Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 22 Αύγ 2018, 20:29

Δεκάδες ψυχές απαιτούν σεβασμό και δικαίωση.
0 .
«Μόνον ὁ κίνδυνος ὁ μεγάλος, ὁ βαθύς, ὁ τρομερός ἀνοίγει τά μάτια διάπλατα εἴς τήν ἀλήθεια.» Ι.Μ. (2/1/1941)

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Αύγ 2018, 01:59

Αρίστος έγραψε:Το 2007 οι πυρκαγιες απειλουσαν ΧΩΡΙΑ στην Ηλεια.

Το 2018 απειλησαν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια της Αττικης τρια οικιστικα κεντρα ταυτοχρονα και μαζι και τα Διυλιστηρια.

Ο Δενδιας το 2012 καλεσε την ΕΥΠ επειδη στη Ζακυνθο ξεσπασε πυρκαγια απο 4 εστιες ταυτοχρονα και παραλληλα ξεκινησε και στη Χιο.

Αρα πολυ καλα εκανε η κυβερνηση Συριζα που καλεσε την ΕΥΠ καθως αντιμετωπιζε 18 εστιες, τρια πυρινα μετωπα στην Αττικη και τη φωτια διπλα στα Διυλιστηρια. Α και 50 φωτιες στην υπολοιπη Ελλαδα την ΙΔΙΑ μερα.

.

η παρουσα κυβερνηση εκανε ενα μονο ενα λαθος αλλα καταστροφικο μη αναστραψιμο. αυτο δεν ειναι οι πυρκαγιες παντα ειχαμε θεμα με τις πυργαγιες, προσωπικα θεωρω οτι το χειριστηκε καλα αν οχι πολυ καλα με τις πυρκαγιες
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 23 Αύγ 2018, 09:20

nik_killthemall έγραψε:1) Στη Κινέτα το αν οι εστίες εμφανίστηκαν με διαφορά χρόνου (άρα σίγουρα όχι ταυτόχρονα αλλά εντός μισής ώρας = όση ώρα η φωτιά χρειάστηκε να πάει από τη Μαραθώνος στο κόκκινο λιμανάκι οι εμπρησται σε τόσο χρόνο έβαζαν εστίες στη κινέτα "ταυτόχρονα" 5 ώρες πριν) τότε η απόδειξη για αυτό θα ήταν η κυβέρνηση να παρουσιάσει ανά 5 λεπτο την εμφάνιση των 14 εστιών στη κινέτα (όπως ακριβώς ανά 5λεπτο το σύστημα παρακολούθησης σαρώνει την επιφάνεια) ώστε να φανεί τόσο η κατεύθυνση εμφάνισης των εστιών όσο και το αν οι εστίες έμπαιναν με τη σειρά κατά μήκος ενός απτους δασικούς δρόμους ή όχι ! Αυτό ΔΕΝ το είδαμε ποτέ !

Αντί γιαυτό η κυβέρνηση παρουσιάσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει που εμφανίστηκε η πρώτη εστία και 32 λεπτά αργότερα που εμφανίστηκαν και οι υπόλοιπες :

1.jpg

2.jpg

Από αναλύσεις λαλίστατος ο Νικ. Μόνο που δεν εξήγησε ούτε μία φορά πώς από "εγκληματική αμέλεια ηλίθιου" προέκυψαν οι φωτιές των παραπάνω φωτογραφιών που δείχνουν 13 εστίες μέσα σε μισή ώρα.

Ενώ ακόμα και σ'αυτό το βίντεο φαίνεται πως οι μισές εστίες εμφανίστηκαν είτε νότια, είτε νοτιοανατολικά, είτε ανατολικά από την πρώτη εστία, δηλ. όπως ακριβώς φύσαγαν οι ανέμοι ενώ καθαρά βόρεια και βόρειοδυτικά δηλ. αντίθετα από την φορά των ανέμων, σε σχέση με την πρώτη εστία εμφανίστηκαν 5 από τις 13 εστίες.

Οι άλλες μισές όμως δεν τον απασχόλησαν τον Νικ. Αφού βρήκε μία πιθανή εξήγηση για τις μισές, οι άλλες μισές οφείλουν να διαγραφούν από τη μνήμη...
Ας ασχοληθούμε με αυτές που βολεύουν το Νικ κάθε φορά!

Αν την φωτιά την έβαλε εμπρηστής (και όχι διαταραγμένος) που είχε πρόθεση να κάψει έκταση δεν θα έβαζε τις εστίες ούτε προς τον άνεμο, ούτε ενάντια στον άνεμο αλλά ΜΟΝΟ κάθετα στον άνεμο ! (Οποιος δεν καταλαβαίνει το γιατί, παρακαλείται να μην διαβάσει το ποστ μου).

