Βγήκε ο Κασσέλαρος;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Βγήκε ο Κασσέλαρος;

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Οκτ 2023, 13:40

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:Και αυτό το κελεπουρι μας τον μοστραρατε για αριστερό αρχηγό.

Δεν θα τον ζυγίσουμε; Δεν θα τον μετρήσουμε;

Εσείς γουρούνι στο σακί που δεν τον ξέρατε πριν ένα μήνα τον εκλέξατε, θέλετε και εμείς ένα εν δυνάμει πρωθυπουργό να τον αποδεχτουμε με τον ίδιο τρόπο;

Αυτός κάνει πράξεις οι οποίες δεν είναι και τόσο νορμάλ, δεν πρέπει να τον ελέγξουμε;

Έκανες τον ίδιο έλεγχο και για Μητσοτάκη ή επειδή λέγεται Μητσοτάκης όλα οκ;
Έκανες τον ίδιο έλεγχο και για Μπακογιάννη ή επειδή λέγεται Μπακογιάννης όλα οκ;
Έκανες ίδιο έλεγχο και για Καραμανλή ή επειδή λέγεται Καραμανλής όλα οκ;
Για Βαρβιτσιώτη έκανες έλεγχο;
Για Κεφαλογιάννη έκανες έλεγχο;
Έκανες τον ίδιο έλεγχο για όλους τους γόνους πολιτικών που κατεβαίνουν στην πολιτική;

Όχι εεεε;

Αν έκανα λέει; Μα ακόμα δεν τους πάω.

Αν είμαι λίγο χαλαρός μαζί τους είναι διότι αξιωματική αντιπολίτευση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλαδή αυτοί που ψήφισαν Πρέσπες, Κάπιταλ κοντρόλ, που έκαναν το ΟΧΙ σε μια νύχτα ΝΑΙ, που έφεραν νομό Κατρουγκαλου, που είχαν πολιτική ,, με την Τουρκία θα το ρισκάρουμε,, και τόσα άλλα πράγματα... Αστειεύεσαι.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Οκτ 2023, 13:48

bizeli έγραψε:Και σημειωτέον δεν προβάλλουν οι οπαδοί του Κασσελάκη τον Κασσελάκη. Τα ΜΜΕ τον προβάλλουν όπως θέλουν να τον προβάλλουν.
Όσοι ψηφίσαμε κασσελάκη ξέρουμε πολύ καλά γιατί τον ψηφίσαμε.
Δεν φταίμε εμείς αν η Καινούργιου θέλει να γεμίσει χρόνο στην εκπομπή της και ψάχνει πού πίνει καφέ ο Κασσελάκης ούτε για την "αντικειμενική δημοσιογραφία" του ΣΚΑΙ.

Γιατί τον ψηφίσατε;

Επειδή είναι αντιαμερικανος;
Επειδή είναι φτωχοπαιδο; (Αυτό έπαιζε πολύ με Τσίπρα, νοικαρης στην Κυψέλη)
Επειδή είναι αντικεφαλαιοκρατης;
Επειδή είναι πολιτικά έμπειρος;

Να μη σου βάζω δύσκολα ότι και να είναι, ότι και να κάνει αφού δέχτηκες αρχηγό στέλεχος της Goldman Sachs είσαι πρόθυμη να τα δικαιολογήσεις ΟΛΑ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Οκτ 2023, 13:52

pluton έγραψε: Αστειεύεσαι.

Φίλε ειλικρινά άστο. Δεν θέλω να ανοίξω το στόμα μου για τη σημερινή κυβέρνηση και πόσο αδίστακτη είναι.
Πραγματικά άστο.

Θέλω να πω όμως κάτι άσχετο που ξέχασα να πω όταν έπρεπε.
Όταν είχε έρθει το πρώτο κύμα κακοκαιρίας daniel και οι μετεωρολόγοι προειδοποιούσαν για την επικείμενη κακοκαιρία... ακούω σε κάποια φάση στην τηλεόραση ότι ο Χαρδαλιάς ενημέρωσε όλους τους δημάρχους να ελέγξουν φρεάτια κτλ τέλος πάντων να είναι σε ετοιμότητα. Κάτι τέτοιο.
Και πού είναι το κακό θα μου πεις;

Ναι αλλά μια ημέρα πριν την κακοκαιρία;
:laugh1:

Μιλάμε για έργα και υποδομές που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και χρόνια και μπροστά στην μεγαλύτερη φυσική καταστροφή των τελευταίων χρόνων πας ξυπόλυτος στα αγκάθια;
Ελέγξτε τα φρεάτια; :laugh1:
Αυτή ήταν η ετοιμότητα της κρατικής μηχανής; Μια μέρα πριν;

Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες τις προσπερνάτε όμως έτσι; Ούτε καν τις δίνετε σημασία.Αλλά στον κώλο του Κασσελάκη δίνετε.
Μιλάμε κάνετε φοβερή έρευνα για το ποιος είναι ο Κασσελάκης.
:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Οκτ 2023, 14:24

Αχ Μπιζελι τρέμω στην ιδέα να έπρεπε να αντιμετωπίσει τον κορονοιο, τις φωτιές, τον Daniel ο ΣΥΡΙΖΑ ... αυτοί μανούλα μου δεν ήταν σε θέση να δέσουν τα κορδόνια των παπουτσιών τους, πνίγηκαν 25 άνθρωποι σε μια βροχή στην Μάντρα, με τον Daniel θα θρηνουσαμε εκατόμβες.

Ξέρεις τι σημαίνει 800 τόνοι νερό ανά στρέμμα; μπορείς να το σκεφτείς, στο κτήμα μου έχω δεξαμενή ένα κυβικό νερού είναι ζήτημα αν είναι μίσος τόνος νερού.

Αυτό που κάνετε είναι ο λαϊκισμός και που στοχεύετε; στα χαμηλότερα συναισθηματικά ανακλαστικά του όχλου, όχι του σκεπτόμενου πληθυσμού, του όχλου.

Τι είπε ο Κασσελακης; στον Άγιο Δημήτριο σε μια εβδομάδα θα βρω οικόπεδο και θα φτιάξω σχολείο.

https://www.protothema.gr/politics/arti ... ite-video/

Σε επτά ημέρες ο Κασσελακης θα βρει οικόπεδο σε τόσο πυκνοκατοικημένο μέρος και θα κτίσει σχολείο, σε επτά ημέρες.... ο Χριστός που ήταν Θεός ήθελε τρεις ημέρες να γκρεμίσει και να οικοδομήσει τον ναό του Σολομώντα .... δηλαδή ο Κασσελακης είναι μίσος Χριστός.

Αυτό λέγεται αισχρός λαϊκισμός. Και απευθύνεται στον όχλο που απλοποιεί, και το κάνει συνειδητά, δεν τον ενδιαφέρει το ψέμα, το λέει συνειδητά, όπως ο Τσίπρας έλεγε θα σκίσω τα μνημόνια.

Τόσο απλά.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Οκτ 2023, 16:57

Ο γιος του Καργακου τα ψέλνει στην Δόμνα Μιχαηλίδου:

Υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας διαφώνησε με την επαναφορά της έπαρσης της ελληνικής σημαίας στα σχολεία. Είναι λογικό.

Το υπουργείο αυτό δεν είναι ούτε κατ’ όνομα Εθνικής Παιδείας πλέον.
Πολλοί μαθητές δεν γνωρίζουν ούτε τον Εθνικό Ύμνο ούτε τον Εθνικό μας ποιητή πλέον.
Ούτε το Πάτερ Ημών πλέον.
Ούτε τον Ακάθιστο Ύμνο πλέον.
Το κακό επλεόνασε!
Το στέλεχος απεφάνθη ότι η εθνική συνείδηση διδάσκεται κάθε μέρα μέσα στην τάξη και όχι έξω από την τάξη. Ναι, είδαμε!
Κάθε μέρα βλέπουμε την εθνική – κοινωνική συνείδηση του “Έλληνα”.
Μόνο συντροφιά με τους νεκρούς νιώθεις Ελλάδα…
Τα ντεμοντέ κλισέ του στελέχους θύμισαν προκάτοχα αυτού στελέχη που λέγαν αντίστοιχα περί σεβασμού σοφά:
Ο σεβασμός πρέπει να δείχνεται με την ουσία και όχι με τους τύπους…
Και χάθηκαν οι τύποι και ο σεβασμός μαζί. Και η σχολική τάξη κατάντησε λυπηρός ευφημισμός.
Σαν κάτι βολικά που δίδασκε τη δεκαετία του 70 ο Δόκτωρ Σποκ: να μην πιέζουμε το παιδί να λέει ευχαριστώ – παρακαλώ, να μεγαλώνει ανεξάρτητο, αλλά χωρίς ευθύνες κιόλας.
Βολικά λαϊκιστικό για παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς, πολιτικούς. Ανεξαρτησία χωρίς ευθύνη.
Και γεμίσαμε 3 γενιές ανεξάρτητων και ανεύθυνων εγωιστικών και φιλοτομαριστικών παρασίτων.
Χθες 2 έκγονοι αυτού του συστήματος αγωγής τόλμησαν να με ρωτήσουν πώς μπορούν να αποφύγουν τη στρατιωτική θητεία, πώς να βγάλουν κάνα… τρελόχαρτο. Για τους τρόπους αποφυγής αυτού του αρχαίου δημοκρατικού καθήκοντος τους παρέπεμψα σε κάποιον νεοφανή διάττοντα της μικροπολιτικής. Που πολύ φοβάμαι, πως μέχρι να εξαφανιστεί, όπως ξαφνικά εμφανίστηκε, θα γίνει μετεωρίτης της καταστροφής.
Όντως καμιά εθνική σημαία δεν ταιριάζει πάνω από τα κεφάλια τέτοιων ανδραπόδων. Πόσο μάλλον η ελληνική.
Η ελληνική σημαία πρέπει να απαγορευθεί από κάθε δημόσιο εγκαθίδρυμα. Αν μπορούσε, θα το ζητούσε.
Μόνο πάνω από κάποιους τάφους ταιριάζει.
Γιάννης Σ. Καργάκος

