Τα 2.330 μνημεία που ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ από το Υπερταμείο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Τα 2.330 μνημεία που ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ από το Υπερταμείο

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Φεβ 2019, 18:49

Λαχουρένιος έγραψε:Το ΦΕΚ που εβγαλε η ιδια η κυβερνηση λεει το ιδιο με τους αρχαιολογους: Το Υπ.Οικ. στις 19.6.18 μεταβιβασε 10.000 ακινητα στο Υπερταμειο, αναμεσα τους και 2.500 μνημεια.

Το ΦΕΚ της 21.1.19 εξαιρει τα προαναφερθεντα μνημεια απο τον καταλογο των 10.000 ακινητων.

Αρα ο ισχυρισμος του Αριστου οτι ποτε δεν ηταν τα μνημεια στην λιστα δεν ισχυει. Το λεει ξεκαθαρα η Εφ. της Κυβερνησεως.

Ρε καλο μου παιδι μεταβιβαστηκαν ΟΛΑ τα ακινητα του δημοσιου με την επισημανση οτι οσα ειναι αρχαιολογικα, ιστορικα και περιβαλλοντικα δεν ειναι προς πωληση.

Στο εβαλα στη δηλωση του Σταθακη.

Δηλαδη στον ιδιο το νομο της μεταβιβασης υπηρχε ΗΔΗ η εξαιρεση.

Στη συνεχεια η εξαιρεση σε συνεργασια του υπουργειου Πολιτισμου με τις Περιφερειες ξεκινησε να γινεται για καθε ενα ξεχωριστα. Δηλαδη ξεκινησαν πιχι στην Κρητη να οριζουν το καθεστως του καθενος.

Και στο τελος υπηρξε και ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ νομος της εξαιρεσης που ομως κατα τη γνωμη μου δεν χρειαζοταν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 18 Φεβ 2019, 18:54

Είναι σαν να αναγνωριστεί με διμερή Συμφωνία η Τουρκική ΑΟΖ γύρω από το Καστελλόριζο....

... και η κυβέρνηση να ψηφίζει ένα νόμο που να γράφει "Αρθρο 1. Όχι δεν αναγνωρίσαμε τίποτα¨. Και γύρω, κράχτες να επαναλαμβάνουν το ίδιο μοτίβο.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Φεβ 2019, 18:55

BaKXOS_Lysios έγραψε:Αριστο μην μασάς, τους έχεις!... :yesyes:

Βρε τους εχω αλλα με ενοχλει οτι ασχολουνται με ανυπαρκτα ζητηματα και στο μειζον θεμα της διαπλοκης ζευγους Μητσοτακη-Πρωτου Θεματος-οικογενειας Λασκαριδη δεν πατησε κανεις!!!!

viewtopic.php?f=5&t=10113

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Φεβ 2019, 19:35

Άσε ρε Αρίστο, εδώ είναι έτοιμοι να ξαναψηφίσουν ΝΔ με Μητσοτάκη... Θες κάτι άλλο;... :whatever45:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Φεβ 2019, 19:51

BaKXOS_Lysios έγραψε:Άσε ρε Αρίστο, εδώ είναι έτοιμοι να ξαναψηφίσουν ΝΔ με Μητσοτάκη... Θες κάτι άλλο;... :whatever45:

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

μεγαλύτερο ανέκδοτο δεν υπάρχει σε κυκλοφορία

τι θα ψηφίσεις; μητσοτάκη;

:bigsmile35: :bigsmile35: :bigsmile35:

η ένδειξη της ανεγκέφαλης κουλτούρας στο άπειρο
Ας αναρωτηθούμε λοιπόν, για να προχωρήσει η κουβέντα

Γιατί κάποιος θα πει ότι θέλει να ψηφίσει μητσοτάκη;
τι έχει πει αυτό το κακόμοιρο ότι θέλει να κάνει στην Ελλάδα που πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά και να αποφασίσουμε να του δώσουμε την ψήφο μας;

Ας βρεθεί ένας νεοδημοκράτης ρε παιδιά να μας πείσει...
ένας ρε παιδιά , ένας;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 18 Φεβ 2019, 20:11

vallon έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Άσε ρε Αρίστο, εδώ είναι έτοιμοι να ξαναψηφίσουν ΝΔ με Μητσοτάκη... Θες κάτι άλλο;... :whatever45:

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

μεγαλύτερο ανέκδοτο δεν υπάρχει σε κυκλοφορία

τι θα ψηφίσεις; μητσοτάκη;

:bigsmile35: :bigsmile35: :bigsmile35:

η ένδειξη της ανεγκέφαλης κουλτούρας στο άπειρο
Ας αναρωτηθούμε λοιπόν, για να προχωρήσει η κουβέντα

