Ξυλοδαρμος εβραιου αντιφασιστα δημοσιογραφου σε ναζιστικο συλλαλητηριο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ξυλοδαρμος εβραιου αντιφασιστα δημοσιογραφου σε ναζιστικο συλλαλητηριο

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Ιαν 2020, 14:01

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Βία κι ακροδεξιά είναι μέρη του ιδιου σώματος.
Χωρίς βία δεν υφίσταται ακροδεξιά είτε λέγεται εθνικισμός, είτε φασισμός, είτε ναζισμος.
Ακόμα και στην δεξιά η βία είναι κάτι το αναπόφευκτο.

Μπερδεμένος σε βρίσκω πάλι η βία πάει μαζί με την αριστερά, θες να σου δείξω βιτρίνες σπασμένες από βαριοπούλες, θες να σου δείξω σύγχρονες επιθέσεις ή προτιμάς πτώματα αθώων από την εποχή που κρατούσατε όπλα, ή θες να σου δείξω τι συνέβει στα κράτη του υπαρκτού παραδείσου;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Ιαν 2020, 14:19

pluton έγραψε:Μπερδεμένος σε βρίσκω πάλι η βία πάει μαζί με την αριστερά, θες να σου δείξω βιτρίνες σπασμένες από βαριοπούλες, θες να σου δείξω σύγχρονες επιθέσεις ή προτιμάς πτώματα αθώων από την εποχή που κρατούσατε όπλα, ή θες να σου δείξω τι συνέβει στα κράτη του υπαρκτού παραδείσου;

Οχι ναζουλη, δεν θελουμε. Να ανοιξεις αλλο νημα να γραψεις τα εμμονικα σου, αυτο εδω δεν θα το εκτροχιασεις.
Εδω συζηταμε για τα φιλαρακια σου που εδειραν τον δημοσιογραφο οσο και αν θες να το κουκουλωσεις το περιστατικο.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 22 Ιαν 2020, 14:42

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Βία κι ακροδεξιά είναι μέρη του ιδιου σώματος.
Χωρίς βία δεν υφίσταται ακροδεξιά είτε λέγεται εθνικισμός, είτε φασισμός, είτε ναζισμος.
Ακόμα και στην δεξιά η βία είναι κάτι το αναπόφευκτο.

Μπερδεμένος σε βρίσκω πάλι η βία πάει μαζί με την αριστερά, θες να σου δείξω βιτρίνες σπασμένες από βαριοπούλες, θες να σου δείξω σύγχρονες επιθέσεις ή προτιμάς πτώματα αθώων από την εποχή που κρατούσατε όπλα, ή θες να σου δείξω τι συνέβει στα κράτη του υπαρκτού παραδείσου;

Οχι η βία δεν πάει με την αριστερά.
Δείξε όσες βιτρίνες θες. Δεν μπορείς όμως να αποδείξεις ότι τα έκαναν αριστεροι αυτά. Ειδικά με βαριοπιυλες. Επειδή δεν έχεις πάει ούτε σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας ή πορεία είμαι υποχρεωμένος να σου μάθω ότι για να φτάσεις στο σημείο περνάς από δρόμους ή σταθμούς που σε ελέγχουν μπάτσοι, αν υποψιαστουν ότι κουβαλάς κατι. Πόσο μάλλον αν κουβαλάς βαριοπουλα. Αυτοί που σπάνε βιτρίνες είναι οι ίδιοι οι μπάτσοι. Οι οποίοι μπάτσοι είναι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεξιοί και ακροδεξιοί. Τα έχουμε βιώσει από κοντά όλα αυτά και τα έχουμε και σε βίντεο και σε φώτο, από την εποχή των αγανακτησμενων έως σήμερα.
Εχουμε δει ματατζιδες και μπαχαλόμπατσους με κουκούλες να περπατάνε δίπλα δίπλα σαν να πάνε σε πόλεμο. Εχουμε διμοιρίες από χρυσαλήτες να βγαίνουν από κλούβες.

Η βία και η ακροδεξιά είναι το ιδιο πράγμα. Καμία διαφορά.
Τα παραμύθια σου λοιπόν αλλού. Δεν είμαστε γιαγιάδες σε χωριά να μας κοροϊδεύεις με ψέματα.
Πήγαινε να εξαπατήσεις κάναν άλλο λοιπόν. Όχι εμένα. Εξάλλου σε έχω πιάσει άπειρες φορές να λες ψέματα. Είσαι παντελώς αναξιόπιστος. Όπως κάθε χυδαίος ψεύτης άλλωστε
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 22 Ιαν 2020, 18:24

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Οχι η βία δεν πάει με την αριστερά.
Δείξε όσες βιτρίνες θες. Δεν μπορείς όμως να αποδείξεις ότι τα έκαναν αριστεροι αυτά. Ειδικά με βαριοπιυλες. Επειδή δεν έχεις πάει ούτε σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας ή πορεία είμαι υποχρεωμένος να σου μάθω ότι για να φτάσεις στο σημείο περνάς από δρόμους ή σταθμούς που σε ελέγχουν μπάτσοι, αν υποψιαστουν ότι κουβαλάς κατι. Πόσο μάλλον αν κουβαλάς βαριοπουλα. Αυτοί που σπάνε βιτρίνες είναι οι ίδιοι οι μπάτσοι. Οι οποίοι μπάτσοι είναι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεξιοί και ακροδεξιοί. Τα έχουμε βιώσει από κοντά όλα αυτά και τα έχουμε και σε βίντεο και σε φώτο, από την εποχή των αγανακτησμενων έως σήμερα.
Εχουμε δει ματατζιδες και μπαχαλόμπατσους με κουκούλες να περπατάνε δίπλα δίπλα σαν να πάνε σε πόλεμο. Εχουμε διμοιρίες από χρυσαλήτες να βγαίνουν από κλούβες.

