Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 25 Μάιος 2019, 18:01

Λαχουρένιος έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Το ότι έχουμε ρεύμα απήχησης στην κοινωνία ύστερα από την τετραετή λαίλαπα της προδοτοτσούπρας φαίνεται κι από εδώ μέσα. Ο Πλούτων για παράδειγμα νομίζω ότι ήταν ακομμάτιστος χρήστης στις παρυφές της ακροδεξιάς κι έχει αισίως γίνει υποστηρικτής των ιδεών μας με το πέρασμα του χρόνου. Νομίζω ότι παρόμοιες μεταστροφές έχουν γίνει και σε χρήστες που υπήρχαν στο συγχωρεμένο.

Παντα η ΝΔ ειχε ακροδεξιους ψηφοφορους που την εβλεπαν νεροβραστη ιδεολογικα αλλα ταυτοχρονα ως την μονη ρεαλιστικη λυση εναντι της κεντροαριστερας και φυσικα ως μεσο προσληψης στο δημοσιο και ικανοποιησης διαφορων ρουσφετιων.

Οποτε δεν λεει κατι αυτη η στηριξη, ανεκαθεν την ειχατε.

Το στοιχημα θα ειναι αν η ΝΔ κερδισει κεντροαριστερους οπαδους και η αληθεια ειναι οτι εχει κερδισει καποιους λιγους.

Ας έρθει ψήφος κι ας είναι από όπου είναι. Πάντως στην επόμενη Βουλή προσωπικά θα ήθελα μια ισχυρή Φώφη που να διεκδικεί τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την προδοτοτσούπρα.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Μάιος 2019, 18:04

μαθαινουμε στα παιδια μας την αληθεια μεχρι τελευταιας δρανιδος
προδοτες καμια και σημερα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μάιος 2019, 18:06

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Ας έρθει ψήφος κι ας είναι από όπου είναι. Πάντως στην επόμενη Βουλή προσωπικά θα ήθελα μια ισχυρή Φώφη που να διεκδικεί τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την προδοτοτσούπρα.

Εχω διαβασει την αποψη (που κατ'εμε εχει μεγαλη βαση) να μην συνεργαστει μαζι σας η Φωφη ωστε να παμε σε δευτερες εκλογες με απλη αναλογικη.

Εκει το ΠΑΣΟΚ θα ναι ανεβασμενο γιατι θα τραβηξει πισω απο την ΝΔ μερος απο την βαση της. Πιθανον και απο τον ΣΥΡΙΖΑ καποιους αντιδεξιους.

Το θεωρεις πιθανο?
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Μάιος 2019, 18:24

Λαχουρένιος έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Ας έρθει ψήφος κι ας είναι από όπου είναι. Πάντως στην επόμενη Βουλή προσωπικά θα ήθελα μια ισχυρή Φώφη που να διεκδικεί τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την προδοτοτσούπρα.

Εχω διαβασει την αποψη (που κατ'εμε εχει μεγαλη βαση) να μην συνεργαστει μαζι σας η Φωφη ωστε να παμε σε δευτερες εκλογες με απλη αναλογικη.

Εκει το ΠΑΣΟΚ θα ναι ανεβασμενο γιατι θα τραβηξει πισω απο την ΝΔ μερος απο την βαση της. Πιθανον και απο τον ΣΥΡΙΖΑ καποιους αντιδεξιους.

Το θεωρεις πιθανο?