Περιττό να πω ότι όλα αυτά τα κατήργησε ο Τσίπρας και την κατάργηση την συνεχίζει η ΝΔ. Πρέπει μετά την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ για 4 χρόνια να παρακαλάμε να έχουμε σημαία και εθνικό ύμνο στα σχολεία και θα υπερασπιστώ εγώ αυτό το κόμμα....

Και λίγο σκληρό πολιτικό ρεπορτάζ .... τι έφαγε ο Κασσελακης;.

Επιτέλους οι Έλληνες δεν θα είναι πλέον στο σκοτάδι, η σαλάτα που έφαγε ο Κασσελάκης αποκαλύπτει κι αυτή με την σειρά της το μεγάλο της μυστικό… :D :D :D

https://fb.watch/npfnGFf2dT/

Αυτές οι γελοιοτητες προέρχονται από εμάς και όχι από το περιβάλλον Κασσελακη, έτσι;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Οκτ 2023, 17:52

Κασιμάτη προς Κασσελακη : casus belli η αντικατάσταση μου από το συμβούλιο της Ευρώπης.

https://fb.watch/npg8qVNOTR/

Μιλάμε για τσίρκο :D :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Οκτ 2023, 06:41

FB_IMG_1696217905208.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Οκτ 2023, 12:27

bizeli έγραψε:Και αυτό είναι κακό... επειδή;

Eπειδή αυτό σημαίνει ότι οι διαφορές με την ΝΔ θα γίνουν ακόμα πιο δυσδιάκριτες. Σε ικανοποιεί μια ροζ ΝΔ?

Έχεις λάβει μια χαρά απάντηση αλλά επιμένεις.
Με εκφράζει κάποιος σημαίνει ότι πνέουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Πέρα από τα τυπικά προσόντα μορφωμένος κτλ μου αρέσει και το στυλ του, μου αρέσει που είναι προσιτός, μου αρέσει που είναι κάτι διαφορετικό, είναι κάτι καινούριο όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στον χώρο της πολιτικής γενικότερα. Είναι ένας πολιτικός που θα ήθελα να είναι η φωνή μου μέσα στη βουλή και γενικά είναι ένας πολιτικός που περίμενα να δω αρκετό καιρό (άσχετα με τις εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ). Υπήρχε ένα τέτοιο κενό για ένα πρόσωπο σαν τον Κασσελάκη και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.
Μα κυρίως μου αρέσει αυτή η αντίθεση που πολλοί θεωρείτε αρνητικό για τον χώρο της αριστεράς. Εγώ αντιθέτως το θεωρώ θετικό. Μου αρέσει που δεν βγάζει αυτή τη μιζεροαριστερίλα. Ακόμα και αν βγάζει ένα προφίλ που περισσότερο έχει "δεξιά χαρακτηριστικά" (κατά πολλούς) ίσα ίσα πιστεύω ότι η παράταξη μπορεί να βγει κερδισμένη από αυτόν τον συνδυασμό.
Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι αγκυλώσεις και οι προσκολλήσεις ότι κάτι μόνο έτσι πρέπει να είναι.
Και ειδικά στον χώρο της αριστεράς συμβαίνει αυτό. Μην πάει ο άλλος λίγο πιο αριστερά ή λίγο πιο δεξιά ή πιο κέντρο θα τον κάψουμε στην πυρά.
Άσε μας ρε φίλε.
Οι εποχές και οι ανάγκες αλλάζουν. Δλδ τι θα γίνει; Θα σηκωθεί ο Μαρξ και θα μας μαλώσει επειδή παρεκκλίναμε λίγο της πορείας ή θα πρέπει να φοράμε κάποιο οικόσημο στο πέτο λες και είμαστε σέχτα;

Απλά τον ψήφισες επειδή σου φαίνεται συμπαθής δηλαδή? Αυτά που λες για τον Κασελλάκη είναι κριτήρια επιλογής φίλου ή συντρόφου όχι αρχηγού. Δεν βλέπω κάποια αναφορά σε πολιτικές θέσεις.