Δεν είναι μόνο ο άνεμος που παίζει ρόλο στη διάδοση αλλά και η γεωμορφολογία.

2) Από τις 18 εστίες υπάρχουν στοιχεία για 1 πως μπήκε από εγκληματική αμέλεια, για τις υπόλοιπες ΔΕΝ υπάρχουν στοιχεία, άρα η αιτία τους και η προθέση της, είναι ακόμα άγνωστες = αυτό θα έπρεπε να είναι η επίσημη κυβερνητική θέση.

"Μπήκαν 18 φωτιές, μόλις η μία από εγκληματική αμέλεια κι άρα η επίσημη θέση πρέπει να είναι "εγκληματική αμέλεια" "
Φαντάσου να βρεις 18 άτομα νεκρά, τον ένα από αυτοκτονία και να βγάλεις πόρισμα ότι έχεις 18 άτομα που αυτοκτόνησαν...

3) Το 2007 η στατιστική ξαναγράφτηκε, υπήρχαν ταυτόχρονα μέτωπα σε πολύ μεγαλύτερες απόστάσεις από το κινετα-μάτι και πραγματικά ταυτόχρονες, όχι με διαφορά 5 ωρών.

Και είδες τα αποτελέσματα της Ηλείας: 65 νεκροί (δεν αναφέρω καν τις υλικές, δασικές κλπ ζημιές).

4) Ας υποθέσουμε ωστόσο πως αποδεικνύεται χειροπιαστά με στοιχεία (και όχι με νηπιακές παρουσιάσεις) πως και οι 18 εστίες (= η καθημερινότητα το 2007 για 2 μήνες), μπήκαν από μυστικές υπηρεσίες της ρωσίας, της τουρκίας, των γερμανών, του σαμαρά, του κούλη, του πορτοσάλτε και του γκιουλέν, τότε γιατί αυτό ελαφρύνει με οποιονδήποτε τρόπο την μηδενική κρατική αντίδραση και τα εγκληματικά λάθη σε επίπεδο λήψης απόφασης των κρατικών υπηρεσιών για την προστασία ανθρώπινων ζωών σε ένα άλλο μετωπο (Μάτι) ?

Επειδή αυτές οι φωτιές που προκαλούνται από προσεκτικά σχεδιασμένους εμπρησμούς μπαίνουν με τρόπο, σε τόπο, και σε χρόνο που οι συνθηκες καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη ως και αδύνατη την αντιμετώπισή της. Σε αντίθεση με τις φωτιές από αμέλεια που στατιστικά είναι σχεδόν αδύνατο να πέσουν με αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά.
Πίστευα ότι θα το έχεις καταλάβει ως τώρα.

Δηλ. ο λόγος για τον οποίο οι κρουνοί στη Μαραθώνος δεν είχανε νερό, το λιμενικό άργησε 2 ώρες να λάβει εντολή να μαζεύει κόσμο από την ακτή, το συντοντιστικό της πολ. προστασίας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς συγκλήθηκε ΜΕΤΑ την πυρκαγιά, δεν υπήρχαν σχέδια εκκένωσης, κάτι αυθαίρετα με τελεσίδικες αποφάσεις κατεδάφισης εδώ και 10ετιες έφραξαν την διαφυγη του κόσμου, η αστυνομία και η πυροσβεστική δεν κατάφεραν ποτέ να επικοινωνήσουν και να ενημερώσουν ο ένας τον άλλο, και ένα σωρό άλλα, γίνεται διαφορετικός κάθε φορά από το αν οι 18 εστίες μπηκαν από μυστικές υπηρεσίες των εχθρών της κυβέρνησης ή τυχαία ή από ψυχασθενεις ?

Το γεγονός οτι είχαμε 18 εστίες σχεδόν ταυτόχρονες σε 7-9 μποφώρ άνεμο, δεν σε προβληματίζει καθόλου ε;
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 23 Αύγ 2018, 11:10

stavmanr έγραψε:
Ενώ ακόμα και σ'αυτό το βίντεο φαίνεται πως οι μισές εστίες εμφανίστηκαν είτε νότια, είτε νοτιοανατολικά, είτε ανατολικά από την πρώτη εστία, δηλ. όπως ακριβώς φύσαγαν οι ανέμοι ενώ καθαρά βόρεια και βόρειοδυτικά δηλ. αντίθετα από την φορά των ανέμων, σε σχέση με την πρώτη εστία εμφανίστηκαν 5 από τις 13 εστίες.

