Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Μαρ 2021, 16:02

Όταν σας λέω εγώ ότι δεν πρέπει να χέζεστε στο άκουσμα της λέξεως «αστυνομία» και να ανοίγετε πόρτες και παράθυρα, κάτι ξέρω... :fico:

Τραγέλαφος σε καφενείο του Παναιτωλίου: οι αστυνομικοί απ’ έξω και ο καφετζής με τους πελάτες κλειδωμένοι μέσα…

Κωμικοτραγικά σκηνικά καταγράφονται κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ένα από αυτά έλαβε χώρα στην περιοχή του Παναιτωλίου του δήμου Αγρινίου.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για καφενείο που λειτουργούσε με θαμώνες και έσπευσε στο σημείο.

Όμως η αστυνομική έφοδος σταμάτησε στην πόρτα… διότι ο ιδιοκτήτης ήταν προετοιμασμένος (ή… υποψιασμένος) καθώς είχε κλειδώσει Μέσα ήταν αυτός και έξι πελάτες.

Οι ένστολοι περίμεναν καρτερικά αλλά φευ… Κανείς από μέσα δεν είχε πρόθεση να πέσει στα χέρια του…λύκου. Θαμώνες και επαγγελματίας ήταν αποφασισμένοι να παραμείνουν για όσο χρειαστεί κλειδωμένοι.

Πέρασε τουλάχιστον ένα τρίωρο και οι αστυνομικοί το πήραν απόφαση και αποχώρησαν.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Μαρ 2021, 17:39

εγω θελω να το συνεχισει το κουλι με την καραντινα ετσι θα ξεφτιλιστει το συστημα πιο γρηγορα
θα εχουμε περισσοτερη προβατοποιηση αλλα δεν πειραζει αυτοι ειναι νεκροι ουτως ή αλλως
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Μαρ 2021, 21:00

nemo έγραψε:εγω θελω να το συνεχισει το κουλι με την καραντινα ετσι θα ξεφτιλιστει το συστημα πιο γρηγορα
θα εχουμε περισσοτερη προβατοποιηση αλλα δεν πειραζει αυτοι ειναι νεκροι ουτως ή αλλως

Εννοια σου και θα το συνεχισει γιατι χεστηκε τι γινεται εξω απ' το παλατι του.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2021, 20:46

Αρίστος έγραψε:
nemo έγραψε:εγω θελω να το συνεχισει το κουλι με την καραντινα ετσι θα ξεφτιλιστει το συστημα πιο γρηγορα

.

δεν εχω ξαναδει τετοιον ευθυνοφοβο ανθρωπο ... στην ιστορια ομως τους εχω διαβασει
χαρακτηριζονται απο μια δειλια που τους κανει να αμφιβαλλουν για τα παντα
αν δεν ειχε τον φοβο των ξενων ο ερντο θα ειχε παρει ολα τα νησια χωρις να ριξει ουτε μια σφαιρα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Μαρ 2021, 22:26

Adminović έγραψε:Όταν σας λέω εγώ ότι δεν πρέπει να χέζεστε στο άκουσμα της λέξεως «αστυνομία» και να ανοίγετε πόρτες και παράθυρα, κάτι ξέρω... :fico:

Τραγέλαφος σε καφενείο του Παναιτωλίου: οι αστυνομικοί απ’ έξω και ο καφετζής με τους πελάτες κλειδωμένοι μέσα…

Κωμικοτραγικά σκηνικά καταγράφονται κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ένα από αυτά έλαβε χώρα στην περιοχή του Παναιτωλίου του δήμου Αγρινίου.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για καφενείο που λειτουργούσε με θαμώνες και έσπευσε στο σημείο.

Όμως η αστυνομική έφοδος σταμάτησε στην πόρτα… διότι ο ιδιοκτήτης ήταν προετοιμασμένος (ή… υποψιασμένος) καθώς είχε κλειδώσει Μέσα ήταν αυτός και έξι πελάτες.

Οι ένστολοι περίμεναν καρτερικά αλλά φευ… Κανείς από μέσα δεν είχε πρόθεση να πέσει στα χέρια του…λύκου. Θαμώνες και επαγγελματίας ήταν αποφασισμένοι να παραμείνουν για όσο χρειαστεί κλειδωμένοι.

Πέρασε τουλάχιστον ένα τρίωρο και οι αστυνομικοί το πήραν απόφαση και αποχώρησαν.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Μαρ 2021, 16:50

nemo έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.

δεν εχω ξαναδει τετοιον ευθυνοφοβο ανθρωπο ... στην ιστορια ομως τους εχω διαβασει
χαρακτηριζονται απο μια δειλια που τους κανει να αμφιβαλλουν για τα παντα
αν δεν ειχε τον φοβο των ξενων ο ερντο θα ειχε παρει ολα τα νησια χωρις να ριξει ουτε μια σφαιρα

Επιβεβαίωση: Κλειστές οι Εκκλησίες το Πάσχα και παράταση του lockdown - Τι είπε ο Π.Αρκουμανέας στον Ιερώνυμο

Το πρωί της Τρίτης γράψαμε στο pronews.gr ότι η Άνγκελα Μέρκελ αποφάσισε πως το κλείσιμο των Εκκλησιών για το Πάσχα των Καθολικών. Κάτι που όπως τονίσαμε η ελληνική κυβέρνηση αναμένεται να το εκλάβει ως «εντολή» και να προχωρήσει και αυτή σε παρόμοια μέτρα.

