ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Re: ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 18 Μαρ 2018, 22:10

vallon έγραψε:έχει πολύ γέλιο το ότι ήρθανε ορεξάτοι όλοι να υποκαταστήσουν το πνεύμα του πρεζάδικου
τελικά όσο πιο γρήγορα ξανανοίξει το πρεζάδικο τόσο θα ηρεμήσουμε εδώ μέσα και θα ξαναβρούμε την ησυχία μας

να που η ανάπτυξη έχει και τις δυσάρεστες πλευρές της

:D :laugh1: :laugh1:

Αν θέλεις ησυχία, κλείσου στη γυάλα σου και ασχολήσου με άλλα θέματα. Αυτό το νήμα είναι για μεγάλα παιδάκια.
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

SuperRogue
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό SuperRogue » 18 Μαρ 2018, 22:10

Φωτιά στα τόπια! έγραψε:ΕΚ: ο Λεβέντης είναι γραφικός, πουλάει Μακεδονία και υποστηρίζει τα καραγκιοζιλίκια του Σαββίδη, για να μη χάσει τα ψηφαλάκια.

Γραφικός και μετά το 2009 ; Είναι ο μόνος που μιλάει για κόψιμο δημοσίων υπαλλήλων ή καλύτερα των θέσεών τους. Δεύτερον Μακεδονία ΔΕΝ πουλάει.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Μαρ 2018, 22:13

Φωτιά στα τόπια! έγραψε:
vallon έγραψε:έχει πολύ γέλιο το ότι ήρθανε ορεξάτοι όλοι να υποκαταστήσουν το πνεύμα του πρεζάδικου
τελικά όσο πιο γρήγορα ξανανοίξει το πρεζάδικο τόσο θα ηρεμήσουμε εδώ μέσα και θα ξαναβρούμε την ησυχία μας

Αν θέλεις ησυχία, κλείσου στη γυάλα σου και ασχολήσου με άλλα θέματα. Αυτό το νήμα είναι για μεγάλα παιδάκια.

με συγχωρείτε
όταν μεγαλώσω θα συμμετέχω

:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 18 Μαρ 2018, 22:15

Φωτιά στα τόπια! έγραψε:

φίλε δεν σε βλέπω καλά, σαν να χλώμιασες κάπως.
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 18 Μαρ 2018, 22:15

sys3x έγραψε:
Φωτιά στα τόπια! έγραψε:Μαγκάκια Ελληναράδες, ακούστε:

Αν εξαιρέσουμε τους Ναζί των Χρυσών Αυγών ,το ΚΚΕ που υπόσχεται τη μετά θάνατον ζωή τους δραχμιστές και άλλες εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις, σας μένουν οι εξής επιλογές:

Σύριζα, Ανέλ, ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής, ΕΚ.

ΕΚ: ο Λεβέντης είναι γραφικός, πουλάει Μακεδονία και υποστηρίζει τα καραγκιοζιλίκια του Σαββίδη, για να μη χάσει τα ψηφαλάκια.

Ανέλ: ο θεούλης Πάνος Καμμένος. Ναφ σεντ.

Σύριζα: αναρωτηθείτε αν η παρούσα κυβέρνηση είναι η πιο άχρηστη της αντιπολίτευσης. Είναι ή δεν είναι;

Είναι η πιο κυνική; Είναι ή δεν είναι; Σκεφτείτε π.χ. τους χρήσιμους ηλίθιους "δεν πληρώνω" και αυτούς που χάνουν σπίτια στους πλειστηριασμούς;

Είναι το ίδιο διεφθαρμένη με τους άλλους,όταν προσποιούνταν τους αδιάφθορους, ναι ή όχι: ένα θα πω μόνο: Σαββίδης.

Μένει ΝΔ- Πασόκ, που όντως κατέστρεψαν τη χώρα. Σκεφτείτε όμως, ποιος τους ψήφιζε με ποσοστά του 85% στις εκλογές; Ε;

Ναι, εσύ τους ψήφιζες, σανοφάγε, εσύ, οι γονείς σου, ο παππούς σου και πάει λέγοντας. Μη μιλάτε λοιπόν. Όταν θέλατε ρουσφέτια, ήταν καλοί οι γαλαζοπράσινοι ε;

Εσείς, βέβαια, ως γνήσιοι σανοφάγοι ψηφίσατε την ελπίδα το 15 και παραλίγο να βγούμε εκτός ευρώ. Η χώρα είχε μπει σε κάποιο δρόμο και έχασε 3 χρόνια εξαιτίας σας.

Αυτοί που, όπως ο sysx, καμαρώνουν ότι δεν ψήφισαν ποτέ κανένα κόμμα εξουσίας ή, ακόμα χειρότερα απείχατε, νομίζω ότι είστε και οι χειρότεροι. Ενώ η χώρα καταστρεφόταν, ασκούσατε κριτική εκ του ασφαλούς και λέγατε πάντα: "Δε φταίω εγώ για το κατάντημα της χώρας, εσείς φταίτε".

Στις επόμενες εκλογές το δίλημμα είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Τοποθετηθείτε ανάλογα και αφήστε το κλαψομούνιασμα.