Γιατί κάποιος θα πει ότι θέλει να ψηφίσει μητσοτάκη;
τι έχει πει αυτό το κακόμοιρο ότι θέλει να κάνει στην Ελλάδα που πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά και να αποφασίσουμε να του δώσουμε την ψήφο μας;

Ας βρεθεί ένας νεοδημοκράτης ρε παιδιά να μας πείσει...
ένας ρε παιδιά , ένας;

Δε ξέρω αν ρωτάς σοβαρά αλλά αν και δεν το έχω ρίξει ποτέ νδ στην κάλπη,θεωρώ ότι εκφράζει τα κομμάτια της αστικής τάξης που λειτουργούν ως κομπραδόροι για το γερμανικό κεφάλαιο και γενικά έχουν προνομιακούς δεσμούς με το βαθύ γερμανικό κράτος.Τώρα σε επίπεδο ψηφοφόρων υπάρχει μια μαγιά φοροφυγάδικων συντεχνιών που αποτελεί την τελευταία τους ελπίδα απέναντι στα μέτρα κοινωνικής πολιτικής που κάνει ο συριζα τα οποία παρά το γεγονός ότι το στηρίζω,είναι και αυτά περιορισμένα λόγω της κακής κατάστασης της χώρας.Τεσπα αυτό το μικρό κοινωνικό κράτος που έχει απομείνει και κάπως το ενισχύει ο συριζα άλλοτε ικανοποιητικά και άλλοτε συμβολικά θέλουν να το εξαφανίσουν.Απευθύνεται επίσης σε όσους θέλουν να κτυπήσουν την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση του γέρου της δημοκρατίας γεωργίου παπανδρέου και να καταργήσουν την πρόσβαση στο πανεπιστήμιο για τα παιδιά του προλεταριάτου και των μικροαστών.Επίσης σε ανθρώπους που δε θέλουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για φτωχούς και άπορους με κατάλληλη νομοθεσία που τους μικροαστούς τους στέλνει στους ιδιώτες εκμεταλλευτές και τους φτωχούς στο θάνατο.Απευθύνεται επίσης στα πλούσια στελέχη της ένστολης κρατικής υπαλληλίας όπως είτε οικογένεις καραβανάδων που ελέγχουν το στράτευμα και είναι χουλιγκάνοι του νατο είτε πολλούς εκεί που συντηρούν οικογένεια και είναι και οι δυο δημόσιοι υπάλληλοι.Τα έχω δει με τα μάτια μου όταν υπηρετούσα,είχα έναν καραβανά από πάνω με τη γυναίκα του χωμένη κάπου στο υπουργείο δικαιοσύνης και το παράπονό του ήταν που δεν είχε μέσο να γίνει εισαγγελέας.Στα οικονομικά ήταν νεοφιλελεύθερος αλλά για τους άλλους.Μια μέρα του λέω γιατί η γυναίκα σου δε βγήκε στην αγορά να βρει μεροκάματο αφού είναι τόσο καλή νομικός,και μου είπε ε να μωρέ ήθελε δημόσιο.Τι άλλο θες να μάθεις ρε βαλλόνε,στα σοβαρά έκανες την ερώτηση αυτή για το μητσοτάκη και ποιον το ψηφίζει;Συνειδητοποιημένοι παλιάνθρωποι θα έλεγα.Τα βράδια για παράδειγμα ακούω στο αθλητικό ράδιο έναν τύπο που λέει ότι είναι ξάδερφος του μεγαλύτερου έλληνα καλαθοσφαιριστή και είναι βοσκός σε κάποιο νησί,και έλεγε ότι ψηφίζει νδ.Από τη φωνή του ακουγόταν άρρωστος διανοητικά και καθυστερημένος.Από τον προσωπικό μου κύκλο πάντως ξέρω 3 χαρακτηριστικούς νεοδημοκράτες,2 συγγενείς με απέραντη περιουσία ο ένας χρηματιστής η άλλη με 4 ιατρικά κέντρα,γείτονες απέναντι που ο παππούς μου έλεγε ότι η γιαγιά τους στην κατοχή πηδιόταν με γερμανούς (κυριολεκτώ),καθώς και ανώτερους ενστόλους με το μοντέλο σύζυγος στο στρατό και γυναίκα στο δημόσιο.Ξέρω και έναν λέκτορα ΕΜΠ που η γυναίκα του γαμιόταν με τον άντρα της αδερφής της,και αυτός νδ το ρίχνει αλλά είναι ψιλομπατίρης με 5-6 χιλιάδες στην άκρη και μια μικρή ακίνητη περιουσία.Για να γελάσουμε λίγο,αυτός με τη γιαγιά που εμψύχωνε τη βερμαχτ με πεοθηλασμούς είναι 60άρης που κάθεται από τα 40 και τον ζει η γυναίκα του καθηγήτρια,έβγαλε και ένα βιβλίο της δεκάρας για το βυζάντιο σε ακροδεξιό εκδοτικό οίκο.Η μια του κόρη γαμιέται με έναν χρήστη και σίγουρα στο παρελιόν έμπορο ουσιών (τα έχω δει με τα μάτια μου ) και η άλλη πήρε έναν αλβανό 1.50 στο ύψος.Γενικά πάντως δε μπορώ να φέρω στο μυαλό μου αυτό που λένε καλό άνθρωπο νεοδημοκράτη ειλικρινά και δίχως να σχετίζεται αυτό με το ότι δε τους ψηφίζω.Συνοπτικά τον ψηφίζουν κακοί άνθρωποι.Μουνόπανα θα ήταν ο ορθότερος όρος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Φεβ 2019, 21:15

