Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
κατεδάφιση = γκρέμισμα ! τι εννοείς ?
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
nemo
- Supreme poster

nik_killthemall έγραψε:κατεδάφιση = γκρέμισμα ! τι εννοείς ?
εγω εχω ενα προβλημα γραφης απο οτι διαβαζω εσυ δεν το εχεις
λες για τα αυθαιρετα και σου λεω τι εννοεις
πριν το 2000 πριν το 1995 πριν το 1985 πριν πριν πριν απο ποσο πριν;
γιατι εχουμε και μετα το 2000
ξεκαθαρισε τι εννοεις αν πεις ολα εχεις σοβαρο προβλημα και πρεπει να επισκεφτεις
ειδικο αμεσα και δεν το λεω για πλακα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Leporello
- Basic poster

Οι ΗΠΑ είναι ομοσπονδιακό κράτος και η ευθύνη γιάα την δημόσια τάξη και την ασφάλεια ανήκει στις πολιτείες. Φυσικά και θα τεθεί ζήτημα παραίτησης του Κυβερνήτη αν γίνει καταστροφή ανάλογη με τής Ελλάδας και κυρίως όταν είναι τόσο εμφανείς οι ευθύνες.Αρίστος έγραψε:Oποτε να παραιτηθει κι ο Τραμπ για τις φωτιες που ειχαν νεκρους και αγνοουμενους, ναι;
1 .
-
sharp
- Basic poster

Και πού 'σαι Αρίστο!
Ακόμη και οι Ρώσοι να τα έκαψαν, όπως λες, τότε πρέπει να φύγει χθες. Γιατί είναι πολύ πιο επικίνδυνος άν κάθεται και κάνει πολέμους με υπερδυνάμεις και καταστρέφει τον τόπο.
Ακόμη και οι Ρώσοι να τα έκαψαν, όπως λες, τότε πρέπει να φύγει χθες. Γιατί είναι πολύ πιο επικίνδυνος άν κάθεται και κάνει πολέμους με υπερδυνάμεις και καταστρέφει τον τόπο.
0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

nemo έγραψε:nik_killthemall έγραψε:κατεδάφιση = γκρέμισμα ! τι εννοείς ?
ξεκαθαρισε τι εννοεις αν πεις ολα εχεις σοβαρο προβλημα και πρεπει να επισκεφτεις
μαν χωρίς παρεξήγηση ρωτάς ανόητα πράγματα, τα οποία ήδη ορίζουν οι ανόητοι νόμοι δηλ. την χρονολογία των αυθαιρετων, οπότε ΔΕΝ χρειάζεται να στην πω εγώ θα μπορούσε απλά να εφαρμοστεί χωρίς άλλες παρατάσεις (αν θυμαμαι καλά είναι ή ως το 2007 ή ως το 11).
Το σημαντικό στα αυθαίρετα ΔΕΝ είναι η χρονολογία και το κοινωνικό κράτος και τα ρέστα, το σημαντικό με το αυθαίρετο που πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ είναι η επικινδυνότητα η οποία δεν άρρεται ούτε με ένα πρόστιμο ούτε με μια δήλωση ! Αν ενα αυθαίρετο είναι επικίνδυνο επειδή δεν τελεί υπό τους σύγχρονους νόμους ασφάλειας, ρυμοτομίας κλπ όποια χρονολογία κι αν έχει χτιστεί ΠΡΕΠΕΙ να τροποποιηθεί/ανεγερθεί/γκρεμιστεί (ό,τι είναι αναγκαίο) καταλλήλως εφοσον η επικινδυνότητα για την ανθρώπινη ζωή ειναι το κριτηριο μας !
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
Nostalgia
- Basic poster

Sofia Aggeliki Chamilothori
7 hours ago
Δυστυχώς σήμερα ταυτοποιήθηκε και το δικό μας το παιδί. Οι γονείς μας, η αδερφή μου Κατερίνα και εγώ ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς ,αγνώστους και τα ΜΜΕ για την συμπαράσταση που μας έδειξαν αυτές τις μέρες. Θα αποχαιρετίσουμε τον Παναγιώτη μας αύριο, παρακαλούμε όμως να κατανοήσετε πως θέλουμε αυτές οι στιγμές να παραμείνουν αυστηρά ιδιωτικές, μόνο μεταξύ συγγενών και φίλων. Αντί στεφάνων θα θέλαμε να δοθούν δωρεές υπέρ του Λύρειου Ιδρύματος.
Μακάρι να είμαστε η τελευταία οικογένεια που θρηνεί τον άνθρωπό της εξαιτίας της παντελούς έλλειψης συντονισμού, σχεδιασμού και κυρίως της έλλειψης κοινού νου των ανθρώπων που κατέχουν θέσεις ευθύνης.
Ουτε Ανιτα ουτε Π εδω, ετσι;
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
nemo
- Supreme poster

