Φωτιά στα τόπια! έγραψε:sys3x έγραψε:
Που ακριβώς διάβασες από μένα ότι δεν φταίω για κάτι; Κάνε μια απλή παράθεση σε παρακαλώ πολύ με αυτά που υποστηρίζεις εσύ ότι είναι η θέση μου διότι διαφορετικά απλά συκοφαντείς και μάντεψε που θα καταλήξουν οι συκοφαντίες σου.
Αυτά τα διλήμματα αφορούν εσένα και την οικογένεια σου ακριβώς γιατί σε γαλούχησαν με αυτόν τον τρόπο που περιγράφεις.
Καταρχάς, μπράβο που αναγνωρίζεις ότι φέρεις στο βαθμό που σου αναλογεί ευθύνη για τη χώρα, γιατί ο μέσος Ελληναράς θεωρεί ότι φταίνε οι Γερμανοί, οι εξωγήινοι κλπ
Επειδή σε ξέρω από το ....., άσε τις παρλαπίπες για το τι ψήφιζες.
Κάποιο σχόλιο γι' αυτά που είπα έχεις;
φυσικά και φέρω ευθύνη, όπως λίγο πολύ όλοι μας, τώρα στο δια ταύτα.
Το τι νομίζεις ότι ξέρεις ή δεν ξέρεις για μένα δεν με αφορά είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό σου και μόνο εκεί, ούτε μπορώ να ξέρω σε ποιες παρλαπίπες αναφέρεσαι υποτιμητικά ακόμη και αν με ένοιαζε.
Ο μόνος λόγος για να καταλήξει κάποιος στο επίπλαστο δίλημμα που έθεσες είναι να έχει κάποιο οικονομικό ή/και προσωπικό όφελος από τον ψευτοδικομματισμό (το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ σας δηλαδή), δηλαδή να είναι μέρος του κύριου προβλήματος, να είναι δηλαδή κομματόσκυλο, παράσιτο, καρκίνωμα αυτού του τόπου.
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.
.