Αρίστος έγραψε:Ρε καλο μου παιδι μεταβιβαστηκαν ΟΛΑ τα ακινητα του δημοσιου με την επισημανση οτι οσα ειναι αρχαιολογικα, ιστορικα και περιβαλλοντικα δεν ειναι προς πωληση.

Στο εβαλα στη δηλωση του Σταθακη.

Αν δεν ηταν προς πωληση δε θα μπαιναν στο ταμειο. Στο ταμειο μπαινει ο,τι προκειται να πωληθει.

Δηλαδη στον ιδιο το νομο της μεταβιβασης υπηρχε ΗΔΗ η εξαιρεση.

Στη συνεχεια η εξαιρεση σε συνεργασια του υπουργειου Πολιτισμου με τις Περιφερειες ξεκινησε να γινεται για καθε ενα ξεχωριστα. Δηλαδη ξεκινησαν πιχι στην Κρητη να οριζουν το καθεστως του καθενος.

Και στο τελος υπηρξε και ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ νομος της εξαιρεσης που ομως κατα τη γνωμη μου δεν χρειαζοταν.

Δεν προκυπτει κατι τετοιο απο το ΦΕΚ Ιανουαριου. Το ΦΕΚ που βγαλατε οι ιδιοι λεει οτι ο Τσακαλωτος τα εδωσε ολα τον Ιουνιο και με το ΦΕΚ Ιανουαριου εξαιρεσε τα μνημεια.

Πειτε στην Κουμουνδουρου να σας αλλαξει κασετα. Καταντατε (ακομα πιο) γραφικοι
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Φεβ 2019, 21:21

Αρκετά σωστή η ανάλυση του '71.
Εδώ που τα λέμε και που είναι αξιωματικη αντιπολίτευση αυτή η σφηκοφωλια αρπακτικών είναι ντροπή για τον λαό μας. Έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και μας ενδιαφέρει μόνο η πάρτη μας στο περιορισμένο μας παρόν. Τόσο σταρχιδιστη και αξιολυπητο λαό δύσκολα θα βρεις πάνω στον πλανήτη.... :ehmmm:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Φεβ 2019, 21:24

Λαχουρενιε ξαναλεω οτι στο Ταμειο μπηκαν ΟΛΑ τα ακινητα του δημοσιου συμφωνα με νομο που προεβλεπε την εξαιρεση για οσα ειναι αρχαιολογικου ενδιαφεροντος, ιστορικου και περιβαλλοντικου.

Το ειπαν επισημα το υπουργειο Οικονομικων, το υπουργειο Πολιτισμου και κυριως....

το ΙΔΙΟ το Υπερταμειο.

Δηλαδη το Υπερταμειο που ειναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ και που στο ΔΣ του εχει και ξενους δηλωσε οτι ναι μεν παρελαβα λιστα με 10.000 ακινητα αλλα τα 2.300 δεν μπορω να τα πουλησω γιατι ειναι αρχαιολογικα, ιστορικα κλπ.

Οποτε εσεις διαφωνειτε με την ανεξαρτητη αρχη.

Ειναι σαν να μου λες οτι διαφωνεις με την ΕΛΣΤΑΤ.

Τι να σου πω μετα και τι συζητηση να γινει;

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Φεβ 2019, 21:26

Λαχουρένιος έγραψε:Πειτε στην Κουμουνδουρου να σας αλλαξει κασετα. Καταντατε (ακομα πιο) γραφικοι

Μίλησε και το ΝΔκκε τώρα για τονίσει ακόμα περισσότερο την πολιτική ξεφτίλα του τόπου... Βρωματε ρε! Ζεχνετε για την ακρίβεια.... Πιείτε καμία μπύρα με τον Κούλη! :hat44:
1 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”