Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
Όσες φορές και να το παραθέσεις τη μούγκα θα βγάλουν.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

nik_killthemall έγραψε:Ποιος ειπε πως δεν συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου σε ολο αυτο το μοντερν γκρικ επινοημα των τελευταιων αιωνων περαν του απυθμενου σπασιματος σας με την παρτι μου?
Ε δεν συμβαίνει και συχνά κάποιος που βρίζει ένα πλήθος να συμπεριλαμβάνει και τον εαυτό σε αυτό. Υποτίθεται ότι αυτός που ασκεί κριτική βρίσκεται σε κάποιου είδους απόσταση από την κατάσταση την οποία κριτικάρει Lord Nicholson....
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

nik_killthemall έγραψε:Όσες φορές και να το παραθέσεις τη μούγκα θα βγάλουν.
Σιγά μωρέ Νίκο σοκαριστηκαμε.... Δεν ξέραμε τον βαθμό αχρηστίας και ανοργανοσιάς που κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες σε κάθε είδους δημόσιους φορείς καί " αρμόδιους".... Και ειλικρινά ποτέ δεν πίστεψα ότι αυτά τα πράγματα μπορεί ποτέ να αλλάξουν στην Ελλάδα από τον οποιοδήποτε, πόσο μάλλον σε τρία χρόνια......
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

BaKXOS_Lysios έγραψε:nik_killthemall έγραψε:Όσες φορές και να το παραθέσεις τη μούγκα θα βγάλουν.
Σιγά μωρέ Νίκο σοκαριστηκαμε.... Δεν ξέραμε τον βαθμό αχρηστίας και ανοργανοσιάς που κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες σε κάθε είδους δημόσιους φορείς καί " αρμόδιους".... Και ειλικρινά ποτέ δεν πίστεψα ότι αυτά τα πράγματα μπορεί ποτέ να αλλάξουν στην Ελλάδα από τον οποιοδήποτε, πόσο μάλλον σε τρία χρόνια......
Οι κουμμουνισταί του σύριζα αποδιοργάνωσαν το κράτος, οι αλήθειες να λέγονται.
Τώρα, έναν πετυχημένο άνθρωπο σαν τον Τζήμερο χρειαζόμαστε για να το αναδιοργανώσει και να πετάει.
Ξυπνήσαμε, πλέον βλέπουμε τα πράγματα καθαρά

1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
sharp
- Basic poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:nik_killthemall έγραψε:Όσες φορές και να το παραθέσεις τη μούγκα θα βγάλουν.
Όλοι ίδιοι είναι...
Και όλες ίδιες είναι, να μην το ξεχνάμε και αυτό...
0 .
-
nemo
- Supreme poster

οχι δεν ειναι ολοι το ιδιο κοιτα πιο πανω συμφωνω με διαδοχο
τουτοι τα εκαναν χειροτερα σε ολα τα επιπεδα
ο βακχος δεν βλεπει καμια διαφορα στην οργανωση ...το γιατι να το ψαξει μονος του
και να γραψει κανεις τις διαφορες παλι δεν θα τις καταλαβει
ο βακχος δεν βλεπει καμια διαφορα στην οργανωση ...το γιατι να το ψαξει μονος του
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
sharp
- Basic poster

nemo έγραψε:οχι δεν ειναι ολοι το ιδιο κοιτα πιο πανω συμφωνω με διαδοχο
ο Διαδοχος ειρωνεύεται
0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Διάδοχος έγραψε:
Οι κουμμουνισταί του σύριζα αποδιοργάνωσαν το κράτος, οι αλήθειες να λέγονται.
Τώρα, έναν πετυχημένο άνθρωπο σαν τον Τζήμερο χρειαζόμαστε για να το αναδιοργανώσει και να πετάει.
Ξυπνήσαμε, πλέον βλέπουμε τα πράγματα καθαρά
Ο σύριζα ισχυρίστηκε πως θα κάνει το κράτος να δουλέψει αλλά προφανώς τέτοια ψεματακια είμαστε διατεθιμένοι να τα ανεχτούμε... ε δε τρεχει και τπτ.
Μανηδες από τη στιγμή που εσείς πιστέψατε στον πετυχημένο αλέξη τότε όχι ο πετυχημενος τζήμερος αλλά και κάποιος που θα πιστέψει στον πετυχημένο αρτέμη μπορεί χαλαρά να σας πάρει στο δούλεμα αφού για εσάς αυτό είναι και το ζητούμενο.
Ρε μπαγλαμάδες αν είχα ψηφίσει εγώ τόσο μεγάλο ψεύτη τον μεγαλύτερο ψεύτη και πλεον εγκληματία απόλους τους προηγούμενους θα είχα αυτοκτονήσει απτη ντροπή μου ή τουλάχιστον θα είχα αποποιηθεί τα πολιτικά μου δικαιώματα και θα κλεινόμουν σπίτι να πλέκω αλλά εσείς βρίσκετε το θάρρος και την λέτε σε μενα που ψηφίζω τζήμερο... ωραίοι... απο μια άποψη σας ζηλεύω ό,τι χοντρομαλακία κι αν κάνετε στη ζωή σας θα βρείτε το σθένος και θα την παλέψετε και θα βγείτε από πάνω αντι να κρυφτείτε...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
nemo
- Supreme poster

sharp έγραψε:nemo έγραψε:οχι δεν ειναι ολοι το ιδιο κοιτα πιο πανω συμφωνω με διαδοχο
ο Διαδοχος ειρωνεύεται
για τον τζιμερο σαφως για την οργανωση του κρατους οχι
εχει καποιες εμμονες αλλα δεν ειναι και ηλιθιος
καταλαβαινω τον διαδοχο απο 10000000 μετρα αποσταση
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες