Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιαν 2021, 20:11

nemo έγραψε:αν εκαναν τα παιδια το τεστ και βγηκε θετικο δεν σημαινει οτι οι γονεις δεν κολλησαν προτού κανουν το τεστ
και εν παση περιπτωση αν ηταν τοσο μεταδοτικο θα ειχαμε κολλησει ολοι -εγω προπαντος γιατι δεν πηρα καμια προφυλαξη

Μα δεν είπα αυτό. Εννοείται ότι το πιθανότερο είναι ότι το είχαν ήδη κολλήσει απλά με το τεστ το έμαθαν.
Μα αυτό είπα. Έτυχε έκανε τεστ η δασκάλα και μετά οι γονείς έκαναν τεστ και στα παιδιά τους και μάθανε ότι είναι όλα θετικά.
Δεν είχαν σκοπό να κάνουν τεστ οι γονείς. Αφού τα παιδιά ήταν ασυμπτωματικά. Πού να το ξέρουν;
Όταν θα άρχιζαν να αρρωσταίνουν ένας ένας τότε θα ήταν αργά.

Η δασκάλα έμαθε ότι ήταν θετική την προηγούμενη Παρασκευή ή Πέμπτη. Κυριακή η δ/ντρια πήρε τηλέφωνο όλους τους γονείς.
Κάποιοι γονείς θορυβήθηκαν και πήγαν Δευτέρα και έκαναν τεστ στα παιδιά τους και βγήκαν θετικά.
Μετά θορυβήθηκε και η αδερφή μου και λέει "λες;".
Πάνε και κάνουν τεστ όλοι οικογενειακώς την Τρίτη. Η μικρή βγήκε θετική και όλη η υπόλοιπη οικογένεια αρνητική.
Περνάν λίγες μέρες και ενώ η αδερφή μου έδειξε αρνητικό το τεστ που έκανε την Τρίτη, την Πέμπτη ξεκινάνε τα πρώτα συμπτώματα. Ένας ελαφρύς πονόλαιμος.
Παρασκευή ξεκίνησαν τα υπόλοιπα συμπτώματα (πυρετός κτλ) και μέχρι σήμερα ταλαιπωρείται ακόμα.

Εγώ ήρθα σε επαφή με την ανιψιά μου την Κυριακή που μας πέρασε που δεν είχαμε μάθει ακόμα για τη δασκάλα της.
Τρίτη που πήγαν και έκαναν το τεστ και βρέθηκε θετική η μικρή,αμέσως τεθήκαμε σε υποχρεωτική καραντίνα όλοι όσοι ήρθαμε σε επαφή μαζί της.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιαν 2021, 20:18

Εγώ αν υποθέσουμε (όχι αν υποθέσουμε, έτσι έγινε) ότι ήρθα σε επαφή με την μικρή την προηγούμενη Κυριακή... από τότε έχουν περάσει 6-7 μέρες και ακόμα δεν έχω εμφανίσει κάτι.

Τώρα ή το κόλλησα κι εγώ και το περνάω ασυμπτωματικά ή στάθηκα τυχερή και δεν κόλλησα ή μπορεί να αρρωστήσω αργότερα. Το ίδιο και η μητέρα μου.

Αλλά πόσο αργότερα πια;
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 31 Ιαν 2021, 20:36

bizeli έγραψε:Εγώ ήρθα σε επαφή με την ανιψιά μου την Κυριακή που μας πέρασε που δεν είχαμε μάθει ακόμα για τη δασκάλα της.

Δηλαδη η ανιψια σου ειναι η υγειονομικη βομβα που εχει μολυνει ολο το σοι με θανατηφορο ιο...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 31 Ιαν 2021, 20:45

So it begins. Στην Αυστρία η αστυνομία προσχώρησε στους anti-lockdown διαδηλωτές :yesyes:

ghhgfdh.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιαν 2021, 20:47

ВладимирВладимирович έγραψε:
bizeli έγραψε:Εγώ ήρθα σε επαφή με την ανιψιά μου την Κυριακή που μας πέρασε που δεν είχαμε μάθει ακόμα για τη δασκάλα της.

Δηλαδη η ανιψια σου ειναι η υγειονομικη βομβα που εχει μολυνει ολο το σοι με θανατηφορο ιο...

Εγώ σου λέω απλά τα γεγονότα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιαν 2021, 20:49

Εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση πώς το σχολείο της ανιψιάς μου δεν αναφέρθηκε στα κανάλια.
Μιλάμε για τρελή διασπορά.
Πάνω από 15 παιδιά στο τμήμα της βρέθηκαν θετικά.

Ενώ πχ για 1 κρούσμα που βρέθηκε σε δημοτικό στον εύοσμο το διάβασα στις ειδήσεις αλλά για το σχολείο της ανιψιάς μου τίποτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιαν 2021, 21:07

ВладимирВладимирович έγραψε:Πολύ ύπουλος ιος, κολλάει αποκλειστικά σε αυτους που τον φοβούνται...

Εδώ κατά έναν περίεργο λόγο έχεις δίκιο.
:pardon:
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιαν 2021, 21:11

Η μάνα μου πάντως που είχε επηρεαστεί από τις ψεκασμενιές της εκκλησίας και την είχαμε "χάσει" για ένα διάστημα, γιατί το έπαιζε πολύ κουλ και πίστευε ότι "υπερβάλλουν", τώρα που αρρώστησε η αδερφή μου έχει χεστεί πάνω της και κατάλαβε ότι δεν είναι τόσο κουλ η φάση και έχει τρελή αγωνία για την αδερφή μου.

Ο πυρετός της αδερφής μου, παιδιά, ακατέβατος τρίτη μέρα. Παίρνει αντιπυρετικά κατεβαίνει για κανά δυο ώρες και μετά ξανανεβαίνει.
Της μιλάω στο τηλέφωνο και είναι λες και μου μιλάει από τα βάθη της γης.
Της λέω "Ζωντάνεψε λίγο ρε, δεν μπορώ να σε ακούω λες και μιλάς από τον τάφο"
"Δεν μπορώ, μου λέει, αισθάνομαι εξαντλημένη."

Αύριο θα απευθυνθεί σε γιατρό.
Ας γίνει καλά θεούλη μου και να μην έχουμε άλλα.
Να μην χειροτερέψει.
:crying11:

Αν πάθει κάτι δε θα το αντέξω.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιαν 2021, 21:23

Τρώει φρούτα, σούπες, πίνει υγρά, παίρνει κάτι βιταμίνες D και ψευδάργυρο που λένε βοηθάνε.
Δεν ξέρω.
Τι να πω;
Είναι εφιαλτικό αυτό που περνάμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 31 Ιαν 2021, 21:28

bizeli έγραψε:Εδώ κατά έναν περίεργο λόγο έχεις δίκιο.
:pardon:
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό.

Just stay positive.
Κι εμεις στην οικογένεια ειχαμε κατι κρυωματα φετος αλλα δεν μας εκαιγε καρφι να τρεξουμε στα τεστς και να τρελαινόμαστε για κάθε βήχα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”