Οι άλλες μισές όμως δεν τον απασχόλησαν τον Νικ. Αφού βρήκε μία πιθανή εξήγηση για τις μισές, οι άλλες μισές οφείλουν να διαγραφούν από τη μνήμη...

Απαντώ κατ'εξαίρεση στο συριζαϊκο φερέφωνο ηλιθιότητας μόνο σ'αυτό :

Εως τώρα το αφήγημα ψευδολογίας του Αρίστου ήταν πως ΟΛΕΣ οι εστίες εμφανίστηκαν αντίθετα από την φορά του ανέμου,ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν ούτε καν οι μισές !
Εγώ ΔΕΝ δίνω εξηγήσεις σε πράγματα για τα οποία ΔΕΝ υπάρχουν στοιχεία όπως κάνετε τα συριζόφωνα κατά κομματικό συμφέρον, απλά αποκαλύπτω τα αντικρουόμενα ψεύδη της προπαγάνδας σας.

Πιθανά σενάρια υπάρχουν για το πως δημιουργήθηκαν οι εστίες (και περιλαμβάνουν και θερμοδυναμικά φαινόμενα που παρέθεσα αρκετά πιο πριν από τον μετεωρολόγο Αρνιακό αλλά και την γεωμορφολογία που την θυμάστε ΜΟΝΟ κατά κομματικό συμφέρον), αλλά εσείς κρατάτε ΜΟΝΟ τα σενάρια που συμφέρουν την κομματική σας γραμμή και τα κάνετε πραγματικότητα.

Και εν τέλει πάτε καλά ρε ? Εδώ η κυβέρνηση 3 μέρες μετά την τραγωδία ποδοπάταγε στα κουφάρια των νεκρών λέγοντας πως τάχα βρήκε υπολλείμματα πιθανού εμπρησμού για την πυρκαγια στη νέα μάκρη και τελικά αποδείχτηκε πως ήταν ένας παππούς ! Μετά από αυτό εξ ορισμού ΟΛΕΣ οι κυβερνητικές υποθέσεις και πιθανές εξηγήσεις της θεωρούνται ψέμα και κομματική προπαγάνδα πάνω σε νεκρούς ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ.

ΥΓ : Πουθενά δεν αμφισβήτησα τις εστίες λες ψέμματα κατ'επάγγελμα! Διατύπωσα τεχνικό ερώτημα για 2 από αυτές και κατά τ'άλλα αποδεικνύω το ψεύδος της προπαγάνδας του αρίστου αλλά εσυ σαν συνειδητός γκαίμπελς σφυρίζεις αδιάφορα.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 23 Αύγ 2018, 11:25

nik_killthemall έγραψε:
stavmanr έγραψε:

Εως τώρα το αφήγημα ψευδολογίας του Αρίστου ήταν πως ΟΛΕΣ οι εστίες εμφανίστηκαν αντίθετα από την φορά του ανέμου,ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν ούτε καν οι μισές !
Εγώ ΔΕΝ δίνω εξηγήσεις σε πράγματα για τα οποία ΔΕΝ υπάρχουν στοιχεία όπως κάνετε τα συριζόφωνα κατά κομματικό συμφέρον, απλά αποκαλύπτω τα αντικρουόμενα ψεύδη της προπαγάνδας σας.

Ρε Νικ... Από τη μία αποδέχεσαι τις φωτό του συστήματος ανίχνευσης πυρκαϊών ως αυθεντικές (μέχρι και τις τεχνικές λεπτομέρειες για spatial resolution μας ανέλυσες) και ζητάς τις ενδιάμεσες (αυτές είναι με ισή ώρα διαφορά) κι από την άλλη αμφισβητείς τις εστίες που δείχνουν οι αναλύσεις των φωτογραφιών.
Πολύς φανατισμός ρε συ! Ντε και καλά να βγάλεις τους άλλους τρελούς!

Πιθανά σενάρια υπάρχουν για το πως δημιουργήθηκαν οι εστίες (και περιλαμβάνουν και θερμοδυναμικά φαινόμενα που παρέθεσα αρκετά πιο πριν από τον μετεωρολόγο Αρνιακό αλλά και την γεωμορφολογία που την θυμάστε ΜΟΝΟ κατά κομματικό συμφέρον), αλλά εσείς κρατάτε ΜΟΝΟ τα σενάρια που συμφέρουν την κομματική σας γραμμή και τα κάνετε πραγματικότητα.

