O εργασιακός Μεσαίωνας είναι εδώ-μείωση 50% μισθών στον ιδιωτικό τομέα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: O εργασιακός Μεσαίωνας είναι εδώ-μείωση 50% μισθών στον ιδιωτικό τομέα

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Μαρ 2020, 07:10

Δεν μου κανει καμια εντυπωση που οι αριστεροι του ελευθερου εφαγαν αμασητη την κρατικη προπαγανδα εφοσον συνδυαζοταν με πρωτοφανη μετρα καταστολης.

Τους θυμισε παρομοια κατορθωματα του πατερουλη και της KGB.

Eδω θα ειμαστε σε ενα μηνα οταν η παγκοσμια οικονομια θα εχει κρασαρει, περιουσιες θα εχουν χαθει στο χρηματιστηριο και οι τραπεζες θα κλεινουν...

να δουμε ποιος τελικα ειχε δικιο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Μαρ 2020, 07:15

Ολοκληρώνοντας, ο κορώνα ιός είναι μία τρομακτική πραγματικότητα, μία θανατηφόρα πανδημία – επομένως πρέπει ασφαλώς να ληφθούν όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την καταπολέμηση της. Εάν όμως τα μέτρα αυτά προκαλέσουν έναν οικονομικό Αρμαγεδδώνα στις υπερχρεωμένες χώρες, όπως ο ιός στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, εξαλείφοντας τες από το πρόσωπο της γης ως ελεύθερα Έθνη, τότε θα πρόκειται για δώρο άδωρο – πόσο μάλλον όταν είναι θύματα του δολοφόνου της Ευρώπης (ανάλυση), της χώρας που έχει χρησιμοποιήσει ανερυθρίαστα την ευρωπαϊκή κρίση χρέους του 2010 που η ίδια προκάλεσε, για να απομυζήσει τους πάντες.

Εκτός αυτού, εάν τα μέτρα αυτά χρησιμοποιηθούν για την κατάργηση της Δημοκρατίας και για τον ολοκληρωτικό έλεγχο των κοινωνιών από τις αχόρταγες για εξουσία και πλούτη ελίτ, τότε θα πρόκειται ξανά για δώρο άδωρο. Επομένως πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τις επιλογές και με τις ανοχές μας – αφού η επιδημία θα περάσει, αλλά τα υπόλοιπα θα έλθουν για να μείνουν για πάντα.

https://analyst.gr/2020/03/23/o-sigxron ... s-adelfos/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Μαρ 2020, 10:44

Αρίστος έγραψε:Δεν μου κανει καμια εντυπωση που οι αριστεροι του ελευθερου εφαγαν αμασητη την κρατικη προπαγανδα εφοσον συνδυαζοταν με πρωτοφανη μετρα καταστολης.

Eδω θα ειμαστε σε ενα μηνα οταν η παγκοσμια οικονομια θα εχει κρασαρει, περιουσιες θα εχουν χαθει στο χρηματιστηριο και οι τραπεζες θα κλεινουν...

.

Ο εργασιακός μεσαίωνας δεν είναι έργο του κορονοϊού αλλά στόχος του νεοφιλελευθερισμού εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες.
Και αυτό το στόχο εξυπηρετούν με τις πολιτικές που εφαρμόζουν όλα τα πολιτικά κόμματα που δεν αμφισβητούν τον καπιταλισμό και δεν έχουν στο πρόγραμμα τους την αλλαγή των σχέσεων ιδιοκτησίας.
Και δε σε είδα να αντιδράς στο ότι αυτό τον εργασιακό μεσαίωνα τον εφάρμοσε την τελευταία πενταετία και το ''αριστερό'' κόμμα που μέχρι πρόσφατα στήριζες, χωρίς την ύπαρξη καμιάς πανδημίας.

Όσο για τους αριστερούς του ελεύθερου δεν έφαγαν καμιά προπαγάνδα, αλλά έχουν την ικανότητα να αξιολογούν τις αναγκαίες προτεραιότητες κάθε εποχής. Και σήμερα προέχει η αντιμετώπιση της πανδημίας από αυτούς που βρέθηκαν τη δεδομένη στιγμή στη θέση να διαχειριστούν το πρόβλημα, έστω κι αν βρίσκονται στο αντίπαλο πολιτικό στρατόπεδο.
Τα μέτρα καταστολής όπως και το όποιο αντεργατικό μέτρο εφαρμοστεί δεν είναι αναγκαίο αποτέλεσμα της πανδημίας,
αλλά η αφορμή να παγιωθεί η εφαρμογή τους ως ζήτημα επιβίωσης του ''κεφαλαίου'', και της συνέχισης της κερδοφορίας του, το οποίο θα επιδιώξει τη νομοθετική επιτάχυνση τους με πρόσχημα την παγκόσμια υγειονομική κρίση.
Στο χέρι μας είναι να μη συμβεί αυτό αν εκμεταλλευτούμε σωστά την κατάσταση που θα έχει διαμορφωθεί μετά τη λήξη της πανδημίας και η οποία σχεδόν σίγουρα θα ευνοεί τις αλλαγές σε βάρος των οικονομικών ελιτ.
Όπως άλλωστε ιστορικά συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που η ανθρωπότητα βγαίνει από μια παγκόσμια κρίση κάθε μορφής.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Μαρ 2020, 12:27

