ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Re: ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Δημοσίευσηαπό sys3x » 18 Μαρ 2018, 21:07

Αίγαγρος έγραψε:
sys3x έγραψε:πχ σου λέει κάποιος, οποιοσδήποτε, κάτι εν πολλοίς αυτονόητο, ότι πχ όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις τα κάναν πουτ.. εχμ όπως τα ξέρεις σήμερα τα πράματα άρα πως λοιπόν θα μπορούσε ένας λογικός άνθρωπος να τους ξαναεμπιστευτεί(;) η πρώτη απάντηση είναι αντ χόμινεμ με σάλτσα είσαι νεοναζί(;).

όχι μάγκα, ίσως βολεύει το μύθευμα πως όλες οι προηγούμενες τα έκαναν χάλια, αλλά να σου θυμίσω πως πριν λίγες μέρες ο Τσίπρας πανηγύριζε που έφερε την χώρα σε μια κατάσταση στην οποία μας είχε φέρει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Μπένι το 2014, με πλεονάσματα και σταθερότητα. Αλλά βλέπεις, έπρεπε να περάσουν 3 χρόνια ταραχής με νταούλια και ζουρνάδες για να μας ξανά φέρει εκεί που σε άφησαν οι προηγούμενοι, όταν η συμμορία αρχές του 15 και μέσα σε λίγους μήνες περήφανης διαπραγμάτευσης από το είδωλο,
κόντεψε να μας οδηγήσει σε άτακτη χρεωκοπία, κάπιταλ κοντρόλς, και από 100 έως 200 δις ευρώ ζημιές.
Τώρα αυτά τα πονηρά περί άντ χομινεμ, δεν περνάνε σε μένα, πόσο μάλλον όταν εσύ ξεκίνησες εδώ τις ύπουλες επιθέσεις περί πελοποννησίων. Και ακριβώς επειδή ξέρω τα ποστ σου από το προηγούμενο φόρουμ, μην αγχώνεσαι, αργά ή γρήγορα θα σε μάθουν και εδώ. :yesyes:

πότε ακριβώς σου έκανα προσωπική επίθεση;
αν θεωρείς βρισιά την λέξη Πελοπόννησος και τα παράγωγα της είναι άλλο θέμα.
Τώρα επειδή το χοντραίνεις με τα δεν περνάνε σε μένα αυτά και με το να υπονοείς ότι έχω την οποιαδήποτε σχέση με το νεοναζιστικό μόρφωμα πριν πάμε παρακάτω (γιατί θα πάμε :) ) φέρε κάτι που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς σου, την πρώτη αντχομινιά την έκανες εσύ με ευθύς χαρακτηρισμούς απέναντι μου στην μόλις προηγούμενη δημοσίευση σου. Επίσης όταν λες θα με μάθουν και εδώ τι νομίζεις ότι ήδη ξέρεις εσύ που θα μάθουν οι άλλοι;

Μια χαρά περνάνε σε σένα αυτά όπως βλέπεις, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας.
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μαρ 2018, 21:11

δεν ειδα καμια προσωπικη επιθεση απο τον sys3x απεναντιας την δεχτηκε :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 18 Μαρ 2018, 21:13

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Έλα τώρα που δεν είσαι χρυσαυγιτάκος :kiss03:

Χαριτομενιές με τέτοια θέματα δεν παίζει πίνκυ.
Διόρθωσε το άμεσα και ζήτα συγγνώμη.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 18 Μαρ 2018, 21:47

Μαγκάκια Ελληναράδες, ακούστε:

Αν εξαιρέσουμε τους Ναζί των Χρυσών Αυγών ,το ΚΚΕ που υπόσχεται τη μετά θάνατον ζωή τους δραχμιστές και άλλες εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις, σας μένουν οι εξής επιλογές:

Σύριζα, Ανέλ, ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής, ΕΚ.

ΕΚ: ο Λεβέντης είναι γραφικός, πουλάει Μακεδονία και υποστηρίζει τα καραγκιοζιλίκια του Σαββίδη, για να μη χάσει τα ψηφαλάκια.

Ανέλ: ο θεούλης Πάνος Καμμένος. Ναφ σεντ.

Σύριζα: αναρωτηθείτε αν η παρούσα κυβέρνηση είναι η πιο άχρηστη της αντιπολίτευσης. Είναι ή δεν είναι;

Είναι η πιο κυνική; Είναι ή δεν είναι; Σκεφτείτε π.χ. τους χρήσιμους ηλίθιους "δεν πληρώνω" και αυτούς που χάνουν σπίτια στους πλειστηριασμούς;

Είναι το ίδιο διεφθαρμένη με τους άλλους,όταν προσποιούνταν τους αδιάφθορους, ναι ή όχι: ένα θα πω μόνο: Σαββίδης.

Μένει ΝΔ- Πασόκ, που όντως κατέστρεψαν τη χώρα. Σκεφτείτε όμως, ποιος τους ψήφιζε με ποσοστά του 85% στις εκλογές; Ε;

Ναι, εσύ τους ψήφιζες, σανοφάγε, εσύ, οι γονείς σου, ο παππούς σου και πάει λέγοντας. Μη μιλάτε λοιπόν. Όταν θέλατε ρουσφέτια, ήταν καλοί οι γαλαζοπράσινοι ε;

Εσείς, βέβαια, ως γνήσιοι σανοφάγοι ψηφίσατε την ελπίδα το 15 και παραλίγο να βγούμε εκτός ευρώ. Η χώρα είχε μπει σε κάποιο δρόμο και έχασε 3 χρόνια εξαιτίας σας.

