Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
-
Echelon
- Crazy poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
Εδώ να τονίσουμε ότι οι Ρώσοι βάλανε φωτιές για να ανατρέψουν αμερικανοφιλο Τσίπρα, ο οποίος κυβερνά χάρη στον ρωσοφιλο Καραμανλη, ο οποίος ελέγχει τον ΠτΔ, αλλά και τη νδουλα μέσω της καραμανλικης πτέρυγας. Και αν έχει γίνει το μυαλό μου μαρμελαδααα....
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
-
Nostalgia
- Basic poster

Northern Spirit έγραψε:δεν ειναι μονο η πολιτικη ανικανοτητα το θεμα...
Το προβλημα γινεται χειροτερο με το χαος των αυθαιρετων ειδικα στην Αττικη. Ο καθε Ελ που μπορει οταν δεν μπαζωνει ρεματα παει και χτιζει μεσα στο δασος...
Ερχονται μετα οι πλημμυρες ή οι πυρκαγιες και τους καταστρεφουνε το σπιτι και πολλς φορες σκοτωνουνε και μελη της οικογενειας του και μετα βγαινει και καταγγελει την εκαστοτε κυβερνηση που ειναι συνηθως σαν αυτον: ανικανη..
Παλι η ευθυνη ειναι πολιτικη, γιατι δεν τα γκρεμισαν οι Ελληνικες Κυβερνησεις; Γιατι οσοι εδωσαν αδειες για ηλεκτροδοτησεις, πολεοδομικες αδειες δεν ειναι μεσα στην μπουζου; Το Ελληνικο κρατος τα επιτρεπει αυτα και μετα οταν γινει το κακο δειχνει με το δαχτυλο αλλους....
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Αριστο περιμενω αρθρο στα Επικαιρα για Act of war απο Βλαδιμηρο
Εχω στειλει στο καθαριστηριο μπερεδες ,φεοπρασινη,παραλλαγες, τα αρβυλα στον τσαγκαρη,εχω παραγγειλει 50 camel ειμαι ετοιμος για να παω στο μετωπο στα Ουραλια να τους σκισουμε.
Αν εχεις καποιο βυσμα σε παρακαλω στειλε και τον Λαχουρενιο μαζι μου
Εχω στειλει στο καθαριστηριο μπερεδες ,φεοπρασινη,παραλλαγες, τα αρβυλα στον τσαγκαρη,εχω παραγγειλει 50 camel ειμαι ετοιμος για να παω στο μετωπο στα Ουραλια να τους σκισουμε.
Αν εχεις καποιο βυσμα σε παρακαλω στειλε και τον Λαχουρενιο μαζι μου
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
nemo
- Supreme poster

μη λετε παπαριες τα περισσοτερα ειναι εδω και πενηντα χρονια
αν δεν μπορουν να τα διαχειρισθουν να με φωναξουν εμενα για να τους τα πω
μαζι και ενα εκατομμυριο ελ
αν δεν μπορουν να τα διαχειρισθουν να με φωναξουν εμενα για να τους τα πω
μαζι και ενα εκατομμυριο ελ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Nostalgia
- Basic poster

