Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό Leporello » 31 Ιούλ 2018, 15:47

Αρίστος έγραψε:H αποψη μου ειναι οτι η κοινωνια εχει παψει να δεχεται να χρησιμοποιει ο καθε αχρηστος τα πτωματα για να τσιμπησει ψηφους.
Αυτή είναι μία από τις λίγες προσφορές του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. Μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ, οι κοινωνία έχαφτε τα περί αυτοκτονιών, μαγγαλιών και νεκρών τής ΕΡΤ.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 31 Ιούλ 2018, 15:48

Αρίστος έγραψε:Το γεγονος παντως οτι η ΝΔ αποφασισε να ριξει στην εκλογικη μαχη τους νεκρους απο τις φωτιες δειχνει εντυπωσιακο πανικο.

.

εννοείς πως οι συριζανελ δεν έπεσαν σαν δράκουλες πάνω στα πτώματα από τη πρώτη στιγμή να τα φάνε να τα κρύψουν να τα βρίσουν (*) και ξάφνου απτο πουθενά πετάχτηκε ο κούλης ...

ροζ κούληδες είστε και παίζει να ξεπερνάτε σε αηδία τους γαλαζιους κουληδες, πάρτε το χαμπάρι.

(*) Καμμένος: ελπίζω μετά από αυτό να βάλουνε μυαλό και να μην ξανακαταπατησουν, μα πως τους επιτρεψατε να καταπατησουν, ΔΕΝ τους το επιτρεψαμε εμεις μόνοι τους πήγαν, εμείς απλά δίναμε παρατάσεις για να τα νομιμοποιουν εδώ και 3 χρόνια και βγάλαμε κι άλλον έναν νόμο που έδινε παρατασεις μέχρι και 2 χρόνια ...

ουστ ξεφτιλισμενα κουφαρια, τέτοια αίσχη δεν έχουν ειπωθεί ούτε καν απο τα κατακάθια των νδσοκ και ειπώθηκαν από τον ακροδεξιό πυλώνα της πρώτης φοράς αριστεράς του αλεξάκη που έχει και ανθρωπιά (παπανδρεική) ...
2 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Dr Socrates
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Dr Socrates » 31 Ιούλ 2018, 16:03

Μια και εγινε αναφορα για την ΕΡΤ θυμηθηκα ορισμενα πραγματα που αναφερονται παρακατω.

Όσο νοσηρό και αν ακούγεται υπάρχουν άνθρωποι που από τη μέρα που έκλεισε η ΕΡΤ μετράνε τους πρώην υπαλλήλους της που έφυγαν από τη ζωή! Ανάμεσά τους ένας νεαρός δημοσιογράφος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Μεσογείων την εποχή της κατάληψης, εργαζόμενοι αλλά και συγγενείς (συχνά υπερήλικοι) εργαζομένων που πέθαναν από καρκίνο ή καρδιακά νοσήματα.Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται από κάποιους αισχρούς σπεκουλαδόρους-τυμβωρύχους «νεκροί της ΕΡΤ».
http://www.athensvoice.gr/politics/9674 ... on-tis-ert

Κρίση... γέλιου προκάλεσε στα social media το Μνημείο πεσόντων της ΕΡΤ που έστησε στις 3 Ιουλίου η ΠΟΣΠΕΡΤ στην αυλή της κρατικής τηλεόρασης, στην Αγία Παρασκευή και εγκαινιάστηκε από τους κ. Τσακνή και Κρέτσο!
iefimerida.gr

Ραχηλ Μακρη(τωρα εχει αποχωρησει αλλα δεν εχει καμια σημασια)
Στα πιο μεγάλα θέλω ας μην κάνουμε πίσω. Οι νεκροί της ΕΡΤ ζητούν δικαίωση.

και αργοτερα ως κυβερνηση.
Tσιπρας σε mood Ανδροπαπανδρεικο
«Δεν ήρθα για να χαιρετίσω. Ηρθα για να συμμετάσχω στη γιορτή. Πρόκειται για μια ιστορική μέρα. Την ΕΡΤ δεν την άνοιξε η κυβέρνηση, αλλά οι αγώνες των εργαζομένων της και του ελληνικού λαού εδώ και δύο χρόνια ενάντια σε μια παράλογη πολιτική», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, που τόνισε ότι θα κριθούν όλοι, όπως και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, από τη δουλειά τους. Επισήμανε ότι το ζητούμενο είναι μία δημόσια ΕΡΤ που να ανήκει σε όλο τον λαό, έξω από τη λογική του κρατισμού. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους εργαζομένους της ΕΡΤ για τον τίμιο αγώνα τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 31 Ιούλ 2018, 17:46

1 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 31 Ιούλ 2018, 17:47

Oλα για την καρεκλα....
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 31 Ιούλ 2018, 17:47

Αρίστος έγραψε:
sharp έγραψε:Αρίστο, μέχρι τώρα διασκέδαζα με την εμμονή σου και το έχω γράψει, αλλά επειδή εδώ έχει θύματα, έχω αηδιάσει. Λυπάμαι πού στο λέω.

Κι εγω λυπαμαι με οσους πανε να κανουν πολιτικη με τα πτωματα.

