Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Αύγ 2018, 23:38

nik_killthemall έγραψε:Καμία σχέση μαν. Το γεγονός πως όταν κάποιος κατακρίνει την σημερινή κυβέρνηση τον ταυτίζετε με υποστηρικτή των προηγούμενων αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο της δικιάς σας κομματοσκυλίασης.

Ούτε απ' τα δικά μου ούτε απ' του στραβακα τα τελευταία γραφόμενα βγαίνει κάτι τέτοιο. Πολύ μύγα βρε αδερφέ μου! :yesyes:
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 07 Αύγ 2018, 23:41

nik_killthemall έγραψε:Καμία σχέση μαν. Το γεγονός πως όταν κάποιος κατακρίνει την σημερινή κυβέρνηση τον ταυτίζετε με υποστηρικτή των προηγούμενων αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο της δικιάς σας κομματοσκυλίασης.

Νικ. Δεν κατέκρινες απλά, αλλά ΣΥΝΕΚΡΙΝΕΣ. Ορίστε και το απόσπασμα:
(...) αν είχα ψηφίσει εγώ τόσο μεγάλο ψεύτη τον μεγαλύτερο ψεύτη και πλεον εγκληματία απόλους τους προηγούμενους (...)

Και το γεγονός ότι με προσβάλλεις γενικευτικά μάλλον συνηγορεί στο δίκαιο του λόγου μου.

Όσο για τα ψέματα ποιος είπε μεγαλύτερο ψέμα από το κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο κι ένα άρθρο, κατάργηση του ένφια, επαναφορά βασικού μισθού γκοου μπακ μερκελ δοσίλογοι νενεκοι στα 4 ?

Θα έβρισκα σωστή την παρατήρησή σου αν δεν είχε συμβεί το εξής τρελό:
η συγκεκριμένη κυβέρνηση ξαναψηφίστηκε αφού πρώτα άλλαξε ρότα και πέρασε από το σκίσιμο των μνημονίων στην περάτωσή τους...
Φαντάσου δηλαδή ότι αυτή η κυβέρνηση ξαναζήτησε την ετυμηγορία του λαού σχετικά με το νέο πρόγραμμα και επιβραβεύτηκε.
Προσωπικά αναρωτιμέμαι για το γεγονός αυτό από το 2015, και δεν βρήκα πειστική απάντηση από κανέναν.
Εσύ για ποιο ψέμα γράφεις;

Όσον αφορά για τους νεκρούς ποια κυβέρνηση πέτυχε περισσότερους νεκρούς από πυρκαγιές ή πλημμύρες?

Δηλαδή τους εκτέλεσε η κυβέρνηση;
Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται η κυβέρνηση να έχει νεκρούς. Η Ελλάδα έχει νεκρούς από μία θεομηνία, ένα εξαιρετικό γεγονός 50ετίας. Πώς γίνονται αυτοί οι νεκροί ξαφνικά της εκάστοτε κυβέρνησης;
Το 2007, στην Ηλεία κάηκαν 63 άνθρωποι. Στην πτήση του Ήλιος είχαμε 115 νεκρούς πάνω στο ίδιο ακριβώς βουνό που πήρε τις προάλλες φωτιά. Στα Τέμπη και τον Αλιάκμονα είχαν σκοτωθεί δεκάδες παιδιά που πήγαιναν σε εκδρομή.
Λίγοι ήταν εκείνοι ή θα κάνουμε κόντρες ένας πάνω - δύο κάτω;

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... tin-ellada
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Αύγ 2018, 23:51

nik_killthemall έγραψε:... περι σοβαρότητας βάκχε κολοκυθόπιτα... το ίδιο μπορώ να πω κι εγώ για απέναντι μαν.

