Αφ'ενός δεν σε υποχρέωσε κανείς να το κάνεις αυτό, αφ'ετέρου εσύ είσαι που ΑΝΟΙΓΕΙΣ θέματα γιά να υπερασπιστείς κάθε εξεζητημένη πράξη του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματική ή φανταστική.Αρίστος έγραψε:Εσυ ξερεις οτι εγω ειμαι Συριζα και μπορεις να με χτυπησεις για ολα τα λαθη του Συριζα γιατι παιρνω την ευθυνη της ψηφου μου.
Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
-
Leporello
- Basic poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
2 .
-
sharp
- Basic poster

Τέλος πάντων χαζομάρες.
Είναι γνωστές οι τακτικές πόλωσης.
"Α, είσαι κατά του Σύριζα, άρα είσαι ΝΔ, επάρατος δεξιά, όχι παιδιά μην ξανάρθει η χούντα, επομένως ξαναβγάλτε εμάς να σάς σώσουμε".
Είναι γνωστές οι τακτικές πόλωσης.
"Α, είσαι κατά του Σύριζα, άρα είσαι ΝΔ, επάρατος δεξιά, όχι παιδιά μην ξανάρθει η χούντα, επομένως ξαναβγάλτε εμάς να σάς σώσουμε".
0 .
-
Leporello
- Basic poster

Η Μαρέβαsharp έγραψε:Γράψε εσύ κριτική γιατί δεν έσβησε την φωτιά η ΝΔ, το Πασοκ, το SPD, οι Τόρρις κλπ
0 .
-
sharp
- Basic poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Τι ποιος θα ερθει? Ο Κουλης. Μην κοροιδευομαστε.
Οι εξηντάλεπτοι του υπνοστεντόν επανενεργοποιήθηκαν. Μάλλον συνδέεται με την επικείμενη καρατόμηση του νεαντερτάλειας ευφυίας και ψυχοσύνθεσης εκπροσώπου το όνομα του οποίου μου διαφεύγει (ο μόνος από τη συνέντευξη τύπου της ντροπής που δεν έχει πάρει πούλο ακόμη), και την επαναφορά του βλαχαδερού παππά
Ορίστε ρε, τι γράφει εδώ "ο μπολσεβικισμός καταρρέει". Και δεν το ανέβασε ούτε δεξιός, ούτε ΝΔ. Μα ντιπ για ντιπ είστε μερικοί

0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Ρε συ διάδοχε φτιάξε κι ένα κυλιόμενο "δευτέρα σήμερα οι μπουλντόζες που είναι αλήτες ζαίοι? "
http://www.enikos.gr/society/588323/kat ... parko-tou-
Αποκάλυψη-βόμβα στον Realfm: Το σύστημα πυρόσβεσης στο πάρκο του Σχινιά δεν λειτούργησε ποτέ γιατί κανείς δεν παρέλαβε το έργο
http://www.enikos.gr/society/588323/kat ... parko-tou-
Αποκάλυψη-βόμβα στον Realfm: Το σύστημα πυρόσβεσης στο πάρκο του Σχινιά δεν λειτούργησε ποτέ γιατί κανείς δεν παρέλαβε το έργο
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

61 ακινητα στην Αττικη θα εχουν γκρεμιστει μεχρι τελος του μηνα.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Leporello έγραψε:Αφ'ενός δεν σε υποχρέωσε κανείς να το κάνεις αυτό, αφ'ετέρου εσύ είσαι που ΑΝΟΙΓΕΙΣ θέματα γιά να υπερασπιστείς κάθε εξεζητημένη πράξη του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματική ή φανταστική.Αρίστος έγραψε:Εσυ ξερεις οτι εγω ειμαι Συριζα και μπορεις να με χτυπησεις για ολα τα λαθη του Συριζα γιατι παιρνω την ευθυνη της ψηφου μου.
Οποιος εχει ξεκαθαρη πολιτικη θεση εχει και δικαιωμα να την εκφραζει, οποιος δεν τολμαει να πει ουτε τι υποστηριζει θα πρεπει να το βουλωνει (απο ντροπη).
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
sharp
- Basic poster

Αρίστος έγραψε:Leporello έγραψε:Αφ'ενός δεν σε υποχρέωσε κανείς να το κάνεις αυτό, αφ'ετέρου εσύ είσαι που ΑΝΟΙΓΕΙΣ θέματα γιά να υπερασπιστείς κάθε εξεζητημένη πράξη του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματική ή φανταστική.
Οποιος εχει ξεκαθαρη πολιτικη θεση εχει και δικαιωμα να την εκφραζει, οποιος δεν τολμαει να πει ουτε τι υποστηριζει θα πρεπει να το βουλωνει (απο ντροπη).
.
Η προσπάθεια να φιμώσεις κάποιον που έχει επιχειρήματα ως προς το θέμα της φωτιάς, τα λέει όλα.
Η μεγάλη ατυχία σου είναι ότι ξέρω το Μάτι τόσο καλά, που αντιμετώπισα τις ταρζανιές που έγραφες, χωρίς να πιεστώ ιδιαίτερα.
Σε αυτά είχες μόνο να αντιτάξεις αν είμαι Κούλης ή ...Λαλάκης
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

-
Nostalgia
- Basic poster

Αρίστος έγραψε:Leporello έγραψε:Αφ'ενός δεν σε υποχρέωσε κανείς να το κάνεις αυτό, αφ'ετέρου εσύ είσαι που ΑΝΟΙΓΕΙΣ θέματα γιά να υπερασπιστείς κάθε εξεζητημένη πράξη του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματική ή φανταστική.
.
Αριστο δεν ισχυει αυτο, εγω ψηφιζω αντιμνημονιακα μεχρι στιγμης, στις τελευταιες εκλογες εριξα Λαφαζανη. Με καλυπτει ο Λαφαζανης; Φυσικα και οχι, θα ηθελα ομως μια επιπλεον αντιμνημονιακη φωνη μεσα στην Βουλη εκτος του ΚΚΕ. Για την ακριβεια αυτη την περιοδο δεν υπαρχει καποιο κομμα να με εκφραζει, αρα ριχνω ας πουμε ψηφο τακτικης. Δεν ειμαστε στην δεκαετια του 80 που τα πραγματα ηταν ξεκαθαρα, τωρα ειναι πολλοι αυτοι που νοιωθουν πολιτικα ορφανοι....
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."