oldjedi έγραψε:Δεν ημουνα ΠΟΤΕ "ευρωλιγουρης" ... Ημουνα και ειμαι ΥΠΕΡ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗΣ της Ευρωπης ... ΕΝΑ κρατος , με ισα δικαιωματα και υποχρεωσεις για ΟΛΟΥΣ τους πολιτες του , με ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ συνορα , στρατο και πολιτικη ...
Ησουν υπερ της ΝΔουλας και υστερα των ΑΝΕΛ που δεχονταν την ΕΕ οπως ηταν την εκαστοτε περιοδο. Δεν εχεις δικαιωμα να μιλας τωρα που σου εκοψαν την συνταξη και καταλαβες οτι η ΕΕ δεν ειναι λεφτοδεντρο.
Που μου γινατε ολοι αντιγερμανοι στα γεραματα.
Τους 2 ΠΠ τους εκανε ενωμενη και ενωμενη εφαγε την χλαπατσα ...
Τι ΠΠ μου λες? Εγω σου μιλαω για το '89 και επειτα.
Με αυτο που γραφεις , αποδεικνυεις και παλι την ασχετοσυνη σου και την αμαθεια σου ... κλασσικα σαν κουμμουνιστης ... ΑΝ για σενα ειναι επιχειρηματα οι χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιεις , τοτε και παλι δειχνεις την ασχετοσυνη σου ...Δεν εχεις γραψει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχειρημα , για οτιδηποτε ... μονο αερολογεις ...Ξαναγραψε ΕΝΑ επιχειρημα που εχεις παρουσιασει για οτιδηποτε ... αντε ντε απεδειξε τα οσα λες , οχι μονο λογια ...
Μπορεις να ανατρεξεις σε ολα μου τα ποστ για να δεις ποιος γραφει με επιχειρηματα και ποιος οχι.
Αντιθετα εσυ γραφεις πιπες του στυλ
Η παγκοσμιοποιηση ειναι η μεταφορα του πλουτου που παραγουν οι αδυναμοι προς μια ισχυρη οικονομικα ελιτ ... Κρυπτοκουμμουνισμος και νεοφεουδαρχισμος , με αλλα λογια
Δηλαδη εσυ 200 χρονια μετα την καταρρευση της φεουδαρχιας και 25 μετα την καταρρευση του κομμουνισμου και την πληρη επικρατηση του καπιταλισμου, βλεπεις να υπαρχει στον κοσμο ταυτοχρονα φεουδαρχια και κομμουνισμος
Τιτανοτεραστια πιπα που δειχνει αγνοια της πραγματικοτητας.