Έλα παραδεξου ότι δεν γίνεται σοβαρή συζήτηση και "αντίλογος" επί της βάσης που.... έθεσες. Και επιτέλους καλό είναι ψηφίζεις πάντα τους loosers για να παριστάνεις μετά τον ξύπνιο " εγώ αν είχα ψηφίσει αυτούς θα αυτοκτωνουσα" κι άλλες εξυπνάδες. Δεν σημαίνει επειδή ψηφισαμε κάτι ότι δεν βλέπουμε τα στραβά. Καταρχήν καμία εξουσία και κυβέρνηση δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανείς απολύτως. Μακριά απ' την κομματοσκυλιαση. Αλλά το να το παίζω έξυπνος απ' έξω ή απ' το 0,3 δεν το θεωρώ σωστή ή υπεύθυνη πολιτική στάση. Τουλάχιστον δεν είναι του στυλ μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 07 Αύγ 2018, 23:58

Το γεγονός πως ξαναψηφίστηκε αναιρεί τα τερατώδη ψέματα της πρώτης φοράς? Όχι

Την δεύτερη που ψηφίστηκε έχοντας φέρει μνημόνιο αρνήθηκε πως θα καταργήσει τον ένφια ή ότι θα επαναφέρει τον βασικό μισθό? Ούτε ! και γιαυτο ξαναψηφιστηκε γιατί ο κόσμος πίστευε πως και με μνημόνιο θα έβρισκε τρόπο για να υλοποιήσει τα παραμύθια.

Η πτήση της ήλιος ηταν αεροπορικο ατυχημα των κυπριακων αερογραμμων όχι φυσική καταστροφή στην οποία εμπλέκονται καθαρά δημόσιες υπηρεσίες.

Το αν τους εκτέλεσε η κυβέρνηση ρωτα τον σύριζα τι έλεγε το 2007 κούκλε.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Αύγ 2018, 00:06

nik_killthemall έγραψε:Το αν τους εκτέλεσε η κυβέρνηση ρωτα τον σύριζα τι έλεγε το 2007 κούκλε.

Έχει δίκιο ο Νίκος ότι όλα είναι ως ένα βαθμό πολιτικά (συμπεριλαμβανομένων των θανάτων). Αν τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε ας λάβουμε υπόψιν λοιπόν και πόσοι πέθαναν από την κρίση ( που δεν δημιούργησε ο Τσίπρας) πχ σε νοσοκομεία πού δεν είχαν εξοπλισμό, εντατικές, δωρεάν υγεία κλπ για να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη (την εγκληματική ευθύνη.....)
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 08 Αύγ 2018, 00:08

Βάκχε μπορώ να συντάξω από τώρα μια αποδοχή της μλκιας μου και να την βάλω στην υπογραφή μου να γουστάρεις, αφού μεχρι τον "εξυπνακισμο" μπορείς να δεις , για την περίπτωση που στο μέλλον βγει ο βλήμερος πρωθυπουργός και τα κάνει μνι καπέλο ανέξάρτητα απο τα "παρέλαβα στάχτες" κλπ.

Επίσης τον δικο μου εξυπνακισμό τον βλέπεις τον εξυπνακισμό που προηγήθηκε όμως ούτε καν... οπότε ασε στην ακρη αδερφέ τις τζούφιες μόνο για συνθηματάκια είσαι κι εσύ.

Όταν σε παιξα εξάλλου με επιχείρηματα που αποδείκνυαν πως η διακυβέρνηση σύριζα ως τώρα διακυβέρνηση νδσοκ ήταν δεν το παραδέχτηκες αλλά προσπέρναγες συνεχώς τα επιχειρήματα οπότε άστο...

