Χρυσή Αυγή

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Χρυσή Αυγή

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Απρ 2017, 17:34

Δεν είναι έτσι όπως τα λες, πχ την μάχη του Ρούπελ, οι ξένοι την θεωρούν λίγων ημερών ή και ωρών αντίσταση, ενώ στην Ελλάδα την θεωρούν ότι αντέξαμε μήνες για μήνες ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ούτε όμως η νίκη στην Αλβανία δεν άλλαξε κάτι, αλλά ούτε οι Ιταλοί θέλανε να πολεμήσουν εναντίον της Ελλάδος, ούτε είχαμε να χωρίσουμε κάτι, κάτι που δεν ενθάρρυνε τους ιταλούς στρατιώτες της εκείνης εποχής.

ΥΓ Και γιατί δεν μας λες τι έλεγαν οι αριστεροί; Εντάξει και οι 2 πλευρές προπαγάνδα κάνουν, αλλιώς πως θα επικρατήσει η μιας της άλλης;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Απρ 2017, 17:53

Metranion έγραψε:Δεν είναι έτσι όπως τα λες, πχ την μάχη του Ρούπελ, οι ξένοι την θεωρούν λίγων ημερών ή και ωρών αντίσταση, ενώ στην Ελλάδα την θεωρούν ότι αντέξαμε μήνες για μήνες ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ούτε όμως η νίκη στην Αλβανία δεν άλλαξε κάτι, αλλά ούτε οι Ιταλοί θέλανε να πολεμήσουν εναντίον της Ελλάδος, ούτε είχαμε να χωρίσουμε κάτι, κάτι που δεν ενθάρρυνε τους ιταλούς στρατιώτες της εκείνης εποχής.

ΥΓ Και γιατί δεν μας λες τι έλεγαν οι αριστεροί; Εντάξει και οι 2 πλευρές προπαγάνδα κάνουν, αλλιώς πως θα επικρατήσει η μιας της άλλης;

Λάθος φίλε μου.

Στα οχηρά δεν ηττηθήκαμε, παραδόθηκαν τα οχηρά αλλά δεν καταλήφθηκαν, παρά την σφοδρή επίθεση, άντεξαν όσο άντεξαν ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ. όπως δεν καταλείφθηκε και η γραμμή ΜΑΖΙΝΩ. Οι Γερμανοί μπήκαν από τα σύνορα της Γιουγκοσλαβίας λόγω της πλημμελούς αντίστασής τους, εκεί έγινε και η νικηφόρα μάχη εκ παρατάξεως της λίμνης της Καστοριάς (πόσα άραγε ξέρουμε για αυτή την επική νικηφόρα μάχη;)

http://pluton22.blogspot.gr/2013/10/blog-post_23.html

Οι Ιταλοί και οι Αλβανοί σύμμαχοί τους πολέμησαν με πάθος στα Ηπειρωτικά βουνά, δεν νικήσαμε ηττοπαθείς αλλά παθιασμένους φασίστες, χάρις στα ιδανικά που έδωσε στον στρατό μας ο Εθνικός ηγέτης Ι Μεταξάς.

Η νίκη εναντίον της φασιστικής Ιταλίας άλλαξε τα πάντα και αυτό το παραδέχτηκαν ΟΛΟΙ ακόμα και οι αξωνικοί και οι κομμουνιστές του Στάλιν (ο ίδιος ο Στάλιν) και αυτή η νίκη οφείλεται στο έργο του Ι Μεταξά. Όπως θα νικούσαμε και στην Κύπρο αν εφαρμοζόντουσαν τα σχέδια του Γ Παπαδόπουλου, που δυστυχώς δεν εφαρμόστηκαν.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Απρ 2017, 19:09

Ένα βιντεάκι με τους "ανελεύθερους" της Γιουγκοσλαβίας (συγκεκριμένα της Βοσνίας), οι οποίοι περιγράφουν πόσο ανελεύθεροι και καταπιεσμένοι αισθάνονταν επί Τίτο και πόσο ελεύθεροι έγιναν τώρα χάρη στις ΗΠΑ. :D
Βρείτε μου κάτι αντίστοιχο για τον Μεταξά ή τη Χούντα (εννοείται όχι τίποτα ψυχοπαθείς νεοναζί που φτιάχνονται με βασανιστήρια ή τίποτα πλιατσικολόγους της Χούντας).

