Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Αύγ 2018, 16:42

Και η NASA στη συνωμοσια του Συριζα με τις φωτιες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 28 Αύγ 2018, 17:28

Στην έρευνα από τα ελληνικά χόαξις ΔΕΝ έχει γίνει κανένα στρετς, τσεκαρισμένο.
Επείδή όμως σε αντίθεση με τα ποταπά συριζόφωνα που λυμαίνουν τον χώρο, εγώ δεν είμαι φερέφωνο κανενός, διατηρώ επιφύλαξη για το αν η φώτο με τα καμμένα που έχουν βάλει σαν βάση είναι αξιόπιστη, και το λέω αυτό γιατί όπου κι αν έχω αναζητήσει δορυφορικές από Sentinel-2 για κινέτα, δεν την βρίσκω. Πάντως φαίνεται να συμφωνεί η φώτο με τα καμμένα που χρησιμοποιούν, μια χαρά με αυτή :

Εικόνα
http://www.loutraki365.gr/blog/post/doryforikes-eikones-apo-tin-fotia-stin-kineta

«Η άποψη ότι οι δασικές πυρκαγιές είναι φαινόμενα που έχουν αιτία εγκληματική συμπεριφορά αποτελεί ένα μύθο που έχει διαδοθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από τον οποίο έχουν επωφεληθεί κάποιοι πολιτικοί συμβάλλοντας στην έλλειψη εγρήγορσης της κοινωνίας». Η φράση αυτή δεν αφορά την Ελλάδα και τις φονικές δασικές πυρκαγιές της. Περιλαμβάνεται στα συμπεράσματα της έκθεσης ανεξάρτητης επιτροπής στην οποία η (αριστερή) πορτογαλική κυβέρνηση ανέθεσε να διερευνήσει τα αίτια τη πυρκαγιάς στο Πεντρογκάο Γκράντε τον Ιούνιο του 2017...
Η επιτροπή που συνέταξε την έκθεση για τα αίτια και τη διαχείριση της φωτιάς –που παρουσιάστηκε και συζητήθηκε στην πορτογαλική Βουλή– κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο συναγερμός από το κέντρο επιχειρήσεων πολιτικής προστασίας δόθηκε στις 6 μ.μ. (έναρξη Σαββατοκύριακου...), ενώ η φωτιά είχε ξεσπάσει στις 3 μ.μ.
http://www.kathimerini.gr/978424/gallery/epikairothta/kosmos/h-portogalia-meta-tis-fwties-toy-2017

Υποβλήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, η δικογραφία που σχηματίστηκε για τη φονική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 23 Ιουλίου στην περιοχή Νταού Πεντέλης.
Σημειώνεται ότι από την πυρκαγιά έχουν χάσει τη ζωή τους 97 άτομα.
http://www.enikos.gr/society/591919/sti ... yrkagia-st
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 28 Αύγ 2018, 18:27

nik_killthemall έγραψε:Στην έρευνα από τα ελληνικά χόαξις ΔΕΝ έχει γίνει κανένα στρετς, τσεκαρισμένο.
Επείδή όμως σε αντίθεση με τα ποταπά συριζόφωνα που λυμαίνουν τον χώρο, εγώ δεν είμαι φερέφωνο κανενός, διατηρώ επιφύλαξη για το αν η φώτο με τα καμμένα που έχουν βάλει σαν βάση είναι αξιόπιστη, και το λέω αυτό γιατί όπου κι αν έχω αναζητήσει δορυφορικές από Sentinel-2 για κινέτα, δεν την βρίσκω.

Όλο αμφισβητείς τα στοιχεία που καταθέτεις κι όλο κατηγορείς τους υπόλοιπους που επίσης δεν ξέρουν τί συμβαίνει και προσπαθούν να το εξηγήσουν με βάση τα ως τώρα στοιχεία...
Όλοι είναι ποταπά συριζόφωνα εκτός από εσένα τον αντικειμενικό...

Πάντως φαίνεται να συμφωνεί η φώτο με τα καμμένα που χρησιμοποιούν, μια χαρά με αυτή :

Εικόνα
http://www.loutraki365.gr/blog/post/doryforikes-eikones-apo-tin-fotia-stin-kineta

Και;
Το έλυσες το μυστήριο τελικά; Έβγαλες το πόρισμα; Τα ΕΗ έχουν βγάλει πόρισμα. Δεν χρειαζόμαστε μαρτυρίες, στοιχεία, φωτογραφίες, εισαγγελέα, εμπειρογνώμονες. Έχουμε τα ΕΗ.