αλλον ρωτας αλλα αν δεν χαλιεσαι να σου πω την γνωμη μου. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
ξερεις γιατι? θα την δωσει ο κουλης την φωφωκα ενα υπουργειο παραπανω και ετσι θα βολευτουνε ολοι τους. εδω βολευτηκαν οι προδοτες με τους ανελητες που ειναι πολιτικα εκ διαμετρου αντιθετοι, δεν θα τα βολεψει η νδ με το πασοκ που κατα βαση ειναι το ιδιο κομμα? :D
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μάιος 2019, 18:31

denplirono έγραψε:αλλον ρωτας αλλα αν δεν χαλιεσαι να σου πω την γνωμη μου. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
ξερεις γιατι? θα την δωσει ο κουλης την φωφωκα ενα υπουργειο παραπανω και ετσι θα βολευτουνε ολοι τους. εδω βολευτηκαν οι προδοτες με τους ανελητες που ειναι πολιτικα εκ διαμετρου αντιθετοι, δεν θα τα βολεψει η νδ με το πασοκ που κατα βαση ειναι το ιδιο κομμα? :D

Υπαρχει περιπτωση να απορροφηθει το ΠΑΣΟΚ απο την ΝΔ ομως αν ξανασυγκυβερνησουν. Και αυτο δεν το θελει η Φωφη οχι γιατι διαφωνει πολιτικα με την ΝΔουλα, αλλα για να μην χασει το μαγαζι και το αρχηγηλικι.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Μάιος 2019, 18:36

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:αλλον ρωτας αλλα αν δεν χαλιεσαι να σου πω την γνωμη μου. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

Υπαρχει περιπτωση να απορροφηθει το ΠΑΣΟΚ απο την ΝΔ ομως αν ξανασυγκυβερνησουν. Και αυτο δεν το θελει η Φωφη οχι γιατι διαφωνει πολιτικα με την ΝΔουλα, αλλα για να μην χασει το μαγαζι και το αρχηγηλικι.

το ιδιο κομμα ειναι με 2 διαφορετικους τιτλους. ασπαζονται απολυτα τα ιδια πιστευω απλα ο ενας αρεσκεται να λεει οτι ειναι δεξιος, δεν ειναι δεξιος φυσικα και ο αλλος αρεσκεται να λεει οτι ειναι σοσιαλιστης και φυσικα ουτε αυτος ειναι. Ειναι...σαν να ειναι ο ενας συνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Βεροια και ο αλλος συνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Λαρισα. Στα ματια μου ετσι φαινονται. Μεταξυ μας, οι πασοκοι ειναι λιγο πιο σοβαροι, αλλα το ιδιο πραγμα ειναι στην τελικη .... Τζαμπα τσακωνονταν ο Ανδρεας με τον Κωστα, στο τελος γιναν ενα, εσσονται εις σαρκαν μιαν :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μάιος 2019, 18:41

denplirono έγραψε:το ιδιο κομμα ειναι με 2 διαφορετικους τιτλους. ασπαζονται απολυτα τα ιδια πιστευω απλα ο ενας αρεσκεται να λεει οτι ειναι δεξιος, δεν ειναι δεξιος φυσικα και ο αλλος αρεσκεται να λεει οτι ειναι σοσιαλιστης και φυσικα ουτε αυτος ειναι. Ειναι...σαν να ειναι ο ενας συνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Βεροια και ο αλλος συνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Λαρισα. Στα ματια μου ετσι φαινονται. Μεταξυ μας, οι πασοκοι ειναι λιγο πιο σοβαροι, αλλα το ιδιο πραγμα ειναι στην τελικη .... Τζαμπα τσακωνονταν ο Ανδρεας με τον Κωστα, στο τελος γιναν ενα, εσσονται εις σαρκαν μιαν :P

Πολιτικα εχεις δικιο, αλλα σε αυτα παιζουν ρολο τα παραγοντιλικια.

Πχ και ο Θεοδωρακης ειναι τα ιδια με ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ αλλα την εκανε οταν ειδε οτι απο αρχηγος μικρομαγαζου εγινε υπαλληλος μικρομεσαιου μαγαζιου.

Πολλοι προτιμουν να ναι πρωτοι στο χωριο παρα τελευταιοι στην πολη.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Μάιος 2019, 18:52

Το μόνο καλό που έκανε ο Τσίπρας μαζί με τον Καμμένο ήταν ότι μάζεψαν όλους τους κουνημένους που θα ψήφιζαν κανονικά Χρυσή Αυγή για να ζήσουν παρελάσεις με δαυλούς στη Πλ. Συντάγματος και στην Πανεπιστημίου σε στυλ Νυρεμβέργης.

