Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μάιος 2019, 16:16

BaKXOS_Lysios έγραψε:Άλλη κοτσάνα και τούτη!!! Εμείς που ψηφίσαμε και στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για ποιο λόγο να βγούμε στο δρόμο με πανό υπέρ της συμφωνίας; Αυτοί που βγαίνουν με πανό στους δρόμους είθισται να το κάνουν γιατί διαμαρτύρονται για κάτι όχι γιατί εγκρίνουν κάτι (που έτσι κι αλλιώς πραγματοποιήθηκε). Ρε πόσο Πόντιος είσαι για να ζητάς τέτοιες αρλουμπες;; :laugh1:

Παντως τοτε στις μπλατειες το καλοκαιρι του '15 μια χαρα βγαινατε σαν ζωντοβολα και στηριζατε το ΟΧΙ που εγινε ΝΑΙ :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Μάιος 2019, 16:19

Πέρα από τις κοτσανες των εθνικιστών, προκαλώ οποιοδήποτε νόημα άνθρωπο να μου αιτιολογήσει με λογικά επιχειρήματα για ποιο λόγο μια γεωγραφική περιοχή που αποτελούσε στην αρχαιότητα μερος της αρχαίας Μακεδονίας είναι προδοτικό να συνεχίσει σήμερα να αποκαλείται με το ίδιο όνομα! Helloooo? ... :omggg:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Μάιος 2019, 16:22

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Άλλη κοτσάνα και τούτη!!! Εμείς που ψηφίσαμε και στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για ποιο λόγο να βγούμε στο δρόμο με πανό υπέρ της συμφωνίας; Αυτοί που βγαίνουν με πανό στους δρόμους είθισται να το κάνουν γιατί διαμαρτύρονται για κάτι όχι γιατί εγκρίνουν κάτι (που έτσι κι αλλιώς πραγματοποιήθηκε). Ρε πόσο Πόντιος είσαι για να ζητάς τέτοιες αρλουμπες;; :laugh1:

Παντως τοτε στις μπλατειες το καλοκαιρι του '15 μια χαρα βγαινατε σαν ζωντοβολα και στηριζατε το ΟΧΙ που εγινε ΝΑΙ :laugh1:

Τώρα λες λαλακίες κι εσύ! Τι σχέση έχει το δημοψήφισμα με την περίπτωση της συμφωνίας;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μάιος 2019, 16:37

BaKXOS_Lysios έγραψε:Τώρα λες λαλακίες κι εσύ! Τι σχέση έχει το δημοψήφισμα με την περίπτωση της συμφωνίας;

Οτι οπως στηριζατε την περηφανη διαπραγματευση στα 4 θα μπορουσατε να στηριξετε και τις Πρεσπες.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Μάιος 2019, 17:01

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Τώρα λες λαλακίες κι εσύ! Τι σχέση έχει το δημοψήφισμα με την περίπτωση της συμφωνίας;

Οτι οπως στηριζατε την περηφανη διαπραγματευση στα 4 θα μπορουσατε να στηριξετε και τις Πρεσπες.

Μα η συμφωνία των Πρεσπών πραγματοποιήθηκε! Τι να βγούμε να στηρίξουμε με πανό; Το πραγματοποιημένο;... Ελεος ρε κι εσύ!.... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Μάιος 2019, 17:14

Εγώ είμαι υπέρ της συμφωνίας, την οποία θεωρώ ημιτελή και άτολμη, αλλά μόνο αν ήμουν αυτοκτονικός θα έβγαινα δημόσια με πλακάτ, ειδικά στο Βορρά, να πανηγυρίσω την πραγματοποίηση της. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Μάιος 2019, 17:15

BaKXOS_Lysios έγραψε:
denplirono έγραψε:βρες μου μια φωτο με 30 νοματεους να κραταν 1 πανο και να λενε υπερ της συμφωνιας. Σε προκαλω !

Άλλη κοτσάνα και τούτη!!! Εμείς που ψηφίσαμε και στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για ποιο λόγο να βγούμε στο δρόμο με πανό υπέρ της συμφωνίας; Αυτοί που βγαίνουν με πανό στους δρόμους είθισται να το κάνουν γιατί διαμαρτύρονται για κάτι όχι γιατί εγκρίνουν κάτι (που έτσι κι αλλιώς πραγματοποιήθηκε). Ρε πόσο Πόντιος είσαι για να ζητάς τέτοιες αρλουμπες;; :laugh1:

δεν βρεθηκαν 30 ατομα να βγουν να πουν οτι ειναι υπερ. Εγω δε σου λεω να βγουν 2 εκατομμυρια. Οχι. Να βγουν 30 ατομα να δουμε τις φατσες τους να τους τραβηξουμε μια φωτο να πουμε, να ρε παιδια, καποιοι ειναι υπερ της συμφωνιας. ΤΙΠΟΤΑ ! Ποντιος θα ηθελες να ησουν και ως φασιστεριωτης μπορεις να τραγουδας οσο θελεις αλλα να ξερεις! 2 και σημερα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μάιος 2019, 17:17

Κανεις δεν ειναι υπερ της Συμφωνιας με εξαιρεση καποιους λιγους φιλελεδες διανοουμενους.

Απο την μια ειναι οι διαφωνουντες που ειναι η πλειοψηφια και υπαρχουν σε ολα τα κομματα ακομα και στον ΣΥΡΙΖΑ, και απο την αλλη ειναι οι αδιαφοροι που υπαρχουν και αυτοι σε ολα τα κομματα και κυριως της αριστερας.

Υπερ ομως δεν ειναι παρα ελαχιστοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Μάιος 2019, 17:17

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εγώ είμαι υπέρ της συμφωνίας, την οποία θεωρώ ημιτελή και άτολμη, αλλά μόνο αν ήμουν αυτοκτονικός θα έβγαινα δημόσια με πλακάτ, ειδικά στο Βορρά, να πανηγυρίσω την πραγματοποίηση της. :fico:

γιατι ? φοβασαι κατι μηπως? μη φοβασαι οσο κυβερνανε οι εαμοβουλγαροι θα εχεις απο 2 διμοιριες.
Ομως εσυ, ε, για το δικαιο το εργατη βγαινεις στον δρομο ετσι ? :laugh1: :laugh1: Ωρε Κυριακη κοντη γιορτη !!!

Κανεις δεν ειναι υπερ της Συμφωνιας με εξαιρεση καποιους λιγους φιλελεδες διανοουμενους.

μωρε τι μας λες!!! ΔΕς ακουσες τον προδοτη να λεει οτι ο λαος στηριζει την συμφωνια του? Ακου κανεις? Αντε ποσοι ειστε, φανερωθειτε. Καντε μια πορεια ρε παιδια....10000 αστυνομικοι θα σας προστατευουν ετσι να δουμε και εμεις μια φωτο υποστηριξης
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μάιος 2019, 17:25

Πιο πολυ κινδυνευεις αν βριζεις τον μΠΑΟουγΚ παρα την Βλακεδονια. Σε ενα τετραμηνο που θα γινουν οι εθνικες κανεις δε θα ασχολειται.

Η ΝΔ το κραταει ζωντανο το θεμα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”