Άλλο «αγανακτισμένοι», άλλο ναζιστές
-
itteithe
- Extreme poster

Re: Άλλο «αγανακτισμένοι», άλλο ναζιστές
Εμένα μου θύμισε λίγο Στήβ Κακέτση.

1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Καλο!
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
NikosVy
- Extreme poster

Αρίστος έγραψε:itteithe έγραψε:Δίνω 1,06 στο οτι θα κλειδώσει το νήμα.
Δεν υπαρχει λογος να κλειδωσει, δωρεαν διαφημιση μου κανει. Μιλουσα στο ιδιο πανελ με σημερινο υπουργο.
Μόνο επειδή είχε προβλήματα όρασης.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αρίστος έγραψε:Τωρα ειμαι και 7 κιλα πιο αδυνατος.
Στην ομιλια τοτε πιαστηκα μαλακας σαν πρωταρης και την εκφωνησα απνευστι.
Κακως δεν εκανα παυσεις.
.
Το πρόβλημα της ομιλίας σου δεν ήταν το ότι την εκφώνησες απνευστί, αλλά το ότι ενώ έκανες τη σωστή επισήμανση απουσίας καθοδηγητικού πολιτικού φορέα δεν πρότεινες την άμεση ανάγκη δημιουργίας του ούτε την ιδεολογική ταξική του ταυτότητα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ραν αν ποτε γινοσουν αρχηγος του ΚΚΕ θα ειχες την μονιμη ψηφο μου.
Βασικα θα ερχομουν παρακαλοντας να αναλαβω το πολιτικο σου γραφειο.
.
Βασικα θα ερχομουν παρακαλοντας να αναλαβω το πολιτικο σου γραφειο.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Γιατι τοτε θα πιστευα οτι κατι πραγματικα θα αλλαξει.
.
.
0 .
.
.
-
NikosVy
- Extreme poster

Δεν μπορούσε να υπάρξει καθοδηγητικός φορέας, αφού ήταν πραγματικός αχταρμάς.
Άλλοι στη σύναξη στην Παλαιά Βουλή ήρθαν από το Σύνδεσμο Νοτίου Σαρωνικού
Άλλοι σκέφτηκαν να μην πάνε πάλι στο καφενείο, κάτι θα τους πρόσφερε η συγκέντρωση, ίσως κανένα ποτηράκι πορτοκαλάδα
Από περιέργεια ορισμένοι αισθάνθηκαν ότι θα καταλάβαιναν αν αυτός που καθόταν δίπλα τους θα ήταν εκείνος με τον οποίο βρίζονταν στο φόρουμ τους
Πάντα. το άγνωστο "Να δούμε ποιοι θα εμφανιστούν"
Μας αεροψεκάζουν
Άλλοι στη σύναξη στην Παλαιά Βουλή ήρθαν από το Σύνδεσμο Νοτίου Σαρωνικού
τις συντάξεις μας
Άλλοι σκέφτηκαν να μην πάνε πάλι στο καφενείο, κάτι θα τους πρόσφερε η συγκέντρωση, ίσως κανένα ποτηράκι πορτοκαλάδα
Δήλωνα πάντα ετήσιο εισόδημα ελεύθερου επαγγελματία κάτω από το αφορολόγητο και το ίδιο έκαναν και ο πατέρας μου και ο παππούς μου και ήρθε τώρα η κυβέρνηση των Γερμανοτσολιάδων...
Από περιέργεια ορισμένοι αισθάνθηκαν ότι θα καταλάβαιναν αν αυτός που καθόταν δίπλα τους θα ήταν εκείνος με τον οποίο βρίζονταν στο φόρουμ τους
είμαστε απόστρατοι και παίρνουμε σύνταξη στα 40 και το ίδιο ο πατέρας μου, ο παππούς μου και όλοι στου Παπάγου
Πάντα. το άγνωστο "Να δούμε ποιοι θα εμφανιστούν"
[Είμαι ταβερνιάρης αγαπημένος στη γειτονιά και κανένας ποτέ δεν μου ζήτησε να του κόψω απόδειξη
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
NikosVy
- Extreme poster

Το ΚΚΕ είχε κάνει κάποτε άνοιγμα στη Δεξιά (το 1974 στην κομμουνιστική Λήμνο μέχρι και τα δέντρα ψήφιζαν Καραμανλή, αργότερα επί Φλωράκη έκαναν κυβέρνηση επί ΝΔ για να πάει επιτέλους ο Ανδρέας στο δικαστήριο)
Αλλά να πάρει το ΚΚΕ και αυτούς που υποστήριζαν τον Ταξίαρχο Ιωαννίδη, όχι, δεν θα γινόταν ποτέ αυτό, το ξέρω από συγγενείς μου.
Αλλά να πάρει το ΚΚΕ και αυτούς που υποστήριζαν τον Ταξίαρχο Ιωαννίδη, όχι, δεν θα γινόταν ποτέ αυτό, το ξέρω από συγγενείς μου.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αρίστος έγραψε:Τωρα ειμαι και 7 κιλα πιο αδυνατος.
Στην ομιλια τοτε πιαστηκα μαλακας σαν πρωταρης και την εκφωνησα απνευστι.
Κακως δεν εκανα παυσεις.
Το πρόβλημα της ομιλίας σου δεν ήταν το ότι την εκφώνησες απνευστί.
Αν μία ομιλία την κρίνουμε ως σύνθεση μουσικής, για να κρατάει το ενδιαφέρον παρατείνουμε τη λύση της, δημιουργούμε ερωτήματα, δημιουργούμε ελπίδα, καθυστερούμε τη λύση, την απάντηση, κάνουμε μια μισή πτώση, βάζουμε στολίδια, ώστε όταν επέλθει η λύση (στη Μουσική = "Τέλεια Πτώση") έχει πεθανει το κοινό από τη συγκίνηση και την αναμονή.
Το ίδιο και στη Λογοτεχνία. Ή και στα τηλεοπτικά παράθυρα (βάζουν έναν ομοσέξουαλ και δίπλα έναν ψυχίατρο-παπά να συζητήσουν για νόμο για αναγνώριση συμβίωσης ομοφύλων, με πολλά διαλείμματα με διαφημίσεις και βρισιές μεταξύ των ομιλητών).
Τώρα στους λόγους που εκφωνούνται δημόσια πρέπει να τους κρατάς το τυράκι μπροστά τους. Ή να μιλάς σαν τον Υφυπουργό Υγείας καπνίζοντας.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Διαβαζω τον νικος απο τον καιρο που γραφει εδω
σχεδον συμφωνω σε ολα σχεδον λεμε ...
και λοιπον διαβαζοντας τα τελευταια του αναρωτηθηκα
ποιο μπορει να ειναι το κουμπι του;
εννοω μια εμμονη ενα ηλιθιο κολλημα που θα με αναγκασει να πω
Να ενας ακομη "ηλιθιος"
Δεν το εχω βρει ακομη ισως γιατι δεν αναμιγνύεται με πολλα θεματα
και οτι γραφει το κανει προσεχτικα