pluton έγραψε:Θυμήσου την λέξη ΘΥΜΟΜΕΝΑ.
Που θα παει ομως αυτο το 15% που θα φυγει απο το ΣΥΡΙΖΑ? Δεν αποτυπωνεται σε καποιο αλλο κομμα αυτη η πτωση.

pluton έγραψε:Θυμήσου την λέξη ΘΥΜΟΜΕΝΑ.

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Θυμήσου την λέξη ΘΥΜΟΜΕΝΑ.
Που θα παει ομως αυτο το 15% που θα φυγει απο το ΣΥΡΙΖΑ? Δεν αποτυπωνεται σε καποιο αλλο κομμα αυτη η πτωση.

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Τι μου το λες αυτό; Ισχύει αλλά πιο πολύ στηρίζει αυτό που είπα ότι "δεν θα μπορούσες να ξέρεις κάποιους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για το μακεδονικό".
Αφου ισχυει οτι οι περισσοτεροι ειναι ή κατα ή αδιαφοροι πως γινεται να κερδισε ο ΣΥΡΙΖΑ απο αυτην την ιστορια?
Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Όχι βέβαια, κανενός κομματοσκυλο δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ. Το μακεδονικό με έχει έχει κάνει να είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ (με κάθε επιφύλαξη πάντα...)
Αν δεν ησουν κομματοσκυλο θα εφευγες μετα την μετατροπη του ΟΧΙ σε ΝΑΙ

denplirono έγραψε:Αποψε πεφτει η κυβερνηση και λογος ειναι η συμφωνια των πρεσπων.

denplirono έγραψε:μη μαλωνετε αδερφια. Δειτε την απολυτη εξαφανιση μερα που ειναι, του Αριστου ως σημαδι για το βραδυ. Προβλεπω προκυρηξη εθνικων εκλογων αποψε αντε το πολυ εντος 48 ωρων

denplirono έγραψε:δεν αποτυπονεται στις δημοσκοπησεις επειδη ειναι ολες πληρωμενες. στην καλπη θα αποτυπωθει. θα δεις αυτο που υποψιαζεσαι και αλλα κομματα ισως και πανω απο 3% και πολλα στο 1%-2% . Θα αποτυπωθει. Περιμενε λιγο, αυτο που θα βγει ειναι ενα:οργη! Επαναλαμβανω η νδ δεν εχει ηγετη. Ο κουλης ειναι πολυ λιγος. Και αυτο θα αποτυπωθει
BaKXOS_Lysios έγραψε:Το όποιο κέρδος ήρθε μετά την συμφωνία οχι πριν. Αυτό λέω, είναι πολύ απλό.. μου την δίνει όταν παριστάνεις τον βλάκα!
BaKXOS_Lysios έγραψε:Μπούρδες! Ότι κι αν δείτε σήμερα δεν θα έχει καμία σχέση με τις εκλογές του Οκτώβρη! Πληροφοριακά, ούτε εγώ ψήφισα σήμερα σε καμία κάλπη τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Οκτώβρη όμως είναι σιγουράκι.![]()

BaKXOS_Lysios έγραψε:denplirono έγραψε:μη μαλωνετε αδερφια. Δειτε την απολυτη εξαφανιση μερα που ειναι, του Αριστου ως σημαδι για το βραδυ. Προβλεπω προκυρηξη εθνικων εκλογων αποψε αντε το πολυ εντος 48 ωρων
Σε πρόλαβα και απάντησα από πάνω προτού γράψεις την παρούσα μπούρδα....

Σε 3 ωρες θα βγουν τα πρωτα εξιτ πολ. Κατω απο 25% δε θα ναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θυμισου το.

Λαχουρένιος έγραψε:Παντως μη συριζαιο που να υπερασπιζεται αυτη τη συμφωνια δεν εχω πετυχει ποτε.
Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Μπούρδες! Ότι κι αν δείτε σήμερα δεν θα έχει καμία σχέση με τις εκλογές του Οκτώβρη! Πληροφοριακά, ούτε εγώ ψήφισα σήμερα σε καμία κάλπη τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Οκτώβρη όμως είναι σιγουράκι.![]()
Αμα δεν ψηφισες ουτε εσυ ΣΥΡΙΖΑ βουλιαζει το καραβι