κομιταζηδες τελειωσατε !!!
Αντιδράσεις για τις Πρέσπες
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες
ΚΑΜΙΑ και σημερα το βραδυ αρχονται αι πολιτικαι εξελιξεις !!!!
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Adminović
- Sloboda Narodu

pluton έγραψε:Πανμακεδονική Ένωσή ΗΠΑ : Ψηφίζουμε μόνο όσους στρέφονται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.
Μπερδεύτηκα τώρα. Αυτή η πανμακεδονική ένωση είναι των Μακεδόνων της Βορείου Μακεδονίας;
Διότι το ίδιο λένε και οι μακεδονικές ενώσεις της Βορείου Μακεδονίας.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Παιδια ντροπη να υπαρχει τετοια πολυδιασπαση των μακεδονων.
Συνεννοηθειτε με τους μακεδονες μακεδονες και τους βουλγαρους μακεδονες και βρειτε τα
Συνεννοηθειτε με τους μακεδονες μακεδονες και τους βουλγαρους μακεδονες και βρειτε τα
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Λαχουρένιος έγραψε:Παιδια ντροπη να υπαρχει τετοια πολυδιασπαση των μακεδονων.
Αυτό την έχει φάει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΜΑΣ.
Θα πρέπει να σχηματιστεί ένα ενιαίο μέτωπο από Μακεδόνες της Β. Μακεδονίας, της Μακεδονίας του Αιγαίου και της Μακεδονίας του Πιρίν κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Μόνο έτσι θα καταπέσει η συμφωνία που πρόδωσε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΜΑΣ.

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
denplirono
- Extreme poster

Αποψε πεφτει η κυβερνηση και λογος ειναι η συμφωνια των πρεσπων. Δεν τα λεω εγω, τα λενε τα μμε φιλικης βαλκανικης χωρας
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ολοι μαζι με τα παιδια μας στα χερια μας !!!
ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ολοι μαζι με τα παιδια μας στα χερια μας !!!
ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
pluton
- Supreme poster

Πριν από λίγο πήγα και ψήφισα .... συνάντησα κόσμο, μίλησα μαζί τους, όλοι συμφωνούν ότι ο κόσμος πάει ΘΥΜΟΜΕΝΑ και ψηφίζει.... το λέω τώρα να υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει διψήφια διαφορά, θα είναι κάτω από 20% .... σε λίγες ώρες θα δούμε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Πριν από λίγο πήγα και ψήφισα .... συνάντησα κόσμο, μίλησα μαζί τους, όλοι συμφωνούν ότι ο κόσμος πάει ΘΥΜΟΜΕΝΑ και ψηφίζει.... το λέω τώρα να υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει διψήφια διαφορά, θα είναι κάτω από 20% .... σε λίγες ώρες θα δούμε.
Αυτο δεν παιζει. Μονο αν δουμε το ΠΑΣΟΚ στην δευτερη θεση με 20%
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Πριν από λίγο πήγα και ψήφισα .... συνάντησα κόσμο, μίλησα μαζί τους, όλοι συμφωνούν ότι ο κόσμος πάει ΘΥΜΟΜΕΝΑ και ψηφίζει.... το λέω τώρα να υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει διψήφια διαφορά, θα είναι κάτω από 20% .... σε λίγες ώρες θα δούμε.
Αυτο δεν παιζει. Μονο αν δουμε το ΠΑΣΟΚ στην δευτερη θεση με 20%
Θυμήσου την λέξη ΘΥΜΟΜΕΝΑ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

pluton έγραψε:Πριν από λίγο πήγα και ψήφισα .... συνάντησα κόσμο, μίλησα μαζί τους, όλοι συμφωνούν ότι ο κόσμος πάει ΘΥΜΟΜΕΝΑ και ψηφίζει.... το λέω τώρα να υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει διψήφια διαφορά, θα είναι κάτω από 20% .... σε λίγες ώρες θα δούμε.
.gif)
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
denplirono
- Extreme poster

δεν εχει σημασια η διαφορα. ο συριζα πεφτει σημερα το βραδυ. η νδ δεν εχει ηγετη αν ειχε ηγετη, πχ αδωνη θα πλησιαζε το 40% τωρα. αλλα δεν εχει . σημασια εχει να τιμωρηθει σε πρωτη φαση, πολτικα, ο προδοτης. δεν υπαρχει περιπτωση να πιασει 20% ο συριζα, γυρω στο 15-16% θα ειναι ειναι αντε να το παιξω χουβαρτνας να πηγαν ολοι οι ρομα να ψηφισουν να πιασει 18-19% ταβανι
να ρωτησω σε ποια περιφερια ψηφιζεις? μη μου πεις νομο, περιφερεια αρκει
0 .