Πολιτικός σεισμός Part 2

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Πολιτικός σεισμός Part 2

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Νοέμ 2018, 19:53

Δεν υπηρχε διαδικτυακος χωρος στην Ελλαδα που Συριζα-ΑΝΕΛ να εχουν υπερδιπλασιο κοσμο απο τη ΝΔ.

Μονο στο ελευθερο.

Τωρα αμα εσυ το θεωρεις αποτυχια για μας σκεψου ποσο για φτυσιμο εχεις τη ΝΔ. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Νοέμ 2018, 20:00

Ε βεβαια ειναι αποτυχια να εχεις χασει τουλαχιστον 5 ψηφους μονο απο εδω απο το '15 και μετα. Σου ειπα και ονομαστικα ποιοι σας εφυγαν.

Το ποσο εχει η ΝΔ ειναι αδιαφορο, ποτε δεν ειχε ιδιαιτερη παρουσια εδω με εξαιρεση τον Μαρτιο που εσκασαν οι αλλοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Νοέμ 2018, 20:21

Οι ψηφοι που κερδισα ειναι περισσοτεροι απο αυτους που εχασα. Ειμαι απο το 2015 εδω μεσα και ποτε δεν ειδα τετοιο εκδηλωμενο ρευμα υπερ των Συριζα-ΑΝΕΛ σε ολα σχεδον τα νηματα.

Και αυτο δεν ειναι τυχαιο, το ρευμα θα μεγαλωσει οσο θα αυξανεται η επιρροη του Συριζα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Νοέμ 2018, 20:26

Δεν ''κερδισες'' κατι, απλα αυξηθηκαν οι ζαιοι αναλογικα γιατι μεγαλωσε το φορουμ. Σαν ποσοστο επι των χρηστων οι ζαιοι ειναι λιγοτεροι απο παλια.

Επισης το λεγομενο ρευμα που επικαλεισαι ειναι 2-3 φανατιλες ζαιοι (οχι παραπανω) που ψηφιζαν ηδη απο το '15, δεν ειναι νεοι ψηφοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Νοέμ 2018, 20:30

Εν τω μεταξυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο Συριζα-ΑΝΕΛ που φυγανε δεν εχει παει ΝΔ (πιασε ενα ενα αυτους που μου ειπες). Αυτο δειχνει οτι στη χειροτερη για το Συριζα ο Κουλης δεν πιανει αυτοδυναμια. Αν τα χρονια που ο Συριζα ηταν στριμωγμενος δεν του πηρε ψηφους ζησε Μαη μου.

Α και κατι αλλο. Επειδη με τους Ελ Χρ ακομη μιλαω τρεις ηδη επεστρεψαν Συριζα-ΑΝΕΛ.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 04 Νοέμ 2018, 20:35

Αρίστος έγραψε:Οι ψηφοι που κερδισα ειναι περισσοτεροι απο αυτους που εχασα. Ειμαι απο το 2015 εδω μεσα και ποτε δεν ειδα τετοιο εκδηλωμενο ρευμα υπερ των Συριζα-ΑΝΕΛ σε ολα σχεδον τα νηματα.

Και αυτο δεν ειναι τυχαιο, το ρευμα θα μεγαλωσει οσο θα αυξανεται η επιρροη του Συριζα.

.

Δλδ το ελεύθερο το βλέπεις τόπο συλλογής ψήφων για τον σύριζα; :-/
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Νοέμ 2018, 20:42

Οχι γιατι ο κοσμος ειναι μπετοναρισμενος εδώ μέσα. Συλλογη ψηφων μπορει σημερα να φέρει μόνο η σωστη χρηση του τουητερ, ουτε καν το fb.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Νοέμ 2018, 20:45

Εδω μεσα γραφω επειδη ειμαι βιτσιοζος, πρακτικα βιτσιοζοι ειναι και οι υπολοιποι που τσακωνομαστε. Θελουμε να ξεθυμανουμε με τον καυγα οπως παλια στα καφενεια.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 04 Νοέμ 2018, 20:59

Αρίστος έγραψε:ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πηραν 10 ψηφους εδω μεσα και η ΝΔ 4.

Kαλη τυχη.

.

σε ενα απο τα τελευταια πολ εδω μεσα παντως το εριξα συριζα για χαλάστρα του πολ :laugh1: αστειες κουβεντες. Κι ούτε καν αντιλαμβάνεσαι πως ο λόγος σου ειναι ακριβως ίδιος με του ΝΔΣΟΚ που πήρε 4 ψήφους ...

θα ελεγα πως ο συριζα εχει παρα πολλες πιθανοτητες να ξαναβγει αφου δουλεψε για τον δημοσιο υπαλληλο και τον συνταξιουχο του δημοσιου, το θεμα ομως ειναι πως και ο σαμαρας το ιδιο εκανε και πηρε τα @@ του στις εκλογες. Οπότε κατι αντίστοιχο θα γίνει και τώρα, ο "σοφος" λαός κατά τη γνώμη μου θα ψηφισει κουλη οχι γιατι δεν γνωριζει πως ειναι απατεωνας οπως ο τσιπρας, αλλα μονο και μονο γιατι παρόλη την απατεωνια του δεν εχει πει ουτε το 1/10 από τα ψέμματα που ειπε ο τσιπρας για να εκλεγεί.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Νοέμ 2018, 21:02

Στα παπαρια μου τι θα κανει ο Κουλης, εμενα σημερα με επιασαν και μου ειπαν πως ειμαι τρελλος που κανω τοσες δημοσιευσεις στον τυπο και δεν εχω τουητερ. Και οτι αν ειχα σε λιγους μηνες θα ειχα 5000 ακολουθους. Οποτε μεσα στη βδομαδα βγαινω στο τουητερ και μαλλον με χανετε.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”