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Απρ 2017, 19:15

Admin έγραψε:Ένα βιντεάκι με τους "ανελεύθερους" της Γιουγκοσλαβίας (συγκεκριμένα της Βοσνίας), οι οποίοι περιγράφουν πόσο ανελεύθεροι και καταπιεσμένοι αισθάνονταν επί Τίτο και πόσο ελεύθεροι έγιναν τώρα χάρη στις ΗΠΑ. :D
Βρείτε μου κάτι αντίστοιχο για τον Μεταξά ή τη Χούντα (εννοείται όχι τίποτα ψυχοπαθείς νεοναζί που φτιάχνονται με βασανιστήρια ή τίποτα πλιατσικολόγους της Χούντας).

Ο Τέρνς Κουίκ στην ΥΕΝΕΔ επί χούντας....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 05 Απρ 2017, 19:21

pluton έγραψε:
Εγώ είμαι υπέρ της βίας και νομίζω είναι ψέμα να την αρνούμαστε. Γι' αυτό άλλωστε θέλουμε να βλέπουμε αίμα στις ταινίες.

Φαντάζομαι ότι είναι λάθος λόγω απροσεξίας είσαι υπέρ την ΜΗ βίας; όπως και ο Λαχουρένιος που εξαπέλυσε τις κατάρες του κατά των παιδιών μας ήθελε να πει Πλούτωνα και όχι "Πλουτονα"

Καταρχήν για Χρυσή Αυγή σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ τους ψήφισα και τις 2 φορές. Είναι σαν να μην είχαμε άλλη επιλογή.

Αλλά αυτές τις επιλογές μας την δίνει το ΣΥΣΤΗΜΑ της ΜΑΣΩΝΙΑΣ. Αυτό μου την δίνει, θέλω να καθορίσω εγώ στην ζωή μου τις επιλογές για τον εαυτό μου. Δεν θέλω Εβραίους να μου δίνουν επιλογές γιατί ξέρω ότι αυτοί θέλουν μας αφανίσουν. Αν σκέφτονταν όλοι σαν και εμένα θα τους είχαμε ρίξει.

Τώρα για την βία θα σου πω την αλήθεια. Δεν έκανα λάθος, αλλά δεν εννοούσα ακριβώς αυτό. Μου την δίνει που η δύναμη και η βία είναι ανώτερες από την ηθική και την δικαιοσύνη σε αυτό τον κόσμο. Η δύναμη κυβερνά.

Λέγοντας ότι "αγαπώ την βία" θέλω να πω ότι πιστεύω στην ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ. Και αυτή η τιμωρία δεν μπορεί παρά να είναι βίαιη - δηλαδή εκτελέσεις, βασανισμοί κτλ

Μαζί μου συμφωνεί και η Βίβλος, στην Αποκάλυψη.

ΥΓ
Οι Εβραίοι δεν μπορούν να παραπονιούνται για καμμιά αδικία εις βάρος τους. Αν υποθέσουμε ότι <<δεινοπάθησαν>> ως εργαζόμενοι στην Αίγυπτο ή σαν δούλοι του Αντίοχου, αυτά είναι ΜΙΚΡΑ, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ.

Είναι ένοχοι από την κορυφή ως τα νύχια για τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και όλη η αρχαιότητα είναι ένοχη και αυτή στο δικαστήριο της ΗΘΙΚΗΣ, γιατί τους θεωρούσε ένα ασήμαντο έθνος από το να τους θεωρεί νο1 κίνδυνο. Έπρεπε να υπάρξει σχέδιο γενοκτονίας τους εδώ και αιώνες. Το ότι υποδουλώθηκαν για λίγα χρονάκια 1-2 φορές, δεν είναι γενοκτονία όπως ισχυρίζονται.

Μακάρι να ήταν αληθινός ο Χίτλερ, αλλά δυστυχώς δεν ήταν.