Φανταζομαι εχεις αηδιασει και με τη γυναικα του συμβουλου της ΝΔ που εμφανιστηκε να μιλαει εκ μερους της γυναικας που εχασε αντρα και παιδια προκειμενου να βρισει τον Τσιπρα. Ομως η παθουσα την αδειασε παροτι στο παρελθον ηταν φιλες.

Για μενα αυτο ειναι το πιο αηδιαστικο που εχω δει στην πολιτικη για χρονια και υποστηριζω πως αξιζει πολλες ροχαλες.

ΝΑΙ η ΟΧΙ;

.

Γιατί φωνάζεις; Όταν το καράβι βουλιάξει, ευθύνεται ο κυβερνήτης. Τα υπόλοιπα είναι κολοκυθιά.
2 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 31 Ιούλ 2018, 17:51

Αρίστος έγραψε:Το γεγονος παντως οτι η ΝΔ αποφασισε να ριξει στην εκλογικη μαχη τους νεκρους απο τις φωτιες δειχνει εντυπωσιακο πανικο.

Εγω στη θεση του Κουλη θα δηλωνα πως δεν προκειται να κανω πολιτικη επι πτωματων οπως πολλοι στο παρελθον και θα ζητουσα συσκεψη ολων των πολιτικων αρχηγων προκειμενου να αποφασιστουν δυο πραγματα: πως θα μαζευτουν χρηματα για την ενισχυση των πυροσβεστικων μεσων της χωρας και πως θα θωρακιστουν περιοχες υψηλου κινδυνου σαν το Ματι.

Με μια τετοια σταση ο Κουλης θα εδειχνε οτι ειναι ο πολιτικος του 2050 και θα εισεπρατε ψηφους στην Ελλαδα και χειροκροτηματα απο την Ευρωπη.

.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα- Μητσοτάκη αυτό το θέμα τέθηκε.

Η λύσσα σου με τον Μητσοτάκη είναι πρωτοφανής. Δεν πειράζει. Ξύδι.
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Ιούλ 2018, 17:52

sharp έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Κι εγω λυπαμαι με οσους πανε να κανουν πολιτικη με τα πτωματα.

Φανταζομαι εχεις αηδιασει και με τη γυναικα του συμβουλου της ΝΔ που εμφανιστηκε να μιλαει εκ μερους της γυναικας που εχασε αντρα και παιδια προκειμενου να βρισει τον Τσιπρα. Ομως η παθουσα την αδειασε παροτι στο παρελθον ηταν φιλες.

Για μενα αυτο ειναι το πιο αηδιαστικο που εχω δει στην πολιτικη για χρονια και υποστηριζω πως αξιζει πολλες ροχαλες.

ΝΑΙ η ΟΧΙ;

.

Γιατί φωνάζεις; Όταν το καράβι βουλιάξει, ευθύνεται ο κυβερνήτης. Τα υπόλοιπα είναι κολοκυθιά.

Oποτε να παραιτηθει κι ο Τραμπ για τις φωτιες που ειχαν νεκρους και αγνοουμενους, ναι;

Στη δημοσιευση που κουοταρες ντραπηκες να σχολιασεις την ελεεινη προβοκατσια της Νουδουλας, γιατι;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 31 Ιούλ 2018, 18:32

Αρίστος έγραψε:Oποτε να παραιτηθει κι ο Τραμπ για τις φωτιες που ειχαν νεκρους και αγνοουμενους, ναι;

Στη δημοσιευση που κουοταρες ντραπηκες να σχολιασεις την ελεεινη προβοκατσια της Νουδουλας, γιατι;.

Αρίστο μην μπω στην κόντρα σας ποιος είναι πιο άθλιος γιατί ο κόσμος σας έχει σιχαθεί αμφότερους
αλλά αυτά που λέτε για την Αμερική, δεν έχουν καμία σχέση.
Δεν ασχολείται κανείς με αυτά που λέτε ή φαντάζεστε στο μικρό Κολοκοτρονίτσι. Οι πολιτικοί κάνουν όλη μέρα δηλώσεις για τα φλέγοντα ζητήματα.
Απλά ότι σας πασάρουν το τρώτε αμάσητο. Το έχουν πάρει χαμπάρι κι αυτοί και σας ταϊζουν σανό με το τσουβάλι.

Στην Αμερική δεν ασχολούνται καθόλου με αυτά που λέτε. Κι όταν ασχολούνται με κάτι από αυτά που λέτε, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέτε. Άλλα αντ άλλων από άσχετους.
Βάλε cnn να δεις.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 31 Ιούλ 2018, 18:53

Το κείμενο υποστηρίζει ότι από το έγγραφο προκύτει συμμετοχή των δύο δημάρχων,
ενώ από το έγγραφο που παραθέτει δεν προκύπτει συμμετοχή των δύο δημάρχων αλλά ενημέρωση των δύο δημάρχων

Μου φαίνεται ότι πρόκειται για καταγγελία που επικαλείται ψευδή στοιχεία, εκτός κι αν γράφουν στη συνέχεια των εγγράφων ότι συμμετείχαν οι δήμαρχοι.
Πάντως να μη συνεδρίασε η Πυροσβεστική δεν υπάρχει περίπτωση. Αφού εκκενώθηκαν και οι κατασκηνώσεις.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”