Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
sharp
Basic poster
Basic poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό sharp » 02 Αύγ 2018, 22:43

Αρίστος έγραψε:Η ΝΔ υπερεχει εχει το απολυτο στη στηριξη απο τα ιδιωτικα καναλια.

Εχει 10 εφημεριδες παραπανω απο το Συριζα.

Εχει συντριπτικη υπεροχη σε ιστοσελιδες στο διαδικτυο.

Αλλα η μεγαλυτερη υπεροχη της ειναι στα διαδικτυακα τρολς που ειναι στρατοι ολοκληροι (και βεβαια οι περισσοτεροι ειναι κλωνοι).

.

Τον Μεγαρίστο δεν τον πιάνει κανείς, όσο και να σκίζονται :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 02 Αύγ 2018, 23:14

Ο Αρίστος είναι ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΓΕΝΗΣ ρε , δεν καταλαβαίνει από τέτοια, δε πα να βαράτε, θα σας αποτελειώσει στο τέλος....
0 .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 03 Αύγ 2018, 15:00

Εικόνα

:laugh1:

Αστειρευτος!!!!
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 03 Αύγ 2018, 20:04

Τοσκας γιοκ... Εγινε δεκτη η παραιτηση του. Αναρωτιεμαι γιατι εφοσον ολα πηγαν σωστα.... Στο καλο και να μην μας γραφει!!!!

Τοσκα τοσκα τοσκα τοσκα τοσκα τοσκα τοσκα....
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 03 Αύγ 2018, 20:08

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας είναι ακόμα στη θέση του;
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 03 Αύγ 2018, 20:11

Ο Τόσκας αφήνει σπουδαίο έργο.
Υπάρχουν κορυφαίες στιγμές (πλην της πυρκαγιάς που τα έκανε όλα τέλεια) όπως το ξύλο στους συνταξιούχους,το ξύλο στους φοιτητές για τον Τρούμαν κ το ξύλο στους πλειστηριασμούς σε εσωτερικό χώρο.
Εκείνη η βδομάδα που κάθε μέρα κάποιον έδερνε,αξέχαστη.
2 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Αύγ 2018, 20:20

Επι Τοσκα συνεληφθησαν ενα σωρο μεγαλες σπειρες ναρκωτικων και η σπειρα των Ρομα που εκλεβε σπιτια αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για καποιους.

Επιβαλλοταν βεβαια η παραιτηση του κι εγω στο fb την ειχα ζητησει απο τις πρωτες μερες.

Οπως επιβαλλεται και η παραιτηση αρκετων ακομη (πιχι δημαρχων, της Δουρου κλπ).

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 03 Αύγ 2018, 20:24

Ναι αλλα οταν εδω μεσα λεγαμε "ουτε μια παραιτηση" εσυ το δικαιολογουσες, τωρα μας λες στο φατσοβιβλιο το ζητουσες. Δηλαδη ρε Αριστο τι παραπανω εχει το ΦΒ απο εδω μεσα; Γιατι δεν το ζητουσες και εδω;
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 03 Αύγ 2018, 20:26

Nostalgia έγραψε:Ναι αλλα οταν εδω μεσα λεγαμε "ουτε μια παραιτηση" εσυ το δικαιολογουσες, τωρα μας λες στο φατσοβιβλιο το ζητουσες. Δηλαδη ρε Αριστο τι παραπανω εχει το ΦΒ απο εδω μεσα; Γιατι δεν το ζητουσες και εδω;

Διχασμενη προσωπικοτητα ο Αριστος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Αύγ 2018, 20:30

Nostalgia έγραψε:Ναι αλλα οταν εδω μεσα λεγαμε "ουτε μια παραιτηση" εσυ το δικαιολογουσες, τωρα μας λες στο φατσοβιβλιο το ζητουσες. Δηλαδη ρε Αριστο τι παραπανω εχει το ΦΒ απο εδω μεσα; Γιατι δεν το ζητουσες και εδω;

Αλλαξα γνωμη μετα τις δυο πρωτες μερες και το κοινοποιησα. Στα επιχειρηματα που με επεισαν και ενα δικο σου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”