Δεν συμφωνώ με Νίτσε, Δαρβίνο. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ <<ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ>> ΕΞΕΛΙΚΤΕΣ
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Απρ 2017, 19:23

Η γνώμη των πλιατσικολόγων και των διορισμένων επί Χούντας είναι αδιάφορη.

Μια Χούντα θα μας σώσει από τη διαφθορά.
Μέχρι και νόμο μερικών ωρών, να βολέψουν τη γκόμενα, είχαν κάνει οι αθεόφοβοι... :haka:

0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 05 Απρ 2017, 19:31

Ενημερώνεστε από την ΝΕΤ, δηλαδή το δίκτυο και τα μμε των εβραίων;;;

Εντάξει, τί κακό έκανε η Χούντα του Παπαδόπουλου μπροστά σε αυτά που κάνουν οι χουντικοί εβραίοι αφέντες μας;;; Έφτιαξε ο Παπαδόπουλος κατεστραμμένες γενιές (πνευματικά και οικονομικά) δίχως μέλλον;

Και τουρκαλβανόγυφτοι έχουν γίνει οι Έλληνες στο ΠΝΕΥΜΑ, όχι ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. Σταματήστε να φαντάζεστε πράγματα.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Απρ 2017, 19:39

Admin έγραψε:Η γνώμη των πλιατσικολόγων και των διορισμένων επί Χούντας είναι αδιάφορη.

Μια Χούντα θα μας σώσει από τη διαφθορά.
Μέχρι και νόμο μερικών ωρών, να βολέψουν τη γκόμενα, είχαν κάνει οι αθεόφοβοι... :haka:

Ρε Αντμίν γιατί ψαρεύεις σε θολά νερά;

Δηλαδή για να στο πω διαφορετικά "παραβιάζεις ανοικτές θύρες" Στο δημόσιο επί χούντας όποιος ήθελε έμπαινε.... μόνο που δεν πήγαινε ΚΑΝΕΙΣ διότι τότε στον ιδιωτικό τομέα έπαιρνε τριπλάσιο μισθό... χάρη έκανε ο Παπαδόπουλος δηλαδή στα ξαδέλφια του;

Όποιος περνούσε έξω από δημόσια υπηρεσία μπορούσε αν ήθελε να διορισθεί.... κατάλαβες γιατί σου λέω ότι κρίνεις με τα σημερινά δεδομένα, εγώ ξέρω πέντε ανθρώπους που δήλωσαν παραίτηση από το δημόσιο για να φτιάξουν δική τους εργασία, έχω ξάδελφο που παραιτήθηκε από τον ναύσταθμο για να δουλέψει σε μηχανουργείο.... τι κάθεσαι και παραμυθιάζεις με φούμαρα τους ανυποψίαστους;
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 05 Απρ 2017, 19:44

Μικρή διόρθωση. Εντάξει δεν το παίζω έξυπνος, και εμείς τα δίκτυα που έχουν στήσει οι Εβραίοι χρησιμοποιούμε, αλλά τουλάχιστον λέμε όχι στην ενημέρωση που παρέχουν.

Ας πούμε αυτό το φόρουμ λέει "free" και στο τέλος υπάρχει ένα co(company). Ότι υπάρχει στην Ελλάδα έχει στηθεί και ελέγχεται από Εβραίους, εμείς βάζουμε τα λεφτά και αυτοί αναλαμβάνουν τον έλεγχο των ζωών μας.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Απρ 2017, 19:58

pluton έγραψε:Ρε Αντμίν γιατί ψαρεύεις σε θολά νερά;

Δηλαδή για να στο πω διαφορετικά "παραβιάζεις ανοικτές θύρες" Στο δημόσιο επί χούντας όποιος ήθελε έμπαινε.... μόνο που δεν πήγαινε ΚΑΝΕΙΣ διότι τότε στον ιδιωτικό τομέα έπαιρνε τριπλάσιο μισθό... χάρη έκανε ο Παπαδόπουλος δηλαδή στα ξαδέλφια του;

Όποιος περνούσε έξω από δημόσια υπηρεσία μπορούσε αν ήθελε να διορισθεί....

Κάτι νόμοι για "πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων" μάλλον κακοήθειες των δημοκρατων θα είναι. Ή τίποτα τεμπέληδες αναρχοκομμούνια.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”