Αρίστος έγραψε:Nostalgia έγραψε:Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θέλει το 61% των Ελλήνων
Μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου, κι εγω επιθυμω Δημοψηφισμα και πηγα μονο σε ενα συλλαλητηριο φετος. Το ξερεις πολυ καλα οτι με Δημοψηφισμα θα εβγαινε ΟΧΙ, το ξερεις πολυ καλα οτι γραφετε τον Ελληνικο Λαο στα @@ σας. Ειστε εντελοδοχοι ξενων συμφεροντων. Ειστε το λιγοτερο Αντιδημοκρατες και εσεις και ο Κουλης που επισης δεν επιθυμει Δημοψηφισμα. Η Δημοκρατια νοσει, εχουμε Χουντα. Τωρα συνεχισε το μετρημα....
Η ΝΔ που ΔΕΝ ζηταει δημοψηφισμα δεν ειναι εντολοδοχος ξενων συμφεροντων;
.
Ρε συ Αριστο και να λεγες οτι μιλαμε πρωτη φορα να πω παει στο διαολο. Φυσικα και ειναι τα ιδια σκατα με εσας! Δεν εξαιρω τη ΝΔ, αλλα τωρα εσεις ειστε Κυβερνηση. Μολις γινει Κυβερνηση η ΝΔ μαζι θα την βριζουμε. Τωρα απο την αλλη γιατι υποτιμας τοσο αγαρμπα τη νοημοσυνη μας; Αφου ολοι το ξερουμε οτι ο Ελληνικος Λαος ειναι κατα της συμφωνιας; Ποσες φορες πρεπει να γραψω οτι και η ΝΔ εαν ηταν Κυβερνηση τα ιδια θα εκανε; Απλα τωρα καβαλαει το κυμα της οργης προσπαθωντας να μαζεψει ψηφους.
Εγω δεν υποτιμω τη νοημοσυνη σου, εσυ γιατι το κανεις και το παιζεις τρελιτσας με μετρηματα και λοιπες παπαριτσες; Εκτος κοινωνιας ζεις; Πες ρε παιδι μου οτι ειναι αναγκαιο για το Εθνικο συμφερον να παμε κοντρα στις επιταγες του Ελληνικου Λαου, αντιδημοκρατικο επισης θα ειναι, αλλα τουλαχιστον δεν θα ειναι τοσο προκλητικα χαζο. Πες οτι ειμαστε αποικια και δεν μπορουμε να σηκωσουμε κεφαλι. Δημοψηφισμα δεν γινεται επειδη θα βγει ΟΧΙ, κρατα το επιπεδο σου ρε συ και δικαιολογησε το αλλιως, μην λες για μετρημα και για το ποιος το ζητησε. Και ο Κυριακος το ιδιο θα εκανε εαν ηταν κυβερνηση, οποιος δεν ειναι βλημα το αντιλαμβανεται αυτο.