7 λόγοι που δείχνουν πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έχει άρωμα μελλοντικής νίκης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: 7 λόγοι που δείχνουν πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έχει άρωμα μελλοντικής νίκης

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιούλ 2019, 23:28

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ενα αρθρο που ανεβασα πριν 4 ωρες το εχουν κοινοποιησει 450 ανθρωποι (απο τους 2.700 που το διαβασαν).

Ανεβηκαν κατα 100 οι κοινοποιησεις αυτα τα 10 λεπτα που κωλοβαραμε εδω μεσα.

Εσενα δεν θα σε κοινοποιουσε ουτε η θεια σου η χορευτρια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2019, 23:30

Αρίστος έγραψε:Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ενα αρθρο που ανεβασα πριν 4 ωρες το εχουν κοινοποιησει 450 ανθρωποι.

Ανεβηκαν κατα 100 οι κοινοποιησεις αυτα τα 10 λεπτα που κωλοβαραμε εδω μεσα.

Εσενα δεν θα σε κοινοποιουσε ουτε η θεια σου η χορευτρια.

Τι να κοινοποιηθει ακριβως? Δεν ειμαι αρθρογραφος, εχω δικο μου επαγγελματικο αντικειμενο που δε βασιζεται στο γλειψιμο πολιτικων ή φορουμ των 20 ατομων.

Στο παρον φορουμ γραφουν μορφωμενοι και καταξιωμενοι στο χωρο τους ανθρωποι οπως ο Διαδοχος, ο Μετρανιον (παλιοτερα), ο Αδμιν και αλλοι. Το να κοκορευεσαι εσυ, ενας αεργος, επειδη το γλειψιμο σου στον Τσιπρα πηρε Χ αριθμο βιουζ μου προκαλει γελιο και τιποτα αλλο. Και δεν ειμαι ο μονος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιούλ 2019, 23:31

Γιατι βλεπεις φιλαρακο στα σοσιαλ μιντια υπαρχουν αριθμοι και δεν μπορεις να κοντραρεις οτι λενε τα μοτερακια επειδη δεν με χωνευεις.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιούλ 2019, 23:31

Ανεργος εγω;

Μηπως ονειρευεσαι;

Τα λεφτα που βγαζω δεν τα εχεις ονειρευτει.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2019, 23:33

Αρίστος έγραψε:Γιατι βλεπεις φιλαρακο στα σοσιαλ μιντια υπαρχουν αριθμοι και δεν μπορεις να κοντραρεις οτι λενε τα μοτερακια επειδη δεν με χωνευεις.

Σε εχω δει και εκει και εχω γελασει με την ψυχη μου. Ειναι τυχερος οποιος ξερει το FB σου. Σε συνολο 1.8 εκ. ζαιων το οτι βρηκες 2-3 χιλ. αρκετα πορωμενους να παιρνουν στα σοβαρα τις ''αναλυσεις'' σου δεν λεει τιποτα. Στην τελικη και γω μπορει να σε εκανα φιλο για το comedy value.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2019, 23:33

Αρίστος έγραψε:Ανεργος εγω;

Μηπως ονειρευεσαι;

Τα λεφτα που βγαζω δεν τα εχεις ονειρευτει.

Ναι ου, για αυτο αγχωνοσουν τις προαλλες με το τι θα κανεις ως συνταξιουχος και σκεφτοσουν να παντρευτεις την γεροντοκορη με την περιουσια. Επειδη εισαι ανετος οικονομικα.... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιούλ 2019, 23:36

Εληξε ο χρονος που ασχοληθηκα μαζι σου αποψε.