Σημειώνω ότι στη συγκεκριμένη φωτό η εστία ταυτίζεται με την τέρμα δεξιά εστία της δεύτερης σειράς (από Β) του σκαριφήματος που έδωσε το Υπουργείο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Αύγ 2018, 18:57

Τα ελληνικα hoaxes αφου δεν εχουν στο team τους καποιους επωνυμους επιστημονες για τη συγκεκριμενη καταγγελια...

εχουν την ιδια αξιοπιστια με μια γελοιογραφια του Αρκα.

Αλλα ειδικα στο κολαζ η βαρυτητα τους καταληγει σε Μητσικωστα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 28 Αύγ 2018, 20:06

Επειδή κάποιοι πιθανότατα δεν έχετε καταλάβει το πρόβλημα του κολλάζ...

Για να παρατηρήστε πόσο ταυτίζονται οι δύο φωτός (συμπίπτουν) σας έχω σημειώσει ζεύγη σημείων.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 28 Αύγ 2018, 20:24

Με νεα κυβερνηση θα πρεπει ολα αυτα να πανε στον εισαγγελεα. Μιλαμε για απιστευτα ξεφτιλικια....
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Αύγ 2018, 21:04

Nostalgia έγραψε:Με νεα κυβερνηση θα πρεπει ολα αυτα να πανε στον εισαγγελεα. Μιλαμε για απιστευτα ξεφτιλικια....

Πες μας μια χωρα που εχει παει πολιτικη ηγεσια στον εισαγγελεα για φονικες πυρκαγιες.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 28 Αύγ 2018, 21:34

Αρίστος έγραψε:
Nostalgia έγραψε:Με νεα κυβερνηση θα πρεπει ολα αυτα να πανε στον εισαγγελεα. Μιλαμε για απιστευτα ξεφτιλικια....

Πες μας μια χωρα που εχει παει πολιτικη ηγεσια στον εισαγγελεα για φονικες πυρκαγιες.

.

Τι λογικη ειναι αυτη; Πες μου μια χωρα που η πολιτικη της ηγεσια εβγαλε ψευτικους χαρτες για να σωσει την καρεκλα της;
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 29 Αύγ 2018, 08:51

stavmanr έγραψε:Επειδή κάποιοι πιθανότατα δεν έχετε καταλάβει το πρόβλημα του κολλάζ...

Για να παρατηρήστε πόσο ταυτίζονται οι δύο φωτός (συμπίπτουν) σας έχω σημειώσει ζεύγη σημείων.

1.jpg

2.jpg

η συγκεκριμένη εστία είναι ξεκάθαρα πάνω (βορειότερα) από τον υποδεικνυόμενο δασικό δρόμο που χρωμάτισα με κόκκινο, περιοχή που δεν είναι καμμένη. Το ίδιο προφανώς ισχύει και για την αριστερή της εστία (δυτική) η οποία είναι βορειότερα και άρα σίγουρα ούτε και αυτή βρίσκεται σε καμμένη περιοχή.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 29 Αύγ 2018, 09:22

nik_killthemall έγραψε:
stavmanr έγραψε:Επειδή κάποιοι πιθανότατα δεν έχετε καταλάβει το πρόβλημα του κολλάζ...

1.jpg

2.jpg

η συγκεκριμένη εστία είναι ξεκάθαρα πάνω (βορειότερα) από τον υποδεικνυόμενο δασικό δρόμο που χρωμάτισα με κόκκινο, περιοχή που δεν είναι καμμένη. Το ίδιο προφανώς ισχύει και για την αριστερή της εστία (δυτική) η οποία είναι βορειότερα και άρα σίγουρα ούτε και αυτή βρίσκεται σε καμμένη περιοχή.

Αν παρατηρήσεις προσεκτικά τη φωτό, εκεί είναι καφέ που στη φωτό έχουν μπερδευτεί με Pixels πράσινου εξαιτίας της χαμηλής ανάλυσης της φωτογραφίας.
Οι εστίες που υποδείχθηκαν από την κυβέρνηση είναι στα όρια του καφέ (καμμένου).

Σου το ξαναγράφω επειδή μάλλον δεν το έχεις αντιληφθεί ως καί τώρα:
αυτές τις φωτός είχαν στα χέρια τους οι της κυβέρνησης όταν παρήγαγαν τη θεωρία του εμπρησμού. Από αυτή τη φωτό συγκεκριμένα. Είδαν ακριβώς τα ίχνη της φωτιάς και όλες τις λεπτομέρειες.

Επιπλέον, αυτό που παρουσίασαν είναι ένα σκαρίφημα. Δεν παρουσίασαν τοπογραφικό διάγραμμα. Μπορεί να έχουν και απόκλιση 50-100 μέτρα με την πραγματικότητα.
Δε νομίζω ότι αξίζει να σταθεί κανείς σε αυτό.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”