ραν ....δεν μας εχει αναγκη πλεον το συστημα και μεις ξεμειναμε απο οπλα
οταν το κκε -καθε κκ πριμοδοτει - την εισοδο νεων μεταναστων στην ουσια παραδιδει τα οπλα του
και αυτο συμβαινει γιατι χασαμε την ορμη ....και το πνευμα

κατσε εσυ τωρα και συζητα το προγραμμα του κουκουε και περιμενε την επανασταση
που εγινε αλλα δεν την πηρες χαμπαρι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μαρ 2020, 12:41

Αρίστος έγραψε:Δεν μου κανει καμια εντυπωση που οι αριστεροι του ελευθερου εφαγαν αμασητη την κρατικη προπαγανδα εφοσον συνδυαζοταν με πρωτοφανη μετρα καταστολης.

Ολοι οι χομο σαπιενς συμφωνουμε με τα μετρα. Κατα των μετρων ειστε κατι ψεκες οπως εσυ, η Μυθηρα και ο Δενπληρωνω. Αυτο λεει πολλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Μαρ 2020, 12:44

62 νεκροί στη Σουηδία αλλά δεν κλείνει τίποτα – Ανοιχτά όλα, εστιατόρια, σχολεία

https://www.tribune.gr/world/news/artic ... oleia.html

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Μαρ 2020, 12:47

Στο διπλανο π--χορουμ σε ψηφοφορια αυτοι που δεν θελαν να σταματησει η οικονομια μετρηθηκαμε και ειμαστε περισσοτεροι.

Στη Ρωσια ο Πουτιν δεν εχει κατεβασει τα ρολα, εκλεισε σπιτι μονο τους 65ρηδες.

Στην Αμερικη ο Τραμπ λεει οτι κι εγω. Οτι ο θανατος της οικονομιας θα φερει περισσοτερους θανατους.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Μαρ 2020, 12:49

Λαχουρένιος έγραψε:

Ολοι οι χομο σαπιενς συμφωνουμε με τα μετρα. Κατα των μετρων ειστε κατι ψεκες οπως εσυ, η Μυθηρα και ο Δενπληρωνω. Αυτο λεει πολλα.

σταματα και συ την διασπορα ψευδων στα βορεια δεν τρεχει μια περα απο μια μικρη -μεγαλη υφεση
αλλο τα στοχευμενα μετρα και αλλο κλεινουμε τον πληθυσμο στα σπιτια λες και πεθαινουν στο δρομο

υσ..βλεποντας και το ποστ του αριστου να συμπληρωσω -τωρα μιλησα με σουηδια οτι αρχιζουν να κλεινουν
επιχειρησεις και εκει αλλα ειναι προσωρινα λογω υφεσης και μονο και οχι με παραγγελια απο την κυβερνηση
και μεχρι στιγμης ουτε σχολεια ουτε και διαφορες επιχειρησεις τυπου σαν τις δικες μας
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Μαρ 2020, 12:53

λαθος διατυπωση δεν εχει κλεισει καμια επιχειρηση στην σουηδια απλως θα κλεισουν επιχειρησεις
που εχουν πολλα κρουσματα -οπως και στην επιχειρηση που δουλευει ο δικος μου
αν αυξηθουν τα κρουσματα θα κλεισει -εχει αρκετα
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Μαρ 2020, 16:59

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:η λογικη δεν ειναι για ολους. δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι λογικους ειρμους, ουτε λογικα συμπερασματα. Την αυτην τους αδυναμια μαλιστα, την φορτωνουν σε αυτους που εχουν. Τυχαιο? Δεν νομιζω :D
ΥΓ: εγω μπορω να κατσω σπιτι μου 1 χρονο αμα λαχει, θα μου πληρωνεις εσυ την δεη, το νερο το ιντερνετ και θα μου ψωνιζεις εσυ απο το σουπερ; αν οχι λουφαξε και προσπαθησε οσο μπορεις ΑΝ μπορεις εστω λιγο να λογικευτεις

Όχι άμα λάχει, θα κάτσεις, θα κάτσεις. Και όταν θα ξεμυτίζεις, θα αρπάζεις πρόστιμο ή/και αυτόφορο.

και 50 θα κατσω, ταιζε με, ποτιζε με εσυ και εγω περναω ζαχαρη μεσα ξυνωντας τα παπαρια μου :tease:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”