Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
Mπορει να ειναι Τζημερος η ΧΑ, δεν ειμαστε χαρτοριχτρες.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
sharp
- Basic poster

Λαχουρένιος έγραψε:ΝΔ ειναι ο Σαρπ, χθες ελεγε τους ζαιους κομμουνιστες
.gif)
0 .
-
sharp
- Basic poster

Αρίστος έγραψε:Μαθε πρωτα τι σημαινει η λεξη πολιτης και μετα ελα να μου πεις αν ειναι ωραιο να κρυβεσαι.
.
Εδώ είμαστε έτσι κι αλλιώς με ψευδώνυμα, οπότε εξ ορισμού δεν ισχύει αυτό που λες.
0 .
-
Leporello
- Basic poster

Το σπουδαίο είναι να πέσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ποιός θα έλθει, θα το δούμε μετά.Αρίστος έγραψε:Μα ΔΕΝ λες τη γνωμη σου, ΚΡΥΒΕΣΑΙ, ξερεις μονο να κριτικαρεις, δεν λες τι ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, εισαι καλος στο γκρεμισμα, δεν λες πως θα κτισεις.
Τετοιες συμπεριφορες τις θεωρω τον ορισμο της δειλιας και της υποκρισιας και εχω κραξει καμποσους εδω μεσα που τις υιοθετουν. Γιατι δεν εισαι μονος σου. Κι αλλοι χεζονται να πουν τι υποστηριζουν.
Δεν εισαστε πολιτες εσεις, χιονανθρωποι εισαστε.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Leporello έγραψε:Το σπουδαίο είναι να πέσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ποιός θα έλθει, θα το δούμε μετά.Αρίστος έγραψε:Μα ΔΕΝ λες τη γνωμη σου, ΚΡΥΒΕΣΑΙ, ξερεις μονο να κριτικαρεις, δεν λες τι ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, εισαι καλος στο γκρεμισμα, δεν λες πως θα κτισεις.
Τετοιες συμπεριφορες τις θεωρω τον ορισμο της δειλιας και της υποκρισιας και εχω κραξει καμποσους εδω μεσα που τις υιοθετουν. Γιατι δεν εισαι μονος σου. Κι αλλοι χεζονται να πουν τι υποστηριζουν.
Τι ποιος θα ερθει? Ο Κουλης. Μην κοροιδευομαστε.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

sharp έγραψε:Αρίστος έγραψε:Μαθε πρωτα τι σημαινει η λεξη πολιτης και μετα ελα να μου πεις αν ειναι ωραιο να κρυβεσαι.
.
Εδώ είμαστε έτσι κι αλλιώς με ψευδώνυμα, οπότε εξ ορισμού δεν ισχύει αυτό που λες.
Nαι αλλα στην πολιτικη συζητηση συζηταμε με πραγματικες θεσεις, οχι με μαιμουδενιες. Εσυ ξερεις οτι εγω ειμαι Συριζα και μπορεις να με χτυπησεις για ολα τα λαθη του Συριζα γιατι παιρνω την ευθυνη της ψηφου μου. Εγω δεν ξερω τι εισαι και δεν μπορω να σε κριτικαρω γιατι εισαι αορατος κι αυτο ειναι γμ τις ζαβολιες.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Λαχουρένιος έγραψε:Leporello έγραψε:Το σπουδαίο είναι να πέσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ποιός θα έλθει, θα το δούμε μετά.
Τι ποιος θα ερθει? Ο Κουλης. Μην κοροιδευομαστε.

Οι εξηντάλεπτοι του υπνοστεντόν επανενεργοποιήθηκαν. Μάλλον συνδέεται με την επικείμενη καρατόμηση του νεαντερτάλειας ευφυίας και ψυχοσύνθεσης εκπροσώπου το όνομα του οποίου μου διαφεύγει (ο μόνος από τη συνέντευξη τύπου της ντροπής που δεν έχει πάρει πούλο ακόμη), και την επαναφορά του βλαχαδερού παππά
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
sharp
- Basic poster

Αρίστος έγραψε:sharp έγραψε:Εδώ είμαστε έτσι κι αλλιώς με ψευδώνυμα, οπότε εξ ορισμού δεν ισχύει αυτό που λες.
Nαι αλλα στην πολιτικη συζητηση συζηταμε με πραγματικες θεσεις, οχι με μαιμουδενιες. Εσυ ξερεις οτι εγω ειμαι Συριζα και μπορεις να με χτυπησεις για ολα τα λαθη του Συριζα γιατι παιρνω την ευθυνη της ψηφου μου. Εγω δεν ξερω τι εισαι και δεν μπορω να σε κριτικαρω γιατι εισαι αορατος κι αυτο ειναι γμ τις ζαβολιες.
.
Να κριτικάρεις αυτά που λέω και όχι αυτό που είμαι. Ό,τι έγραψα έχει να κάνει με τα γεγονότα και τη στάση της κυβέρνησης και όχι με σένα.
Τι να κάνουμε, αυτή είναι στο τιμόνι, αυτήν κρίνουμε. Γράψε εσύ κριτική γιατί δεν έσβησε την φωτιά η ΝΔ, το Πασοκ, το SPD, οι Τόρρις κλπ
0 .
-
sharp
- Basic poster

Leporello έγραψε:Το σπουδαίο είναι να πέσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ποιός θα έλθει, θα το δούμε μετά.Αρίστος έγραψε:Μα ΔΕΝ λες τη γνωμη σου, ΚΡΥΒΕΣΑΙ, ξερεις μονο να κριτικαρεις, δεν λες τι ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, εισαι καλος στο γκρεμισμα, δεν λες πως θα κτισεις.
Αστα αυτά, παλιοκρυφοΝΔ
0 .