Αυτοί που, όπως ο sysx, καμαρώνουν ότι δεν ψήφισαν ποτέ κανένα κόμμα εξουσίας ή, ακόμα χειρότερα απείχατε, νομίζω ότι είστε και οι χειρότεροι. Ενώ η χώρα καταστρεφόταν, ασκούσατε κριτική εκ του ασφαλούς και λέγατε πάντα: "Δε φταίω εγώ για το κατάντημα της χώρας, εσείς φταίτε".

Στις επόμενες εκλογές το δίλημμα είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Τοποθετηθείτε ανάλογα και αφήστε το κλαψομούνιασμα.
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Nito
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Nito » 18 Μαρ 2018, 21:47

sys3x έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Έλα τώρα που δεν είσαι χρυσαυγιτάκος :kiss03:

Χαριτομενιές με τέτοια θέματα δεν παίζει πίνκυ.
Διόρθωσε το άμεσα και ζήτα συγγνώμη.

Μη βαράς τον σύντροφο Εγκέφαλο, που με τον ποστ αιρονυ λόγο του αποδομεί τον σοσιαλφιλελευθερισμό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 18 Μαρ 2018, 21:48

...
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 18 Μαρ 2018, 21:49

...
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Μαρ 2018, 21:54

έχει πολύ γέλιο το ότι ήρθανε ορεξάτοι όλοι να υποκαταστήσουν το πνεύμα του πρεζάδικου
τελικά όσο πιο γρήγορα ξανανοίξει το πρεζάδικο τόσο θα ηρεμήσουμε εδώ μέσα και θα ξαναβρούμε την ησυχία μας

να που η ανάπτυξη έχει και τις δυσάρεστες πλευρές της

:D :laugh1: :laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μαρ 2018, 22:04

προσεχως με την αναπτυξη φτιαξτε και τα βιογραφικα σας ...σαν κατι τετοιο

Ψαχνω εργασια σε προβατα !!!τη ξερω τη δουλεια ...αρμεγω και χωρις μηχανημα...και ειμαι ΕΛλΗΝΑΣ.ευχαριστω

και μη γελασει κανεις τουλαχιστον δεν θα πεινασει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 18 Μαρ 2018, 22:07

Φωτιά στα τόπια! έγραψε:Μαγκάκια Ελληναράδες, ακούστε:

Αν εξαιρέσουμε τους Ναζί των Χρυσών Αυγών ,το ΚΚΕ που υπόσχεται τη μετά θάνατον ζωή τους δραχμιστές και άλλες εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις, σας μένουν οι εξής επιλογές:

Σύριζα, Ανέλ, ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής, ΕΚ.

ΕΚ: ο Λεβέντης είναι γραφικός, πουλάει Μακεδονία και υποστηρίζει τα καραγκιοζιλίκια του Σαββίδη, για να μη χάσει τα ψηφαλάκια.

Ανέλ: ο θεούλης Πάνος Καμμένος. Ναφ σεντ.

Σύριζα: αναρωτηθείτε αν η παρούσα κυβέρνηση είναι η πιο άχρηστη της αντιπολίτευσης. Είναι ή δεν είναι;

Είναι η πιο κυνική; Είναι ή δεν είναι; Σκεφτείτε π.χ. τους χρήσιμους ηλίθιους "δεν πληρώνω" και αυτούς που χάνουν σπίτια στους πλειστηριασμούς;

Είναι το ίδιο διεφθαρμένη με τους άλλους,όταν προσποιούνταν τους αδιάφθορους, ναι ή όχι: ένα θα πω μόνο: Σαββίδης.

Μένει ΝΔ- Πασόκ, που όντως κατέστρεψαν τη χώρα. Σκεφτείτε όμως, ποιος τους ψήφιζε με ποσοστά του 85% στις εκλογές; Ε;

Ναι, εσύ τους ψήφιζες, σανοφάγε, εσύ, οι γονείς σου, ο παππούς σου και πάει λέγοντας. Μη μιλάτε λοιπόν. Όταν θέλατε ρουσφέτια, ήταν καλοί οι γαλαζοπράσινοι ε;

Εσείς, βέβαια, ως γνήσιοι σανοφάγοι ψηφίσατε την ελπίδα το 15 και παραλίγο να βγούμε εκτός ευρώ. Η χώρα είχε μπει σε κάποιο δρόμο και έχασε 3 χρόνια εξαιτίας σας.

Αυτοί που, όπως ο sysx, καμαρώνουν ότι δεν ψήφισαν ποτέ κανένα κόμμα εξουσίας ή, ακόμα χειρότερα απείχατε, νομίζω ότι είστε και οι χειρότεροι. Ενώ η χώρα καταστρεφόταν, ασκούσατε κριτική εκ του ασφαλούς και λέγατε πάντα: "Δε φταίω εγώ για το κατάντημα της χώρας, εσείς φταίτε".

Στις επόμενες εκλογές το δίλημμα είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Τοποθετηθείτε ανάλογα και αφήστε το κλαψομούνιασμα.

Που ακριβώς διάβασες από μένα ότι δεν φταίω για κάτι; Κάνε μια απλή παράθεση σε παρακαλώ πολύ με αυτά που υποστηρίζεις εσύ ότι είναι η θέση μου διότι διαφορετικά απλά συκοφαντείς και μάντεψε που θα καταλήξουν οι συκοφαντίες σου.
Αυτά τα διλήμματα αφορούν εσένα και την οικογένεια σου ακριβώς γιατί σε γαλούχησαν με αυτόν τον τρόπο που περιγράφεις.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”