Καλη τυχη.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 09 Ιούλ 2019, 01:08

εγω περιμενα ο προδοτης να συντριβει. με εξεπληξε το 31.5 %
αυτο σημαινει οτι ο λαος μας ειναι ενας παπαρας λαος που δεν αγαπαει την πατριδα του
επισης σημαινει πως οταν επανελθει μετα απο 4 χρονια ο προδοτης παιζει να ξαναβγει με 40%-45%. τοτε και ισως μονο τοτε και για το υπολοιπο της ζωης μου να κανω την υπερβαση και μονο για την εσσο του προδοτη, να ψηφιζω νδ....θεε μου βοηθαμε και μονο που το σκεφτομαι τρεμω.....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 09 Ιούλ 2019, 01:24

Αρίστος έγραψε:Μεσα σε τεσσερεις ωρες το αρθρο εχει 2641 αναγνωσεις (views, φαινεται πανω απο το αρθρο) και 346 κοινοποιησεις (πανω δεξια στη σελιδα).

Κι ολα αυτα σε οικονομικη σελιδα που το 60% των αναγνωστων της ειναι δεξιοι.

Πηξε Λαχουρενιε.

.

Αριστο βλεπω οτι δεν εχει κανενα σχολιο απο κατω
Σκεφτομαι να κανω το πρωτο εηω με ενα ποτ πουρι προβλεψεων σου οπως πχ
Οι Αμερικανοι δεν θα επιτρεψουν ποτε να γινει ο Κουλης πρωθυπουργος
η ΝΔ θα διασπαστει μεχρι τιςεκλογες
Θα δημιουργηθει νεο καραμπινατο Καραμανλικο κομμα που θα παρει ποσοστο μεγαλυτερο της ΝΔ γτου Κουλη
κτλ κτλ κτλ
Ξερεις εσυ

Θα ηθελες να παραθεσω ενα τετοιο σχολιο;
Θα εδινε ενα τεραστιο boost και στιε κοινοποιησεις και στις αναγνωσεις
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 05:08

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Γιατι βλεπεις φιλαρακο στα σοσιαλ μιντια υπαρχουν αριθμοι και δεν μπορεις να κοντραρεις οτι λενε τα μοτερακια επειδη δεν με χωνευεις.

Σε εχω δει και εκει και εχω γελασει με την ψυχη μου. Ειναι τυχερος οποιος ξερει το FB σου. Σε συνολο 1.8 εκ. ζαιων το οτι βρηκες 2-3 χιλ. αρκετα πορωμενους να παιρνουν στα σοβαρα τις ''αναλυσεις'' σου δεν λεει τιποτα. Στην τελικη και γω μπορει να σε εκανα φιλο για το comedy value.

Κατ' αρχην δεν εχουν σχεση τα likes στο fb μου με τους αναγνωστες του new-economy. Μα καμια ομως. Δευτερον δεν βρηκα καποιους πορωμενους να με παιρνουν στα σοβαρα, αυτοι με βρηκαν και μου εκαναν αιτημα. Τριτον απο τον Μαιο του 2018 εχω σταματησει αποδοχες σε αιτηματα φιλιας επιθυμώντας να κρατησω τον αριθμο των φιλων κατω απο 2000 γιατι τους παραπανω δεν μπορω να τους διαχειριστω. Διαφορετικα θα ειχα φτασει στους 5.000 φιλους. Καθημερινα εχω γυρω στα 25 νεα αιτηματα φιλιας στα οποια δεν ανταποκρινομαι.

Δεν εχω ομως μονο Συριζαιους φιλους. Εχω αρκετους παλιους συμμαθητες μου, παλιους φιλους απο το διαδικτυο η τους Ελ-Χρ, γενικοτερα παλιους φιλους και φιλες, συναδελφους απο τη δουλεια, γειτονες και συγγενεις.

Αυτη τη στιγμη στο New-economy το αρθρο εχει φτασει τα 4531 views και τις 831 shares που ειναι και τα δυο προσωπικα ρεκορ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ. Mιας ιστοσελιδας που τη διαβαζουν επιχειρηματιες και χρηματιστες κυριως και δεν εχει σχεση με τους δικους μου φιλους στο fb. Οι οποιοι φιλοι μου, μου εδωσαν μονο τις 26 κοινοποιησεις απο τις 831 που εχει λαβει το αρθρο.

Καλη χωνευση λοιπον. Θα σε ενημερωσω και αυριο που θα φτασουν τα στατιστικα του αρθρου. :D :laugh1:

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”