13 εστίες φωτιάς, σε χιλιόμετρη απόσταση μεταξύ τους, από αμέλεια κι αυτανάφλεξη; Ούτε στον Ήλιο έχουμε τόση ...αυτανάφλεξη.
Είσαι σοβαρός; :giggle02:

Ποια κομματική γραμμή και π...ριές; Μελετάμε ένα φαινόμενο που απλά είναι στατιστικά αδύνατο;
Μέχρι και η βλακεία έχει τα όριά της. 13 εστίες φωτιάς από αμέλεια είναι στατιστικά ισοπίθανο με 10 τζακ ποτ στη σειρά.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 24 Αύγ 2018, 00:30

nik_killthemall έγραψε:Και εν τέλει πάτε καλά ρε ? Εδώ η κυβέρνηση 3 μέρες μετά την τραγωδία ποδοπάταγε στα κουφάρια των νεκρών

Νίκο έχεις ξεφύγει. Το ύφος σου και οι εκφράσεις σου θυμίζουν βλαχομπαρόκ ("Αδώνεια") Νεοδημοκρατική αντιπολιτευτική πολεμική. Χάνεις το κύρος σου και την αντικειμενικότητά σου (τουλάχιστον στα μάτια μου). Χέστηκες βέβαια για το τι πιστεύω εγώ, αλλά έτσι μου ρθε να στο αναφέρω...
0 .

Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Rookie poster
Rookie poster

Re: Να σε κάψω Γιάννη , να σ’ αλείψω λάδι.

Δημοσίευσηαπό ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Αύγ 2018, 01:51

Να σε κάψω Γιάννη , να σ’ αλείψω λάδι.

Αλισβερίσι να γίνεται.

Μάτι: Απεταξάμην τις αποζημιώσεις για… διορισμό στο Δημόσιο!

Την διαδικασία που θα διοριστεί ένας εκ των συγγενών των θυμάτων από την φωτιά σε Μάτι και Νέο Βουτζά, αλλά και των ατόμων τα οποία υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύτηκαν σε
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προβλέπει απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γεροβασίλη.
http://www.bloko.gr/2018/08/blog-post_907.html
0 .
«Μόνον ὁ κίνδυνος ὁ μεγάλος, ὁ βαθύς, ὁ τρομερός ἀνοίγει τά μάτια διάπλατα εἴς τήν ἀλήθεια.» Ι.Μ. (2/1/1941)

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 24 Αύγ 2018, 02:07

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:Και εν τέλει πάτε καλά ρε ? Εδώ η κυβέρνηση 3 μέρες μετά την τραγωδία ποδοπάταγε στα κουφάρια των νεκρών

Νίκο έχεις ξεφύγει. Το ύφος σου και οι εκφράσεις σου θυμίζουν βλαχομπαρόκ ("Αδώνεια") Νεοδημοκρατική αντιπολιτευτική πολεμική. Χάνεις το κύρος σου και την αντικειμενικότητά σου (τουλάχιστον στα μάτια μου). Χέστηκες βέβαια για το τι πιστεύω εγώ, αλλά έτσι μου ρθε να στο αναφέρω...

Καλύτερα μαν να χάσω το όποιο κύρος μου στα μάτια σου, παρά να το χάσω στα δικά μου μάτια !

Όταν το πρώτο σου μέλημα σαν κυβέρνηση, πριν μάθεις πόσοι είναι οι νεκροί σου και οι αγνοούμενοί σου και πριν μαζέψεις τα κουφάρια των νεκρών πολιτών σου, είναι οι εν-κάμερες ψευδοπαρουσιάσεις και οι επινοήσεις κομματικής σκοπιμότητας υπολλειμμάτων εμπρηστικών μηχανισμών που αποδεικνύονται μάλιστα εν συνεχεία ατζαμήδες παππούληδες, τότε ΝΑΙ στην οπτική μου ποδοπατάς στα κουφάρια των νεκρών, στην οπτική σου μάλλον αποδίδεις σεβασμό σε αυτά ...

Έτσι κι αλλιώς μαν, το κύρος το δικό μου ή το δικό σου, είναι το τελευταίο πράγμα που ψάχνω εδω μέσα ...
1 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Αύγ 2018, 08:33

BaKXOS_Lysios έγραψε:

Πολλοι χρηστες, και απο τις δυο πλευρες, εβγαλαν πολυ κακο εαυτο λογω του θεματος των πυρκαγιων, αλλα ο Νικος δεν ειναι ενας απο αυτους.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Αύγ 2018, 09:08

ειπαμε οτι η φωτια μεταφερεται και απο ζωα οπως λαγους -αλεπουδες-σκυλους κλπ
στο ματι αυτοπτης μαρτυρας μου μετεφερε οτι εβλεπε μια γατα και δυο αρουραιους να τρεχουν φλεγομενοι και μετεφερεαν την φωτια απεναντι

οποιοι δεν καταλαβαινουν ας ξυσουν την μυτη τους αντι να γραφουν ντε και καλα
περι εμπρηστων
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”