Τους αποκοίμισαν πείθοντάς τους ότι η πολιτική εκφράζεται με ένα σύνολο το πολύ 80-100 επαναλαμβανόμενων λέξεων που σχηματίζουν φράσεις με τα γνωστά ψέματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδων (από αεροψεκασμούς μέχρι χαστούκια στη Μέρκελ μετά την Κανέλλη, σκίσιμο των Μνημονίων, συντάξεις από ομόλογα εξορύξεων) δηλαδή με ένα λεξιλόγιο απόλυτα κατανοητό από τον εγκέφαλό τους, δείχνοντάς τους αυτό το ανίκητο "Εμείς είμαστε σαν και εσένα. Δεν σου λέμε δύσκολα πράγματα. Σου λέμε αυτά που θα θυμηθείς να τα πεις και στο καφενείο ή να τα πληκτρολογήσεις στο elefthero".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Μάιος 2019, 18:54

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:το ιδιο κομμα ειναι με 2 διαφορετικους τιτλους. ασπαζονται απολυτα τα ιδια πιστευω απλα ο ενας αρεσκεται να λεει οτι ειναι δεξιος, δεν ειναι δεξιος φυσικα και ο αλλος αρεσκεται να λεει οτι ειναι σοσιαλιστης και φυσικα ουτε αυτος ειναι. Ειναι...σαν να ειναι ο ενας συνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Βεροια και ο αλλος συνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Λαρισα. Στα ματια μου ετσι φαινονται. Μεταξυ μας, οι πασοκοι ειναι λιγο πιο σοβαροι, αλλα το ιδιο πραγμα ειναι στην τελικη .... Τζαμπα τσακωνονταν ο Ανδρεας με τον Κωστα, στο τελος γιναν ενα, εσσονται εις σαρκαν μιαν :P

Πολιτικα εχεις δικιο, αλλα σε αυτα παιζουν ρολο τα παραγοντιλικια.

Πχ και ο Θεοδωρακης ειναι τα ιδια με ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ αλλα την εκανε οταν ειδε οτι απο αρχηγος μικρομαγαζου εγινε υπαλληλος μικρομεσαιου μαγαζιου.

Πολλοι προτιμουν να ναι πρωτοι στο χωριο παρα τελευταιοι στην πολη.

ο θεοδωρακης ειναι αερας κοπανιστος. δεν αξιζει οχι παραγοντας, ουτε υποσημειωση να ειναι. το πασοκ δεν εχει τυχη. οι ψηφοφοροι του λιγοστευουν επειδη πεθαινουν. οι κκεδες ας πουμε, πανε απο μαμα μπαμπα σε παιδια για αυτο ειναι παντα μεταξυ 5-6-7% , δεν χανονται επειδη ανανεωονται οι ψηφοφοροι τους. Οι δε πασοκτσηδες απλα πεθαινουν, δεν γινονται τα παιδια τους πασοκ, καταλαβες? ειναι βιολογικο, το πασοκ ειναι νεκρο δεν εχει καμια τυχη.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 25 Μάιος 2019, 22:32

Λαχουρένιος έγραψε:

Το θεωρεις πιθανο?

Πολύ ριψοκίνδυνο μου ακούγεται λόγω της παρατεταμένης ακυβερνησίας. Ίσως μια τέτοια κίνηση βοηθήσει τη συσπείρωση τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΚΙΝΑΛ. Νομίζω όμως ότι αν βγουν τα κουκιά για συνασπισμό από τις πρώτες εθνικές εκλογές, που έτσι φαίνεται ότι θα γίνει, τότε σίγουρα δεν θα παιχτεί αυτό το σενάριο.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”