nemo έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οι Σουηδοι εχουν μπλεξει αλλα δεν το χουν καταλαβει και το καταλαβε για λογαριασμο τους ο συντροφος nemofson
εχω δεκα ατομα εκει που μιλανε με σουηδους
πσσσσςς
ΥΓ
Ντώσε αρλεκίνε, φτιάξε μας τη μέρα.

nemo έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οι Σουηδοι εχουν μπλεξει αλλα δεν το χουν καταλαβει και το καταλαβε για λογαριασμο τους ο συντροφος nemofson
εχω δεκα ατομα εκει που μιλανε με σουηδους

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Mιλας με 10 Ελ μεταναστες στην Σουηδια οι οποιοι μιλανε με Σουηδους και τους ρωτανε τηνγνωμη τους για τους μεταναστες δηλαδη για τους ιδιους και τους λενε οτι εχουν μπλεξει;

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Mιλας με 10 Ελ μεταναστες στην Σουηδια οι οποιοι μιλανε με Σουηδους και τους ρωτανε την γνωμη τους για τους μεταναστες δηλαδη για τους ιδιους και τους λενε οτι εχουν μπλεξει;

nemo έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Mιλας με 10 Ελ μεταναστες στην Σουηδια οι οποιοι μιλανε με Σουηδους και τους ρωτανε τηνγνωμη τους για τους μεταναστες δηλαδη για τους ιδιους και τους λενε οτι εχουν μπλεξει;
κακως αναφερθηκα στην σουηδια εσεις θελετε πιο περιπλοκα πιο συνθετα για να καταλαβετε
ωραια παμε ξανα γιαννους Να ενα μηλο Διαδοχε παρε ενα μηλο

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:nemo έγραψε:κακως αναφερθηκα στην σουηδια εσεις θελετε πιο περιπλοκα πιο συνθετα για να καταλαβετε
Kακως εγραψες κατι που δεν ισχυει
Εσυ μπορει να θεωρεις οτι οι Σουηδοι εμπλεξαν αλλα οιΣουηδοι δεν ασπαζονται την αποψη σου
nemo έγραψε:Προέλλην έγραψε:Για πες Νίμο, πόσες μουσουλμανικές χώρες έχεις επισκεφτεί και τα ξες απ την καλή να ούμε;
καμια δεν εχω φυγει ποτε απο την ελλαδα οταν νιωθω οτι θελω να ξεφυγω θα παω καπου ελλαδα
με παρακαλανε να παω σουηδια ολα τζαμπα και τους λεω τι να δω!!!!!!!!!!!![]()
αν ποτε θα παω εξω ειμαι για καναδα- αγρια δυση ή στο παρισι για το λουβρο και μονο
και ειδικα το ισλαμ το εχω ζησει απο τα παιδικα μου χρονια αφου καπου το εγραψα ειχαμε πολλους εργατες
πακιστανους και ινδους αλγερινους αιγυπτιους μαροκινους
και συχνα παιδι ακομη εκανα τον διαιτητη στις εντασεις και στα μαλωματα μεταξυ πακιστανων και ινδων
ειχα και ενα φιλο απο μια καθε χωρα τον αλι απο τον πακισταν και τον τζωνη τον ινδο σιχ-δεν θυμαμαι το ινδικο ονομα
απο αυτους εμαθα την ιστορια τους και τις παραδοσεις τους που δεν τα μαθαινεις οσα βιβλια και αν διαβασεις
nemo έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Mιλας με 10 Ελ μεταναστες στην Σουηδια οι οποιοι μιλανε με Σουηδους και τους ρωτανε τηνγνωμη τους για τους μεταναστες δηλαδη για τους ιδιους και τους λενε οτι εχουν μπλεξει;
κακως αναφερθηκα στην σουηδια εσεις θελετε πιο περιπλοκα πιο συνθετα για να καταλαβετε
nemo έγραψε:bre ματρακα κολοκυθι σου ειπα για αυτους που δεν προσαρμοζονται ..και εχουν πολλους
και οτι δεν θελουν αλλους εδω διωχνουν και ατομα απο αλβανια βουργαρια κλπ
θες να σου δωσω και ονοματα απο αλβανους; και ελληνες ακομη;
ασε τι δειχνουν τα φτιαγμενα στοιχεια το προβλημα ειναι προβλημα
για τους φιλησυχους σουηδους