Την ίδια ώρα η Γερμανία παρατείνει το lockdown έως και τις 18 Απριλίου, με την Ελλάδα επίσης να πηγαίνει το άνοιγμα του λιανεμπορίου ακόμα πιο πίσω (τα τελευταία σενάρια ήθελαν να ανοίγει στις 29 Μαρτίου, όμως πλέον πάει για Απρίλιο).

Τις προβλέψεις του pronews.gr επιβεβαιώνει η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνάντησης με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο υποστήριξε πως τις επόμενες ημέρες περιμένουν αύξηση κρουσμάτων.

Προαναγγέλλοντας με αυτό τον τρόπο ότι θα παρθούν και τα ανάλογα μέτρα, ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας που πλησιάζει.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών μαζί με κλιμάκιο του Οργανισμού, για επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προκειμένου να ενημερωθεί ο τελευταίος για τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα.

Ο Π.Αρκουμανέας δήλωσε ότι «οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» και εκτίμησε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων», προτρέποντας όλους να κάνουν υπομονή και να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής που επιβάλλονται.

Τα μηνύματα που έστειλε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κατά τη συνάντηση με τον Ιερώνυμο μπορούν να ερμηνευτούν και ως προσπάθεια διατήρησης της «ειρήνης», καθώς οδεύουμε προς την Μεγάλη Εβδομάδα και κυβέρνηση-Εκκλησία θα πρέπει να βρουν μία «χρυσή» τομή για το πως θα γίνουν οι λειτουργείες. Να θυμίσουμε πως οι Εκκλησίες ήταν κλειστές για τα Θεοφάνεια.

Ο κ. Αρκουμανέας χαρακτηριστικά ευχαρίστησε την Εκκλησία «για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν τη δύσκολη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό».

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες πως σήμερα θα ανακοινωθούν κοντά στα 4.000 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει την κυβέρνηση στο να αναβάλει ακόμα περισσότερο τα σχέδια για άνοιγμα της αγοράς.

https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... y-lockdown

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2021, 14:32

Καλησπερες μου απο την ηλιόλουστη Μοσχα σε ολους τους φυλακισμένους :yesyes: καλα ειμαστε εδω, ολα ανοιχτά, ουτε μασκες ούτε curfew ουτε προστιμα. Ουτε κοβιντ :laugh1:
Ελευθερια :enamorado:

IMG_20210324_151429_copy_750x1000.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Μαρ 2021, 14:39

ВладимирВладимирович έγραψε:Καλησπερες μου απο την ηλιόλουστη Μοσχα σε ολους τους φυλακισμένους :yesyes: καλα ειμαστε εδω, ολα ανοιχτά, ουτε μασκες ούτε curfew ουτε προστιμα. Ουτε κοβιντ :laugh1:

Στείλε μας κάνα εμβόλιο sputnik. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Μαρ 2021, 16:26

Adminović έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Καλησπερες μου απο την ηλιόλουστη Μοσχα σε ολους τους φυλακισμένους :yesyes: καλα ειμαστε εδω, ολα ανοιχτά, ουτε μασκες ούτε curfew ουτε προστιμα. Ουτε κοβιντ :laugh1:

Στείλε μας κάνα εμβόλιο sputnik. :D

Στην Γερμανία κλείνουν όλα (θα φταίει ο Μητσοτάκης μάλλον) Στην Ρωσία όλα ανοικτά.

Η υπεροχή των Ρώσων έναντι των άλλων εθνοτήτων είναι ορατή και επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά. Αντέξανε τον υπαρκτό δεν θα αντέχανε τον κορονοιό;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2021, 17:17

pluton έγραψε: Αντέξανε τον υπαρκτό δεν θα αντέχανε τον κορονοιό;

:xaxax: :good:

Περα απο τη πλακα η μονη διαφορά ειναι οτι στη Ρωσια ηταν πολυ δυσκολα τα πρωτα δυο κυματα, δηλαδη η άνοιξη και το φθινόπωρο του 2020. Και πλεον οι περισσότεροι εχουν ανοσια αφου έχουν κολλήσει το κοβιντ απο τοτε.
Η Ελλαδα, οπως και η Γερμανια, περασαν σχετικα ευκολα εκεινα τα κυματα, γι'αυτο και τους χτύπησε πολυ ασχημα το τωρινό. Συν το τεράστιο στρες απο την τρομοκρατία των ΜΜΕ και πολύμηνο εγκλεισμό, αβεβαιότητα για τη οικονομική κατασταση νοικοκυριών κοκ...
Τεσπα, το point μου ειναι οτι και μετα τον κορωνοιο υπαρχει η ζωη, μην απελπιζεστε εκει κατω λαιμαι :ciao5:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”