nik_killthemall έγραψε:nemo έγραψε:
μαν χωρίς παρεξήγηση ρωτάς ανόητα πράγματα, τα οποία ήδη ορίζουν οι ανόητοι νόμοι δηλ. την χρονολογία των αυθαιρετων, οπότε ΔΕΝ χρειάζεται να στην πω εγώ θα μπορούσε απλά να εφαρμοστεί χωρίς άλλες παρατάσεις (αν θυμαμαι καλά είναι ή ως το 2007 ή ως το 11).
Το σημαντικό στα αυθαίρετα ΔΕΝ είναι η χρονολογία και το κοινωνικό κράτος και τα ρέστα, το σημαντικό με το αυθαίρετο που πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ είναι η επικινδυνότητα η οποία δεν άρρεται ούτε με ένα πρόστιμο ούτε με μια δήλωση ! Αν ενα αυθαίρετο είναι επικίνδυνο επειδή δεν τελεί υπό τους σύγχρονους νόμους ασφάλειας, ρυμοτομίας κλπ όποια χρονολογία κι αν έχει χτιστεί ΠΡΕΠΕΙ να τροποποιηθεί/ανεγερθεί/γκρεμιστεί (ό,τι είναι αναγκαίο) καταλλήλως εφοσον η επικινδυνότητα για την ανθρώπινη ζωή ειναι το κριτηριο μας !
βρε συ δεν εχω κανενα προβλημα βρισε αν θελεις να εκτονωθεις
αλλα εχω να σου επισημανω τα εξης : εχεις γραφη αλλα χρησιμοποίησε
λιγότερες φρασεις ωστε να βαζεις τον συνομιλητή κατευθειαν στο θεμα
αλλο αφου δινεις χρονολογικα αυτους τους αριθμους θα συμφωνήσω
αν και θα πρεπει να το εξειδικευσεις σε πλουσιοσπιτια σε δαση και παραλιες
που τις φραζουν με μαντρες και κλπ
εδω ομως εχουμε το εξης φαινομενο το ιδιο το κρατος οφειλει να τα πραξει αυτα
πραγμα που δεν το κανει ουτε και τωρα που ειναι ευκολο γιατι η δομηση
εχει περιοριστει ειδικα στην αττικη στα νησια οχι και τοσο
επισης δεν μπορουμε ουτε να πλησιασουμε τις ξενες χωρες
γιατι εκει εγιναν τα πραγματα απο την αρχη μια και η γη δεν ανηκε
στους ιδιωτες αλλα στους αρχοντες
εμεις εδω κτιζαμε οπου μπορουσαμε απο τα χρονια της τουρκοκρατιας
και αυτη η κουλτουρα εμεινε και τωρα μια και η πολιτεια συνεχιζει
να παιζει τον ρολο του κατακτητη
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Tοσες μερες εχω αποφυγει τους χαρακτηρισμους
Διαβαζοντας ομως σημερα τον Τζανακοπουλο να προαναγγελει κατεδαφιση 3000 αυθαιρετων , 2.500 αυθαίρετα σε δάση και 685 σε αιγιαλό εχω να πω οτι προκειται για μια αδιστακτη συμμορια καραγκιοζηδων.
Διαβαζοντας ομως σημερα τον Τζανακοπουλο να προαναγγελει κατεδαφιση 3000 αυθαιρετων , 2.500 αυθαίρετα σε δάση και 685 σε αιγιαλό εχω να πω οτι προκειται για μια αδιστακτη συμμορια καραγκιοζηδων.
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
nemo
- Supreme poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Tοσες μερες εχω αποφυγει τους χαρακτηρισμους
αυτο πραγματικα θελω να το δω
νομιζω ομως οτι ειναι απλα στακτη στα ματια οπως και τοσα αλλα που εχουν πει
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Χαμερπή μολυσματικά σκουλήκια
[fbvideo]https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1746790382077049/[/fbvideo]
[fbvideo]https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1746790382077049/[/fbvideo]
1 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό