Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Ιουν 2019, 12:53

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Η καλυτερη δικαιωση για οσα ελεγα θα φανει μετα απο 6 μηνες διακυβερνησης Κουλη.

Τότε θα ξαναμπω εδω μεσα να κανω ενα poll ποσοι ειναι οι κοψοχερηδες. :laugh1:

Μη μιλατε για κοψοχερηδες οι ζαιοι.

Χασατε 900.000 ψηφους απο τον Ιανουαριο και 600.000 απο τον Σεπτεμβριο του 2015.

Αυτοι και αν μετανιωσαν που σας ψηφισαν.

Τοτε θα ξαναγυρισουν ομως.

Ο Κουλης εχει ΔΙΑΚΗΡΥΓΜΕΝΗ ατζεντα για ασφαλιστικο αλα Πινοσετ, ιδιωτικη Παιδεια, ιδιωτικη Υγεια.

Να δω σε ποσους θα αρεσουν αυτες οι αλλαγες και σε ποσους θα αρεσουν αν κοπουν επιδοματα και συνταξεις.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 12:54

Αρίστος έγραψε:Τοτε θα ξαναγυρισουν ομως.

Θα δειξει. Για την ωρα ο ιδιος σας ο κοσμος σας τιμωρησε, οποτε μπαρμπουτσαλα τα οσα λεγατε και γραφατε εδω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Ιουν 2019, 12:59

Μπα η καλυτερη δικαιωση για οσα γραφαμε θα φανει στους 6 πρωτους μηνες του Κουλη.

Τοτε και μονο τοτε οταν ο Κουλης θα βαραει ανελεητα με μαστιγιο και θα μας εχει επιστρεψει σε εργατικο Μεσαιωνα...

θα φανει ποιοι καλα εκαναν με το να προειδοποιουν τον κοσμο για την καταστροφη που ερχεται.

Οταν σας κοψουν τις συλλογικες συμβασεις που επανεφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, οταν νομιμοποιησουν τις ομαδικες απολυσεις και καταργησουν τις αποζημιωσεις...

ελατε να ξαναμιλησουμε.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 13:06

Και σεις αφου τα κανατε τοσο τελεια γιατι χασατε το 1/3 των ψηφοφορων σας και σας περασε το βλαμμενο?
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Ιουν 2019, 13:08

Εσείς φταίτε που δεν τον ενθαρρύνετε να οργανώσει Γενικές Συνελεύσεις όπως τότε.

Λίγο ενδιαφέρον περιμένει από εσάς και θα σας βρει χώρο. Και τότε είχε πάει και ένας κομμουνιστής συντονιστής με μούσι (Πάντα υπάρχει ένας βαλτός κομμουνιστής).

Σκεφτείτε τι ωραία συνθήματα θα πέσουν.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 03 Ιουν 2019, 13:11

Ο μπαρμπαρίστος από το "σίγουρη νίκη του Τσίπρα", το έχει γυρίσει σε "θα κερδίσει ο Μητσοτάκης, αλλά θα δείτε τι θα πάθετε". Μπαρμπαρίστο γιατί τόση ηττοπάθεια; Δεν γυρνάει;
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 13:13

Echelon έγραψε:Ο μπαρμπαρίστος από το "σίγουρη νίκη του Τσίπρα", το έχει γυρίσει σε "θα κερδίσει ο Μητσοτάκης, αλλά θα δείτε τι θα πάθετε". Μπαρμπαρίστο γιατί τόση ηττοπάθεια; Δεν γυρνάει;

Θυμαμαι οτι ενα μποτ με αυτοκτονικες τασεις που εξαφανιστηκε απο την περασμενη Κυριακη, μου ελεγε με υφακι πως οχι μονο ο Ποκος θα παραμεινει π/θ αλλα θα δουμε για π/θ ακομα και τον Ερνεστο στο μελλον
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 03 Ιουν 2019, 13:15

Λαχουρένιος έγραψε:
Echelon έγραψε:Ο μπαρμπαρίστος από το "σίγουρη νίκη του Τσίπρα", το έχει γυρίσει σε "θα κερδίσει ο Μητσοτάκης, αλλά θα δείτε τι θα πάθετε". Μπαρμπαρίστο γιατί τόση ηττοπάθεια; Δεν γυρνάει;

Θυμαμαι οτι ενα μποτ με αυτοκτονικες τασεις που εξαφανιστηκε απο την περασμενη Κυριακη, μου ελεγε με υφακι πως οχι μονο ο Ποκος θα παραμεινει π/θ αλλα θα δουμε για π/θ ακομα και τον Ερνεστο στο μελλον

Άλλη παρωδία και αυτό. Αν τον βάφτιζε τώρα θα τον έβαζε Βολφγκανγκ ή Άντζελο.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Ιουν 2019, 13:16

ενταξει ο αριστο βγαινει απο την μαχη σωος και αβλαβής και δειχνει να το χωνευει
σιγα σιγα το αποτελεσμα και θα ξαναβρει τον εαυτο του παλι στην πρωτη στραβη
του κουλη ή με μια γερη λογομαχια εκεινον που φοβαμαι ειναι τον 71
ανησυχώ μηπως δεν θα επανελθει ποτε στα συγκαλα του
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Ιουν 2019, 13:29

Φυσικα και δεν γυρναει. Ελατε λοιπον να εφαρμοσετε το νεοφιλ προγραμμα σας να δουμε τι ψαρια πιανετε. Αν τα καταφερετε να εκτιναξετε την οικονομια και να μειωσετε την ανεργια πρωτος εγω θα χειροκροτησω.

Αν τα κανετε ομως ολα σκατα θα βγειτε να παραδεχτειτε οτι υποστηριζατε ενα ζαβο με παρανοικο προγραμμα;

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”