Που ακριβώς διάβασες από μένα ότι δεν φταίω για κάτι; Κάνε μια απλή παράθεση σε παρακαλώ πολύ με αυτά που υποστηρίζεις εσύ ότι είναι η θέση μου διότι διαφορετικά απλά συκοφαντείς και μάντεψε που θα καταλήξουν οι συκοφαντίες σου.
Αυτά τα διλήμματα αφορούν εσένα και την οικογένεια σου ακριβώς γιατί σε γαλούχησαν με αυτόν τον τρόπο που περιγράφεις.

Καταρχάς, μπράβο που αναγνωρίζεις ότι φέρεις στο βαθμό που σου αναλογεί ευθύνη για τη χώρα, γιατί ο μέσος Ελληναράς θεωρεί ότι φταίνε οι Γερμανοί, οι εξωγήινοι κλπ

Επειδή σε ξέρω από το ....., άσε τις παρλαπίπες για το τι ψήφιζες.

Κάποιο σχόλιο γι' αυτά που είπα έχεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 18 Μαρ 2018, 22:17

sys3x έγραψε:
Φωτιά στα τόπια! έγραψε:

Ναι, είμαι βρυκόλακας
0 .

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 18 Μαρ 2018, 22:25

Φωτιά στα τόπια! έγραψε:
sys3x έγραψε:
Που ακριβώς διάβασες από μένα ότι δεν φταίω για κάτι; Κάνε μια απλή παράθεση σε παρακαλώ πολύ με αυτά που υποστηρίζεις εσύ ότι είναι η θέση μου διότι διαφορετικά απλά συκοφαντείς και μάντεψε που θα καταλήξουν οι συκοφαντίες σου.
Αυτά τα διλήμματα αφορούν εσένα και την οικογένεια σου ακριβώς γιατί σε γαλούχησαν με αυτόν τον τρόπο που περιγράφεις.

Καταρχάς, μπράβο που αναγνωρίζεις ότι φέρεις στο βαθμό που σου αναλογεί ευθύνη για τη χώρα, γιατί ο μέσος Ελληναράς θεωρεί ότι φταίνε οι Γερμανοί, οι εξωγήινοι κλπ

φυσικά και φέρω ευθύνη, όπως λίγο πολύ όλοι μας, τώρα στο δια ταύτα.
Το τι νομίζεις ότι ξέρεις ή δεν ξέρεις για μένα δεν με αφορά είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό σου και μόνο εκεί, ούτε μπορώ να ξέρω σε ποιες παρλαπίπες αναφέρεσαι υποτιμητικά ακόμη και αν με ένοιαζε.
Ο μόνος λόγος για να καταλήξει κάποιος στο επίπλαστο δίλημμα που έθεσες είναι να έχει κάποιο οικονομικό ή/και προσωπικό όφελος από τον ψευτοδικομματισμό (το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ σας δηλαδή), δηλαδή να είναι μέρος του κύριου προβλήματος, να είναι δηλαδή κομματόσκυλο, παράσιτο, καρκίνωμα αυτού του τόπου.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 18 Μαρ 2018, 22:28

Φωτιά στα τόπια! έγραψε:
sys3x έγραψε:

Ναι, είμαι βρυκόλακας

ένας μαλάκας νεοδημοκράτης που εν έτη 2018 και μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί σε αυτόν τον τόπο έχει ακόμη τα μούτρα και μιλάει για διέξοδο της χώρας από το χάλι που μας έφερε τόσο η ΝΔ κι άλλο τόσο το ΠΑΣΟΚ είσαι μωρέ.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 18 Μαρ 2018, 22:46

sys3x έγραψε:
Φωτιά στα τόπια! έγραψε:

φυσικά και φέρω ευθύνη, όπως λίγο πολύ όλοι μας, τώρα στο δια ταύτα.
Το τι νομίζεις ότι ξέρεις ή δεν ξέρεις για μένα δεν με αφορά είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό σου και μόνο εκεί, ούτε μπορώ να ξέρω σε ποιες παρλαπίπες αναφέρεσαι υποτιμητικά ακόμη και αν με ένοιαζε.
Ο μόνος λόγος για να καταλήξει κάποιος στο επίπλαστο δίλημμα που έθεσες είναι να έχει κάποιο οικονομικό ή/και προσωπικό όφελος από τον ψευτοδικομματισμό (το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ σας δηλαδή), δηλαδή να είναι μέρος του κύριου προβλήματος, να είναι δηλαδή κομματόσκυλο, παράσιτο, καρκίνωμα αυτού του τόπου.

:laugh1: :laugh1:

Εντάξει, είμαι κομματόσκυλο, ευχαριστήθηκες τώρα;

Το αστείο είναι ότι καταλήγεις σε συμπεράσματα για μένα, ενώ πριν με κατηγόρησες ότι καταλήγω σε συμπεράσματα για σένα.
0 .

rednick
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό rednick » 18 Μαρ 2018, 22:47

μιας και η νδ και ο κουλης και ο πατερας του και η αδερφη του , δεν εχουν κυβερνησει την χωρα, ας τους δωσουμε την ευκαιρια να κυβερνησουν.
1 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”