Αρίστος έγραψε:Nostalgia έγραψε:Τα ιδια λεει ολη η κοινωνια, εχετε φαει αναθεμα με το κιλο. Αυτο δεν αλλαζει οποια κι αν ειναι η Ανιτα Π.
H αποψη μου ειναι οτι η κοινωνια εχει παψει να δεχεται να χρησιμοποιει ο καθε αχρηστος τα πτωματα για να τσιμπησει ψηφους. Η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου σε οσες κουβεντες εχω ακουσει (πλην ενος χρυσαυγιτη) δεχεται οτι η φωτια σε συνδυασμο με την ενταση του αερα και οτι το μεγαλυτερο μερος των δυναμεων ηταν στην Κινετα, δεν μπορουσε να αντιμετωπιστει.
Θα σας γυρισει μπουμεραγκ να υπερπροβαλετε τις φωτιες για να ριξετε τον Τσιπρα. Πολυ απλα ο κοσμος δεν ειναι κοροιδο και καταλαβαινει οτι οποιος κανει πολιτικη επι πτωματων δεν εχει σοβαρο πολιτικο προγραμμα και κρυβεται πισω απο τους νεκρους.
Ο Καραμανλης λιγες μερες μετα την πυρκαγια της Ηλειας που ειχε 74 θυματα εκανε εκλογες και τις κερδισε.
.
Αριστο, ο Τσιπρας ειναι τελειωμενος οπως τελειωμενοι ειναι και ο Σαμαρας, ο Γιωργακης κλπ. Η μονη διαφορα ειναι οτι στην προκειμενη περιπτωση ειναι τελειωμενος και ο Συριζα διοτι δεν εχει την βαση της ΝΔ και οι ψηφοφοροι ηταν αερομεταφερομενοι απο αλλα κομματα. Εχω συγγενεις και φιλους αρκετους, που ενω δεν ηταν Συριζαιοι, ψηφισαν Τσιπρα με την ελπιδα οτι οντως θα διεφερε σε κατι. Φυσικα γελαστηκαν οικτρα, τους βγηκε πιο νεοφιλελε και απο τον Σαμαρα. Μετα απο καποιες εκλογικες αναμετρησεις ο Συριζα θα επανελθει στο 4%, αργησες να αλλαξεις στρατοπεδο. Με μονιμο Damage Control δεν κυβερνας εναν τοπο, οπως δεν βαφεις αυγα με πορδες. Ουτε απαγορευοντας τις "πτησεις" drones κερδιζεις εκλογες.
Το χειροτερο ολων ειναι οτι γινατε πλυντηριο για ολους τους προηγουμενους, οι πραξεις σας το αποδεικνυουν καθημερινα, καμμια διαφορα με τους αλλους που βριζετε, ουτε καν καταργηση των μετακλητων ετσι για το γαμωτο, παρα μονο στα τυφλα προσπαθησατε να περασετε αυξησεις απο 3.700 σε 7.500 την στιγμη που κανετε περικοπες σε συνταξεις των 500 ευρω. Νομιζεις οτι ο κοσμος δεν τα βλεπει αυτα; Νομιζεις οτι ο κοσμος ενδιαφερεται τι θα πει ο Σχοινιας και ο Μοσκοβισι; Νομιζεις οτι ο κοσμος πιστευει τις μπουρδες της κυβερνησης οτι θα βρεξει Δις, την στιγμη που δεν μπορει να πληρωσει τους μηνιαιους λογαριασμους;
Ο Μαρξ το ειχε πει, αυτο που μετραει δεν ειναι η ιδεολογια του ανθρωπου αλλα το κοινωνικο ειναι, το κοινωνικο ειναι των συριζαιων λοιπον ειναι ιδιο με των νεοδημοκρατων και πασοκων. Την δυσκολη στιγμη επελεξαν οχι την ιδεολογιας τους (εαν ειχαν καμμια), αλλα να μην χασουν την ζωουλα τους οπως την εχουν μαθει, δεν ηταν εκτος συστηματος οπως πολλοι πιστευαν, ηταν μερος το ιδιου συστηματος απλα δεν ειχαν την ευκαιρεια πριν να το αποδειξουν. Επειδη ακριβως ηταν μεσα στο συστημα και λογω ελλειψης εξουσιας, μολις ηρθε στα χερια τους επεσαν με τα μουτρα στο μελι και τωρα που γλυκαθηκαν προσπαθουν με καθε ηλιθιο και ντροπιαστικο τροπο να κρατηθουν στην εξουσια. 130.000.000 για cloud backup και απο την αλλη κοβουμε το ΕΚΑΣ για ποσα;
3,5 χρονια τι διαφορετικο ειδαμε δηλαδη; Την βουλη στα χρωμματα του gay pride;
Τι διαφορα εχει το "η φωτια σε συνδυασμο με την ενταση του αερα" με το "στρατηγος ανεμος"; Καμμια....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."