Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 06 Αύγ 2018, 17:30

Μπα ? εκεί που λέγαν από δευτέρα 6 αυγ μπουλντόζες τωρα παει μέχρι τέλη αυγ? Ρε ούτε το κλειδί στη μιζα δεν θα βάλουνε κι όλα αυτά μπας και γκρεμίσουν όχι αυτά που οι ίδιοι εβγαλαν κατεδαφιστέα αλλά αυτά που το νδσοκ έβγαλε κατεδαφιστέα.

Εγω βλημεροσκυλο ειμαι του 0,5% ωστόσο ο πορδήξιον γκουρου λεει κοτσανες ακόμη μια φορά. Η ισχυς ή όχι ενος ισχυρισμού είναι ανεξάρτητη από το αν λες ή όχι τον μλκα που υποστηρίζεις. Εκτός Κι αν δεν Μας ενδιαφέρει Το περιεχόμενο του αντιλόγου αλλά απλά να " νικήσουμε" το νικνεημ που τον εκφερει.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Αύγ 2018, 17:53

Και όχι μόνο αυτό, αλλά διευρύνεται και το γεωγραφικό σκόουπ. Η ραφήνα έγινε αττική. Στο τέλος θα μιλάνε για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων εντός της δεκαετίας στο βόρειο ημισφαίριο
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 06 Αύγ 2018, 17:58

:laugh1:
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 06 Αύγ 2018, 18:08

</ΣΕ mode on>
Γιατί δεν σβήσατε τη φωτιά στο Νταού και έφτασε στο Μάτι, ζαίοι;
</ΣΕ mode off>
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Αύγ 2018, 19:17

ότι και να γίνεται η νουδούλα θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο νεοφλία
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Αύγ 2018, 19:44

Αυτό το πράγμα που θα διαβάσετε από κάτω είναι η αριστερά. Αυτό ακριβώς είναι και εκπροσωπεί η αριστερά.

Τα τρολ του Μαξίμου έπιασαν δουλειά στα αποκαΐδια

Οι φωτογραφίες των δίδυμων αδελφών Φιλιπποπούλου κατά τη διάρκεια της αναζήτησης από τους γονείς τους καταγγέλθηκαν ως σεξουαλικού περιεχομένου και η αναμετάδοση του link της είδησης προκάλεσε μπλοκάρισμα στο προφίλ χρηστών.

0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 06 Αύγ 2018, 19:59

Nostalgia έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Οποιος εχει ξεκαθαρη πολιτικη θεση εχει και δικαιωμα να την εκφραζει, οποιος δεν τολμαει να πει ουτε τι υποστηριζει θα πρεπει να το βουλωνει (απο ντροπη).

.

Αριστο δεν ισχυει αυτο, εγω ψηφιζω αντιμνημονιακα μεχρι στιγμης, στις τελευταιες εκλογες εριξα Λαφαζανη. Με καλυπτει ο Λαφαζανης; Φυσικα και οχι, θα ηθελα ομως μια επιπλεον αντιμνημονιακη φωνη μεσα στην Βουλη εκτος του ΚΚΕ. Για την ακριβεια αυτη την περιοδο δεν υπαρχει καποιο κομμα να με εκφραζει, αρα ριχνω ας πουμε ψηφο τακτικης. Δεν ειμαστε στην δεκαετια του 80 που τα πραγματα ηταν ξεκαθαρα, τωρα ειναι πολλοι αυτοι που νοιωθουν πολιτικα ορφανοι....

Καλο ηταν αυτο που δηλωσες που ψαχνεσαι, ο αλλος δεν τολμαει ουτε αυτο. Να πει ξερω γω ειμαι νεοφιλελευθερος εκσυγχρονιστης η κατι αλλο κι ας μην πει τι ψηφιζει. Την ιδεολογια που υπερασπιζεται θελω απο καποιον οταν δεν θελει να αναφερει κομμα. Αλλα να κουναει το δαχτυλο του και ο ιδιος να ειναι σκετη ομιχλη ειναι χοντρο φαουλ.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 06 Αύγ 2018, 20:37

nik_killthemall έγραψε:Εγω βλημεροσκυλο ειμαι

Τι σημαίνει "βλημερόσκυλο"; :sgrat:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Αύγ 2018, 20:44

Εικόνα
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 06 Αύγ 2018, 20:50

Αρίστος έγραψε:
Nostalgia έγραψε:
Αριστο δεν ισχυει αυτο, εγω ψηφιζω αντιμνημονιακα μεχρι στιγμης, στις τελευταιες εκλογες εριξα Λαφαζανη. Με καλυπτει ο Λαφαζανης; Φυσικα και οχι, θα ηθελα ομως μια επιπλεον αντιμνημονιακη φωνη μεσα στην Βουλη εκτος του ΚΚΕ. Για την ακριβεια αυτη την περιοδο δεν υπαρχει καποιο κομμα να με εκφραζει, αρα ριχνω ας πουμε ψηφο τακτικης. Δεν ειμαστε στην δεκαετια του 80 που τα πραγματα ηταν ξεκαθαρα, τωρα ειναι πολλοι αυτοι που νοιωθουν πολιτικα ορφανοι....

Καλο ηταν αυτο που δηλωσες που ψαχνεσαι, ο αλλος δεν τολμαει ουτε αυτο. Να πει ξερω γω ειμαι νεοφιλελευθερος εκσυγχρονιστης η κατι αλλο κι ας μην πει τι ψηφιζει. Την ιδεολογια που υπερασπιζεται θελω απο καποιον οταν δεν θελει να αναφερει κομμα. Αλλα να κουναει το δαχτυλο του και ο ιδιος να ειναι σκετη ομιχλη ειναι χοντρο φαουλ.

.

:laugh1: ρε το μπαγάσα.... :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”