Αίγαγρος έγραψε:sys3x έγραψε:πχ σου λέει κάποιος, οποιοσδήποτε, κάτι εν πολλοίς αυτονόητο, ότι πχ όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις τα κάναν πουτ.. εχμ όπως τα ξέρεις σήμερα τα πράματα άρα πως λοιπόν θα μπορούσε ένας λογικός άνθρωπος να τους ξαναεμπιστευτεί(;) η πρώτη απάντηση είναι αντ χόμινεμ με σάλτσα είσαι νεοναζί(;).
όχι μάγκα, ίσως βολεύει το μύθευμα πως όλες οι προηγούμενες τα έκαναν χάλια, αλλά να σου θυμίσω πως πριν λίγες μέρες ο Τσίπρας πανηγύριζε που έφερε την χώρα σε μια κατάσταση στην οποία μας είχε φέρει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Μπένι το 2014, με πλεονάσματα και σταθερότητα. Αλλά βλέπεις, έπρεπε να περάσουν 3 χρόνια ταραχής με νταούλια και ζουρνάδες για να μας ξανά φέρει εκεί που σε άφησαν οι προηγούμενοι, όταν η συμμορία αρχές του 15 και μέσα σε λίγους μήνες περήφανης διαπραγμάτευσης από το είδωλο,
κόντεψε να μας οδηγήσει σε άτακτη χρεωκοπία, κάπιταλ κοντρόλς, και από 100 έως 200 δις ευρώ ζημιές.
Τώρα αυτά τα πονηρά περί άντ χομινεμ, δεν περνάνε σε μένα, πόσο μάλλον όταν εσύ ξεκίνησες εδώ τις ύπουλες επιθέσεις περί πελοποννησίων. Και ακριβώς επειδή ξέρω τα ποστ σου από το προηγούμενο φόρουμ, μην αγχώνεσαι, αργά ή γρήγορα θα σε μάθουν και εδώ.
πότε ακριβώς σου έκανα προσωπική επίθεση;
αν θεωρείς βρισιά την λέξη Πελοπόννησος και τα παράγωγα της είναι άλλο θέμα.
Τώρα επειδή το χοντραίνεις με τα δεν περνάνε σε μένα αυτά και με το να υπονοείς ότι έχω την οποιαδήποτε σχέση με το νεοναζιστικό μόρφωμα πριν πάμε παρακάτω (γιατί θα πάμε
) φέρε κάτι που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς σου, την πρώτη αντχομινιά την έκανες εσύ με ευθύς χαρακτηρισμούς απέναντι μου στην μόλις προηγούμενη δημοσίευση σου. Επίσης όταν λες θα με μάθουν και εδώ τι νομίζεις ότι ήδη ξέρεις εσύ που θα μάθουν οι άλλοι;Μια χαρά περνάνε σε σένα αυτά όπως βλέπεις, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας.

.gif)