ΥΓ και τους νεκρους της ερτ βαλε βακχε
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 08 Αύγ 2018, 00:20

nik_killthemall έγραψε:Το γεγονός πως ξαναψηφίστηκε αναιρεί τα τερατώδη ψέματα της πρώτης φοράς? Όχι

Τι λές βρε Νικ;
Ο ίδιος σου είπε ότι "αυτά που σας είπα πριν 10 μήνες δεν ισχύουν πια. Τώρα ισχύει ότι θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε εις πέρας τα μνημόνια ακόμη κι αν δεν τα υποστηρίζουμε ιδεολογικά. Θέλετε να συνεχίσω; "
Και του είπες (ο ελληνικός λαός): ΝΑΙ!
Ποιο είναι το ψέμα;

Την δεύτερη που ψηφίστηκε έχοντας φέρει μνημόνιο αρνήθηκε πως θα καταργήσει τον ένφια ή ότι θα επαναφέρει τον βασικό μισθό? Ούτε και γιαυτο ξαναψηφιστηκε γιατί ο κόσμος πίστευε πως και με μνημόνιο θα έβρισκε τρόπο για να υλοποιήσει τα παραμύθια.

Αν δεν δεσμεύτηκε τη δεύτερη φορά να καταργήσει ΕΝΦΙΑ, και θεωρείς ότι το ΕΝΦΙΑ ήταν καταλύτης, τότε πώς ψηφίστηκε; Με τη φαντασία;
Επειδή έχεις το κακό να μην ψάχνεις, έψαξα και βρήκα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το Σεπτέμβρη του 2015.
Μοναδική αναφορά σε ΕΝΦΙΑ βρήκα την εξής:

Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ Σεπτέμβρη 2015
(...) Όσον αφορά τους φόρους περιουσίας, και ειδικότερα τον ΕΝΦΙΑ, θα προχωρήσουμε σε αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών και επιβολή προοδευτικών συντελεστών ώστε να μην υπάρξει απώλεια εσόδων.(...)

Με δημοσιευμένο πρόγραμμα, μου μιλάς ακόμα για "φαντασία των πολιτών";
Δεν φταίει το ΣΥΡΙΖΑ. Η φαντασία σου τα φταίει, ρε Νικ... :chitarra:

Η πτήση της ήλιος ηταν αεροπορικο ατυχημα των κυπριακων αερογραμμων όχι φυσική καταστροφή στην οποία εμπλέκονται καθαρά δημόσιες υπηρεσίες.

Ακόμα χειρότερα... Δεν μιλάμε καν για φυσική καταστροφή.
Μιλάμε για ένα δυστύχημα που συνέβη υπό τον έλεγχο των ελληνικών ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και για ένα αεροσκάφος που είχε προβλήματα συντήρησης ενώ έκανε τακτικά τη γραμμή Ελλάδα-Κύπρος, δηλαδή όφειλε να έχει ελεγχθεί κί από τους δύο.

Το αν τους εκτέλεσε η κυβέρνηση ρωτα τον σύριζα τι έλεγε το 2007 κούκλε.

Μ...κίες θα έλεγε. Όπως λέει η κάθε αντιπολίτευση μέσα στο μικροκομματικό της αυτισμό.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Αύγ 2018, 00:37

nik_killthemall έγραψε:Όταν σε παιξα εξάλλου με επιχείρηματα που αποδείκνυαν πως η διακυβέρνηση σύριζα ως τώρα διακυβέρνηση νδσοκ ήταν δεν το παραδέχτηκες αλλά προσπέρναγες συνεχώς τα επιχειρήματα οπότε άστο..

Δεν προσπέρασα τίποτα, σου απάντησα σε όλα. Μπορεί να μην μπήκα στον κόπο να αναλύσω πολύ (γράφω από κινητό συνήθως και βαριέμαι τα σεντόνια) αλλά την απάντηση σου την πήρες και είναι εκεί. Όσο βέβαια πήρα στα σοβαρά τα "επιχειρήματα" σου (τα οποία κατ' εμέ δεν αποδείκνυαν τίποτα) άλλο τόσο κι εσυ έλαβες υπ'όψιν τις απαντήσεις μου.... Οπότε είμαστε πατσι. ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Αύγ 2018, 00:38

.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος