Υπάρχει κάποιο τελετουργικό μύησης; Κάποια μυστική οργάνωση; Κάποια ιεροτελεστία για να πάρουμε το χρίσμα;
Συγγνώμη κιόλας ε;
Δεν το ξέραμε.
Την επόμενη φορά θα φέρουμε καμιά παρθένα να θυσιάσουμε. Οκ;
0 .
-
bizeli
- Moderator

-
pluton
- Supreme poster

bizeli έγραψε:pluton έγραψε:FB_IMG_1695821605090.jpg
Λοιπόν Μπιζέλι όσο διαβάζω για τον Στέφανο σε καταλαβαίνω, συνειδητοποιώ αυτή την τρυφερότητα που δείχνεις... είναι τραγικό άτομο, βαθύτατα διχασμένη προσωπικότητα, αφάνταστα μπερδεμένος.... δείτε τι είπε ο άνθρωπος:
«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία» δήλωσε στην εφημερίδα Καθημερινή.
«Σκέφτομαι το πώς ήμουν στα 14 και δεν βλέπω ένα χαρούμενο και ανέμελο παιδί. Όταν ήμουν μικρός, επηρεασμένος και από τον μεγαλύτερο αδελφό μου, ακολουθούσα ένα πιο “μαθηματικό” πρότυπο, ας πούμε πιο “μονοκόμματο”. Μόνο όταν πήγα στο Phillips Academy, στη Βοστώνη, ανακάλυψα ότι μου αρέσουν και άλλα πράγματα, οι ξένες γλώσσες, για παράδειγμα, ή η Ιστορία ή το ντιμπέιτ. Όλα αυτά με άνοιξαν ως άνθρωπο, έγινα εκπρόσωπος της μαθητικής μας κοινότητας, αν και βαθιά μέσα μου συνέχιζα να είμαι ένας μάλλον εσωστρεφής έφηβος»
«Το πρώτο μου coming out έγινε στα 31 μου, όταν το είπα στον Tyler. Το είχα θάψει ως ζήτημα. Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26, μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι το 2019, πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα.
Στέφανος Κασσελάκης: «Το σημαντικό είναι ότι με αποδέχτηκαν οι γονείς μου»
Το σημαντικό είναι ότι το αποδέχτηκαν. Η μητέρα μου στην αρχή, αν και καθηγήτρια στην οδοντιατρική σχολή στο UPENN με εμπειρία στο diversity training, είχε την αντίδραση πως «ΟΚ, περνάς μια φάση». Ο πατέρας μου για 2-3 εβδομάδες απλά δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα. Δεν ήθελε να κάνουμε καμία συζήτηση επ’ αυτού. Ευτυχώς, όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ. Έκτοτε, λατρεύουν τον Tyler, η μητέρα μου άλλο που δεν θέλει από το να κάνουμε παιδιά και να μπορεί να έρχεται να μας βοηθάει.
Κάποια στιγμή και αφού κάναμε παρέα, τον θυμάμαι να προσπαθεί να με ψαρέψει. Ρώτησε τη γνώμη μου για τα παιδιά. Του απάντησα πως κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω. Στη συνέχεια μου εξήγησε ότι στη δική του την περίπτωση είναι κάτι που πρέπει να το σχεδιάσεις καλά. Κατάλαβα τι εννοούσε. «Γιατί λες μόνο για την δικιά σου περίπτωση; Και στη δική μου περίπτωση» αποκρίθηκα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το είπα ανοιχτά» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο περιοδικό Antivirus ο Στέφανος Κασσελάκης.
https://www.facebook.com/10006450167100 ... q6Hkxk5Tl/
Θέλει και ο Tyler να γίνει μάνα, πιθανά να σκέπτεται να θηλάζει το μωρό και η μαμά Κασσελακη θέλει εγγονάκι, τόσο συγκινητικά όλα αυτά τα πράγματα, καταλαβαίνω Μπιζέλι ότι νοιώθεις μια τρυφερότητα για το βρέφος Κασσελακη...
Πάντως ο Όσιος Δαυίδ έκανε το θαύμα του είδε τι πστης ήταν και του έστειλε τον Tyler. Τώρα σκέφτεται με την βοήθεια του Θεού να κάνει διαχωρισμό εκκλησίας κράτους οπως θα ήθελε και ο Όσιος Δαυίδ... πάντως ζήτησε βοήθεια από πστηδες για να γίνει πστης.
Επειδή δεν πίστευα στα μάτια μου το έψαξα
https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... imai-gkei/
https://www.enikos.gr/politics/stefanos ... i/2034038/
Ναι τι θέλεις να μας πεις με όλο αυτό το κατεβατό πέρα από το ότι δεν γουστάρεις τους γκέι;
Το βρίσκω φυσιολογικό να μη καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν όλα αυτά, από την στιγμή που αποδέχεσαι αρχηγό στέλεχος της goldman sachs είσαι ήδη έτοιμη να δεχτείς τα πάντα.....
Για τα ακροβατικά σε ΑΜΕΑ σχολείο το βρίσκεις φυσιολογικό;
M Triantafyllopoulos
@Makis_Tr
Δεν πηγαίνεις ποτέ σε σχολείο παιδιών με αναπηρία επιδεικνύοντας τις σωματικές σου ικανότητες. Θαυμάστε νοημοσύνη και ωριμότητα αρχηγού κόμματος. Μπαίνει με τζόκινγκ, περνάει με έλξη κάτω απο τις μπάρες και χτυπιέται σαν τη Σαπφώ Νοταρά για τα καλοριφέρ. Και είμαστε μόνο στην αρχή… Τα πολιτικά ακροβατικά έπονται.
Και για να καταλάβεις περι τινων πρόκειται δες και αυτο (περιττό να σου πω ότι γελά το συμπαν)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Σαν τον άλλον το Νέμο που για κάποιο λόγο συνέχεια διαχωρίζει τον εαυτό του από τους υπόλοιπους και είναι όλο "εσείς και εσείς".
Εσείς όλοι πού είστε;
Σε κάποιο άλλο κράτος μένετε; Δεν έχετε κανένα μερίδιο ευθύνης για τίποτα;
Κρύβεστε συνέχεια πίσω από κάτι ως δικαιολογία εγώ ψηφίζω ΚΚΕ .... εγώ είμαι εθνικιστής... ... οι ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΙ. Εσάς δεν σας αφορά τίποτα. Εσείς οι σωστοί που κοιτάτε με λύπηση τους άλλους ... και όταν σας πει κανείς τίποτα είστε όλο "Ααααα εμένα μην με μπλέκετε... εγώ ψηφίζω ΚΚΕ".
πρεπει να τα εκανα σκατα με την παραθεση αλλα βιαζομαι για να το ξαναπροσπαθησω
παλι ..τι ειπε το μπιζελι:::::::::::::::::::::::::::!!!!!!!!!!!!!! σαν τον νεμο!!!!!!!!!!!!!!!!!
αντε να εξηγησεις τωρα σε ενα δασκαλο τα αυτονοητα ! που κανονικα θα επρεπε
να συμβαινει το αντιθετο ... τα πολιτικα ειναι οπως ολα τα μαθηματικα προβληματα
που δεν εχω ιδεα απο αριθμους αλλα εχω την εικονα για οδηγο
δεν μπορεις να λυσεις ενα προβλημα αν δεν το πιασεις απο την αρχη
δλδ δεν θα πουμε -δεν βαριεσαι ας βγει και ο κασσελακης και βλεπουμε
σημερα βλεπω και μεγαλους στην ηλικια μου και μικρους που δεν εστιαζουν καθαρα
στον στοχο οι μεγαλοι το κανουν γιατι τους συμφερει και τα παιδια επειδη δεν το καταλαβαινουν .....ασε και το αλλο οτι ειναι τρομερα δυσκολο να ειναι κανεις τερμα
αντικειμενικος σε ολα τα πραγματα -εγω το προσπαθω και το εχω πετυχει σε μεγαλο
βαθμο
λοιπον οπως θα ακολουθησεις την πορεια του χρηματος για να πιασεις ενα κλεφτη
το ιδιο θα κανεις και στην πολιτικη δες ποιους πολεμαει το συστημα
για να ξερεις ποιον και τι θα ψηφισεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

bizeli έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιες χιλιάδες από τα κομματικά μέλη του μισάωρου που έγιναν
ευκαιριακά ''αριστεροί''
Σόρι ρε φίλε που δεν υπογράψαμε κάπου το συμβόλαιό μας με αίμα για την αριστεροσύνη μας. Για πες μας πώς αποδεικνύει κάποιος πόσο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ είναι;
Συντασσόμενος με το ΚΚΕ.
Αυτό για λόγους που έχουν να κάνουν με την ατομική ικανότητα αναγνώρισης της ταξικής κενότητας
λόγου και πολιτικών θέσεων των υπολοίπων επιλογών που προσφέρει ο αστικός κοινοβουλευτισμός.
Κάθε άλλη επιλογή, εκτός ΚΚΕ, είναι καθορισμένη από τη διαμορφωμένη στο υποσυνείδητο ταύτισή σου
με το σύστημα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:
Η αλλαγή βιτρίνας θα τους βοηθήσει αλλά όχι για πολύ και σίγουρα δε θα τους βοηθήσει αν τελικά ποτέ ξανακυβερνήσουν.
Θα ξανακυβερνήσουν.
Ο Έλληνας μικροαστός ψηφοφόρος είναι αυτοκαταστροφικός, αλλοτριωμένος και χειραγωγημένος
μέχρι το μεδούλι από τον καπιταλισμό που τον έχει διαμορφώσει σε ένα άβουλο και απόλυτα ταυτισμένο
με τις πολιτικές επιλογές του ενεργούμενο που λειτουργεί κάπως σαν το σκυλί του Παβλόφ
αλλά όχι με ηχητικές ή οσφρητικές εντολές αλλά με εντολές που κυριαρχούν οι εικόνες.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.