Η βία και η ακροδεξιά είναι το ιδιο πράγμα. Καμία διαφορά.
Τα παραμύθια σου λοιπόν αλλού. Δεν είμαστε γιαγιάδες σε χωριά να μας κοροϊδεύεις με ψέματα.
Πήγαινε να εξαπατήσεις κάναν άλλο λοιπόν. Όχι εμένα. Εξάλλου σε έχω πιάσει άπειρες φορές να λες ψέματα. Είσαι παντελώς αναξιόπιστος. Όπως κάθε χυδαίος ψεύτης άλλωστε

Ασφαλώς και οι σφαγμένοι των Δεκεμβριανών θα τους έσφαξαν οι μπάτσοι, έτσι;

Γιατί δεν ανηγεις ένα νήμα για όλα αυτά ώστε κι εμείς να σου μάθουμε ιστορία, αλλά κι εσύ να μην ρεζιλευεσαι συνέχεια με ασυναρτησίες, που μόνο σκοπό έχουν να εκτροχιασουν το κάθε νήμα;

Εδώ για τους ακροδεξιούς χιμπατζήδες που χτύπησαν τον άνθρωπο χωρίς λόγο και αιτία; Τι έχεις να πεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Ιαν 2020, 01:00

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Εδώ για τους ακροδεξιούς χιμπατζήδες που χτύπησαν τον άνθρωπο χωρίς λόγο και αιτία; Τι έχεις να πεις;

Τίποτα, τα λένε όλα τα λινκ που βάζει αντί γι αυτόν.... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Ιαν 2020, 01:08

nemo έγραψε: -εβγαζε φωτο χωρις αδεια τι δεν καταλαβαινεις;

Όποιος συμμετέχει σε διαδηλώσεις το κάνει δημοσίως όχι ιδιωτικά. Αυτός είναι και ο σκοπός τους, η δημοσιοποίηση. Τωρα αν δεν τους άρεσε ο δημοσιογράφος που τους κάλυπτε επειδή την επαύριον δεν θα τους εκθείαζε σε κανένα χρυσαλίτικο βοθρομπλόγκ πρόβλημά τους! Αν θέλουν "ιδιωτικές διαδηλώσεις" να πάνε σε κανένα απο κείνα τα υπόγεια μπουντρούμια τα στολισμένα με τις σβάστικες, να καλέσουν δημοσιογράφους της αρεσκείας τους και να παραμείνουν εκεί ως κατσαρίδες (που είναι) αν τους χαλάει ο έξω κόσμος! :yesyes:
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Ιαν 2020, 10:48

Μακαρι βρε παιδια να γεμίσει η χωρα με αυτους που λετε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Ιαν 2020, 13:06

Θυμησέ μου ποιος νόμος απαγορεύει σε φωτορεπόρτερ να βγάζουν διαδηλωτές φώτο χωρίς της άδειά τους και τους επιτρέπει να βιαιοπραγουν.
Οχι ότι θα τολμήσεις να απαντήσεις, γιατί γνωρίζεις ότι είπες μαλάκια, αλλά είπα να δοκιμάσω
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Ιαν 2020, 18:40

ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Θυμησέ μου ποιος νόμος απαγορεύει σε φωτορεπόρτερ να βγάζουν διαδηλωτές φώτο χωρίς της άδειά τους και τους επιτρέπει να βιαιοπραγουν.
Οχι ότι θα τολμήσεις να απαντήσεις, γιατί γνωρίζεις ότι είπες μαλάκια, αλλά είπα να δοκιμάσω

η λογικη σιγουρα και περα απο αυτο η θεση μου ειναι γνωστη
οι αναρχοφασιστες δερνουν πιο ασχημα απο τους ναζι αν φωτογραφιζε αυτους δεν θα ηταν σε θεση
να καταγγελει //συμφωνεις;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 24 Ιαν 2020, 19:02

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

η λογικη σιγουρα και περα απο αυτο η θεση μου ειναι γνωστη
οι αναρχοφασιστες δερνουν πιο ασχημα απο τους ναζι αν φωτογραφιζε αυτους δεν θα ηταν σε θεση
να καταγγελει //συμφωνεις;

Η λογική λέει πως αν είσαι σε ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΏΡΟ δεν υφίσταται ιδιωτικότητα.
Άρα παραλογιζεσαι όταν λες κάτι σαν αυτό που έγραψες.
Η θέση σου δεν γνωρίζω ποια είναι και δεν με ενδιαφέρει.
Όπως και τα υπόλοιπα που γράφεις, μιας κι είναι παρελκυστικα και άνευ ουσίας.

Πάντως από ότι κατάλαβα δεν καταδικάζεις την συγκεκριμένη επίθεση και μάλλον είσαι υπέρ. Σωστά;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”