Άσε τις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ. Γενικά τι κάνεις.
Ψηφίζεις ΚΚΕ και μετά γυρνάς ήσυχα πλευρό στον ύπνο σου ότι έκανες το καθήκον σου;
Προτιμώ χίλιες φορές να τα κάνω σκατά παρά να κάθομαι άπραγος και να κοιτάω.
Εγώ ψηφίζω ΚΚΕ = βγάζω την ουρά μου απ' έξω.
Και άντε βγάλε την ουρά σου απ' έξω αλλά τουλάχιστον μην κουνάς το δάχτυλο στους υπόλοιπους.

Εγώ ψήφισα ΚΚΕ και πέφτω για ύπνο ενώ εσυ ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ και Κας και μετά τι? Έκανες έφοδο στα χειμερινά? Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι τίποτα, ενώ η ψήφος στον Κασελλάκη είναι κάτι?

Σαν τον άλλον το Νέμο που για κάποιο λόγο συνέχεια διαχωρίζει τον εαυτό του από τους υπόλοιπους και είναι όλο "εσείς και εσείς".
Εσείς όλοι πού είστε;
Σε κάποιο άλλο κράτος μένετε; Δεν έχετε κανένα μερίδιο ευθύνης για τίποτα;
Κρύβεστε συνέχεια πίσω από κάτι ως δικαιολογία εγώ ψηφίζω ΚΚΕ .... εγώ είμαι εθνικιστής... ... οι ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΙ. Εσάς δεν σας αφορά τίποτα. Εσείς οι σωστοί που κοιτάτε με λύπηση τους άλλους ... και όταν σας πει κανείς τίποτα είστε όλο "Ααααα εμένα μην με μπλέκετε... εγώ ψηφίζω ΚΚΕ".
Άσε μας ρε φίλε. Ψηφίζεις ΚΚΕ και κάτι έγινε. Αλλά αυτό είναι το πόιντ όταν ρίχνεις ψήφο στο ΚΚΕ. Ότι στην ουσία δεν θέλεις να γίνει τίποτα.
Μόνο να κράζετε τους άλλους θέλετε.
Ε λοιπόν αφήστε μας στην κατάντιά μας (καλά τα λέω;) να αλληλοφαγωθούμε εμείς με τη ΝΔ και κουρνιάστε εσείς οι "σωστοί" κάπου στην άκρη να βλέπετε.

Δεν έχω λόγο να εμπιστευτώ ένα κόμμα που επανειλημμένα κοροιδεύει στα μούτρα τους ψηφοφόρους του (όποιον αρχηγό και αν βάλει) και πλεόν ούτε το αφήγημα της χαμένης ψήφου έχει βάση πλέον γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί απειλή για την ΝΔ ούτε καν σε εκλογικό επίπεδο. Τι 8% που παίρνει το ΚΚΕ τι 18% που παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σιγά τα αυγά.

Συμφωνώ ως μια ψύχραιμη και θεωρητική γενική πολιτική τοποθέτηση.
Αν και δεν θυμάμαι ακριβώς τι είπε τώρα και βαριέμαι να το ξανακούσω για να σου πω ακριβώς με τι συμφώνησα αλλά ναι γενικά ισχύουν όλα όσα είπε και συμφωνώ σε ένα γενικότερο πλαίσιο όχι μόνο για Κασσελάκη.
Αν και γενικά η αφορμή που τοποθετήθηκε ήταν ο Κασσελάκης ωστόσο έχουν μια γενικότερη ισχύ αυτά που είπε και έτσι το εξέλαβα εγώ.
Αλλά σε κάθε περίπτωση ό,τι και να είναι ο Κασσελάκης (καλός ή κακός) είναι κάτι YOU ASKED FOR.
Ήταν αναμενόμενο να φτάναμε σε αυτό το σημείο κάποια στιγμή και ευθύνη έχουμε όλοι μας.[

Από που και ως που?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Οκτ 2023, 12:29

Ο Πλούτωνας έχει βαλθεί να μας κάνει να ψηφίσουμε Κασελλάκη? Σε καλό του πια.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Οκτ 2023, 13:29

Να ψηφίσετε Κασσελακη, αριστερός είναι γιατί να μη τον ψηφίσετε;

Ολοι οι αριστεροί μονοκουκι Κασσελακη.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”