«Την ώρα που εκατοντάδες συμπολίτες μας δίνουν μάχη για τη ζωή τους αβοήθητοι, καλό θα ήταν οι κυβερνητικοί παράγοντες αντί να σχεδιάζουν την επικοινωνιακή άμυνα της κυβέρνησης ανακαλύπτοντας «ασύμμετρες απειλές» και αόρατους εχθρούς, να ασχολούνται με την αντιμετώπιση της καταστροφής».
Τσιπρας 2007
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Αυτη ειναι δηλωση παλιου ΣΥΡΙΖΑ πριν κανουν αποβαση σε αυτον οι Αριστοι.
Οπου πανε οι Αριστοι, εκει χτυπανε οι Ρωσοι και οι Αμερικανοι με εμπρησμους.
Οπου πανε οι Αριστοι, εκει χτυπανε οι Ρωσοι και οι Αμερικανοι με εμπρησμους.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
nrg wrote:
nrg wrote:
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Το ελληνικο κρατος ειναι ο ελληνικος λαος. Εμεις ειμαστε το κρατος. Δεν προκυπτουν οι υπουργοι και οι γραμματεις απο παρθενογεννεση. Και οσοι ζητανε ευθυνες απο την οποια κυβερνηση ας την ζητησουν πρωτοι απο τους εαυτους τους. Βαζω στοιχημα οτι καποιοι εδω μεσα εχουν κτισει αυθαιρετα η εχουν κτισει χωρις κανενα πολεοδομικο σχεδιασμο και προδιαγραφες ασφαλειας.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nemo
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Το ελληνικο κρατος ειναι ο ελληνικος λαος. Εμεις ειμαστε το κρατος. Δεν προκυπτουν οι υπουργοι και οι γραμματεις απο παρθενογεννεση. Και οσοι ζητανε ευθυνες απο την οποια κυβερνηση ας την ζητησουν πρωτοι απο τους εαυτους τους. Βαζω στοιχημα οτι καποιοι εδω μεσα εχουν κτισει αυθαιρετα η εχουν κτισει χωρις κανενα πολεοδομικο σχεδιασμο και προδιαγραφες ασφαλειας.
.
εσυ εισαι εξυπνος( εκτος συριζα ) ολα τα αυθαίρετα ειναι εδω και πενηντα χρονια
εκεινο που πρεπει να μαθουμε ειναι να ζουμε με δεντρα και ειδικα πευκα διπλα σε σπιτια
αλλο το ενα και αλλο το αλλο λιγη λογικη δεν βλαπτει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Nostalgia
- Basic poster

Αρίστος έγραψε:Το ελληνικο κρατος ειναι ο ελληνικος λαος. Εμεις ειμαστε το κρατος. Δεν προκυπτουν οι υπουργοι και οι γραμματεις απο παρθενογεννεση. Και οσοι ζητανε ευθυνες απο την οποια κυβερνηση ας την ζητησουν πρωτοι απο τους εαυτους τους. Βαζω στοιχημα οτι καποιοι εδω μεσα εχουν κτισει αυθαιρετα η εχουν κτισει χωρις κανενα πολεοδομικο σχεδιασμο και προδιαγραφες ασφαλειας.
.
Αυτο το μηνυμα πρεπει να γινει Stick it και καθε φορα που ανεβαζεις θεματα κατα καποιας κυβερνησης η κομματος να στο δειχνουμε και να σου λεμε να σιωπησεις. Τραγικο οτι ακομα και αυτη την στιγμη δινεις συγχωροχαρτι στην ανικανη κυβερνηση των συριζανελ.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Nostalgia έγραψε:Αρίστος έγραψε:Το ελληνικο κρατος ειναι ο ελληνικος λαος. Εμεις ειμαστε το κρατος. Δεν προκυπτουν οι υπουργοι και οι γραμματεις απο παρθενογεννεση. Και οσοι ζητανε ευθυνες απο την οποια κυβερνηση ας την ζητησουν πρωτοι απο τους εαυτους τους. Βαζω στοιχημα οτι καποιοι εδω μεσα εχουν κτισει αυθαιρετα η εχουν κτισει χωρις κανενα πολεοδομικο σχεδιασμο και προδιαγραφες ασφαλειας.
.
Αυτο το μηνυμα πρεπει να γινει Stick it και καθε φορα που ανεβαζεις θεματα κατα καποιας κυβερνησης η κομματος να στο δειχνουμε και να σου λεμε να σιωπησεις. Τραγικο οτι ακομα και αυτη την στιγμη δινεις συγχωροχαρτι στην ανικανη κυβερνηση των συριζανελ.
Μετα απο 40 χρονια ΝΔΣΟΚ που εγιναν ΟΙ πυρκαγιες και ΟΙ Σαμαινες και ΟΙ χρεωκοπιες ανακαλυψαμε οτι φταιει ο Συριζα που δεν υπηρχε σωστο πολεοδομικο σχεδιο και προδιαγραφες ασφαλειας στη Μαντρα και στη Ραφηνα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.